آقا یکم به فکر جیب ملت باش .نقل قول:
همه که مثل شما مایه دار نیستن 300 تومن پول کارت گرافیک بدن ...
Printable View
آقا یکم به فکر جیب ملت باش .نقل قول:
همه که مثل شما مایه دار نیستن 300 تومن پول کارت گرافیک بدن ...
بهتون بگم... دموی بازی برای Pc بسیار مذخرف بوده... دوربین مثل کلاغ پرواز میکنه... گیم پلی اسکیپ میشه... پیشنهاد نمیکنم برای بازی سیستم ارتقاء بدید... یا کنسول بگیرید یا بیخیال شید.(برای کنسول هم همچین خوب نیست)
بابا هر چي باشه ديگه از نسخه 3 كه بهتره. من به همون 3 هم راضيم. در ضمن فكر نكنم كاپكام بازي بدي ارائه بده.نقل قول:
میگم میشه بگین چه سیستمی میخواد دوستان
با این سیستم اجرا میشه؟
cpu:3.6
ram:2gb
grafhic:8500 gt 512
دوستمون که عاشق گلستان تاک هست(خیلی توپه) راست میگه از 3 که بهتره حتما
تا اخر این هفته بالاخره باید صبر کنیم خدا کنه با سیستم من جور در بیاد
راستی فکر کنم یکی گفته بود که دمو شو دیده اگه دمو شو دیده می شه کامل تر در موردش صحبت کنه
نقل قول:بابا تو كه غمي نداري با اين سيستم.خيالت تخت با حداكثر جزئيات گرافيكي ميتوني بازي كني.:46:نقل قول:
گلستان تاك:31::31::20::20: شما؟:20::20:
اره اگه میشه این دوسامون که دمو بازی رو اجرا کرده درباره سیستمش یه توضیح بده لطفاراستی بابا بازیش رو پسر عموم تو ایکس باکس بازی میکنه(چینه) میگه خیلی هم توپه بعد شما میگین ارزش بازی کردن نداره اقا هر چی باشه از 3 حتما بهتره تازه همون 3 به این توپی
اقایون من یه سوالی دارم که یه سال میخوام بپرسم یادم میره چرا قیافه دانته تو شماره 4 دوشکل یه عکسش ریش نداره و همون بچس اما تو بقیه جاها بالغتر و بزرگتر شده ؟
اقا راستی شرکت سیاه و سفید این بازی و اساسین کرید رو پیش فروش کرده
برین بخش فروشگاهشکد:http://www.bwgames.co.nr/
سلام کاربر vahid_fisher لطفا پستهای اسپم وار ندید !
ممنون
چندتا دموی گیم پلی ازش دیدم .... به نظرم همون سه هست با گرافیک بهتر منظورم اینه که گیم پلی بازی و انیمیشن و حرکات و نحوه ضربه زدن نرو شبیه شماره 3 است(دانته) ولی مطمئنن برای طرفداران بازی کافیه اما گمان نکنم بتونه گیمر های جدیدی رو جذب خودش بکنه.
من کاملا حرفهای sam fisher 08 رو تایید می کنم گیم پلی بازی مانند 3 طراحی شده من در کل نظر شخصیم اینه که این بازی موفق خواهد بود حالا هم که دموش اومده و اونایی که بازی رو انجام دادن بعضی ها می گن خوبه بعضی ها می گن بده در هر حال زمان همه چیز رو مشخص میکنه
دو قيافه نداره.2 تا هستن يكى danet و nero شخصيت اصلى:46:نقل قول:
چى رو رو پسر عموت تو ایکس باکس بازی میکنه؟:18:نقل قول:
DMC4 كه Release Date: Feb 5, 2008 است:27:
تا نیومدن بازی تو بازاز ایران نمیشه هیچ قضاوت عجولانه ای کرد.آخه الان Dmc نسبت به 3-4 سال پیش رقبای خیلی قدرتمند تری داره .
فکر کنم ایشون دموی بازی رو میگه نه خود بازینقل قول:
اگه میشد با گرافیک 8500 با آخرین جزئیات بازی کنی که یارو نمیگفت : به صاحبان کامپیوترهای highend تبریک میگم .نقل قول:
بابا همین آنتی الیاز Anti Alias برداری میتونه با حداکثر جزئیات بازی کنی دیگه:46:نقل قول:
آهان از اون نظر .نقل قول:
خب حرف شما متینه .
آخه من antialiasing رو هم جزء جزئیات بازی به حساب میارم .
بهترين كار اينه كه بري يه گرافيك 7600 بگيرى.حداقلشو گفتمنقل قول:
نقل قول:خوب منم همینو گفتم دیگه.:10:نقل قول:
همانطور که شما دوستان هم حتما به یاد دارید شرکت Capcom در تاریخ February 8 2007 رسما اعلام کرد که PS3 - XBOX360 و PC سه پلتفرمی هستند که قرار هست بازی DMC4 برای انها عرضه شود .
نسخه PC این بازی به طور کامل DX9 و DX10 را ساپورت خواهد کرد .
یکی دیگر از ویژیگی مثبت نسخه ی PC هر بازی نسبت به نسخه های کنسولی این هست که شما میتوانین بازی ها را در resolution های بالا اجرا کنید . این در حالی هست که بازی DMC4 در نسخه Ps3 و XBOX 360 در حالت ( 640P ( 1024 * 640 و 60FPS اجرا میشود .
به گفته ی شرکت بازیسازی Capcom اگر شما این بازی را با DX10 اجرا کنید به خوبی متوجه تکنولوژی های جدید گرافیکی و همچنین فیزیک خارق العاده بازی خواهید شد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:18:نقل قول:
منبع رو بگو؟:19:
اين توطعه عليه PS3 است:21:
gamespot اينارو تكزيب كردهنقل قول:
سلام
یک خبر از قابلیت های عجیب PS3 :
بازی Dvil May Cry 4 این ماه توسط Capcom برای PS3 و X360 عرضه شد.ومطمئنا خیلی از ما منتظر این بازی بودیم که میشه گفت بازی خوبی هم از آبّ در اومد.
حالا سایت معتبر CVG یک خبر خیلی جالب در مورد نسخه PS3 این بازی منتشر کرده که گفتم حتما گذاشتن این خبر خالی از لطف نیست.
یکی از قابلیت های PS3 (اکه بشه بهش گفت قابلیت) این هست که میشه برای کوتاه شدن LOAD های بازی مقداری از بازی رو روی Hard منتقل کرد و Devil May Cry 4 هم از این قاعده مستثنی نیست ولی این کار چیزی در حدود 22 دقیقه طول می کشه!!واین کار گریه شما رو در میاره.
شما فکر میکنید پس از اینکه GB 5 را بر روی Hard خود منتقل کردید دیگر زمان Load نخواهید داشت یا بسیار کاهش خواهد یافت ولی جالبه اگه بدونید نه تنها زمان Load خواهید داشت بلکه پس از Install اختلاف بسیار نا چیزی بین دو نسخه بازی خواهد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن:از تمامی FanBoy های عزیزم خواهش میکنم منطقی حرف بزنید.
اقا يكي از اساتيد اهل فن بياد با توجه به تجربه، تاريخ ورود اين بازي رو به شمسي توي ايران و سپس توي شهرستان به من بگه!!! شرمنده ديگه!
سلام دوستان.
بازی رو امروز از فروشگاه های west میتونید تهیه کنید. اما با توجه به اطلاعاتی که بدست آوردم این بازی نوآوری جدیدی نداره ... در ضمن بازی Turok هم منتشر شد.
موفق باشید
5 شنبه تو دنیا .
احتمالا شنبه تو تهران میتونی از توپ خونه بخری .
دوست من واسه pc هم اورده زبانش انگلیسی هست یا نهنقل قول:
یکی دقیق بگه بازی واسه پی سی کی میاد
نگین نمیدونم تو اروپا فلان تاریخ میاد تو امریکا اپریل میاد و...
فقط بگین کی تو ایران میاد نسخه اصلیش
ممنون
100 % شنبه تو ایران میتونی بخریش
اینی که الآن اومده فکر کنم ورژن ژاپنیش باشه ( ولی مطمئن نیستم)
مگه شرکت کپکام یک اسپشیال ادیشن برای ایران داره که شما میگید بگید کی برای ایران میاد؟نقل قول:
هر وقت که بازی یماد پخش کننده های ایران دانلود و پخشش میکنن.
تاریخ عرضش هم همونطور که خودتون گفتید اول آوریل هست حدودا 80 روز دیگه.
هر چي ديرتر بياد بهتر.اخه هنوز نتونستم پول كافي براي ارتقا سيستم رو جور كنم.
نسخه های X360 و PS3 بازی منتشر شد...
هر دو نسخه از سایت gamespot امتیاز 8.0 دریافت کردند. هنوز بازی رو تهیه نکردم ولی پیش بینی چنین امتیازی رو میکردم!
هر کی بازی رو گرفته بیاد نظرش رو بگه....
آره منم اين پيش بيني را كرده بودم از تريلر ها معلوم بود.نقل قول:
اقا اين بازي كي مياد كه بريم بخريم؟
اسکرال بروزرت خرابه؟نقل قول:
پست منو همین صفحه قبل hmr007 بخون.:13:
يعني واقعا 3 ماه ديگه؟؟؟!!!!
نخیر 79 روز دیگه.نقل قول:
پس هیچی دیگه کارمون در اومد اول سال جدید باید باز کلی خرج کنیم راستی چندوم فروردین می شه به تاریخ شمسی بگید