خوب چند تا عكس را هم كه اخيرا گرفتم برايتان قرار ميدهم . خوشحال ميشوم دوستان متبحر درباره آن نظر بدهند:
تصويري از قله زيباي دواوند از فاصله نزديك !
كانن َ720IS
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب چند تا عكس را هم كه اخيرا گرفتم برايتان قرار ميدهم . خوشحال ميشوم دوستان متبحر درباره آن نظر بدهند:
تصويري از قله زيباي دواوند از فاصله نزديك !
كانن َ720IS
تصويري از دشت زيبا و سرسبز مازندران پنجشنبه 18 خردادماه - بابلسر
Canon A720Is
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
ساحل زيباي درياي خزر !
فريدونكنار پنجشنبه 18 خرداد 87
Canon A720IS
محمد جان و ریتانا جان...هر دوتون عکسهاتون عالی هستند.......منتظر کارهای بیشتر هستیم..نمیدونم مرتضی جان چرا عکس نمیذاره
كجاي بابلسره ؟... به نظر مياد كنار بيمارستان شفا باشه درسته؟نقل قول:
تصويري از دشت زيبا و سرسبز مازندران پنجشنبه 18 خردادماه - بابلسر
عكس بسيار قشنگيه ...ولي بهتر بود گاو رو در نقطه طلايي مي زاشتي ... اينجوري اسب هم تو نقطه خوبي قرار مي گرفت
خيلي باحال شده ... معلومه عكاس خوبي هستي ...نقل قول:
ساحل زيباي درياي خزر !
فريدونكنار پنجشنبه 18 خرداد 87
راستي توجه كردي عكساي خوب از ساحل زماني گرفته مي شه كه موجي كه به ساحل مياد در اوج قرار داره و احساس مي شه الانه كه بخوره به سينه ساحل ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش فرصت كمي پيش مياد كه دوربين دست بگيرم ... ولي چشم سعي مي كنم بيشتر عكس بيارمنقل قول:
نمیدونم مرتضی جان چرا عکس نمیذاره
حالا مي توني راهنمايم كني ؟... مي دوني اين عكس رو از كجا Crop كنم بهتر به نظر مياد؟
آب بندان روستايي در حومه بابل
مرتضی جان...من اینcrop رو دوست دارم...بد نشد...اگه crop بهتر میخوای به نظرم با فوتوشاپ سیم تیر ها رو حذف کن بهد یه crop بگیر...من شرمنده ویندوز تازه عوض کردم هنوز نصب نکردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم از ابراز لطف شما .نقل قول:
راستش عكس گاو ميان فريدونكنار و بابلسر كنار يك بازار خريد است كه اسم بازار را فراموش كردم !
البته من اين عكس را در حالتي نامتعادل از بالاي نرده ها و با حداكثر زوم دستي گرفتم !
خوب يك عكس هم از گلهاي فضاي سبز بازارچه گرفتم تقديمش ميكنم بدوستان !
يك عكس ديگه از يك قايق در حال رسيدن به ساحل ! در همان محل ( فريدون كنار مازندران )
Canon A720IS
جاده زيباي فيروزكوه بهنگام رانندگي !!!!:20:
Canon A720 IS
هر سه تا عكست قشنگه ...
دومي يه شاهكار هنريه :11:
آقا مرتضی به نظر من اگه خط طولی رو(خط بین زمین و آسمون) یه مقدار بالا تر می بردی بهتر و جذاب تر می شدنقل قول:
چون از نظر فن عکاسی نصف کردن عکس با خط طولی باعث خسته کننده شدن عکس و کم جلوه شدن اون می شه البته شما استاد مائی
من این زاویهت رو بیشتر می پسندم:46::5:نقل قول:
بچه ها نظر یادتون نره
دوستان این لینکها اصلاح شد
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2268736&postcount=183
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2329910&postcount=188
قابل توجه آقا مرتضیکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2451872&postcount=212
در ضمن مرتضی جان این عکست خیلی جالبه:40:نقل قول:
سلام
آقا من اول بگم كه مبتديه مبتدي هستم!
ولي همين هفته ي پيش با دوستان رفته بودم شمال يه عكس كنار دريا گرفتم كه واسه خودم خيلي جالب بود.
جالبيش اينه كه با w810 گرفتم!
بالايي ارجيناله!
ولي رو پاييني كار كردم ، به كم نويز رو كم كردم و كنتراست رو بيشتر!
نه مثل اينكه اينجا خبري نيست!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیدی چی شددددد :41: هاردم سوخت ... هر چی عکس و. فیلم و ... گرفته بودم همش از دست رفت :41::19:
اونقدر تو Backup گرفتن امروز و فردا کردم که بالاخره اتفاقی که نباید میفتاد افتاد ...
یادش به خیر ... چه خاطراتی بود ... از 84 که دوربینم رو گرفته بودم تا حالا شاید بیشتر از 50G عکس و فیلم داشتم !
امیدوارم ریکاور شن ... :41:
تورو خدا هر از چندگاهی یه سری کامل از اطلاعاتتون پشتیبان تهیه کنین ... توصیه های ایمنی رو جدی بگیرید ...
از دوربین فیلم برداری و عکاسی sony dcr-dvd 803-e
سلام
این هم عکس هایی از من ...
این رو از ماه با پایه رفتم با H1 بدون نورگیری ... ثانیه ای ...
این هم از 1 کیلومتری با 12 X زوم و 30 ثانیه نورگیری و البته یک لایه Overlay با کد رنگ 336699 با Opacity 40% دادم که نور هاش کمتر بشه ...
با تمام وجود باهات هم دردی می کنم چون دقیقن همین بلا چند ماه پیش به سر من هم اومد و من هم چند وقتی تو گرفتن بکاپ کوتاهی کردم تا اینکه یه ویروس تمام عکسهام رو پاک کرد و بیشتر از همه به خاطر عکسهایی که با دوربین خودم گرفته بودم نا راحت شدم چون از هیچ منبعی قابل تهیه کردن نیست:10:نقل قول:
دو عكس ديگه اولي يك گل زيباي زرد رنگ و ديگري پرواز يك چترباز بر فراز ساحل درياي خزر!!
Canon A720IS
سلام
عکس های دوسان رو دیدم ..
سعی کنید از یک چیزی عکس بگیرید که جذاب باشه ...
یا یک زاویه خاص ...
مثلا اگه از داخل این گل با یک فوکوس عالی میگرفتید قشنگ میشد ... و یا از چتر باز با Look Out دریا ...
که البته اگه افتابی بود بهتر میشد .. چون ابری به نظر میرسه ..
منتظر هستم ...
سلام
این هم هست که تو اصفهان از میدان امام گرفتم ولی به دلیل اینکه وسط این حوض یک شیر آب بود نتونستم وسط بذارم و عکس کمی کج و اینورتر از مرکز افتاد که کجی رو درست کردم ولی بقیه رو دست نزدم ... .
راستی تنظیمات یادم نیست ولی احتمال میدم 15 باشه چون اگه بالا تر بود اب محو به نظر میرسید ....
خوب شده ... استفاده از نور مخالف براي چنين عكسهايي ... حس متفاوتي از دريا به ادم مي ده ...نقل قول:
ولي رو پاييني كار كردم ، به كم نويز رو كم كردم و كنتراست رو بيشتر!
فقط يكم ساحل رو شلوغ نشون دادي ... البته از نظر انواع موجودات ( انسان و ميله و پارچه و ساحل و ..) اگه يكم موضوعات پايين يكدست بود ( مثلا فقط انسان ) عكس زيبا تري داشتيم
محمد جان ...نقل قول:
sony w90
عكست خيلي جالب شده .... هم از نظر فني ... هم از نظر هنري
عكس جاده خاكي از همه نظر عاليه
عاليه ... تو عكاسي نجومي استفاده از ----- خيلي مهمه ... اينجا هم مي شد با يه ----- نور رو درست كرد ... البته همينش هم قشنگ شدهنقل قول:
سلام
این هم عکس هایی از من ...
این رو از ماه با پایه رفتم با H1 بدون نورگیری ... ثانیه ای ...
جالب شده ... فقط چند تا نكتهنقل قول:
این هم از 1 کیلومتری با 12 X زوم و 30 ثانیه نورگیری و البته یک لایه Overlay با کد رنگ 336699 با Opacity 40% دادم که نور هاش کمتر بشه ...
موضوع شما اون بناي دور دسته ... براي همين بايد موضوع رو در عكس نمايان تر بكنيد ... يعني سطح بيشتري از عكس رو موضوع بپوشونه ... تا چشم ببيننده به ديگر چيز ها منحرف نشه ...
اينجا شما درخت رو بزرگتر از بنا نشون داديد ... و سطح گرفته شده توسط درخت هم بيشتره ... يه جور احساس مي شه درخت جلوي ديد رو گرفته ( من كه هي حس مي كنم مي خوام با دست اين درخته رو بزنم كنار تا ببينم اون پشت چه خبره )
حالا چيكار بايد كرد :
اول اينكه بناي مورد نظر رو تو يكي از نقاط طلايي قرار بديد ... بعد درخت رو از زاويه اي ببينيد كه در حد امكان كمترين فضا رو تو عكس اشغال كنه ... مي تونيد براي بهتر جلوه دادن بنا ... دياف رو ببنديد .. تا درخت كمي تار تر بيافته ..
سلام دوست هم دوربين مننقل قول:
دو عكس ديگه اولي يك گل زيباي زرد رنگ و ديگري پرواز يك چترباز بر فراز ساحل درياي خزر!!
عكس گل رو اگه در حالت ماكرو مي گرفتي شايد بهتر مي شد ... در مورد چتر باز بايد بگم خيلي قشنگ شده ...
سلام دوست مننقل قول:
1.سعی کنید از یک چیزی عکس بگیرید که جذاب باشه ...
2.یا یک زاویه خاص ...
3.مثلا اگه از داخل این گل با یک فوکوس عالی میگرفتید قشنگ میشد ... و یا از چتر باز با Look Out دریا ...
که البته اگه افتابی بود بهتر میشد .. چون ابری به نظر میرسه ..
1. جذاب بودن ... خيلي خوبه ( منم موافقم ) ... اما هميشه بهترين عكس ها از جذاب ترين صحنه ها نيست .... شايد يه موضوع تكراري اما از ديدي ديگر يه اثر هنري عالي باشه
2.دقيقا
3.در مورد گل موافقم ... ولي در مورد چتر باز نه ...
به نظرم چتر باز در همين ععكس حس پرواز ر به ادم مي ده ... شما با وارد كردن عنصري زميني ... باعث مي شيد كه چتر باز رو ما محصور به زمين و جاذبه ببينيم ... ولي در همين حالت ... من كه فكر مي كنم پرواز رو به خوبي نشون دادن ... البته قبول دارم كه از نظر هنري بهتره عكس عمق داشته باشه ... ولي چنين عكسي در هر حال عمق خودش رو نشون مي ده ( با گذاشتن جسمي در پلان نزديك )
جالب شده ... اگه خط افق در دوسوم بالايي قرار مي گرفت بهتر نبود ( انعكاس اب بهتر ... موضوع اصلي يا همون ميدان هم بتر نمايان بود )نقل قول:
این هم هست که تو اصفهان از میدان امام گرفتم
اينجا به نظر مياد موضوع اسمان يا ابفشانه
بهرحال خيلي عاليه
یک سوال داشتم و اینه که تاثیر dpi توی عکس های دیجیتال چی؟
یعنی هر چه dpi بالاتر باشه عکس با کیفیت تره یا توی zoom تصویر بهتری میده؟
نظر يادتون نره
هر دوش ...نقل قول:
dpi یعنی dot per inch یا به فارسی یعنی تعداد نقطه ها در هر اینچ .پس مطمئنا اگه تعداد نقطه ها بیشتر باشه در هم فشرده ترند پس کیفیت بالا تر میره و در هنگام زوم وقتی زوم میکنید یعنی فاصله نقطه ها رو از هم زیاد میکنید حالا اگه نقطه در فاصله کمتری از هم قرار گرفته باشند مطمئنا بازم کیفیت عکس بالاتر میره.نقل قول:
سلامنقل قول:
جالب شده ... اگه خط افق در دوسوم بالايي قرار مي گرفت بهتر نبود ( انعكاس اب بهتر ... موضوع اصلي يا همون ميدان هم بتر نمايان بود )
اينجا به نظر مياد موضوع اسمان يا ابفشانه
بهرحال خيلي عاليه
ولی من پایه ای نداشم که دروبین رو بالاتر قرار بدم و ه مجبور روی حوض گذاشتم ...
و به دلیل آن شیر اب هم نشد وسط باشه ....
منظور از ف ی لتر برای عکس نجوم چیه میشه توضیح بدید ؟
برای اون عکس بنا هم من روی بالکون اتاقم گرفتم که زاویه ای دگیری نداشتم ... البته در نظر دارم یک عکس Hdr از این بنا بگیرم که به زودی میذارم ...
راستی دیاف رو چطوری ببندم ؟
خیلی قشنگ شده ... راستی منبع نوری وجود نداشت که اسمون رو قشنگ تر کنه ؟ راستی دوربینت چیه ؟
شاید حرف اشتباهی باشه ولی فوکوس از این بهتر می تونست باشه .. عین ماله سنجاقک ..
عکس عالیه .. یک زاویه ی دیگر هم اگه داری بذار ...
اون یکی عکس هم که از عنکبوته فوکوس بهتری می تونست داشته باشه ..
پس چرا بعضی دوربین های دیجیتال با اینکه مثلا 5 مگاپیکسلی هستن ولی dpi کمتری نسبت یه 3 مگا پیکسلی دارن؟نقل قول:
به به
چه تاپیکه باحالی
خوب عکسا همگی زیبا هستن من از اون عکسه تو شب که فواره داره توش خوشم اومده
کاره بنیامینه عزیز
و اون گله زرد که خیلی خیلی زیبا هست
ممنون دوستان
سلامنقل قول:
ولی من پایه ای نداشم که دروبین رو بالاتر قرار بدم و ه مجبور روی حوض گذاشتم ...
و به دلیل آن شیر اب هم نشد وسط باشه ....
خوب ديگه .... عكاس خوب بايد دست به هر كاري بزنه ( ممكنه براي گرفتن عكس بهتر مجبور مي شدي بري تو خود حوض !!!)
تو عكاسي نجومي چون مقدار نور يك منطقه ( سيارات يا ماه ) از بعقيه نقاط بسيار تفاوت داره ... براي اينكه هم شما نور دهي كوتاهي داشته باشيد تا اسمان سياه بيافته ... و هم سيارات يا ماه رو با پرنور نكنيد در نوردهي بالا ... استفاده از ----- كار خوبيه ...نقل قول:
منظور از ف ی لتر برای عکس نجوم چیه میشه توضیح بدید ؟
سعي مي كنم مقاله اي در اين مورد اماده كنم ...
خوب دوربينت چه مدليه ؟... اگه قسمت تقدم ديافراگم ( AV) يا حالت دستي (Manual) داره ... بزارشون تو اين حالت ها ... و ديافراگم رو تنظيم كن ...نقل قول:
راستی دیاف رو چطوری ببندم ؟
چرا ...اگه يكم صبر مي كردم خورشيد قرمز_نارنجي هم داشتيم تو افق ... ولي من قصدم گرفتن عكسي متفاوت ... و خارج از عادت هميشگي بود ... ا ونجوري همون حالت عادي و عكس هاي تكراري از غروب مي شد ... در حالي كه اينجوري به نظر مياد اب خودش نورانيهنقل قول:
خیلی قشنگ شده ... راستی منبع نوری وجود نداشت که اسمون رو قشنگ تر کنه ؟ راستی دوربینت چیه ؟
دوربينم هم Canon A720IS هست