البته توی ویستا چون سی دی درایورها برای ویستا هستنقل قول:
Printable View
البته توی ویستا چون سی دی درایورها برای ویستا هستنقل قول:
آقا ...
من چرا microsoft UAA bus driver رو نصب میکنم ، قبل از نصب دستور reset میده ؟
من نمیدونم چیکار کنم . هر درایوری رو برای صدای d830 نصب میکنم جواب نمیده .
حتی تو خود سایت ماکروسافت هم نسخه اصلی این برنامه رو دانلود کردم . بازم نصب نشد .
یکی یه راهی پیش پای ما بزاره .....
(((من یه dell d830 دارم که بعد از نصب xp تمام درایور هاشو به غیر از صدا نصب کردم .)))
من اگه D830 داشتم میتونستم راهنمایی ات بکنم ...
باور کن تنها لپ تاپی که زیر دستم تست نکردم تا لحال همین latitude ها بودن
مطمئنی که نسخه درایور رو درست گرفتی ؟ 32 بیت یا 64 بیت ؟
شاید هم sigmatel باشه درایورش !
ببخشيد اشتب شد .
دوستان سلام
من یه لپ تاب چینی Dell Inspiron 1525 خریدم هر چی تو سایت گشتم درایورها ی Xp و راهنمای نصب اونا رو ندیدم لطفا بلینکید مرسی
عزیزم ... توی سایت dell کلا" 2 تا درایور برای d830 بیشتر نداره ...
من به توصیه شما microsoft UAA bus driver و هر دو تا درایور موجود در سایت رو دانلود کردم ..
اما موقع نصب ریستارت میکنه .
من که گیج شدم
دوست عزیز ... 100 بار گذاشتم ... توی همین بخش هست چند صفحه از اول رو ببین حتما میبینشنقل قول:
دوستان سلام
من یه لپ تاب چینی Dell Inspiron 1525 خریدم هر چی تو سایت گشتم درایورها ی Xp و راهنمای نصب اونا رو ندیدم لطفا بلینکید مرسی
ممکنه ویندوز شما مشکل خاصی داشته باشه ... دوستان نصب کردند مشکلی نبوده ...نقل قول:
عزیزم ... توی سایت dell کلا" 2 تا درایور برای d830 بیشتر نداره ...
من به توصیه شما microsoft UAA bus driver و هر دو تا درایور موجود در سایت رو دانلود کردم ..
اما موقع نصب ریستارت میکنه .
من که گیج شدم
پیشنهاد میکنم یک بار دیگه سرویس پک 2 رو نصب کنی
[quote=REGISTERED USER;2580673]دوست عزیز ... 100 بار گذاشتم ... توی همین بخش هست چند صفحه از اول رو ببین حتما میبینش
دوست عزیز انگار خیلی عصبی هستی توی صفحه 8 این تاپیک هست ولی راپیدشیر اجازه دانلود نمی ده منظورم توی سایت آپلود کردنه که من متاسفانه توی این سایت جالب ندیدم منشکرم
این موضوع تکراریه ... چند بار تکرار کنی اعصابت نمیریزه بهم ؟
در ضمن یکم توقعاتت رو بیار پایین. ... کسی برات آپلود کنه ؟ ماشالله !
مال منهم همينه :13: ولي...نقل قول:
=========================
دوستان من يه مشكلي دارم و فكر كنم شماها بتونيد بهم كمك كنيد!
من يه لپ تاپ از نوع Latitude D520 دارم كه متاسفانه سي دي هايي كه براي نصب سخت افزار مورد نيازش لازمه رو گم كردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان هم مشكلم اينه كه لپ تاپم هيچ صدايي نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته اين مشكل بعد نصب ويندوز پيش اومده برام
رفتم توي سايتش و دانلود كردم ولي ارور داد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا هم هر كاري ميكنم باز هيچ صدايي در نمياد ازش
در حاليكه قبل اينكه ويندوز بزنم بهش همه چيزش درست بود
يكي بگه من چيكار كنم
خواهش ميكنم و پيشاپيش از همتون متشكر و ممنونم دوستان:19::19:
============================
REGISTERED USER]
دوست عزيز
منو راهنمايي كرديد به اين تاپيك
من حقيقتش از صفحات اول تا همين صحفه آخر رو نگاه كردم
حالا دوتا امكان هست
يا من چشام ضعيف شده
يا اينكه به خاطر كم اطلاعاتي من از كامپيوتر موردي كه مربوط به كامپيوتر من باشه رو پيدا نكردم
ميشه خواهش كنم
در اين مورد منو راهنمايي كنيد
:11::11:
دانگرید کردی به XP یا خود ویستا اوریجینال ؟
البته D520 فکر کنم XP Pro داشته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو تست کن ... البته بگم هم درایورهای چیپست باید نصب شده باشه هم UAA BUS از خود سایت دل برای XP
وارد لينكي كه دادي شدم و تنها نرم افزار موجود براي دانلود در اون قسمت
در واقع يه نرم افزار هستش كه چك ميكنه دروايرهام آپديت هست يا نه
درمورد يكيش يه ارور ميده كه وقتي هم ميخوام از طريق همون نرم افزار دانلودش كنم
شماره رجيستري ميخواد و بعدشم خيلي راحت هدايتم ميكنه به يه سايتي كه درواقع بايد نرم افزار رو بخرم!!!
:18::18:
راستي درمورد سوال اولت هم بگم كه دانگريد به XPهستش نه ويستانقل قول:
درمورد مورد بعدي هم باز سايت دل براي نصب UAA BUS پول ميخواد يعني فري نيستش دانلودش:41:
دوستانی که با صدای لپ تاپ های دل latitude مشکل دارند :
1- اول از همه باید Universal Audio Architecture (UAA) High Definition Audio class driver را نصب کنید ... دانلود اون رایگان و از سایت MS هست:
کد:http://support.microsoft.com/kb/888111
2- دانلود ورژن صحیح کارت صدای Sigmatel از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Driver Installation Steps
1. Double-click the downloaded driver file e.g. R90698.EXE.
2. The Self-Extracting window appears and prompts you to extract or unzip to C:/DELL/DRIVERS/r90698. Write down this path so the executable (I.e. Setup.exe) file can be found later.
3. The Self-Extractor window appears.
4. Click OK.
5. After completing the file extraction, if the Self-Extractor window is still open, close it.
6. Click the Start button and then click Run.
7. Type C:/DELL/DRIVERS/r90698 in the Open textbox and then click OK.
8. Follow the on-screen installation instructions.
Beside Dell Latitide D600, this Sigmatel STAC 9750 audio driver can be used for the following Dell systems:
1. Inspiron 1100
2. Inspiron 500m
3. Inspiron 1150
4. Inspiron 300m
5. Inspiron 5100
6. Inspiron 5150
7. Inspiron 5160
8. Inspiron 8500
9. Inspiron 9100
10. XPS/Inspiron XPS
11. Inspiron 8600
12. Inspiron 510m
13. Inspiron 600m
14. Inspiron 700m
15. Inspiron 710m
16. Latitude D500
17. Latitude 100L
18. Latitude X300
19. Latitude D400
20. Latitude D505
21. Latitude D800
لینک مستقیم :
کد:http://ftp.us.dell.com/audio/R90698.EXE
اگر کار نداد احتمالا من راه دیگه ای نمیشناسم
من نمیدونم ... شما حتی بلد نیستید فایل دانلود کنید ؟ :13:نقل قول:
اون پایین کد رو بزن لینک مستقیم رو بهت میده ... من خودم دانلود کردم
نه عزيز!
ربطي نداره
فايل دانلود كردن اونم به اون طريق كه ديگه مثل آب خوردن ميمونه:46:
مطمئن باش وقتي پست ميزنم اينجا كه لينكي نمونده باشه تو صفحه كه روش اگه لازم باشه كليك نكرده باشم:46:
پس خواهشا اينو نگو
من در حال حاضر دارم كل كارهايي كه در پست قبليت نوشتي رو موبه مو اجرا ميكنم و اميدوارم كه مشكلم حل بشه
خيـــــــــــــــــــــلي خيلي سپاسگذار و ممنونت هستم ازاينكه وقت ميذاري و چه به من چه به ساير بچه ها كمك ميكني عزيز
روبرو شدن به سوالات تكراري و گاها ً مجبور به جواب دادن به همه اين سوالات تكراري حقيقتا صبر و سعه صدر بالايي ميخواد كه به خاطر داشتنش بهت تبريك ميگم :11::11::11:
هميشه موفق باشي:10::40::11:
همه مسيرا رو رفتم و باز هم همون ارور هميشگي يعني :
An error occured while unzipping . One more files were not successfully unzipped.The error code is 40.
فكر كنم بايد روشهاي ديگه اي روامتحان كنم
بهرحال از اينكه وقتتون رو گرفتم پوزش ميخوام دوست عزيز
و بازهم از لطفتون و وقتي كه برام گذاشتيد متشكر و ممنونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان من يه لب تاپ توشيبا با مشخصات زير دارم .مي خواهم ويندوزxp نصب كنم.اما داريورهاشو ندارم.اگر كسي داره
ممنون ميشم لطف كنه و اعلام و راهنماييم كنه
توشيباA200 -CH7CPU Intel Core 2 Duo 1.6 GHz-RAM 2 GB DDR2 -HDD 160GB SATA -DRIVE DVD RW - VGA INTEL X3100 - LCD 15.4" - WIFI - OS Vista -Weight 2.8 Kg
با عرض سلام و خسته نباشید؛
درایور xp برای مدل Dell vostro 1500 میخواستم.
با تشکر
سلام بر تمامی دوستان
دنبال درایورهای xp لپ تاپ toshiba satellite pro u300w1 هستم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم .
این خطا مربوط به نسخه نرم افزاری هست که باهاش extract میکنید ... فایلها سالم هستندنقل قول:
نقل قول:
و
نقل قول:
فکر کنم چند صفحه پیش راه حل جامع برای درایورهای XP انوع مدلهای نوت بوک توشیبا رو گفتم ... زحمت جستجو با خودتان
موفق باشید
سلام ممنوننقل قول:
دست گلتون درد نكنه
حالا يه سوال داشتم
من مي خام ويندوزxp نصب كنم اما ويندوز نصب نمي شه. مي خواستم بدونم چطور مي شه ويندوز براي اين لب تاپم كه ويندوز ويستا روش نصب مي باشد را نصب كرد .
باتشكر فراوان
توی همین تالار یک نگاه می انداختی :
سلام بر دوستان بخصوص رجیستر ،
ممنون از راهنمائیت ، متاسفانه بدلیل تاپ کردن اشتباه مدل toshiba نمیتونستم جواب بگیرم و کلی کلافه شده بودم ولی بعد از درست نوشتن مدل ، یه سایت دیگه پیدا کردم که بخاطر دسته بندی سری های مختلف toshiba میشه سریعتر به درایورهای اون دسترسی داشت . به دوستانی که دنبال درایورهای toshiba هستند در صورت تاییدتون پیشنهاد کنید .
کد:http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/download_drivers_bios.jsp?service=EU
همون ساپورت اروپا هست ... همشون از یک قسمت سورس میگیرند ولی روش انتخابشون فرق داره
من یک نوت بوک مدل hp pavilion dv6747cl با سیستم عامل ویستا خریدم.
میخواستم ببینم برای ریختن xp دقیقا جه درایورهایی رو باید روش بریزم.و این درایورها رو از کجا میتونم گیر بیارم.البته تو خود سایت hp ساپورت کاملی نداشت.
سلام
من cd درایور نوت بوکم خراب شده,
مدل INSPIRON 640 m
میخواستم ازتون خواهش کنم هر کی تونست درایور کارت گرافیک اونو ( Intel Graphics Video ) پیدا کنه,لینکشو واسه دانلود بزاره.
واقعا ممنون میشم.
از بخش video گزینه 945GM Graphics Controller رو دانلود کن
قبلا چند تا لینک گذاشتم ... باید بگردی توی سایت اچ پی و مدل یا سری مشابه ای که درایور XP داشته باشه دانلود و استفاده کنینقل قول:
روی لپ تاپ مدل زیر تست کردم و جواب داد.
Sony VGN-FZ240E
این نیست!نقل قول:
من 915 gm رو میخوام
از یه سایت دیگه من dl کردم اما نمیدونم چرا باز ارور داد.
سلام
من درایور کارت گرافیکم رو که ماله اینسپیرون 640 دانلود کردم.
اما باز همون ارور رو داد.فهمیدم که مشکل از سی دی درایور من نبوده.
نمیدونم چی کار کنم! کاملا گیچ شدم, چون سر در نمیارم عیبش چیه؟!
پیغام ارورش اینه:
one or more files required for installation are either missing or corrupt.
ویندوز هم دوباره ریختم اما دوباره همون ارور رو داد.
دیگه دارم دیوونه میشم!
میشه کسی منو راهنمایی کنه!
چی کار باید بکنم؟!
inspiron | 640m
پس پک درایور جامع رو از خود سایت اینتل بگیر ... این درایور جامع هست و سر تمام نوت بوک ها کار میده :نقل قول:
این نیست!
من 915 gm رو میخوام
از یه سایت دیگه من dl کردم اما نمیدونم چرا باز ارور داد.
و احتصاصی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر کار نداد و باز هم خطا داد مشکل از سیستم عامل ات ( نرم افزار unpack یا خود سایتی که دانلود کردی ) هست دوست عزیز
در ضمن پست خود را دو جا و در دو تاپیک مجزا تکرار نکنید اصولا به این پست ها جواب نمیدم و پاک میشه
ممنون
دانلود کردم
نصب کردم
اما بازی که میخواستم همون ارور رو داد که کارت گرافیکت فلان چیزو ساپورت نمیکنه
من فکر میکنم باید درایور مخصوص خودش رو(حتما) نصب کنم
که اونم خرابه
نمیدونم چی کار کنم.
من مطمئن هستم کارت گرافیکم اگه درایور مخصوص خودش نصب بشه, دیگه مشکلی با اون بازی ندارم.
اسمش هم call of duty 4
در ضمن من پست رو 2 جا نزدم که شما بخونی و بگی پاک میکنی
من اونو در 2 تاپیک زدم چون فکر میکردم افرادی به جز شما هم به این پست جواب بدن بلکه دردی دوا بشه
ولی نمیدونستم که به غیر از شما کسی نیست کمکم کنه.
به هر حال از راهنماییت ممنون
جفت پست ها پاک شه بهتره
با تشکر
عزیز دل برادر توی میخوای call4 رو روی گرافیک share اونم 915 اینتل راه اندازی کنی ؟ یا الله
راه انداختی ما هم خبر کن انشالله !!!
اطمینان داشته باش اینجا چند نفر ایستادند تا حتما بتونند دقیقا همون چیزی را که میخوای بجز من بهت بدهند ! شک نکننقل قول:
من اونو در 2 تاپیک زدم چون فکر میکردم افرادی به جز شما هم به این پست جواب بدن بلکه دردی دوا بشه
دوست عزیز ، کاربر گرامی ، اینجا قانون داره ! شما مجاز نیستید یک پست را برای زودتر جواب گرفتن در چند تاپیک مجرا مطرح کنید ... و در صورت تکرار حذف و پاک میشهنقل قول:
در ضمن من پست رو 2 جا نزدم که شما بخونی و بگی پاک میکنی
بهتر است یک نگاه به قوانین بندازید و اگر هم یادت نیست دو پست رو کجا دادی یاد آوری ات کنم
قربونت برم برادر کارت گرافیک من Intel 945GM Express Chipset Family
من یه درایور از سایت دل گرفتم که که نوشته بود مخصوص دل اینسپیرون 640 هست, اما بعد که دانلود کردم دیدم که گرافیکش مال 915 هست و ارور میده.من فکر کردم شاید اگه یه 915 دیگه از یه سایت دیگه بگیرم مشکلم حل میشه. پس اومدم و از شما لینک خواستم. شما هم لینک دانلود رو دادی. من نصب کردم اما بازم نشد.بعد دوباره کلی تو نت گشتم و بالاخره همون درایوری که دقیقا توی سی دی درایورم بود رو پیدا کردم, اما وقتی unzip کردم و رفتم روی setup دیدم دوباره همون اروری رو میده که همون فایل قبلی توی سی دی درایو میداد. بعدش من اومدم اینجا تا از شما کمک بگیرم,چون از پستی که قبلا داده بودم نتیجه نگرفتم,و همچنین یه تاپیک پیدا کردم که مخصوص همین مشکلات لب تاپ بود, گفتم مشکلم رو اونجا مطرح کنم, و علاوه بر اونجا همون تاپیک اولی که برای اولین بار پست دادم.به هر حال خوشحالم که اینقدر از قانون تبعیت میکنی.هوووم....بهتره منم بیخیال کارت گرافیک و بازی و..... اینا شم.چون در حال search بودم که یه تاپیک پیدا کردم جناب عالی زده بودیش.همین مشکل منو داشتی.پس فهمیدم که اگه حتی درایورشم نصب کنم بازی ای که میخوام رو اجرا نمیکنه.تجربه شما اینو بهم گفت.چون به هر حال خود شما هم قبلا از این نوع کارت گرافیک ها داشتید مثه اینکه با کارت گرافیک لب تاپ قبلیت سونی VGN- N270 EW
به مانع گرم برخورد کردی! بهتره منم این لب تاپ بفروشم.
بازم از راهنماییت تشکر.
اون N270 شاید اولین لپ تاپ شخصی سری core بود و یک سال پیش ... یاد گذشته منو انداختید که گفتم ببینم اینجا چه خبره
آخر که ما نفهمیدیم 915 هست یا 945 ؟!!
:11:سلام دوستان
من يه لپ تاپ مدل وایو vgn-fz240eb دارم ميخوام روش ويندوزxp نصب كنم ولي درايورشو ندارم ميشه كمكم كنيد من چيكار كنم:41: