من قضیه این آنلاک رو نفهمیدم یعنی چی؟
Printable View
من قضیه این آنلاک رو نفهمیدم یعنی چی؟
نقل قول:
من اگه یکsms که 22 صفحه است رو برای یک نفر دیگه Forward کنم در قالب 22 sms تکی براش میره.
ولی اگه خودم براش تایپ کنم مشکلی نداره.
این من رو خیلی ازیت می کنه.
الان 1400 تا sms دارم که نه با این روش می تونم ارسال کنم و نه تونستم برنامه ای که با PC بتونم sms ارسال کنم رو پیدا کنم.
از همه بدتر من به 35 نفر sms میدم و برای هر بار ارسال sms باید هنگام Forward 35 با ADD رو انتخاب کنم که واقعا ً وقت گیره.
با 1100 توی 20 روز اول آذر 37576 تا sms ارسال کردم ولی با iPhone نتونستم 100 تا هم ارسال کنم.
یکی از بچه ها با برنامه iTunes به 60 نفر sms میداد ولی من چنین گزینه ای رو نتونستم پیدا کنه.
میگفت یه بخشی داره به نام Massage و میشه sms ها رو مدیریت کرد.
به نظر شما توی ver 7.5 این قسمت نیست؟ آیا کسی از ver خای پائین تر استفاده کرده؟
آی فون لاک شده هست و تنها با سیم کارت های اپراتورهای خاصی کار می کنه. برای کار کردن آی فون با اپراتورهای ایران ، آنلاکش می کنن.نقل قول:
شما برنامه ی فروارد اس ام اس رو آی فون ریختی؟ ...نقل قول:
قابلیت ارسال اس ام اس در هیچکدام از نسخه های آی تونز وجود نداره.
این سؤال ربطی به اینجا نداره ولی ممنون میشم جواب بدید.
توی برنامه ی iTunes وقتی برای یک موزیک عکس انتخاب میکنیم چی جوری میشه اون عکس رو حذف کنیمش؟
یه عکس دیگه Drag کردم روش ولی تأثیری نداشت.
مرسی
تایم مگزین اعلام کرد :
' آیفون' بازهم بهترین دستگاه همراهموبنا - 23/09/86
روزنامه آمریکایی "تایم مگزین" بار دیگر تلفن همراه "آیفون" را به عنوان بهترین گوشی و دستگاه قابل حمل انتخاب کرد .
به گزارش گروه ترجمه "موبنا" به نقل از پایگاه اینترنتی "اینتوموبایل" تلفن همراه آیفون در آمریکا طرفداران زیادی پیدا کرده است و افراد در گروههای سنی مختلف این تلفن همراه را بر گوشی های دیگر ترجیح می دهند.
تقریبا یک ماه پیش روزنامه "تایم مگزین" تلفن همراه آیفون را به عنوان بهترین گوشی معرفی کرده بود.
اخیرا بار دیگر این اتفاق افتاده است و این روزنامه از تلفن همراه آیفون به عنوان "اختراع سال" یاد کرده و در بین 10 نمونه بهترین وسیله هایالکترونیکی قابل حمل ، گوشی آیفون را در راس قرار داده است.
نکته جالب توجه این است که گوشی "پالم سنترو" تنها تلفن همراه دیگری است که در این لیست در جایگاه چهارم قرار گرفته است .
نبودن گوشی N95 نوکیا در لیست بهترین های روزنامه "تایم مگزین" بسیار تعجب بر انگیز بوده است .
آقا رضا با برنامه SendSong فقط برای زنگ گوشی میشه mp3 گذاشت؟
چون آهنگ های add شده در قسمت زنگ های sms موجود نیستن.
نقل قول:
اره حاجی
برنامش توپه ولی یکم ضعیفه.
این آدرس برنامه هستش
Installer
install
Utillities
SMSD
اگه در جریان باشی و به سایت ما اومده باشی ، ما گروه sms بازی داریم که حدود 800 تا عضو داره.
این 800 تا عضو در حدود 12 گروه ، دسته بندی شدن.
یکی از سر گروه ها که اسمش محمد سجادی با نام کاربری MS Musicتا 10 روز پیش iPhone داشت و 3 تا گروه رو با 60 تا کاربر ساپورت می کرد. 60 تا می دونی یعنی چی؟ ما حداقل روزی 70 تا sms از طرف سرگروه اصلی که MostafaEshghi باشه و عضو همین فروم هست دریافت می کنیم.
حالا این 70 تا sms ممکنه بعضی هاش 15 صفحه ای باشه (چون اکثره sms ها فارسی هستن).
حالا MS Music این sms هارو از طریق کامپیوتر می فرستاده و از همه جالب تر اینه که iPhone فارسی رو ساپورت نمیکنه ولی اون تمامش رو می ریزه تو کامپیوتر و ارسال می کنه. (مطمئن باشید میشه)
نسخه ی مخصوص سیستم عامل Mac داره و اسمش Syphone - iPhone messaging tool هست.
این هم لینک دانلودش:
ولی با iTunes رو قراره آموزش کاملش رو برام بفرسته.کد:http://www.soft32.com/Download/Free/Syphone/4-211320-1.html
حتما ً براتون میگذارم.
برای ویرایش artwork موسیقی در itunes ، روی آهنگ کلیک راست کن و اولین گزینه یعنی Get Info رو انتخاب کن. توی پنجره ی باز شده برو به منوی Artwork .نقل قول:
متاسفانه SendSong قابلیت اضافه کردن آهنگ به زیرمجموعه ی آهنگ های SMS رو نداره.نقل قول:
اول از همه بابت نرم افزار Syphone بسیار بسیار ممنون. حتما ازش استفاده خواهم کرد.نقل قول:
در حال حاضر Patch زبان عربی برای آی فون هست که بشه از طریقش اس ام اس های فارسی رو خوند.
نرم افزار itunes از اولین نسخه ی ارائه شده تا بحال قابلیت ارسال اس ام اس نداشته. دوست شما احتمالا از پلاگینی استفاده می کنه. من یکی حسابی مشتاقم ببینم دوست شما از چه شیوه ای استفاده می کنه. ما رو در جریان بذارید.
نقل قول:مرسینقل قول:
چه جوری بهمون میرسیونی؟نقل قول:
100% بهتون اطلاع میدم
این برنامه رو از خود سایت Apple گرفته بوده که الان دیگه تو سایت نیست.
دیروز هر چی search کرده پیدا نکرده
Patch زبان عربی متاسفانه پر از باگ هست و باعث هنگ کردن آی فون می شه ... یکی از دوستان در حال حاضر داره Patch زبان فارسی برای آی فون می نویسه. ما همچنان منتظریم کارش أماده بشه.نقل قول:
سلام به همه خصوصا رضای عزیز (من چند روزی نبودم اما از پستها متوجه شدم که شما تهران نیستی . منتظرم برگردی تا مزاحمت بشم)
من یه مشکلی برام پیش اومده امیدوارم دوستان کمکم کنند.
دیروز میخواستم تم گوشیمو عوض کنم.اول تم رو از سایت دانلود کردم بعد داشتم باiBrickr تم رو توی زیر شاخه ی Framework قرار میدادم که اشتباها 3 تا از دستورهای FrameWork گوشی رو پاک کردم.یکی از این دستورهارو دیشب توی نت پیدا کردم اما 2 تای دیگرو هر چی میگردم پیدا نمیکنم.
اگه دقت کرده باشید وقتی گوشی در حالت استندبای نیست و به شما تلفن میشه 2 تا گزینه ی ANSWER به رنگ سبز و DECLINE به رنگ قرمز روی صفحه میاد.
حالا دست گلی که من آب دادم اینه که وقتی گوشیم تو این حالت زنگ میخوره به جای اینکه کادر ANSWER سبز باشه کادرش مشکی شده.یعنی این دستور کادر سبز پاک شده.
دوستانی که با iBrickr (فکر میکنم برنامه های دیگه ای هم هستند که میشه با کمک اونها به ساختمان گوشی نفوذ کرد مثل Winscp) کار میکنن یه لطفی بکنن به من و این دو تا دستورو یه جایی آپ لود کنن تا من بتونم وارد گوشیم کنم.
طریقه ی کار خیلی آسون و در حد 1 دقیقست .
تنها کاری که باید بکنید اینه که گوشی رو به PC وصل کنید و iBrickr رو اجرا کنید بعد به این شاخه برید>>>>> System_Library_Frameworks_TelephonyUI.framework
اگه دقت کنید توی این شاخه دو تا فایل به اسامی>>>>bottombarbkgnd.png و bottombarblue_pressed.png میبینید روی هر کدوم از این فایلهارو که کلیک کنید توی همون پنجره ی iBrickr پائین سمت چپ دو تا گزینه ظاهر میشه Download و Delete .حالا اگه روی Download کلیک کنید اون فایل توی فولدری که iBrickr رو اونجا نصب کردید کپی میشه.حجم این 2 فایل سر جمع کمتر از 5 کیلو بایته.
خیلی ممنون میشم اگه دوستان بتونن کمک کنم اگه از توی این تاپیک نتونم پیدا کنم بعید میدونم بتونم کار دیگه ای بکنم.
نقل قول:
پس ما منتظریم.
دستت درد نکنه.
اقا شما به هنگام مکالمه به صفحه LCD آی فون دقت کردید؟
وقتی شماره رو می گیری صفحه روشن هست و به محض اینکه گوشی رو به دم گوشتون می گذارید خاموش میشه و اگه دوباره از گوش 10 سانتی متر فاصله بدید روشن میشه.
یعنی چه قدر به فکر مصرف بهینه از باطری هستن !!!!
چه جالبه.
روی گوشی های دیگه من دقت نکردم ولی برام خیلی جالب بود.
عجت تکنولوژی ای.
جل الخالق
iBrick تنها برای ویندوز اومده (فعلا هم که گروه سازندش درشون تخته شده ) . به همین خاطر متاسفانه متاسفانه کمکی از دست من بر نمی یاد. :41:نقل قول:
احتمالا ۵شنبه برگردم تهران. امیدوارم بتونیم همدیگه رو ببینیم.
شاهین جان اول از همه بابت syphone دمت گرم که خیلی بدردبخوره.نقل قول:
آره .:27: بنده خداها به فکر مصرف باطری هستن ...
ممنون به هر حال رضا..
اما من این دو تا فایلو از کجا میتونم گیر بیارم....نتو گشتم اما نبود...همش 5 کیلو بایته....
عجب گرفتاری شدم.........
من خودم با ibrickr کار میکنم مشکلی هم نداشتم باهاش ...
اینجا هیچکی ورژن 1.1.1 به پائین نداره....؟؟؟؟؟؟؟؟
تویه این چند روزه این جا چه شلوغ شده معلوم نیست چند نفر به واسطه این تایپیک آیفون خریدم میگم رضا جان نکنه داری برای شرکت apple کار میکنی و فروش رو بالا میبری....؟؟؟؟!!!!
همونجوری که گقتم گروه سازنده ی iBrick منحل شده و فکر نمی کنم اصلا برای آپدیت به ورژن ۱.۱.۲ هم اصلا کاری کرده باشن.... اما در هر حال الان زنگ می زنم شاید کسی از بچه ها بتونه اون دو تا فایل رو پیدا کنه. امیدوارم مشکلت حل بشه.نقل قول:
من احتمالا ۴شنبه یا ۵شنبه می یام تهران. بذار اونموقع گوشی رو با anySim آنلاک می کنیم ...
حالا امیدوارم اونایی که آی فون خریدن راضی باشن ...نقل قول:
سیستم عامل آی فون در آمریکای شمالی از ویندوز موبایل پیشی گرفت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همانجوری که در تصویر بالا مشاهده می کنید ادارات و شرکت های آمریکایی عشق Blackberry هستن! البته این مسئله که آی فون تونسته در مدت بسیار کوتاهی بعد از عرضه به دومین سیستم عامل پرفروش تبدیل بشه به خودی خود خیلی قابل توجه هست. خیلی ها پیش بینی کردن تا سه ماهه ی دوم سال ۲۰۰۸ سیستم عامل آی فون از Blackberry هم پیشی بگیره.
آی فون در آمریکا بیشترین ضربه رو به سیمبین زده و ارقام فروش گوشی های با این سیستم عامل فعلا چندان جالب نیستن.
ضمنا توجه داشته باشین آی فون هنوز وارد بازار کانادا که جزو آمریکای شمالی محصوب می شه نشده ...
نقل قول:
سلام رضا جان....خوبی ؟؟؟
رضا جان دستت درد نکنه ....دیشب همه ی فایلهای دیفالت آی فونو پیدا کردم...مشکلم حل شد.....
بازم ممنون
نقل قول:
پس تو هم یه برنامه برای من ردیف کن.
او بابا که برنامه رو به مکن نرسونده هنوز.
سلام
من آیفونم از دستم افتاد زمین و الان ویبراتورش درست کار نمی کنه .. یعنی وقتی گوشی روی میز یا کلا افقی باشه ، ویبراتور کار میکنه ولی نمی لرزونه !! فقط یه صداهایی از توش میاد ولی وقتی عمودی باشه کار می کنه
جایی واسه تعمیر داره تو ایران ؟؟!!! فکر نکنم خیلی جدی باشه ایرادش ولی میترسم بازش کنم . آخه یه بار آپدیتش کردم کلی بدبختی کشیدم تا درست شد !!!
چشم . :31:نقل قول:
با فروشگاه کریستال یه تماسی بگیر: ۸۸۷۹۱۸۹۹نقل قول:
نه! خودت بازش نکن. اگه کریستال نتونست درستش کنه بذار چند روز دیگه می بریش پیش یکی از بچه ها که از سخت افزار آی فون سر در می یاره.
ضمنا اگه installer نصب هست برو به installer > Toys و نرم افزار iVibrate رو نصب کن. از طریق این نرم افزار می تونی ویبره ی گوشی رو تست کنی.
از کجا بفهمیم گوشی مون با iBrick آنلاک شده یا AnySIM ؟
سلام . ممنون باهاش تماس میگیرمنقل قول:
در مورد installer هم قبلا گفته بودم که نمی تونم از طریق وایرلس به اینترنت وصل شم و راهنمائی خواستم که رضا جان از مک استفاده می کرد و درباره ویندوز اطلاعی نداشت . بقیه دوستان هم جوابی ندادند
نقل قول:
سلام.
اگه ورژن گوشیت 1.1.1 به پایینه میتونی با iBRICKR انستالر رو نصب کنی.
همینطور از طزیق iBRICKR میتونی برنامه ی iBRATE رو هم نصب کنی.
یه نرم افزار دیگه هم هست که اگه نصبش کنی هر وقت که روی صفحه کلیک کنی گوشی Vibrate میشه.
حالا اگه ورژن گوشیت 1.1.1 به پائینه بگو تا بیشتر راهنمائیت کنم دوست من.
مثل اینکه باید ویندوز نصب کنم. توی مک از طریق کد نویسی در Terminal می شه اطلاعات آی فون رو بدست آورد.نقل قول:
البته حدس من اینه که گوشی شما iBrick باشه. چون زمانیکه شما آی فون رو خریدی در ایران همه از iBrick استفاده می کردن.
اینکه گوشیت anysim یا iBrick باشه فرقی نمی کنه. در هر حال موقع آپدیت به ۱.۱.۲ از شیوه ی anysim استفاده می شه.
سلامنقل قول:
ممنون . مال من 1,1,1 هستش و اینستالر هم روش نصبه . مشکل من توی وصل شدن به اینترنت از طریق wifi هستش . من اکانت adsl اینترتن رو روی وایرلس نوت بوکم share میکنم و محدوده آی پی رو هم تعیین میکنم و روی آیفون هم آی پی رو میزنم ولی باز نمی تونم از آیفون برم تو اینترنت ... شاید آیفونم خراب باشه ! البته الان تهران نیستم و نمی تونم برم پایتخت که ببینم اونجا هم همین مشکل رو داره یا نه :13:
من این مشکلم رو که توی تاپیک دیگه گفته بودم رو اینجا هم میگم شاید دوستان تونستن کمکم کنن ::
سلام دوستان
من تمام آموزش های مربوط به وصل شدن به اینترنت از طریق wifi که توی اینترنت بود رو خوندم ولی هنوز نمی تونم با آیفونم به نوت بوک وصل شم
البته به اکانت وایرلسی که ساختم وصل می شم و آیفون هم اون اکانت رو میشناسه و بهش جوین میشه و علامت wifi هم میاد بالای صفحه .... ولی توی safari هر آدرسی رو میزنم میگه : Safari can't open the page , because it can't find the server و توی installer هم که میرم هر برنامه رو که بخوام install کنم میگه :
Package download failed : can't find host
دیگه نمی دونم چیکار باید بکنم . اکانت adsl رو هم share کردم روی وایرلس ...
لطفا منو راهنمائی کنید
نقل قول:
متاسفم.من چیزی در این مورد نمیدونم......
اگه این فروم رو نخوندی یه سری هم به اینجا بزن,فکر میکنم مطالبش مفید باشه....
[HTML] http://myiphone.ir/forums/forumdisplay.php?f=11[/HTML]
سلام
من یه 73 دارم، تا امروز قصد داشتم گوشیمو بفروشم بجاش یه 950 و یه psp بگیرم. ولی الآن با خوندن کامل این تاپیک و دیدن فیلم iphone guide الآن دچار یه نوع توهم فانتزی شدم...:41:
خیلی گوشیه با کلاس و شیکیه...نمی دونم چی کار کنم؟؟؟ (w950+psp یا iphone یا ipod touch+یه گوشیه 200تومی)
من آخر آخرش تا 560 – 570 دارم، با این قیمت گیر میاد؟؟؟
راستی آقا رضا اگه من از اونور بگیرم برام unlock می کنی؟؟؟
و آخر هم اینکه الآن 4G گیر میاد یا نه؟؟؟
ممنون میشم جواب بدین
آقایون قضیه این نرم افزاره که نصب میکنی بعد میتونی فیلمبرادری کنی اونم با سایز 2مگاپیکسل؟ کسی نصب کرده؟ راسته یا دروغه؟
بنظر من بهتره iPhone بگیری بجای iPod Touch .نقل قول:
آره. با اون قیمت گیرت می یاد. تو هر ورژنی خواستی بگیر خودمون آپدیتش می کنیم.
بله. اگه لاک شده گرفتی آنلاکش می کنیم.
خیر. iPhone چهار گیگ چند ماهی هست که دیگه توسط اپل تولید نمی شه. ۸ گیگش کمه چه برسه به ۴ گیگ :27:
این نرم افزار هنوز در اختیار عموم قرار نگرفته. قضیش کاملا واقعیه اما فکر نمی کنم زودتر از دو سه هفته دیگه بیاد.... البته اگه بخواد بیاد.نقل قول: