ارمان توی تاپیک بحث و تبادل نظر درباره Geforce 8800 GT 512MB & 256MB
نوشتی 8800 gts 512 با قیمت 365 پیدا میشه!!!!کدوم برند و کجا با این قیمت میدن؟؟؟
Printable View
ارمان توی تاپیک بحث و تبادل نظر درباره Geforce 8800 GT 512MB & 256MB
نوشتی 8800 gts 512 با قیمت 365 پیدا میشه!!!!کدوم برند و کجا با این قیمت میدن؟؟؟
inno3D ! با گارانتی گلسان.نقل قول:
نقل قول:
واییی چه قیمت خوبی..
ارمان INNO3D 365 تومنه ولی EVGA400 تومن...چرا؟؟ به نظرت کدومو بگیرم
گارانت EVGA چیه؟؟
Evga 8800 Gts 512mb با گارانتی تک دیتا، 385 هزار تومان هست. تصمیم با خودته!نقل قول:
چی دارید میگید یکی اینجا داره میگه GTS 512 284 BIT ... تازه میگه 295 میدم ...نقل قول:
اقا ما امروز پایتخت بودیم...نمیدونم چرا همه میگن برندevga اشغاله..جالبه همه میگن
بعدش یه فروشنده هم هی اصرار میکرد اقا 8800 gts اقا 512 مگ نداره ..هرچی میگیم نره میگه بدوش
یه چیز دیگه در کمترین قیمت این کارت با برندevga 400 تومن بود....گرون نیست؟؟؟
اقا هرکی یه گارانتی اسم به ما گفت این برند گارانتیش چیه(اصلی)گیجم کردن اینقد اسم گفتن
نقل قول:
ارمان بابت قیمتو گارانتی ممنون
اما من زیاد از برند ها اطالاعی ندارم ...درکل اینو یا ایوگا
شما کدومو پیشنهاد میکنی؟؟
ببخشید یه 8800gts 512mb با یه 8800gt اور کلاک شدیه ssc چه تفاوتی داره که همه gts رو ترجیح می دن؟؟؟؟
EVGA ! نه ایوگا.نقل قول:
خب EVGA برند اول محصولات NVIDIA توی چند سال اخیر بوده. قیمتش هم کمی بالاتره.
8800GTS نسبت به 8800GT خنک کننده بهتری داره و در فرکانسهای بالاتر هم عملکرد Stable تری داره، جدا از اینکه 8800GT SSC رو دیگه بیشتر نمیشه اورکلاک کرد ولی 8800GTS هنوز جای اورکلاک داره! :46:نقل قول:
نقل قول:
ارمان جدا از بهتر بودن...این اختلاف قیمت برای اسمشه یا کلا عملکرد بهتری نسبت به اینو هم داره؟؟؟
اگه قصد اورکلاک نداشته باشی تفاوتی توی عملکردشون نیست، اختلافشون بیشتر توی میزان Stable بودن در Clock های بالاست.نقل قول:
ارمان من اورکلاکر نیستم....شاید لگه ازین کارتها بگیرم بعدا اگه کم اورد مجبور شم یاد بگیرم.....پس با این حساب خرج اضافه نکنم نه؟؟نقل قول:
من اگه بودم eVGA میگرفتم
دلیلشم نمیدونم:5:
البته در کشورهای دیگه قیمتش زیاد تر از برندهای دیگه نیست بلکه از بعضی برندها هم ارزانتر هست.تو کشور وارد کنندها و یه کم هم اسم برند تاثیر اصلی گرانی این برند هستند.نقل قول:
ارمان جدا از بهتر بودن...این اختلاف قیمت برای اسمشه یا کلا عملکرد بهتری نسبت به اینو هم داره؟؟؟
ببینم مگه برند البترون هم برای این کارت داریم؟؟
حتم حتما داریمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجارو ببین قیمتش از اوجا هم گرونتر زده چه خبره
Albatron
8800GTS-512X
650MHz
1944MHz
1625MHz
None
$385.94
یکی نیست به ما بگه 8800 gts 512 چه قیمتیه ؟
برند پیشنهادیه شما چیه؟ من که میگم asus
چرا نیست این همه استادو شاگرد خودتم که یه پا استایی برندی که انتخاب کردی خوبه ولی ولی منو چند نفر دیگه
ندیدیم اورده بود یه خبر بده اگه قیمتش خوب بود یکاریش کنیم
برند پیشنهادی evga ...bfg.....zotack ......
در مورد قیمتا
bfg ندارم قیمتو شاید بقیه داشته باشن قیمتش از بقیه برندا تو ایران بالا هست
evga = 375and385
zotack = 390
inno3d =365
چه قد تنبلی:18::20::23: یه سر به بازار خودتون بزن ببین چه جوریاست حال و هوات عوض شه و اینکه خودت اعتماد نداری به این قیمتا قیمت اصلیشو خودت بگیر تا حالت جا بیاد به ما که اینو گفتن
شاید در این چند روز ه فرق به خصو صی کرده باشه دلشون به رحم اومده باشه :blink:
قیمتارو که بالا گزاشتن دوستان
موفق باشید
قیمت امروز Zotac 8800GTS 512MB رو پرسیدم 380 تومان.
اه با ا نصاف شدن چندروزه نکنه بقیه ی برندا اوموده به بازار اینا ترسید ن قیمتا اوردن پاییننقل قول:
ادرسم میزاشتی بد نیود
کسی هست که تو بازارز bfg پیدا کرده باشه ؟
تحریم هم شر شده ها !!!
دمتون گرم بابت قیمتها.نقل قول:
قیمت امروز Zotac 8800GTS 512MB رو پرسیدم 380 تومان.
باعث خوشحالی هست که قیمت این کارت خیلی نزدیک به قیمت جهانیش شده .
صفحه اول تاپیک، پست شماره 3 آپدیت شد. لطفا حتما مطالعه کنید.
من دو روز پيش از نماينده شركت برين تو بازار ايران پرسيدم گفتن 390 تومان.نقل قول:
ولي ديروز از بازار رضا ( سيما كامپيوتر ) پرسيدم گفت Zotac 8800GTS 512MB قيمتش 380 هست.
گارانتيش هم دو ساله هست.
از Bfg و Asus خبری نیست؟
مثل اینکه شما هنوز صفحه اول تاپیک رو مطالعه نکردید.نقل قول:
آقای Stream شما همون آرمان (ویرجیل) خودمونی یوزرت رو عوض کردی؟ یا آواتارتون شبیه همه؟
همون آقا آرمان خودمونهنقل قول:
مگه اتفاقی افتاده؟نقل قول:
مثل اینکه شما هنوز صفحه اول تاپیک رو مطالعه نکردید.
خودم هستم :31:نقل قول:
مخلصیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یه نگاه بندازید، متوجه می شید.نقل قول:
ارمان جان اعلام کردند که : (البته برای همه تاپیک های مشابه صادقه )نقل قول:
مگه اتفاقی افتاده؟
نقل قول:
توجه: در این تاپیک هیچ گونه مشاوره یا اطلاع رسانی قیمت انجام نمی شود. در صورت نیاز به مشاوره یا قیمتها یا اطلاع از برندهای موجود در بازار، به تاپیکهای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید.
بله.مرسی دوست عزیزنقل قول:
ارمان جان اعلام کردند که : (البته برای همه تاپیک های مشابه صادقه )
ولی این جا که بهتره؟چون مبحث مربوط به خودش هست.
یاسر جان بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای مشاوره و راهنمایی نیست، اینجا فقط برای بحث درباره کارایی و مسایل فنی است و مشاوره و اطلاع رسانی قیمت و اخبار بازار در بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صورت می گیره.نقل قول:
سلام دوستان یه سوال
آیا کارتهای گرافیک Ddr3 به مادربوردهای Dd2 مچ میشه یا نه ؟
مموری های روی کارت گرافیک ربطی به پشتیبانی مادربورد ندارند.نقل قول:
دوستان من عضو جدید هستم:20:،می خام فردا یک کارت 8800 gts 512 mb بگیرم،امروز به من اینجوری قیمت دادن:
evga 410-420
zotac 385
به نظرتون کدوم رو بگیرم؟zotac برند مناسبی هست!؟
E-vga معروفتره !!:46:نقل قول:
ثانیا چیزی که در خرید کارت گرافیک اهمیت داره خود پردازنده گرافیکی هست و برند فقط برای نرم افزار های جانبی و سیستم خنک کننده و گارانتی داخل ایران و ... اهمیت داره !!:20:
ثالثا شما باید تو تاپیک مشاوره و راهنمایی برای خرید گرافیک و مانیتور پست میزدی دوست من !!:11::31:
در مورد برند که Zotac برند معتبری هست. در مورد قیمت هم همونطور که robert گفتند به بخش اطلاع رسانی مراجعه کنید.نقل قول:
ZOTAC برند معتبری هست و در ایران گارانتی 5 ساله داره.نقل قول:
چرا توی برند ارزون inno 3D و Gainward نمی گیری؟
از راهنمایی دوستان ممنونم.
با توضیحات دوستان به نظرم اومد همین zotac برند خوبیه،امروز میگیرم ایشالا!
شنیدم این برند ها کیفیت پایین تری دارندنقل قول:
چرا توی برند ارزون inno 3D و Gainward نمی گیری؟