سلام.
می خواستم بدونم چجوری می شه یک بخش از یک نمودار رو ( مثلا یک مستطیل ) لینک کرد ؟؟ ( هایپرلینک کرد ؟؟ )
ممنون.
Printable View
سلام.
می خواستم بدونم چجوری می شه یک بخش از یک نمودار رو ( مثلا یک مستطیل ) لینک کرد ؟؟ ( هایپرلینک کرد ؟؟ )
ممنون.
یه مستقطیل نامرئی روی ناحیه دلخواه بکش و آن مستطیل را Hyperlink کن. برای نامرئی کردن مستطیل، کافیست رنگ آن را No fill و رنگ خط آن را No Line انتخاب کنید.نقل قول:
خیلی ممنون و لی مشکل اینجاست که نمودار من یک چنین شکلیه :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کجایید ؟؟؟ چرا کسی جواب ما رو نمی ده ؟؟؟
خوب، چند تا دایره نامرئی، روی هم بکش که هر کدام کوچکتر از دیگری باشه و هر کدام رو لینک کن به قسمت دلخواه.نقل قول:
آخه وقتی که این کار رو می کنم ، فقط لینکی که برای دایره ی بزرگه گذاشتم عمل میکنه ( یعنی حتی وقتی که روی کوچکترین دایره هم کلیک می کنم بازم میره رو لینک دایره بزرگه )نقل قول:
من امتحان کردم و مشکلی نداشت. شما دایره بزرگ را گذاشته ای روی دایره های کوچکتر به همین خاطر، دایره های کوچک کار نمی کنند. باید دایره های بزرگتر زیر دایره های کوچکتر قرار بگیرند.نقل قول:
میشه همون پروژه ای رو که امتحان کردی آپلود کنی ؟؟؟ آخه هر چی من امتحان میکنم ، فقط وقتی که روی کناره های دایره بری درست میشه ( ولی من می خوام رو کل قسمت های دایره بیاره )
یا من منظورتان را درست نمی فهمم یا یک جای کار را اشتباه می کنی. احتمالاً قبل از این که دایره ها را Hyperlink کنی، آنها را نامرئی می کنی که باعث حذف آن دایره می شود. باید اول Hyperlink کنی و بعد، نامرئی کنی.
من در یک فایل نمونه، سه دایره نامرئی روی دایره های موجود در عکس شما کشیدم و هر کدام را به یک اسلاید دیگر لینک کردم که در آن اسلاید، عکس دایره ای با همان اندازه دیده می شود. تمام کلیک ها درست کار می کند، اما طبیعی است که فقط دایره اول، در تمام نواحی آن می شود کلیک کرد و دایره های بعدی را باید اطرافشان کلیک کنیم تا لینک آنها کار کند، چون زیر دایره قبلی قرار دارند.
حالا امتحان کن ببین اینطوری درست هست یا نه؟
کد:http://www.4shared.com/file/60058055/97dc2ca7/Alaki.html
با سلام خدمت همه دوستان
يه مشكل عمده اي كه با پاور پوينت دارم اينه كه بعضي وقتا روي صفحه خاصي سيستم هنگ مي كنه. از اساتيد اگه كسي احيانا به اين مشكل بر خورده مي تونه راهنمايي كنه ممنون مي شم
من به این مشکل برخوردم. هم توی اکسل هم توی پاورپوینت. معمولاً به دلیل وجود یک کاراکتر خاص در اون اسلاید هست که به علت نامعلومی باعث هنگ کردن برنامه میشه. این مشکل، اغلب زمانی پیش میاد که محتوای اسلاید رو از یک صفحه اینترنتی Copy/Paste کردیم.نقل قول:
باید اون اسلاید خاص رو حذف کنی و از اول بنویسی تا مشکل حل بشه. اگه نتونی اون اسلاید رو از فایل مربوطه حذف کنی، باید مابقی اسلایدها رو به یک فایل جدید کپی کنی و اون اسلاید رو هم از اول درست کنی.
نقل قول:
ضمن تشكر
يه موضوع ديگه اينه كه همين فايل تو لپ تاپ مشكلي نداره به محض اينكه تو كامپيوترهاي دستكتاپ باز مي كني هنگ مي كنه
نباید اینطور باشه. مگر این که ورژن آفیس نصب شده روی لپ تاپ با دسکتاپ فرق کنه.نقل قول:
متأسفانه هست چون ورژن آفيس هر دو تاشون يكيه و از همينش متعجبمنقل قول:
اون اسلایدی را که روی دسکتاب مشکل دارد، داخل لپ تاپ باز کن، ابتدا آن اسلاید را حذف کن و سپس از اول آن را بساز. متن آن را هم از جایی Copy/Paste نکن و با دست بنویس. باید مشکل حل شود. اگر نشود دیگر نمی دانم چه راه حلی بگویم.نقل قول:
سلام
ببخشید من نیاز به چند تا template پاور پوینت در مورد "امنیت-رمزنگاری-کارت هوشمند" دارم،اگه animated هم باشه،چه بهتر!
راستش گشتم،ولی بیشتر جاها پولی بود:13:
جایی رو سراغ دارین که template ،background و ... تو این زمینه ها یا ترکیب این موضوعات داشته باشه؟!
در ضمن می خوام هم با مایکروسافت پاورپوینت 2003 و هم با 2007 سازگار باشه!
اگه نرم افزاری هم در مورد سفارشی کردن افکتها و slide transition ها سراغ دارین،لطفاً معرفی کنین.
با نهایت تشکر:20:
سلامنقل قول:
برای سفارشی کردن ترنزیشن و افکت راهی سراغ ندارم.
این موردی که گفتید خیلی خاص هست و فکر نمی کنم برای آن تمپلت و بک گراند از پیش طراحی شده وجود داشته باشه ولی می تونید با استفاده از Image Search گوگل تصاویر دلخواه رو در مورد موضوعات مورد نظرتون پیدا کنید. اگه از کلمات انگلیسی استفاده کنید بهتر به نتیجه می رسید. مثل این:
کد:http://images.google.com/images?hl=en&q=security+card+password&gbv=2
سلام دوست عزیز!نقل قول:
ممنون از توجهتون:20:
راستش تمپلیت هست،منتها جاهایی که من رفتم،پولی بود؛
می خواستم ببینم جاهای دیگه ای هست که موارد پولی رو دور زده باشن و یا رایگان آپلود کرده باشن!
البته قضاوت بد نکنین،خودم ترجیح می دم جاهایی باشه که استفاده از تمپلیتهاش بلااشکال باشه.
ممنون
سلام میشه پاور پونت رو طوری ذخیره کرد که وقتی بازش میکنی با یک کلیک باز شه و یک باره نمای اسلاید شما باز بشه و اسلاید ها را نمایش بده؟
بدون راست کلیک کردن و گزینه show
یا به صورت یک فیلم ذخیرش کرد فایل های پاور پوینت رو؟
سلامنقل قول:
فايلهاي پاورپوينت بصروت پيش فرض با پسوند PPT ذخيره ميشه كه در خود پاورپوينت باز ميشه
ولي با ذخيره كردن اون با پسوند PPS ميشه همون كاري كه شما ميخواي انجام داد
موفق باشي
چه جوری میشه یه آهنگ رو با فرمت mp3 یا .... به اسلاید هامون اضافه کرد که آهنگ از رفتن به اسلاید بعدی قطع نشه
و همینطور ادامه پیدا کنه؟
نرم افزار تبدیل Ppt به فیلم را هم توی فهرست همین تاپیک میتونی پیدا کنی، ولی روش اول، آسونتر و منطقی تره. حتی می تونی کاری کنی که کاربر برای نمایش اسلایدها نیازی به خود Microsoft Powerpoint هم نداشته باشه.نقل قول:
باسلامنقل قول:
نرم افزار تبدیل Ppt به فیلم را هم توی فهرست همین تاپیک میتونی پیدا کنی، ولی روش اول، آسونتر و منطقی تره. حتی می تونی کاری کنی که کاربر برای نمایش اسلایدها نیازی به خود Microsoft Powerpoint هم نداشته باشه.
چطوری ؟
سلامنقل قول:
روش داره. یکی استفاده از Microsoft PPT Show و یکی هم استفاده از ابزار ساخت CD خود پ پ. توضیح کامل تر در پست های 29 و 46 داده شده.
نقل قول:
جواب نمیدید؟
سلامنقل قول:
ببخشید. این سوال رو ندیده بودم. جواب آن در چندجا داده شده. فهرست این تاپیک را نگاه کنید می بینید. در تاپیک نکات آموزشی پاورپوینت هم مفصل تر توضیح داده.
سلام
من می خوام تو اسلایدم یک نوشته ظاهر بشه بعد یک فلش به سمت راست حرکت کنه بعد یک نوشته دیگه ظاهر بشه . اما هر کاری می کنم فلش تو اسلاید قبل ازاینکه نوشته اول ظاهر بشه دیده میشه بعد از اینکه نوشته ظاهر شد فلش به سمت راست حرکت میکنه وبعد نوشته دوم ظاهر میشه .چیکار باید کنم که فلش تا زمانی که نوشته اول کامل ظاهر نشده فلش ظاهر نشه ؟
من اولویت بندی کردم و فلش رو 2 قرار دادم اما فلش موقع نمایش اسلاید قبل از دیده شدن متن اول دیده میشه.
سلامنقل قول:
باید در پنل Custom Animation که سمت راست صفحه ظاهر میشه از منوی بازشونده مربوط به آن فلش، گزینه Start After Previous را انتخاب کنید.
آقا جواد اینو انتخاب کرده بودم . از قسمت motion path حرکت به سمت راست رو انتخاب کرده بودم ولی فلش ظاهر میشه بعد نوشته میاد .
یک جای کار را اشتباه کرده ای. نمی دانم کجا ولی پیشنهادم اینه که Animation تمام نوشته ها و فلش ها را حذف کن و از اول به آنها Animation بده. اول به نوشته، بعد به فلش. باید حل شود. اگر نشد دیگر نمی دانم چه باید کرد ولی مطمئنم کاری که می خواهی انجام بدهی عملی است.ضمناً من الآن پاورپوینت 2003 ندارم ولی اگر خواستی فایلت را آپلود کن تا برایت درستش کنم.نقل قول:
از منوي desing يه تم براي اسلايدم انتخاب كردم ، همه چيز درسته ولي يكي از اسلايد ها تغييرات تم روش ائمال نميشه ، چه كار كنم ؟
يه سوال ديگه ؟ وقتي يه اسلايد درست ميكني كه تو صفحاتش عكس هم داره اگه بخوام اونو بريزم تو فلش كه جاي ديگه اي استفاده كنم آيا بايد عكس ها رو هم بريزم يا نيازي به اونا نيست ؟
سلام
من می خواهم در پاور پوینت برنامه ای تستی درست کنم به علت راحتی و گرافیکی بودنش بعد 4 تا option button درست کردم و یک کامند و یک text box می خواهم هر وقت یکی از option ها که انتخاب شد اگر درست بود مثلا 3 امتیاز بده و ان را در text box نمایش بده حالا مشکل من این است همون دستوراتی که روی کامند در صحفه پاور پوینت می نویسم ارور run time error می ده ولی همین فرمان ها در فرم ویژوال بدون ارور اجرا میشه ولی یک فرمان ساده در محیط پاور پوینت روی کامند که دابل کلیک می کنم فرمان ساده تغییر کپشن label را فقط انجام میدهد مشکل چیشت کدها صحیح است؟
ممنون
سلام.
آقا من یه مشکل بد با فرانت پیج دارم.
قضیه اینه که من یه سی دی فرانت پیج گرفتم بعد از نصب و موقع اجرای برنامه دچار مشکل میشم:
اینطوری که وقتی برنامه رو اجرا میکنم میاد بالا ولی بلافاصله این پیام رو میده:
که اگه don't send رو بزنم که هی از اول اجرا میشه هیچی به هیچی، اگرم send report... بزنم این رو میده:
بعدشم این کارو میکنه:
و بعد از اتمامش این پنجره ظاهر میشه:
که همونطور که میبینید من از خود سی دی برنامه مورد خواسته شده رو انتخاب میکنم و بعدم ok
و در آخر این پیام رو میده:
اما بازم وقتی برنامه رو اجرا میکنم رو از نو روزی از نو!
واقعا مشکل از چیه؟
جالب اینجاست که من از اینترنت دوتا نسخه پرتابلشم گرفتم که با اوناهم همین مشکل رو دارم؟!
مشخصات سیستمم هم اینه:
CPU :2.80
Memory:1024MB RAM
DirectX Version:DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)
ممنون میشم کمک کنید.
سلام.نقل قول:
نمی دونم چرا اعمال نمیشه. بستگی داره چه تمی را می خواهی به چه اسلایدی بدهی. شاید اون یک اسلاید خاص رو دستکاری خاصی کردی یا این که اون تم برای این نوع اسلاید، چیز خاصی نداره که اضافه کنه.
عکس ها داخل خود فایل پاورپوینت ذخیره میشن و نیازی نیست فایل جداگانه ای رو داخل فلش بریزی ولی اگه فیلم و آهنگ به پاورپوینتت اضافه کنی باید فایل اونها رو هم جداگانه داخل فلش بریزی. ضمناً توصیه می کنم فلش مموری خودت رو به کامپیوتر دیگران وصل نکنی. چون معمولاً کامپیوترها ویروسی هستند و فوراً ویروس را به فلش منتقل می کنند. اگه بتونی فایل خودت را روی سی دی رایت کنی بهتر است.نقل قول:
از پاورپوینت چه ورژنی استفاده می کنی؟نقل قول:
آیا اجرای ماکروها فعال هست؟
من با پ.پ 2007 امتحان کردم مشکلی نداشت. الآن 2003 ندارم که امتحان کنم ولی نباید فرقی بکنه. داخل صفحه دو تا Option Button و یک TextBox گذاشتم. دستورات زیر رو در محیط VB نوشتم:
کد:Private Sub OptionButton1_Click()
TextBox1.Text = "Wrong"
End Sub
Private Sub OptionButton2_Click()
TextBox1.Text = "Right"
End Sub
ممنون جواد خان ، يه سوال ديگه
خيلي فوريه ، چون تا چند روز ديگه بايد ارائه بدمنقل قول:
براي پاور پوينت 2007 افكت هاي انيميشني بيشتري مي خوام ، اگه هست لطف كنيد يا اينجا قرار بديد يا لينك بدين .
خيلي ممنون
منظور از افکت انیمیشینی را متوجه نمیشم. اگه منظور Custom Animation یا Slide Transition است، راهی برای اضافه کردن به این افکت ها سراغ ندارم، ولی اگه منظور، اضافه کردن یک تصویر متحرک به اسلاید است، تا بخواهید روی اینترنت می شود پیدا کرد، در فهرست همین تاپیک هم گذاشته ایم.نقل قول:
نه منظورم مورد اول هستش ، فكر كردم مثل براش هاي فوتوشاپ ميشه اضافش كردنقل قول: