نقل قول:
نه عزیز اصلآ به هنگ کاری نداره مطمئن باش
بله توی سری E هم کاربرد داره اصولآ هر برنامه ایی که سری 60 ورژن 3 باشه روی همه گوشی های این سری کار میکنه حالا چه E باشه چه N
Printable View
نقل قول:
نه عزیز اصلآ به هنگ کاری نداره مطمئن باش
بله توی سری E هم کاربرد داره اصولآ هر برنامه ایی که سری 60 ورژن 3 باشه روی همه گوشی های این سری کار میکنه حالا چه E باشه چه N
من وقتی می خوام گوشی رو با secman هک کنم با این که trk بازه و اتصال رو هم می نویسه می گخ اول trk رو باز و گوشی خود را به کامپیوتر وصل کنید. من با hello carbide گوشی رو هک کردم و حالا پوشه پریویت باز می شه اما نمی دونم که انگیج هم با این روش کار می کنه یا حتما باید با secman هکش کنم؟
راستی رام پچر رو هم نمی تونم نسب کنم اونم می گه گوشی وصل نیست با این که وصله و پی سی سویت هم اونو شناخته ممنون می شم جوابم بدین.
نقل قول:
شما مطمئنی TRK مخصوص گوشی خودت و ورژن گوشی خودت رو نصب کردی؟چون اگه همچین چیزی باشه و شما درست نصب کرده باشی وقتی برنامه TRK اتصال داشته باشه و پشت صفحه گوشی نباشه باید secman روی گوشی نصب باشه فقط به این 2 نکته توجه کن که TRK مخصوص گوشی خودت باشه و وقتی اتصال داره پشت صفحه گوشی نباشه یعنی منویی چیزی رو نزنی بذاری برنامه TRK درحال اجرا باشه.
در مورد hello carbide خوبی این برنامه اینه که دیگه نمی خواد برنامه ها رو ساین کنی و برنامه هایی که به ساین احتیاج دارن دیگه از این به بعد روی گوشیت بدون ساین نصب میشن ولی در مورد انگیج نه حتمآ باید secman روی گوشیت نصب باشه تا بتونی Ngage رو بازی کنی.
پس وقتی TRK رو نصب کردی در حال اجرا باید باشه که بتونی secman رو نصب کنی خبرشو حتمآ بده:46:
من قسمت " نوشتن فارسی s60 v3" رفتم ما لینکی که اونجا گذاشتن کار نمی کنه، لطف می کنید لینک دانلودشو به همراه توضیح برنامه اینجا بذاری؟
من قسمت " نوشتن فارسی s60 v3" رفتم ما لینکی که اونجا گذاشتن کار نمی کنه، لطف می کنید لینک دانلودشو به همراه توضیح برنامه اینجا بذاری؟
نقل قول:
اینم باری شما فقط روی گوشیت نصبش کن کار باهاش هم راحته نصبش کنی میفهمی باید چیکار کنی.
بازم اگه سوالی بود من در خدمتم.
کد:http://www.4shared.com/file/66301514/d2d09cb0/Psiloc1CrystalFarsiLocalizationv100S60v3SymbianOS91UnsignedCracked-BiNPDA.html
من چند تا تم با فرمت sis دانلود کرده بودم که بعد از اینکه نصب کردم error میده و قبول نمی کنه.برای باز کردن فایلهایی با فرمت sis برنامه خاصی نیازه؟؟ یا ربطی به این نداره؟
در ضمن من این برنامه CrystalFarsiLocalization رو نصب کردم اما هیچ تغییری نکرده
من مطمئم که ورژن مربوط به گوشی خودم ریختم چون اون ورژن دیگه اصلا نصب نشد.
trk هم درسته فقط secman و rompatcher مشکل دارن.
بازم مرسی از راهنماییتون.
نقل قول:
نه عزیز شما به احتمال زیاد تمهای مربوط به گوشی خودت رو دانلود نکردی چون هر تمی که با پسوند sis باشه که روی گوشی شما نصب نمیشه شما باید تم های مخصوص گوشی خودت رو پیدا کنی و دانلود کنی توی همین انجمن تاپیکی هست به نام تم اونجا بگردی تمهای مخصوص سری 60 ورژن 3 رو میتونی پیدا کنی.
در مورد اون برنامه هم بازش کن میفهمی باید چیکار کنی اگه نتونستی بگو تا مرحله مرحله بهت بگم چیکار کنی
نقل قول:
اگه میتونی گوشیتو با مموریتو یه بار فرمت کن و دوباره این کارا رو امتحان کن صد در صد درست میشه فقط قبل از فزمت حواست باشه که یه بک آپ از چیزهایی که میخوایی بگیری چون همه چی پاک میشه
من لاک کد گوشی رو نمی دونم با nss هم هر کاری کردم کدی که بهم می ده وقتی توی گوشی می زنم می گه code eror
نمی دونم چیکار کنم.
مستر ریست نمی شه.
در مورد اون برنامه هم بازش کن میفهمی باید چیکار کنی اگه نتونستی بگو تا مرحله مرحله بهت بگم چیکار کنی[/QUOTE]
من برنامه CrystalFarsiLocalization رو تو گوشی نصب کردم اما هیچ آیکونی تو منو اضافه نشده که بخوام برنامرو باز کنم مرحله به مرحله پیش برم
من برنامه CrystalFarsiLocalization رو تو گوشی نصب کردم اما هیچ آیکونی تو منو اضافه نشده که بخوام برنامرو باز کنم مرحله به مرحله پیش برم[/QUOTE]نقل قول:
وقتی نصبش میکنی توی منوی Installat همچین برنامه ایی اضافه میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
lمن درباره برنامه nss اطلاعای ندارم میتونی توی تاپیک خودش سوال کنی ولی مگه شما گوشیتو تازه نخریدی؟کد گوشیت رو عوض کردی و یادت رفته؟چون کد پیش فرض 12345 هستش ولی توی تاپیک خودش از بچه ها سوال کن
نقل قول:
وقتی نصبش میکنی توی منوی Installat همچین برنامه ایی اضافه میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE]
ممنون پیدا کردم اما وقتی enable رو می زنم میگه گوشی باید ریستارت بشه و بعد از ریستارت، هیچ تغییری
نمی کنه. لطف می کنید خودتون توضیح بدید باید چیکار کنم:sad:
خودم فهمیدم ممنون از راهنماییتون
سلام
من اخرین قیمتی که دارم 268 تومنه
من گوشیم e65 که هر برنامه یا تمی از سری 60 ورژن 3 می خوام نصب کنم ، error میده ( چه با فرمت sis چه sisx) .
علتش چیه ؟
برنامه هایی که برای گوشیهای جاواست رو می تونم نصب کنم؟؟؟
چه اروری میده؟
احتمالا شما اونا رو ساین نکردین.
اگه تاریخ گوشی رو عقب کشیدین و نصب نشد یا باید گوشی رو هک کنین یا که فایل cer &key گوشی تون رو بگیرین و برنامه ها رو ساین کنین.
توی همین فروم بگردین پیدا می کنید.
راستی که باید برنامه ها برای سیمبین 9.1 باشن تا نصب بشن.
نقل قول:
سلام عزیز
من یه 4 روزی اینجا نبودم شرمنده جواب دیر شد
شما اولین کاری که باید بکنید اینه که برید توی َApp mgr گوشیتون وقتی که باز شد options رو بزنید برید توی توی settings الان باید گزینه اول روی All باشه گزینه دوم هم off باشه حالا برنامه ها رو نصب کن ببین چه پیغامی خطایی میده؟شاید 50 درصد مشگل نصب کردنت حل بشه 50 درصد دیگه هم باید برنامه ها رو ساین کنی که اونم یا باید فایلهای cer و key گوشیتو بگیری یا اینکه گوشیتو هک کنی که اگه راهنمایی خواستی من در خدمتتم
سلام دوستان
یکی از آشنا ها مون می خواد یه E65 بخره به من گفته واسش تحقیق کنم
اولا می خواستم بدونم که شما ازش راضی هستید یا نه؟
دوما با گارانتی الان پیدا می شه یا نه
سوما فقط یه مدل داره یا مثله N73 مدلهای مختلف مثلا music edition داره یه نه؟
موقع خرید به چه نکته ای باید توجه کنم که مطمئن باشم اصله؟ مثلا برد N73 باید سبز تیره باشه؟
ممنون
سلام عزیزنقل قول:
اول اینکه باید ببینی انتظارش از یک گوشی چیه؟تا جواب اینکه ازش راضی هستیم یا نه مشخص بشه آره اگه انتظاراتت درست همین چیزی باشه که E65 داره ازش راضی میشی چون به نظر من مشگل خاصی این گوشی نداره فقط توی چند مورد که برای خودم هم این اتفاق افتاد برد این گوشی میسوزه که اگه گارانتیش اتصالات باشه بدون هیچ سوالی برات عوضش میکنه که برای من این کارو کردن و الان داره بخوبی کار میکنه.
بله با گارنتی اتصالات فکر میکنم دوروبره 320 تا 340 پیدا کنی.
بله فقط یک مدل داره چون این یک گوشی تجاری هستش و برای موزیک ساخته نشده که بخواد توی چند ورژن ساخته بشه.
موقع خرید هم من تنها پیشنهادی که بهت میکنم اینه که از گارنتی اتصالات بگیریش که مطمئن باشی گوشیت اصله هم گارنتی مادام العمر داره هم اینکه برات مجانی گوشیت رو هر وقت که بخوای آپدیت میکنن هم اینکه تا یک سال برای گوشیت هر اتفاقی بیفته برات مجانی درستش میکنن و اگه درست نشه یک گوشی دیگه بهت میدن.
من بازم در خدمتت هستم
سلام خیلی ممنون از راهنمایی توننقل قول:
چه جوری بردش می سوزه؟
یعنی خیلی راحت می سوزه؟
نقل قول:
والا من کاری باهاش نکردم یکی از بچه ها هم توی همین تاپیک همین مشگل رو پیدا کرد بردشم که میسوزه اتفاق خاصی نمی افته که نشه با گوشی کار کرد فقط اون چراغی که بالای گوشی هستش که نور کیپد رو تنظیم میکنه از کار می افته و دیگه عمل نمیکنه.
بازم اگه سوالی بود من در خدمتتم.
آقا خیلی منون حسابی شرمنده کردیننقل قول:
این آشنا ما نمی خواد زیاد پول بده یعنی می خواد زیر 300 تومن بشه به نظرت اگه بدون گارانتی بخره مشکلی پیش میاد؟ یعنی به غیر از بردش مشکل دیگه ای نداره؟
چون بدون گارانتی اش دور و بر 280 هست انگار
نقل قول:
نمیگم بدون گارانتی نخره ولی اگه یه روزی یه مشگلی پیش اومد اون موقع پشیمون میشه که چرا بیشتر پول ندادم بخوای خیلی خیلی کم حساب کنی یه برد حداقل زیر 40 تومن نیست ( که خیلی بیشتر از این هاست ) پس باید 40 تومن بدی که درست بشه خوب از همون اول میدادی که خیالت راحت باشه.
به غیر از برد هیچ مشگل دیگه ایی نداره و این قضیه برد هم برای تمام گوشیهای این مدلی نیست ولی از چند نفر شنیدم که این اتفاق برای گوشیشون افتاده پس احتمالش زیاده که بازم بشه.
حداقل اگه بدون گارنتی میخواد بخره ببینه گارنتی نیا یا ارکان ارتباط چند میدن این گوشی رو.
دستت درد نکنه خیلی ممنون بابت راهنمایی:11:نقل قول:
فقط یه چیزی. من دقیقا نفهمیدم بردش که می سوزه چی می شه. می شه بیشتر توضیح بدی؟ البته اگه برات زحمتی نیست
نقل قول:
چه زحمتی ما بچه ها اینجا فعالیت میکنیم که مشکلات همدیگرو حل کنیم دیگه.
ببین بالای این گوشی و اکثر گوشی های دیگه نوکیا یه چراغ کوچیکی هستش که وظیفه این چراغ اینه که وقتی نور کافی در محیط هستش باعث میشه صفحه کلید گوشی چراغش روشن نشه و در مصرف باتری صرفه جویی کنه و اگه در محیط اطاف گوشی نور کافی وجود نداشته باشه صفحه کلید گوشی چراغش روشن میشه این قابلیت رو اکثر گوشی ها دارن وقتی برد این گوشی میسوزه این چراغ کار نمیکنه و دیگه چراغ صفحه کلید به هیچ وجهه روشن نمیشه چه در شب چه در روز و آنت دهی گوشی افت پیدا میکنه.
من بازم در خدمتم
آقا خیلی ممنون کاملا متوجه شدم چون گوشی خودم N73 است و این قابلیت رو دارهنقل قول:
ایشالا جبران کنیم
بازم ممنون:11:
1.چطور میشه تو قسمت track آهنگ ها به صورت راندوم بخونند ( خود به خود آهنگها عوض شن)؟
من تو قسمت option ، گزینه ی random play رو on کردم اما باز هم تاثیری نداشت!!!
2.با e65امکان اینکه بشه آهنگ مورد نظر رو کمی جلو یا عقب برد وجود داره ؟چطوری؟
نقل قول:
من خودم وقتی میخوام رندوم بشه همونو on میکنم و رندوم میخونه بازم امتحان کن ببین چی میشه.
میشه وقتی که موزیک داره پخش میشه گزینه بالا که play هستش که اگه روش یک بار کلیک کنی pause میشه گزینه پایین هم عقب هستش که برای اینکه بخوای یکمی آهنگ رو به عقب برگردونی باید اون دکمه رو بگیری نه اینکه یک بار روش کلیک کنی چون اینطوری میره آهنگ قبلی برای جلو بردن هم همینطوریه فقط از گزینه سومی این کارو باید بکنی چند ثانیه انگشتتو بزار روش.
فهمیدم ممنون از راهنماییت
سلام یه راههنمایی میکنین که بازیها و برنامهای این گوشیو از کجا تهیه کنم؟سیستم عاملش 9.1 هست؟
نقل قول:
بله عزیز سیستم عاملش 9.1 هستش
برنامه های این گوشی همه توی تاپیک برنامه های سیمبین سری 60 ویرایش 3 توی همین فروم موجوده در مورد بازی هم همینطور در ضمن می تونی گوشی رو هک کنی و بازیهای انگیج رو هم توی این گوشی داشته باشه هر اطلاعاتی خواستی و هرجاش سوالی داشتی من در خدمتم.
آپدیت جدید برای این گوشی اومده یا نه ؟ بد جوری توش موندم سرعتش خیلی پایینه.
به نظر شما آپدیت بهتره یا فلش به جدید ترین ورژن؟ راستی الان قیمتش باید چند باشه؟ چون یه مشکی با گارانتی اتصالات قیمت کردم 300 هزار تومان. گرون گفته نه؟
نقل قول:
سلام عزیز
ورژن گوشی من 3.0633.69.00 هستش فکز نمیکنم ورژن جدید تر اومده باشه ولی می تونی از Dj mamal بپرسی توی تاپیک آپدیت.
قیمتش همون دوروبره 300 تا 320 هستش با گارانتی اتصالات. در ضمن اگه گوشیت اتصالات باشه خودشون مجانی گوشیت رو به آخرین ورژن آپدیت میکنن.
با سلام من حدود 1.5 سال هست كه 5700 دارم و ميخوام بفروشمش..البته ازش راضي هستم...ولي خوب... دلم ميخواد عوضش كنم...اما مونم بين 6210 و e65 كدام را انتخاب كنم!!نظر شما دوستان چي هست؟؟!!
سلام دوستان کسی e66 گرفته؟ قیمت کارائی ؟
نقل قول:
سلام عزیز
خوب هستی شما؟
خوب بین این 2 تا گ.شی که که شما گفتی خیلی خیلی فرق هستش.
E65 یک گوشی بیزینسی هستش که دوربین 2 داره ( که در حد متوسطه ) سیستم عامل 9.1 داره صدای پخش موزیک این گوشی هم در حد متوسط هستش که توی جعبه این گوشی هندزفری یک گوشی هستش که اگه دوست داری هندزفری قوی داشته باشی باید یک هندزفری هم بخری. مموری کارت هم تا 2 گیگ ساپورت میکنه.
ولی 6210 یک گوشی هستش با سیستم عامل قوی تر که 9.3 هستش با یک دوربین قوی تر که 3.15 هستش و مموری کارت رو هم تا 8 گیگ ساپورت میکنه.
مدت تاک تایم E65 6ساعت هستش ولی 6210فکر میکنم باید دوروبره 3 تا 3.5 ساعن باشه.
در ضمن پردازنده 6210 خیلی خیلی قوی تر از e65 هستش ولی فکر میکنم طراحی و قیافه E65 باید خیلی خیلی خوشگل تر باشه.
اگه فقط بین این 2 تا گوشی داری فکر میکنی با این چیزایی که من گفتم 6210 خیلی جدیدتر و بهتر هستش قیمت 6210 رو ندارم ولی e65 الان با گارانت اتصالات فکر میکنم باید دوروبر 320 تومان باشه.
بام اگه راهنمایی خواستی من در خدمتم
نقل قول:
سلام عزیز
من با این گوشی کار کردم به نظر من قیافه e65 خیلی بهتر از e66 هستش مخصوصآ کیبوردش که اصلآ به دلم نشست.
سیستم عمل این گوشی 9.2 هستش با یک دوربین 3.15 و پردازنده قوی تر از e65
درمورد قیمت این گوشی هم فکر میکنم با گارانتی باید دوروبره 420تا 450 باشه ولی دقیق نمیدونم.
بازم من در خدمتم