ملت بیاین حال کنین. سیو. تا آخرش هم رفتم.
کد:http://popt2t.persiangig.com/Game%20Save/Gears%20of%20War%20for%20Windows.rar
Printable View
ملت بیاین حال کنین. سیو. تا آخرش هم رفتم.
کد:http://popt2t.persiangig.com/Game%20Save/Gears%20of%20War%20for%20Windows.rar
ولي حيف كه gears of war2 براي pc نمياد:41:
میدونم!!!!!نقل قول:
زحمت كشيدي!!!!!!!!!!!!!
چقدر زود ديدي!!!!!!!!!!!!نقل قول:
میدونم!!!!!
آخمه گفتم شايد ناراحت بشي اون يكي دودقيقه بعد ويرايشش كردم!!!!!
نه جیگر من جنبم بالاس. هرچی بگی ناراحت نمیشم. اینم یکی از بچه ها تو همین تاپیک خواسته بود براش ریدیف کردم.
احتمالا بعد از يه مدت براي pc مياد.نقل قول:
ممنون دوست عزيز مشكل سيو رو حل كردم و بازي رو به آخر بردم.نقل قول:
بیا دیدی. همین آقاهه بود که سیو میخواست.
اکثر بازیهای X360برای PC هم میان. به خصوص حالا که PC بازها حامی هم پیدا کردن!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم از save که گذاشتی من هم خواسته بودم
بچه ها آخر این بازیه توی تبلیغش ، یه آهنگ آمریکایی میخونه. کسی میدونه چیه و ماله کیه؟ (اگر لینک هم مرحمت بفرمایین بی نهایت ممنون میشم). من از دیروز بد جوری تو کفشم.
منم ممنونم دستتون درد نكنه:11:نقل قول:
من این بازی رانصب کردم کرک ان هم نصب کردم وقتی بازی داخل بازی می شوم بعد 5 ثانیه از دموی اولیه از بازی می اید بیرون به نظر شما مشکل از کجاست در ضمن بعد از بیرون امدن از بازی در صفحه دسکتاپ ویستا پیغام میده این خطا را به ماکرو سافت گزارش دهید به نظر شما مشکل از ویندوز ویستا است یا بازی در ضمن سیستم من این چنین است
amd x2 4600
vga:8600gt xfx
ram: 2gb patriot
به احتمال زياد بايد از ويندوزت باشه چون من باسيستس ضعيف تر ازيكيه شما به خوبي اجرا ميشدنقل قول:
من این بازی رانصب کردم کرک ان هم نصب کردم وقتی بازی داخل بازی می شوم بعد 5 ثانیه از دموی اولیه از بازی می اید بیرون به نظر شما مشکل از کجاست در ضمن بعد از بیرون امدن از بازی در صفحه دسکتاپ ویستا پیغام میده این خطا را به ماکرو سافت گزارش دهید به نظر شما مشکل از ویندوز ویستا است یا بازی در ضمن سیستم من این چنین است
amd x2 4600
vga:8600gt xfx
ram: 2gb patriot
اخه مشکل اینجاست که من وقتی ویندوز ویستا را نصب کردم اولین کاری که کردم این بازی را نصب کردم قبل از ان هیچ نرم افزار یا بازی دیگری نصب نکردم--ممنونم که راهنمایی کردیدنقل قول:
سلام آقایون من gears of war رو تازه گرفتم ولی هروقت میرم تو بازی بعد از 2 دقیقه میندازتم بیرون.
این پیغامو میده:
WarGame-G4WLive یک اروری در رابطه با این فیل هستش.
آیا راه حلی پچی چیزی داره که این مشکل رو حل کنه.
همش به خاطر تبديل شدن نسخه به pc و اينكه ويندوزهاي ما اصل نيستند و كرك ها خوب جواب نميدن ///
دوستان من این فایل save رو کجا کپ کنم؟
اگه کپی کنم تمام act ها باز میشه؟
چون من کپی کردم اثر نداشت
دوست عزيز بايد كرك بازي رو نصب كني نسخه 1.1 بعد آنتي ويروس و فايروال رو هم غير فعال كني تا از بازي نياد بيرون.نقل قول:
بايد اينجا كپي كني البته مخفي هستش بايد اول از حالت مخفي درش بياري.نقل قول:
C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive
دوست عزيز اول بازي رو كامل حذف كرده بودي وقتي ويندوز رو عوض كردي. وقتي بازي رو كامل حذف كني بدون مشكل بازي نصب ميشه رو ويستا در ضمن مشكل شما از كرك بازي كرك نسخه 1.1 رو نصب كني مشكلت حل ميشه.نقل قول:
آقا نشد
رفتم به این آدرس C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive
تو پوشه xlive چند تا فایل عجیب بود من این فایل save کپی کردم تاثیری نداشت و در ضمن هیچ گزینه copy & replace هم نیومد
شما از كدو فايل سيو استفاده ميكنيد اگر منظورتون چك پوينت هست بايد بري تو \Documents and Settings\userنقل قول:
پوشه my game و اونجا gears of war رو پيدا كن يه پوشه داره به نام check point بايد بري توش و اونجا سيوها رو كپي كني.
من از فایل save که در صفحه ی 24 معرفی شد استفاده میکنم
یه فایل فشرده است که 3 فلدر WarGame____Engine_____Binaries وجود داره
در پوشه wargame یه فلدر به نام Checkpoints هست که توش خالیه و چیزی برای کپی نیست
من نمیدونم چه کار کنم؟
اگر منظورت اون فایلی که من آپ کردمه که من کل فولدر سیو بازی رو به طور کمپلت زیپ کردم و برای شما قرار دادم. دیگه نمیدونم کجاش چیه و چی نیست.
چند تا دیگه از بچه ها هم داون کردن مشکلی نداشتن.
دوستان عزیز این تاپیک خیلی شلوغ و گیج کننده شده!!!!!!!!!!!!
من از یک عزیزی که اطلاعات کامل و دقیقی داشته باشه تقاضا میکنم همه سوالات زیر رو به دقت و کامل جواب بده تا دیگه کسی مثل من مجبور نشه کل تاپیک رو بخونه تا بفهمه چی به چیه!!!!!!!!!!!!
خواهشا اگه مطمئن هستین جواب بدین تا یه مرجع خوب واسه همه بشه
ممنون:
1) موقع نصب بازی ممکن است با چه error هایی مواجه بشیم و اگر مواجه شدیم چه کار باید بکنیم(با ذکر error)
2)در حین بازی اگر با مشکل save روبرو بودیم چه کار باید بکنیم؟
3)بازی رو در ویستا نصب کنیم یا xp ؟کدوم مشکلات احتمالیش کمتره؟!
4)کرک بازی که ازش نام برده شده کارش چیه و از کدوم لینک دانلود کنیم؟!
5)اگر در حین بازی بیرون پرید راه حلش چیه؟(توضیح کامل)
6)اگر مشکل دیگه ای هم است که من خبر ندارم لطفا با راه حلش اینجا ذکر کنید
عزیزی که جوابها رو میدونه لطفا فقط در یک پست همه رو بگه تا دوباره پراکندگیه مطالب نداشته باشیم!!
(فقط در یک پست)
ممنون
من جواب تمام سوالات شما رو میدم:
1. 2. 4. 5. 6. همشون جوابش میشه: من Dvd مدیاتک گرفتم هیچ مشکلی نداشت.
3. ترجیحا ویستا. اما تو Xp هم مشکلی نداره.
ُسلام
من تو اين بازي گير كردم!!!!
يعني وقتي بازي رو تا به جايي ميرم بعد كه خارج ميشم سيو نكرده!!!!!
Account هم ساختم ولي بازم اينطوره؟
لطفا كمك كنيد
اگر سیو بازی رو میخوای اینجا هست:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=177580&page=24
دوست عزيز شما ببين شايد گزينه Auto Save غيرفعال باشه:46:نقل قول:
نه عزيزم فعال!!
نمي دونم چي كار كنم؟؟؟:19:
خب شما يه چك بكن ببين اين بازي پوشه سيواش كجاستنقل قول:
چك كن بعد از سيو كردنت فايل سيو اونجا قرار مي گيره يا نه؟:46:
مگه تو خود پوشه بازي نيست؟
اگه اونجا باشه نه چيزي سيو نمي كنه:13:
ای بابا این بازی مشکل داره برادر من.فک کنم اون اوایل میگفتن باید با F1 یک پروفایل بسازی.
من که به همه همینو میگم اما تا حالا کسی نگفته جواب داده یا نداده!!
این قضیه F1 و پروفایل و این برنامه ها چیه؟ پس چرا ماله من از این برنامه ها نداشت؟
آره منم دفه اول که بازی کردم بعدش دیدم سیوا پاک شدن بعدش یه پروفایل درست کردم دیگه پاک نشدن!!!!!نقل قول:
ای بابا این بازی مشکل داره برادر من.فک کنم اون اوایل میگفتن باید با F1 یک پروفایل بسازی.
من که به همه همینو میگم اما تا حالا کسی نگفته جواب داده یا نداده!!
دوستان خواهشا کمک کنید من به پیشنهاد یکی از عزیزان رفتم dvd مدیا تک گرفتم تا دیگه مشکلی نداشته باشه!!اما متاسفانه داره پدرم سر این بازی در میاد!!!!!
1-بعد از نصب بازی و اجرای اون(البته در ویستا) ناگهان وسط منوها و بازی صدا قطع میشه و دیگه صدا نداره!!!!
2-وارد بعضی تنظیمات که میشم(مثل گرافیک یا صدا) یه دفعه کلیدها قفل میکنند و هر چی esc میزنم دیگه بیروم نمیاد!!!!
3-هر چی f1 میزنم تا پروفایل درست کنم هیچ تاثیری نداره و عملا کلید f1 کار نمیده توی بازی!!!!!
اگه پروفایل نتونم درست کنم دیگه نمیتونم کلیدهای کنترل و کیبرد رو به دلخواه تغییر بدم و شاید حتی نشه توی بازی save کرد دیگه!!!!!
میگین چه کار کنم؟مربوط به dvd میشه یا اشکال با ویستاداره یا اصلا قلق خاصی داره که من بلد نیستم؟!!!
رامین جان من توی XP هیچ کدوم از این مشکلات که شما میگی رو نداشتم. تمام دکمه ها هم درست کار میکرد. مشکل قطع صدا هم نداشتم. حالا چرا انقدر گیر دادی به Vista? این بازی فقط یه آپشن برای DX10 داره که اونم فکر نکنم خیلی تاثیری داشته باشه.
من یه دفعه تا act4رفته بودم که این مشکل تو اکس پی برام پیش اومد و دقیقا همین طوری بود که شما گفتی هر کاری هم که کردم نشد برای همین دوباره نصبش کردم و بازی رو از اول شروع کردمنقل قول:
در ضمن برای من یه مشکل دیگه ای که داشت الکی از بازی میومد بیرون وارور ایکس لایو رو می داد
ولی در کل ارزش 10 15 دفعه بازی کردن رو داره خیلی بازیش قشنگه:10:
ای بابا پس چرا من هیچ دوم از این مشکلای خرچنگ قوقرابه یه شما رو نداشتم؟!؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا یوسف فکر کنم شما این بازی رو یه بار تمومش کردی
در ضمن من تا حالا فکر می کردم که از سیستم منه که این مشکلات رو داره