نقل قول:
سلام اقا توحید . دستت درد نکنه , مثل اینکه این filemanager داره پیشرفته تر میشه , طرز راه اندازی و کپی کردن این ورزن به گوشی که تغییر نکرده ؟ چیزی که نباید اضافه بشه ؟:20:
Printable View
نقل قول:
سلام اقا توحید . دستت درد نکنه , مثل اینکه این filemanager داره پیشرفته تر میشه , طرز راه اندازی و کپی کردن این ورزن به گوشی که تغییر نکرده ؟ چیزی که نباید اضافه بشه ؟:20:
نقل قول:
لطفا به تاپیک زیر سری بزنید:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=155769&page=76
سلام
با استفاده از الف لوگو چنجر شما می تونید اسم دلخواهتون رو به جای لوگوی اپراتور بنویسید ، در ضمن می تونید با استفاده از کد شکلک ها ، شکلک هم به جای لوگوی اپراتور بذارید ، عکس گوشی من :
خوب فقها میگویند که اگر ما بتونیم به جای یک شکلک عکس دلخواهمون رو بذاریم ، اگر کد اون شکلکی رو که به جای اون عکس دلخواهمون رو گذاشتیم در فایل ini لوگو چنجر قرار بدیم ، عکس دلخواهمون به جای لوگوی اپراتور به نمایش در میاد !
حالا سوال من این هست که مسیر شکلک ها تو گوشی چیه ؟
چنتا سوال دارم که میدونم جاشنیست اینجا مسیر ریختن فایل dispely را میخواستم بعد برنامه ای هست که sms های که تو کامپیوتر دارم به گوشیم انتقال بدم و مدیریت کنم گوشی من کا750
مثل اين كه خيلي تغير كردهنقل قول:
من كه نتونستم راش بندازم
اگه ميشه يكم توضيح بدين
آقایون. گوسی دوستم k750ست . فریمورش هم R1DB001 میشه ازز این کارا باش کرد؟
مجید جان هنوز وقت نشده تستش کنم.من اصلا از این elf استفاده نمیکنم.یه پچ نصب کردم که کل ّFS رو میشه با برنامه mobyexplorer دید.از اون استفاده میکنم چون با mobyexploer امکان مارک کردن فایلها هم هست.نقل قول:
محمد جان فکر نمیکنم عملی باشه.خودت منطقی فکر کن ببین گوشی میتونه فرق مسیر رو با نوشته معمولی درک کنه.اگه مسیر عکس رو هم بدی باز بصورت متن نمایشش میده.نمیدونم شایدم بشه ولی به نظر من منطقی نیست.نقل قول:
ولی با یه ترفند میشه اینکار رو کرد:
مثلا الان خودت بجای اسم اپراتور نوشتی :-) تا اون اسمایلی رو که تو اس ام اس ها هست رو نشون بده.درسته؟
خب الان میتونی با استفاده از پچ gfx این اسمایل رو تغییر بدی و بجاش یه عکس با همون نام قرار بدی.اینطوری بجای اون اسمایل کوچیک عکس رو نمایش میده.
مسیرش اینه:نقل قول:
ifs\settings\display
با برنامه myphoneexplorer هم میتونی اس ام اس هاتو کپی کنی تو گوشی.
سعید جان متاسفانه نمیشه رو این فریمور اینکارهارو کرد.:13:نقل قول:
موفق باشید
سلام
توحید جان منظور من هم همین هست که شما فرمودید ، ولی سوال من اینجاست که تو gfx همچین نامی وجود نداره که من به جاش یه عکس بذارم ؟ همشون به صورت مثلا ED40 و ... هست اصلا کد شکلک توش نیست که ؟
اين فايل ها رو بريز روي گوشي(فقط روي گوشي جواب ميده) اسم كل گرافيك گوشي توش هست:نقل قول:
نقل قول:
کد:http://uploadbazar.com/982Graphics.zip
ریختم تو گوشی ولی موقع باز کردن میگه صفحه خیلی بزرگه و مینویسه کامل باز نشد ! و فقط تونستم اسامی گرافیک رو ببینم ...
تو كامپيوتر هم كه باز كني همينا رو نشون ميده
پک زیر رو دانلود کن توش کد اسمایل ها هست:نقل قول:
کد اسمایلی که رو گوشیت بود هم E98E.png هست.یعنی باید یه عکس بزاری تو فولدر gfx و اسمش رو به E98E.png تغییر بدی.البته اندازش محدوده.نقل قول:
کد:http://uploadbazar.com/567w810.rar
اینم یه نمونش که خودم رو گوشیم تست کردم.
ممنون توحید جان ، من شما رو نداشتم باید چی کار می کردم ؟
این لوگوی واکمن به جای لوگوی اپراتور :
خواهش میکنم:40:نقل قول:
ضمنا لوگوت خیلی خوشمل شده:46:
کد:http://www.dhost.info/jasiek/download/download.php?fname=./Elves/My/LogoChanger_v04.rar
اين ساعت رو چه جوري گذاشتي اينجا؟؟:18::18::18:نقل قول:
اون یه فلش والپیپر هست که فقط رو w810 کار میکنه.نقل قول:
ولي تو گوشي من اجرا ميشه :نقل قول:
اگه كسي از file manager v 0.13 سر در مياره به ما هم ياد بده
من وقتي اجراش ميكنم گوشيم ريست ميشه
توحید جون این پچ رو نصب کردم و یک کم بهتر شد.نقل قول:
اون موقع وقتی اجرا میکردم گوشی ریست میشد ولی الان وقتی اجرا میکنم گوشی پشت سر هم ویبره میزنه.
مثل اینکه فقط روی گوشی خودت جواب میده:31:
ولی قبلا تو فایل منیجر مشکل داشتم و گوشی ریست میشد که با نصب این پچ مشکلم برطرف شد.
نمیدونم چرا برای من باز نمیشد ؟نقل قول:
ولی اینها که اصلا برای W810i نیستند ؟
نباید پشت سر هم ویبره بزنه.باید موقعی که کلیدی رو فشار میدی ویبره بزنه.نقل قول:
قبل از نصب این پچ با بوک منیجر مشکل نداشتی؟مثلا موقعی که توی یه برنامه جاوا فعالش میکردی گوشی ریست نمیشد.
اصولا باید ریست میشد.
اينها براي w800 & k750 هستندنقل قول:
براي w810 هم كه آقا توحيد گذاشت.
سلام توحيد جان
بايد بنويسم ed40.png ؟
متوجه نشدم :41:
يه توضيح بده
:10:
D E V I L جون. ميشه اين پچ رو براي منم بزاري ممنون ميشم.نقل قول:
یه پچ نصب کردم که کل ّFS رو میشه با برنامه mobyexplorer دید.از اون استفاده میکنم چون با mobyexploer امکان مارک کردن فایلها هم هست.
حسین جان اون برای w810 بود شما باید اسم فایل رو e700 بزاری.بعد کپی کنی تو فولدر Gfxنقل قول:
فریمور و گوشیتو بگو تا ببینم دارم یا نه.نقل قول:
بعد داخل فايل logo.ini چي بنويسم؟
اسم همين فايل كه دانلود كردمو بذارم e700 ؟
حسین جان مثل اینکه درست متوجه منظور ما نشدی.نقل قول:
برو تو قسمت اس ام اس ها و تو قسمتی که اس ام اس هاتو تایپ میکنی این کلمه رو بنویس (-: همونطور که میبینی عکس یه اسمایل میوفته که داره لبخند میزنه.
اگه بجای اسم اپراتور هم ما (-: رو بنویسیم همون اسمایل نشون داده میشه.تو صفحات قبل کریمی جان اینکار رو کرده میتونی عکسشو ببینی.
خب اگه ما بخایم بجای اون اسمایل عکس دیگه ای نمایش داده بشه باید تو فولدر gfx جایگزینش کنیم.درست همونطور که عکس باطری رو عوض میکنیم.
کد این اسمایل هم e700 هست.پسوندش هم باید png باشه.اگه همچین فایلی تو فولدر Gfx ات نداری هر فایلی رو که میخای بجای اسم شبکه نشون داده بشه رو تو فولدر gfx کپی کن و اسمشو به e700 تغییر بده.
البته عکست نباید زیاد بزرگ باشه.برای شروع با هر فایلی که دم دستت هست امتحان کن.مثلا یکی از عکسهای باطری رو به e700 تغییر نام بده و بعد داخل logo.ini بجای نام شبکه بنویس (-:
فک کنم ایندفه مطلب رو بگیری:46:
موفق باشید:11:
حسین جان باید اسم یکی از آیکن هایی رو که تو پوشه gfx هست رو بنویسید در این صورت اون آیکن به نمایش در خواهد آمد ، میتونید کد شکلک هم بنویسید مثلا اگر بنویسید (-: شکلک خنده جای اپراتو رو میگیره ، حالا شما با یه ترفند میتونید این شکلک خنده رو تو gfx عوض کنید و به جای آن شکل دلخواهتون رو بذارید ...
مثلا من W810i دارم و این کار رو کردم :
فایل ini رو به این صورت در آوردم :
اگر دقت کنید می بینید که باید سه شکلک رو در لوگوی اپراتور نشون بده که به ترتیب از راسن به چپ شکلک مربعی و خیلی ناراحت و خیلی خوشحال رو نشون میده ، ولی من اومدم کد این شکلک ها رو با راهنمایی توحید به دست آوردم وبه جاشون تو پوشه gfx سه تیکه عکس گذاشتم ، پس همون کد ها رو تو ini نوشتم ولی به جای شکلک ها عکس دلخواهم به نمایش در اومده ...کد:[Logo1Text]: :-]:-[[:]
[Logo2Text]: ---------
[Logo1Show]: 0x01;
[Logo2Show]: 0x00;
[Logo1Temp]: 0x00;
[Logo2Temp]: 0x00;
[Logo1Heap]: 0x00;
[Logo2Heap]: 0x00;
[DontEditThis]: 0x01;
باید دقت داشته باشید که ورژن 4 این الف رو دانلود کرده باشید چون در این صورت نمی تونید از کروشه ] و [ استفاده کنید ولی اگر از شکلک های معمولی هم بخواهید استفاده کنید هنگامی که بخواهید مثل شکلک خنده رو تو sms بزنید اون عکسی که تو پوشه gfx گذاشتید به نمایش در میاد ، پس بهتره که از شکلکه ای مخفی استفاده کنید ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------------------
آخ موقعی که داشتم اینا رو مینوشتم توحید عزیز زودتر از من پست دادند ، حالا پست من رو هم بخونید بد نیست ...
دستت درد نكنه توحيد جان
گرفتم:31:
راستش اينقدر خسته ام كه ديگه مخم نميكشه.
در كل شستت درد نكنه
دستت درد نكنه جناب Karimi
طبق معمول با حال بود
:10:
w800 r1bd001نقل قول:
سلام یک نفر به من بگه که من چه گلی بگیرم که گوشیم رو شن بشه (گوشیم روشن البته بعد از فلاش مین)
من گوشیم رو به w800 با فرم ویر r1bd001 تبدیل کردم گوشیم . بعد که خواستم پچ gfx یا elf یاهر چیز دیگه مثلا منو هم نصب میکنم
همینطوری میشه منظورم خاموش میشه درایو صدا دوربین خلاصه هرچی نصب میکنم خاموش میشه و مجبور میشم main رو فلش کنم
اگه کمکم ممنونتون میشم
دستت درد نكنه!نقل قول:
خيلي باحال بود!
بفرما:نقل قول:
کد:;w800 R1BD001
;Prochazeni nekterych casti FS pres javu,napr. Moby Exploer
;Full access to file managers on Java in FS phone
;Attention! Having removed/having moved the necessary files, you can deprive with working capacity phone!
;ver.1
;© mobilefree.ru
;(p) GVELF aka Kaa
; ??????î vetaxa-manchyk ç? ?î?? ?î? k600i
+44020000
117AAE8: 44C51E44 54BD1E44 ; "/tpa/user/image" -> "/tpa/preset"
117AAF8: 08C61E44 88C41E44 ; "/tpa/user/video" -> "/tpa/user"
117AAF0: 9CC41E44 E8C31E44 ; "/tpa/user/audio" -> "/tpa/system"
3F757A: 73006F0075006E00640073002F 730079007300740065006D002F ; "sounds/" -> "system/"
3F7590: 76006900640065006F0073002F 75007300650072002F00000000 ; "videos/" -> "user/"
3F7560: 700069006300740075007200650073002F 7000720065007300650074002F00000000 ; "pictures/" -> "preset/"
فایل زیر رو دانلود کن و بریز تو فولدر rest برنامه ستول.البته قبلش از حالت فشرده باید خارجش کنی.نقل قول:
کد:http://shamspour.persiangig.ir/R1BD001_CXC1250092_EU_1_CA.rar
قابل توجه تمام دوستانی که با filemanager v0.13 مشکل دارن:
از آدرس زیر پچ Library جدید رو که مربوط به گوشیتون هست رو دانلود کنید و بدون اینکه ورژن قبلی رو پاک کنید نصب کنید.
ضمنا در جواب دوستی که پرسیده بودند چطوری باید این elf رو راه اندازی کنیم؟ باید بگم کافیه فولدر filemanager رو که توی پستهای قبلی معرفی کرده بودم رو تو فولدر config کپی کنید.کد:http://shamspour.persiangig.ir/NewLibrary/
موفق باشید
دستت درد نكنه ايشالا خدا عوضت نكنه !!!!!:10:نقل قول:
با سلام به آقا توحید اگر میشه این چند سوال من را جواب بدهید
با elfpack فقط میشه یک سری کارهای خاص انجام داد مثلا
StatusRowClock.elf
را نصب کرد ولی میشه منو اصلی را هم عوض کرد
فرقش با sysgfx
چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد اگه میشه نحوه ی نصب sysgfx را مثلelf بگین (کامل)
بعد من setool2lite را نصب کردم ولی چه طوری به این ادرس برم
tpa\perset\system\menu
و درfar وقتی به داخل fs میرم توش خالی است ????????
ایا با خودsettools نمی توان به
Main,fs
دسترسی داشت
خواهش میکنم.انشالله که عوض نمیشیم:31:نقل قول:
توحید جان جواب ما را هم بدهیییییییییییییییییییید
لطفا
thanks
والا گوشی من هیچ چیزش روی اصول نیست.نقل قول:
هم قبل از آپدیت هم بعد از آپدیت library بوک منیجر به خوبی کار میکرد ولی این elf با گوشی من سازگار نیست :31: