دوست عزيز مثل اينكه اينجا رو اشتباه گرفتيدنقل قول:
اينجا جاي تبليغ نيست
Printable View
دوست عزيز مثل اينكه اينجا رو اشتباه گرفتيدنقل قول:
اينجا جاي تبليغ نيست
متاسفانه نتوانستم آپلود كنم ايميل تان را به من اعلام كنيد تا براي شما بفرستمنقل قول:
نقل قول:
این فایل رو دانلود کن توش 3تا فایل DLL هست
کپیش کن تو مسیر نصب
کد:http://www.4shared.com/file/128805099/c1c78cfb/Adobe_Premiere_Pro_20_crack.html
کرک برای ورژن 1.5 چی ؟
چون مثل ورژن 2 ،جای وارد کردن سریال نداره.
سلام حسین جان به یه اموزش این چنینی نیاز داشتم کلی دعات کردم دمت گرم
حسین جان جندتا سوال تخصصی دارم لطفا به این سوالات من پاسخ بدید دمتون گرم.
1-من تازه یه لپ تاپ اپل مک بوک پرو گرفتم مجموعه adobe به طور کامل روش نصبه و adobe premier هم روش نصبه
من ----- کارت دارم و در کامپیوترم یه سریالی رو ضبط کردم ولی برای زدن و تبدیل به دی وی دی باید ایدتش کنم پیام های وسطش رو بردارم قسمتهاشم به هم بچسبونم برای این کار میخوام از adobe premier استفاده کنم حالا
برای اینکه بخوام کار ادیت رو انجام بدم در این برنامه به فرمت mpeg1 تبدیل کنم یا mpeg2 و اینکه بعد از اینکه کامل ادیت کردم و بهم چسبوندم اگه بخوام به دی وی دی بزنم که در دی وی دی پلیر هم قابل پخش باشه باید فایل اماده شده رو به چه فرمتی تبدیل کنم؟و اینکه با این برنامه میشه وسط فیلم که تبلیغات هستش رو برداشت و ادیت کرد؟
با سلام
من از پرمیر 1.5 استفاده میکنم وقتی میخوام عکس ه رو تبدیل به فیلم کنم تو فیل سایز عکسها بزرگتر ار صفحه نمایش میشه و نمیشه کل عکس رو دید در این مورد چیکار باید بکنم؟
با تشکر
آموزش های فوق العاده ای بود
دمتون گرم
با سلام
دوست عزیز میشه در مورد کیفیت تصویر خروجی در پریمیر 7 توضیح دهید .
در خروجی پرده سفید روی فیلم می افته.
ممنون از شما:11:
سلام
ممنون از آموزش هاتون
من با برنامه هایی مث Eduis و Pinnacle و Power Director و البته windows Movie Macker (!!!) کار کردم ، ولی نمیدونم این پریمایر انقد پیچیده است . من پریمایر Cs4 رو نصبیدم ، ولی چندتا مشکل دارم
مثلا رو کامپیوترم خیلی کند اجرا میشه ( رم یک گیگ ، سی پی یو دو هسته 4400 ، گرافیک جی فورس جی تی 8500 )
اگه چندتا افکت استفاده کنم سیستم هنگ میکنه !و باید حتما ریست کنم !( راستی ویندوز ویستا 64 !)
مثلا یه مشکلی با برنامه :
هر عکسی رو که میارم توی TimeLine خیلی بزرگه ، که یکم از این مانیتور چپیه دستکاری میکنم بعد از راستیه (مثل فوتوشاپ که Ctrl + T رو میزنی ) کوچیکش میکنم !
ایا کار کردن با این برنامه سیستم قوی میخواد ؟
معذرت میخوام که اینجا سوال پرسیدم ، چند تا از صفحه ها رو خودنم دیدم نباید سوال میکردم ، شرمنده !
درود;
دوستان برای سوال هاشون "تاپیک" بزنند تا هم در اولین فرصت پاسخ داده بشه هم مسیر اصلی این تاپیک عوض نشه.
با تشکر...
ممنون از شما كه ياد آوري كرديدنقل قول:
سلامنقل قول:
تا ورژن c3 كه من با اون كار كردم با رم يك گيگ خوب كار ميكرد
در مورد هنگ كردن شما پنجره تسك منيجر را باز كنيد و ببينيد چه مقدار از سي پي يو و رم شما در حال استفاده مي باشد
گاهي بعلت بزرگ بودن فايلهاي وارد شده به پريمير مثلا يك فايل تصويري چند ساعته مقدار زيادي رم اشغال مي شود و باعث كندي سيستم مي شود
در مورد استفاده از پريمير بايد بگم نسبت به مديا استاديو فكر كنم ساده تر باشد
اگر براي شما سنگين است بهتر از موي ميكر ويندوز استفاده كنيد كه هم راحت است و هم داراي افكت هاي زيبايي هم مي باشد و اكثر ابزار هاي كاربردي را نيز دارد
موفق باشيد
آموزش کامل این برنامه رو با فرمت pdf از کجا میتونم گیر بیارم ؟
درود;
نقل قول:
آموزش کامل این برنامه رو با فرمت pdf از کجا میتونم گیر بیارم ؟
والا حسین جان زودتر از اینا قولشو به بچه ها داده بود. اما احتمالا وقت نکرده. حالا شاید این یاد آوری کمکی به اجرای این کار بکنه.:10:
متشکر...
سلام
من کارت pinnacle movie box DV دارم. که تو اطلاعاتش میگه ورودی و خروجی رو با پریمیر مچ هست.
میخواستم بدونم میشه قبل رندر کردن تایم لاین و پروژه رو توی تلویزیون دید؟ و چطور؟
میشه راهنمایی جامعی داشته باشین؟ ممنون میشم
لطفا نحوه ساخت سینک رو در پریمایر آموزش بدید . منونم
خیلی آقایید
بوس.......بوس
سلام بچه ها.
سینک چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
درود;
دوستان برای سوال هاشون "تاپیک" بزنند تا هم در اولین فرصت پاسخ داده بشه هم مسیر اصلی این تاپیک عوض نشه.
با تشکر...
لطفا در یک تاپیک جدا پرسشتون رو مطرح کنید و جزئی تر توضیح بدین که دقیقا چه قصدی دارین.
متشکر...
سلام
این تاپیک و تاپیک آموزش ادیوس قفل میشه
لطفا در تاپیک جداگانه سوالاتتون رو مطرح بفرمایید
با تشکر
تاپیک رو باز کردم برای ادامه آموزش ها توسط حسین عزیز
دوستان لطفا سوالاتتون رو در تاپیک جدا بپرسید
با تشکر
سلام آقا این افکتهایی که زیر فیلم ها می زارن چیه مثل حالت فلش دارند مثلا شبکه pmc دیدین چه حالتی داره
با سلام و تشكر فراوان از دوست خوبمون Hossein:11:
با توجه به درخواست هاي مكرري كه براي دريافت آموزش ها به صورت PDF شده، من از همين آموزش هايي كه Hossein آقا دادن براي خودم يه PDF درست كردم كه اگه حسين آقا بخواد در اختيار بقيه مي ذارم. البته زياد روش وقت نذاشتم، اما خوبه بد نيست...:27:
(حسين جان من ميلت رو نداشتم والا اول بهت اطلاع مي دادم و فايل رو برات مي فرستادم تا خودت ببيني. الان هم اگه بخواي به ميلت مي فرستم كه اول خودت ببينيش):10:
نقل قول:
اين سوال حالت كلي دارد پسدر بخش ميكس ومونتاژ سوال كنيد تا پاسخ خود را دريافت كنيد
موفق باشيد
نقل قول:
ممنون دوست عزيز من تقريبا مراحل پيكر بندي آموزش ها تمام كردم و تا هفته بعد حتما قرار ميدهدم وفقط يك خورده ريز ه كاري مونده كه سعي مي كنم تمامش كنم
از لطف شما سپا سگذارم و شرمنده كه ارائه pdf زياد طول كشيد
سلام به همگی اساتید
ما همچنان منتظر PDF زیبا شما هستیم:11::11::11::11::11:
شرمندهنقل قول:
شما دوستان
به علت درگيري هاي زياد نتوانستم آپ كنم
بعد از آپ كردن لينك را قرار مي دهم
با تشكر از شما
حسین جون ممنونم امشب کمک بزرگی به من کردی آچمز شده بودم ازت ممنونم
داداش:11:
سلام به همه میکس کارها
این Pdf اماده نشد
بابا از بس اومدیم تو این قسمت منتظر این pdf خیالی شدیم کپک زدیم :41::18:
پس کو:19::19::19:
اینو آپ کن ما رو راحت کن دمت گرم :10:
:11::11::11::11:نقل قول:
سلام
مدیران این بخش لطفا آموزشها را در صفحه اول قرار دهید
سلام
pdf اموزش پريمير در صفحه اول قرار داده شده است
حسين آقا ممنون از فايل انضمامي در صفحه اول..
آقا جان لينك اين برنامه افكت كار نمي كنه؟ ميشه يه بار ديگه تو يه جاي ديگه بذارينش.نقل قول:
نقل قول:
سلام
ممنون از اينكه اعلام كرديد
http://files.booking.dj/music/fl/After_Ef_trapcode/Shine106Installer.exe
با سلام و تشکر دوتا سوال داشتم
1- متاسفانه براثر یک اشتباه در حین فیلمبرداری با هندی کم حالت دید در شب رو فعال کردم و در نتیجه بسیاری از رنگها به سبز تغییر پیدا کرده (تقریبا همه لباسا به شکل لباس فرم در اومده) آیا میشه اینو اصلاح کرد؟
2- میخوام یه قسمت از تصویرمو رنگی بذارم بقیه قسمتاش سیاه و سفید بشه(مثلا داخل یه دایره رنگی اطرافش سیاه و سفید)چجوری میشه اینکارو انجام داد؟
1-دوست عزیز بهتر بود که شما یه تاپیک جدید بسازید و مسالتون رو اونجا مطرح می کردیدنقل قول:
2-تقریبا غیر ممکن هست اما می تونید با تغییر رنگ و اصلاح اون کمی رنگ رو بهبود بدید.البته میشه با استفاده از نرم افزار افتر افکت با صرف وقت + حوصله + دقت فروان این کارو انجام بدید که البته ممکن نتیجه دلخواه رو هم در پایان نگیرید.
3-به راحتی با استفاده از افتر افکت این کا رو کنید کافیه از لایه فیلم یک کپی بگیرید بر روی یک لایه افکت سیاه سفید بندازید روی یکی دیگه هم ماسک گذاری کنید.
موفق باشید
دوستان من یه مشکلی با پریمیر دارم .
چند سال پیش فیلمی رو مونتاژ کرده بودم ، یادمه که موقع رندر کردن یه جای کار گیر می کرد . من آخرش هم مجبور شدم تا اونجا رو رندر کنم و سیو کنم . بقیه اش رو مجدد رندر کنم و سیو کنم و بعد خروجی ها رو با یه برنامه دیگه به هم متصل کنم.
الان دوباره بعد چند سال خواستم چیزی تهیه کنم.
پریمیر CS3 رو نصب کردم و فیلم رو آماده کردم رندر هم شد اما موقعی که خواستم Export کنم به صورت mpeg 1-vcd دیدم که error داد و هر کاری کردم نشد.
CS4 رو نصب کردم .با تمام مشکلاتی که سر اجرای اون داشتم ، راهش انداختم و فیلم رو دوباره رندر کردم و موقع Export دوباره به مشکل بر خورد اما بار دوم درست شد اما جالبه که آخر فیلم سیو نشد و وقتی هم که روی سی دی رایتش کردم دیدم که تو دستگاه درست کار نمی کنه.
حالا سوال من اینه که این Error که هنگام Export کردن میده برای چیه ؟
---------- Post added at 09:03 PM ---------- Previous post was at 09:03 PM ----------
دوستان من یه مشکلی با پریمیر دارم .
چند سال پیش فیلمی رو مونتاژ کرده بودم ، یادمه که موقع رندر کردن یه جای کار گیر می کرد . من آخرش هم مجبور شدم تا اونجا رو رندر کنم و سیو کنم . بقیه اش رو مجدد رندر کنم و سیو کنم و بعد خروجی ها رو با یه برنامه دیگه به هم متصل کنم.
الان دوباره بعد چند سال خواستم چیزی تهیه کنم.
پریمیر CS3 رو نصب کردم و فیلم رو آماده کردم رندر هم شد اما موقعی که خواستم Export کنم به صورت mpeg 1-vcd دیدم که error داد و هر کاری کردم نشد.
CS4 رو نصب کردم .با تمام مشکلاتی که سر اجرای اون داشتم ، راهش انداختم و فیلم رو دوباره رندر کردم و موقع Export دوباره به مشکل بر خورد اما بار دوم درست شد اما جالبه که آخر فیلم سیو نشد و وقتی هم که روی سی دی رایتش کردم دیدم که تو دستگاه درست کار نمی کنه.
حالا سوال من اینه که این Error که هنگام Export کردن میده برای چیه ؟
دوستان یه آموزش کامل بزارن حال کنیم