اسمش چو و روباتها بود... اسم اصلی یافت نشد!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اسمش چو و روباتها بود... اسم اصلی یافت نشد!نقل قول:
وای خیلی خیلی ممنون:n19::n16:
سلام
یه کارتونی بود فکرکنم سال هفتاد شبکه ی یک پخش کرد کارتون کوتاه بود یه بچه سرخ پوست بود که با قایق میاد به یه جزیره یه تیر کمون داشت که اونو سمت یه خرگوش کوچولو میبره وبعد دلش سوخت رهاش کرد در آخر یه خرس سیاه دنباش میکنه و همه حیوانات کمک میکنن فرار کنه سوار قایق میکنش احتمالا محصول والت دیزنی باشه اگه لینک دانلود باشه اسمش یا عکسش با تشکر فراوان. :n01:
یه انیمیشنی هست که 2 تا خـواهر برادرند ، خرابکارند پدرشون ترسناکـه و اون طرف شهر زندگـی می کنند ، همیشه خرابکاری می کنند کل شهر ازشون گله دارن ، :n13: لباس های راه راه هم می پوشند جفتشون ، لطفـا جواب بدید :n16:
سلام دوستان من متولد 72 هستم یک کارتون بود از شبکه 2 پخش میشد
دهه 70 یا 80 پخش میشد یک گربه بود که شنل میزد با نقاب مثل زور و یک شمشیر با یک انگشتر داشت
که انگشترشم جادویی بود بعد معمولا هم در شب این رو اونو میرفت و با یک عنکبوت زن هم اکثرا آخر هر قسمت بر می خورد و عنکبوته همش در میرفت
کارتونش خارجی بود و فکر کنم اسپانیایی یا فرانسوی اینا بود و اما چینی نبود خیلی قشنگ بود هرکی یادشه اسمش رو بگه یا اگه داره خریدارم هرچقدر پولش بشه میدم
سلام
شبیه این موارد که گفتید، "گربه بازرس" را یادم می آید.
شخصیت هایش هم یک گربه بود و یک کبوتر و عقاب و موش و...
ولی با سایر مشخصات شما جور نیست.
شب خوش.
نه قشنگ یادمه بعد یه قلعه داشت دقیقا شبیه زورو بود گربه شمشیر داشت بک انگشتر سحرآمیزم داشت ببین مال زمانی بود که کارتون کاراگاه ملتیمر و بلیک پخش میشد
نقل قول:
لطفـاً پاسخگو باشید
:n03:
دوستان منم ی فیلم سینمایی یادمه ک چند باری از شبکه ۲ پخش شد موضوعش دقیق خاطرم نیست ولی یک پسر بچه بود که یک کمد با یک کلید جادویی داشت هرموقع یکی از اسباب بازی هاشو داخل اون کمد میذاشت و درش رو قفل میکرد صبح روز بعد اون عروسک تبدیل به یک موجود واقعی اما در ابعاد همان اسباب بازی میشد!
کسی از این خبری داره؟!
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
اسم اصلی اش Omakase Scrappers اگر کسی خواست:n06:نقل قول:
+
دوستان ما هم مثل شما هستیم. اگر دیده باشیم یا برخورد کرده باشیم حتما می گیم ولی وقتی خودمون یادمون نمی یاد چطوری کمک کنیم:n13:
اگر باز اطلاعات بیشتر یا تصویری جیزی ازش بتونید پیدا کنید یا قسمتی از داستان شاید بتونه کمک کنه.
سلام
یه انیمیشن قدیمی بود که 5تا ببر(شایدم شیر یا پلنگ) آهنی بودن و موقع نبرد بهم متصل میشدن و یک ربات آدم اهنی بزرگ درست میشد و با دشمن مبارزه میکرد.
راستش چند وقت پیش اسمش رو داشتم اما فراموشش کردم.مثل ترانسفورمر هست اما اون قدیمی تره
Voltron 1984نقل قول:
فیلم و انیمیشن جدیدی (2016) هم با همین نام ساخته شده...
چند کلیپ از نسخه 1984 و نسخه 2016 را میتوانید از لینک موقت زیر به حجم 662MB دانلود کنید.
(لینک در هفته های آتی حذف خواهد شد، اگر میخواهید دانلود کنید)
http://raw.simorgh.pro/Files/leech/Voltron.zip
سلام دوستان چند سال پیش از برنامه فیطیله یه کارتون جمعه ها پخش میشد که دوتا پسر رقیب هم بودن و مسابقه ماشین میدادن ماشینهاشون رباط و ساخت خودشون بود تو یه میدون ولشون میکردن تا آخر کدوم ماشین میشکست ممنون میشم اسمشو بگید
دیدم ولی اسمشو نمیدونم فیلم مشابهش هست به نام جومانجی
این انیمه بود:نقل قول:
مسابقات کراش
Gekitou! Crush Gear Turbo
یه سوال دیگه ..اگه قسمت آخر کارتون میگ میگ رو دیده باشید آخرش یه آهنگ خیلی قشنگ پخش میشه خیلی دنبالش گشتم ممنون میشم اسم آهنگو بهم بگید
اینم لینک کلیپ:
این قسمت رسمی نیست دوست عزیزنقل قول:
ساختگیه
سلام
موسیقی را گوش دادم به کارتون مورد نظر مرتبط نیست...نقل قول:
قطعه مدنظر شما بخشی از موسیقی "سرنوشت" است و اثر یک آهنگساز آلمانی است
دانلود آهنگ Carmina Burana-O Fortuna
http://s3.picofile.com/file/7527400214/Orff_Fortuna_Imperatrix_Mundi_O_Fortuna_.mp3.html
شب خوش.
ای خدا خیرت بده که به آرزوی چند سالم رسوندیم خیلی دنبالش گشتمنقل قول:
با سلام
سال های 85-86 یا شاید دیر تر و زود تر
یه انیمیشن از شبکه 2 پخش میشد
2 تا موش بودن
دختر عمو پسذ عمو بودن
موش دختره قرمز رنگ بود
اون یکی خاکستری
بعد توی سراسر دنیا هم اقوام و فامیل داشتن
توی چین
توی فرانسه
و ...
و سفر میکردن
کاراگاه بودن
بعد ی موش صحرای هم بود
که دمش قطع ده بود و ی دم مصنوعی داشت
اسمش بی دم بدجنس بود
میخواستم ببینم کسی اسم این انیمیشن رو میدونه؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اسم فارسیش متاسفانه یادم نیست
سلام دوستان عزیز
می خواستم بپرسم شما اسم اصلی و انگلیسی این کارتون می دونید؟
کوچکترین عضو خانواده (داستان دختر کوچولویی که دو تا داداش داره و پدرش هم دکتر بود و این دختر بچه کمی شیطون بود اگر اشتباه نکنم اسمش لیزا ماری یا آنا ماری بود. دخترک کمی خیال باف بود و فضای کارتون انگلستان قدیم بود)
اسم اون کارتون دو تا موش که fatwwa بهش اشاره کردند امیلی و الکساندر بود.
سلام. می تونید این کار رو بکنید؟ من خیلی دنبالش هستم :(نقل قول:
سلام دوستان یه کارتون خیلی قدیمی بود که یه گوزن و یه راسو بودن و یکیشون خلبان بود، دوبله صدای گوزن از آقای منوچهر نوذری بود، کسی خاطرش هست؟
- - - Updated - - -
سلام دوستان یه کارتون خیلی قدیمی بود که یه گوزن و یه راسو بودن و یکیشون خلبان بود، دوبله صدای گوزن از آقای منوچهر نوذری بود، کسی خاطرش هست؟
سلام دوستان
دوتا کارتون هست که اسمشون یادم نیست
یکیشون درباره ی یه پسر مکزیکی بود که یه الاغ هم داشت
اون یکی یه کارتون چند اپیزودی بود که یه اپیزودش درباره کرمهای شب تاب بود یه اپیزود دیگش درباره سیب زمینیها بود یه اپیزود دیگش هم درباره اسب های تک شاخ بود
سلام.كارتون اول اسمش پسر كوهستان هست.توي گوگل "كارتون پسر كوهستان"بزنيد پيدا ميشه.ولي دومي يادم نيست .نقل قول:
Sent using Android ForumReader app
سلام ممنون که جواب دادید اما پسر کوهستان (پپرو) یه کارتون دیگست
این کارتونی که من میگم درباره یه پسر مکزیکیه که همیشه یه لباس زرد تنش بود و با یه توریست دوست شده بود
کارتون " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " حتما منظورتون هست.اسم اصلیش چیز دیگهای هست.شعرش یادمه: خاکستری صداش میاد :n02:نقل قول:
سلام
نه خاکستری هم نیست
خاکستری شخصیت اولش یه دختره
تازه عربی هم هست
ممنون که جواب دادید
تلویزیون پخش میکرد؟ حدودا چه سالی؟نقل قول:
این نیست؟ البته نمیدونم اینو تلویزیون پخش کرده یا نه
The Small One
آره شبکه دو
حدود ۱۲ سال پیش
اینم نبود
راکی و بلوینکلنقل قول:
The Adventures of Rocky and Bullwinkle and Friends
ماجراهای یه گوزن شمالی به اسم بلوینکل و یه سنجاب پرنده به اسم راکی با دوستانشون
دوستانی مثل دادلی دورایت، آقای پیبادی و شرمن، آقای همه چیز دان و شخصیتهای منفی مثل اسنایدی ویپلَش، بوریس و...
محصول امریکاست و سری اولش بین 1959 تا 1964 پخش شده بعضی از قسمتهاش هم از دهه 60 از تی.وی خودمون پخش شده
از روی شخصیتهای پیبادی و شرمن انیمیشن Mr. Peabody & Sherman محصول 2014 توسط کمپانی فاکس قرن بیستم ساخته شده.
اطلاعات کم و مبهمی دادینقل قول:
ولی اولی شاید منظورت یاکاری/Yakari باشه که البته یه پسر سرخپوست و اسبش بود که با حیوانات رفیق بود:
من میخواستم این «یاکاری» رو بگم ولی چون گفت با یه الاغ دوست بود گفتم این اسبه فرق داره :n02:
فک کنم گربه استثنایی رو میگی (fantomcat)
یه پسر مکزیکی(شایدمم اسپانیایی یا پرتغالی) بود و یه الاغ داشت و یادمه با یه مردی تو کافه دوست شده بود یادم نیست توریست بود مرده یا صاحب کافه بود
پسره هم همش یه لباس زرد تنش بود
همیشه صبح ساعت ۶یا ۷ صبح پخشش میکرد
یادمه اینو میدیدم و میرفتم مدرسه
سلام دوستان من عکس این کارتون کذایی رو گیر اوردم اما نمیدونم چطور آپلودش کنم اینجا
لطفا یکی راهنمایی کنه
سلام
در یک سایت آپلود عمومی مانند موارد زیر، فایل را آپلود کنید و آدرس دانلود فایل را در اینجا درون تگ IMG قرار دهید...نقل قول:
نوشته شده توسط Pink Floyd70
این سایت ها را در سه رتبه اول جستجوی فارسی BING پیدا کردم:
uplod.ir
uupload.ir
picofile.com
s6.uplod.ir/i/00908/qe35ucu7kx91.jpeg