والا من که هیچی نفهمیدم شما چی گفتید بابا درست تایپ کنید تا منظورتونو بفهممنقل قول:
* توجه : دوستان عزیز توی این مدت خیلی خوش حال شدم که با شما اشنا شدم من تا بعد از امتحانات ترم دوم دیگه نمی یام خوبی و بدی از ما دیدید حلال کنید ما رو خداحافظ
Printable View
والا من که هیچی نفهمیدم شما چی گفتید بابا درست تایپ کنید تا منظورتونو بفهممنقل قول:
* توجه : دوستان عزیز توی این مدت خیلی خوش حال شدم که با شما اشنا شدم من تا بعد از امتحانات ترم دوم دیگه نمی یام خوبی و بدی از ما دیدید حلال کنید ما رو خداحافظ
آقاي Genjo و آقاي fswteam ممون بخاطر جوابتون. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب ايشالا که ايتاچي ساسوکه رو بکشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این طور که بوش میاد فکر کنم تو قسمت 51 ناروتو ساسوکه رو ببینه.:5:
اون سايت رو که jangel girl معرفي کردن.ولي من بازم ميگم:
فکر اول اينکه بايد تو اين سايت عضو بشين.
بعد ميرين تو اين لينک و قسمت مورد نظر رو انتخاب ميکنين:
بعد لينک اون قسمت رو کپي ميکنيد و ميريد توي سايت زير و اون رو پیست ميکنيد:کد:http://www.crunchyroll.com/series-2112/Naruto-Shippuuden.html
روي Download کليک ميکنيد و چند ثانيه بعد لينک دانلود رو زير همون جايي که آدرس رو کپي کردين بهتون ميده.کد:http://keepvid.com
البته يه نکته اينکه پسوند اين فايل ها flv هست و براي ديدنشون نياز به برنامه هاي مربوطه رو دارين.يکي از اين برنامه ها Riva FLV Player هست که ميتونيد از لينک زير دانلود کنيد:
البته اين ورژن جديدش نيست ولي من با همين ورژن نگاه ميکنم.کد:http://software-files.download.com/sd/dY8PP9Hawfs-avqmH8-gVzChTniUGq--Aea_OIv0apEYc_DIcoBLky1gWsyRA1_MlihGkxGE5Z_kCSCY2EgfDKJaY2__zAQa/software/10442977/10435953/3/RivaFLVPlayerSetup.exe?lop=link&ptype=3000&ontid=13632&siteId=4&edId=3&spi=963bdf18b30f6d579ea47cb5b1f7b8a3&pid=10442977&psid=10435953
يکم کاراش زياده ولي بهتر از اينه که 40 -50 مگ دانلود کنيم.:46:
فکر کنم کامل توضیح ندادی خودت چه جوری دانلود می کنی زود بگو اخه من امشب اخرین مهلتمه از بعد از این فقط جمعه ها میام که ناروتو دانود کنم همیننقل قول:
نقل قول:
FSWTEAM عزیز: ما هم خوشحال شدیم.
موفق باشی:11:
ممنون HPK32 عزیز. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی من مشکله سرعت و حاله حوصله ی این همه دنگ و فنگ ندارم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برایه همین 55 مگش رو دانلود می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درضمن:مرسی بابت این همه توضیح (حداقل بخاطر توصیح شما هم شده یه دفعه از این سایت دانلود می کنم ببینم چی میشی) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
مشخص دیگه
این تارتو اولی فقط همین 220 قسمت هست
این مانگا چی هست
نارتو شیپدون تا چند قسمت تا حالا اومده
یکی گفت تو زاپن الان داره نشون میده که نارتو به درجه اون پیرمرده رسیده و داستان اون پسر کوچیک شروع شده
از این دیگه ساده تر
آقای fswteam خیلی خیلی خوشحال شدم از آشنایی با شما. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشالا که بازم بیاین اینجا. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی توضیحی که من دادم اینقدر پیچیده بود؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من این توضیح رو خلاصه و مفید کردم(البته از نظر خودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ).
میتونید کاملشو اینجا ببینید که دوست خوبم آقای hsh_4321 زحمتشو کشیدن:
فقط بگم اون قسمت که گفته بودن آدرس رو تغییر بدین لازم نیست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2083009&postcount=66
آقای Genjo ممنون میشم یه امتحانی بکنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .میشه اینقدر به من نگین hpk32 ? [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من hpk34 هستم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه دوست دارین میتونین به من بگین حامد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hpk34 جون من عضو این سایت هستم نگران نباش شما هم از این سایت می بینین؟ به نظر من از همه ی سایت ها بهتره و ژاپنی هم حرف می زنن به نظر من خیلی خوب هست آدم صدای واقعی خودشون رو میشنو اما واقعا" قسمت 51 ساسوکه میاد من تا اون موقع مردم . :40: راستی ممنون hpk34 که عضو شدن رو به بقیه یاد داد ین:10:نقل قول:
مرسی حامد جان.حتما یه سری بهش می زنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درضمن:اگه خواستید می تونید منو رایان صدا کنید.
آقای jangel girl خواهش میکنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم از این سایت دانلود میکنم اگه بخوام ببینم که باید یک سال صبر کنم.به نظر منم با صدای ژاپنی بیشتر حال میده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا رایان من که کاری نکردم اصل کار رو که آقای hsh_4321 کردن که دستشون درد نکنه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقای jangel girl (درست گفتم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) نظرتون چیه که ایتاچی ساسوکه رو سوسک کنه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با عرض معذرت حامد جون ولی خانم jangel girl . :31: منم درباره ی سوالتون موافقم من اولا از ساسوکه خوشم می اومد ولی توی شیپودن ازش متنفر شدم ناروتو اگه شده جونش رو برای ساسوکه میده و هیچ وقت هم نامرد بازی در نیاورده اما ساسوکه طوری با ناروتو رفتار میکنه که انگار هیچی بینشون وجود نداشته :9::44::32:نقل قول:
حامد جان:لازم نیست قسمت های جدید مانگاش بیاد تا معلوم بشه کی کی رو سوسک می کنه.....:31:
چون تا این قسمتش ساسکه هر کاری کرده با شکست مواجه شده.اگه هم آخر سر بتونه ایتاچی رو بکشه یا با کمک مستقیم یا غیر مستقیم اوروچیمارو هست.ولی خداییش ایتاچی به نظر من قویترین کارکتر این مجموعه ست:27:تنهایی هر کاری می کنه و از کسی هم کمک نمی گیره .همه ی فن هایی که استفاده می کنه ماله خودش و قدرتش رو از جایی دیگه پیدا نمی کنه:21:
نقل قول:
گل گفتید دوست عزیز:27:
به نظر من ساسکه فقط دیگه با مردنش می تونه دوستیشو ثابت کنه:21:(هه هه هه)من کلا طرفدار خونریزی و کشتار نیستم ولی چون که جیرایا کشته شده دیگه هیچ فرقی نمی کنه که ساسکه و ساکورا و ........بمیره(منظورم همه کاکتراهای + انیمه هست):27:
خوشبختانه هنوز می شه به اوروچیمارو دل بست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید خانوم jangel girl نمیدونستم.من کاملا با شما موافقم.:20:نقل قول:
آقا رایان با شما هم مواقم.هر چند از ایتاچی زیاد خوشم نمیاد ولی از ساسوکه بیشتر دوسش دارم.:46:نقل قول:
راستی نظرتون چیه که ناروتو هم بمیره؟حالا که همه رو کشتین اینم روش.:31:نقل قول:
از شوخی گذشته ....:31:نقل قول:
من فکر میکنم که نارتو در پایان داستان بمیره!!!دلیلش هم رو باید خودتون پیدا کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره احتمالش خیلی زیاده.دلیلشم یکی دوتا نیست.:41::31:نقل قول:
راستی قسمت بدی شیپودن همین پنجشنبه میاد؟:20:
نقل قول:
سلام
من حقیقتش زیاد تو کار انیمه نیستم ولی فکر کنم که یه قسمتش اومده باشه (البته نمی دونم شما کدوم رو می خوای)؟؟؟
[/URL"]www.mediafire.com/?499ivdlurjt[/URL] با حجم 37.31 mb با سرعت بالا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با حجم 39.12 mb
دوستان دیگه از بحث نزنید بیرون دیگه آخه برای چی باید ناروتو بمیره ( فداش شم ) ولی همه میدونیم که میمیره به قول حامد جون دلیلش یکی دو تا هم نیست. اما من موافقم که ساسوکه بمیره ( موجود بی احساس بایدم بمیره ) :21: و یه چیز دیگه ساکورا هم بمیره انقدر ازش بدم میاد با این که ساسوکه رفته هنوزم دوسش داره و اندازه ی نخود هم به ناروتو اهمیت نمیده راستی یادتون هست ژیرایا توی لحظه های آخره مرگش گفت که ناروتو کلید یک چیزی هست ( علامت روی دلش ) خب منظورشون چی بودش؟ کسی میدونه جنگ ساسوکه و ایتاچی کی تموم میشه من هر هفته میرم مانگای جدید میبینم ولی تموم نمیشه جنگشون ( خسته شدم خیلی طولانیه) :24:
سلام.نقل قول:
من هم موافقم نویسنده ی داستان بمیره ولی کو گش شنوا:31:
ساسکه به احتمال 99% زنده می مونه چون آخر داستان باید با توبی یا "همون مادارا"بجنگه که احتمالا هم اون رو شکست میده (با کمک یک نفر که شاید ایتاچی(اگه زنده بمونه) و یا کاکاشی....خلاصه هر کی که شارینگان داشته باشه.
ولی ناروتو باید بمیره تا بتونه کیوبی رو آزاد کنه و با اون با پین بجنگه .
اگه داستان غمیگن و با یه تراژدی بزرگ تموم بشه همیشه تو خاطره ها باقی می مونه و این خودش یه امتیازه که احتمالا نویسنده ی داستان همیچن پیشبینی کرده.یا ناروتو و یا ساکورا(چون ساکورا احتمالا فن تعویض زندگی رو از مامان بزرگ ساسوری یاد گرفته)
ولی ناروتو زنده بمونه بدونه کیوبی هیچی نیست .پس در نتیجه می گیریم که بمیره بهتر از اینه که با فلاکت زندگی کنه و هوکاگه بشه:27:
درمورد ساکورا هم باهات موافقم:
از پس دیدم که هی ناروتو رو می زنه دیگه دارم کلافه میشم(شیطونه میگه خودم برایه داستان یه کاراکتر جدید بسازم و بگم که ساکورا رو باید بکشه):21:
و اما درمورد سوالتون:
من فکر کنم منظور جیرایا بزرگ این بود که با این کلیدی که پدر ناروتو بر جسم ناروتو بر جا گذاشته یه جا باید خودش رو نشون بده (حالا یا جسمش و یا روحش به کمک ناروتو میاد)(؟):5:
و درمورد جنگ ساسکه و ایتاچی : "اله و العلم":27:
من هم موافقم " اله و العلم" اما برای چی ناروتو بمیره خب... این همه شخصیت در هر حال اگه ناروتو بمیره من نویسنده ی ناروتو رو میکشم . البته اگه هم ساسوکه بمیره هم ناروتو من هیچی نمیگم .ولی آخه بیشتر کارتون ها آخرشون خوبه چی میشه اینم آخرش خوب باشه؟ :37::37::42:(خواهش میکنم ناروتو نمیره ) در هر حال میدونیم که...نقل قول:
نقل قول:
سلام.
ناروتو اگه تو این داستان بمیره که 100 % میمیره:27: باعث میشه که داستان جاودانه بشه و تو ذهن خیلی ها باقی بمونه.
داستانی که با خوبی و خوشی تموم بشه تجربه نشون داده تا یه مدت تو خاطره ها بقی می مونه و بعدش به فراموشی ها می پیونده ولی اگه .........تازه بعد از مدتی کثیر که فراموش بشه به تاریخ می پیونده:21:
رايان جان در مورد جاودانه شدن ناروتو كه شكي نيست:31: ولي اين نظر كه ناروتو بميره يكم خشن نيست:18:....نقل قول:
دوستان آقا ما نمیخوایم ناروتو به تاریخ بپیونده میخوایم زنده بمونه البته میدونیم که زنده نمیمونه. :40:راستی فکر کنم این هفته توی crunchyroll قسمت 50 بیاد:8:
نقل قول:
سلام هیناتا جان:
خشن نیست .بلکه حقیقت و حقیقت همیشه تلخه!!!:27:
با سلام
آقا رایان ممنون که لینک رو گذاشتین ولی اون قسمت رو دانلود کردم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا بهتره در مورد مرگ ناروتو زیاد فکر نکنین چون ممکنه ذهنتون اذیت بشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با مرگ ساکورا زیاد راضی نیستم.چون که عشقش حقیقیه و حاضره هر کاری براش بکنه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی میشه ساسوکه بمیره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتره در مورد یه چیز دیگه بحث کنیم.آخه ممکنه تمام شخصیت ها رو بکشیم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیناتا جون خوش آمدی :20:
یکی جواب منو بده : چرا یکی نمیاد ساسوکه ی نامرد رو بکشه ؟ :19::2:
چقدر قسمت 49 مزخرف است و بعدش چرا توی این قسمت چشم های ناروتو رو به اندازه ی کل صفحه بزرگ کشیدن ؟ اما قدرت چوب یاماتو خیلی خوب من عاشق قدرتش شدم:11:
دوستان چرا ايقدر ساسوكه رو محكوم مي كنيد
طفلكي چكار كرده ؟ كسي رو كشته؟اون به خاطر كارهاش دلايلي داره .
اصلا شما چرا اين قدر اين طفل معصوم رو اذيت مي كنيد.
يه كم به احساسات اين عزيز فكر كنيد و خودتون رو جاي اون بزاريد.
اون فقط مي خواد انتقام خانواده اش رو از برادرش رو بگيره.
نقل قول:
باشه .از هر چی که شما می خواید حرف می زنیم:31:
اول در جواب خانوم hinata بگم که ما هم همینطوری از ساسوکه بدمون نمیاد و دلایلی برای خودمون داریم.
آقا رایان من چی بگم.شما که ماشالا اطلاعاتتون خیلی بیشتر از ماست.
خودتون یه موضوع جالبی رو انتخاب کنید.
:27::27::27::27::27::27::27::27:طفلكي:27::27: :27::27::27::27::27::27:نقل قول:
حامد جان :نظر لطفتون:11:نقل قول:
من زياد انيمه نمي بينيم كه چيز خاصي به ذهنم بياد تا بگم. شما و ديگر دوستان يه موضوع رو انتخاب كنيد من هم در راستايه اون ادامه ميدم:46:
دوستان به نظر من درباره ی آکاتسوکی حرف بزنیم . آخه خیلی مهم هستن :46:هیناتا جون حامد راست میگه ما هم الکی از ساسوکه بدمون نمیاد دلایلی داریم ( هیناتا اگه صفحه ی 26 رو نگاه کنی پست اول صفحه من دلایلمون رو گفتم ) خب از بحث زدم بیرون آیا شما موافق هستین درباره ی آکاتسوکی حرف بزنیم ؟ :10:
نقل قول:
سلام
من هم موافقم.یکی بحث رو شروع کنه و دوستان هم ادامه بدن تا به یه جمع بندی کلی برسیم:11:
ممنون
اما من چيز خاصي نديدم.:41:نقل قول:
آقا من از يه چيز آكاتسوكي خوشم مياد. اونم اينه كه با اين كه تعدادشون كم هست ولي همشون از دم قوي هستن.:18:
دوستان من دیوانه ی به تمام معنا شدم :34: . یعنی هیچ کس اون صحنه های ناروتو رو ندیده که نشون میده آکاتسوکی ها میندازنش تو دره و بعد با یه هیولای وحشتناک میجنگه توی این قسمت ناروتو میمیره من حتی یه چند دیقه ای از این قسمت رو دارم. برای همین گفتم درباره ی آکاتسوکی حرف بزنیم:40:
سلام.
یه مطلب بود که صفحه های قبل گذاشتم.گفتم یه دفعه ی دیگه هم بزارم تا کسایی که نخوندن ببین!
نقل قول:
آکاتسوکی
معنی اصلی این کلمه اشاره دارد به سپیده دم. ولی اگر بخواهیم به صورت جدا آنرا بررسی کنیم Akaیعنی قرمز و Tsuki یعنی ماه.این سازمان یک مجموعه از تبهکاران کلاس S می باشد. بیشتر افراد این گروه Missing-nin هستند ، افرادی که بعد از قتل و خرابی از دهکده های خود متواری شده اند.با کنار رفتن اوروچیمارو و مرگ ساسوری و دیدارا و کاکوزو و هیدان اکنون 6 عضو فعال در این گروه باقی مانده است.با مرگ ساسوری Tobi به جای او قرار گرفت. بیشتر اعضای این گروه دارای پیشانی بندهایی از دهکده خود می باشند که روی علامت دهکدهشان یک خراش افتاده است. همه اعضا دارای یک انگشتر هستند که موقعیت آنها را در گروه نشان می دهد. همچنین لباس آنها یک ردای سیاه است که روی آن ابرهای قرمز کشیده شده. آنها به صورت گروه های 2 نفری کار می کنند و معمولاً برای بدست آوردن جوتسوهای جدید و اطلاعات به دیگر کشورها سفر می کنند.
هدف نهایی این گروه کنترل جهان است واین هدف مستلزم 3 بخش زیر است.
1- گام اول در اختیار داشتن پول زیاد
2- گام دوم ایجاد کردن و پرورش دادن افراد مزدور است.
دهکده های شینوبی برای آنها پول بدست می آورد و پابرجا نگهداشتن پول نیاز به جنگ دارد و به این علت که در 10 سال اخیر جنگهای وسیع نبوده است دهکده های شینوبی به بخش های کوچک تقسیم شده اند. 5 دهکده بزرگ می تواننستند که این سیر نزولی را کنترل کنند ولی مابقی از عهده این مهم بر نیامدند. آکاتسوکی نیروی نظامی خود را بدون حمایت هیچ دهکده ای برپا خواهد کرد.این گروه می خواهد با استفاده از نیروی Bijuها یک نبرد جدید و عجیب را شروع کند و بازار نینجا و فرستادن شینوبی را به انحصار خود در آورد. در نهایت آنها می خواهند کلیه جنگها را کنترل کنند و با استفاده از قدرت بیجوها تمام دهکده های شینوبی را نابود کنند و یا آنها را وادر به اطاعت از خود بکنند. با اینها گروه به گام سوم می رسد .
3- کنترل جهان
این احتمالاً هدف نهایی آنهاست و برنامه این هدف توسط پین (Pain) بعنوان رهبر به اعضای گروه منتقل می شود.
هدف گروه بسیار مشکل است و باید ابتدا بیجوها و جینجوریکی ها را بگیرند که عبارت است از نیروی فداکاری انسان.
مکان قبلی این گروه یک غار بزرگ بود که در مبارزه ساکورا با ساسوری به ویرانه تبدیل شد و پس از آن محل اختفای این گروه مخفی است. ولی چیزی که حتمی است این است که باید محل جدید بزرگ باشد زیرا برای باز کردن مهر جینجوریکی و خارج کردن بیجو نیاز به یک مجسمه جهنم غول پیکر دارند و این مجسمه نیاز به فضای وسیع دارد . این احضار نیز توسط پین انجام می شود. دهان این مجسمه بسته شده است و دستهایش دستبند زده می باشد و این مجسمه درای 9 چشم می باشد.
هر یک از انگشتان دستهای این مجسمه مخصوص یکی از اعضای آکاتسوکی است.انگشتر های این گروه به آنها اجازه می دهد که در جایی خارج از منطقه احضار مجسمه باشند ولی به صورت مجازی در آنجا حضور بیابند و حتی چاکرای خود را استفاده کنند تا بیجوها را از بدن جینجوریکی ها خارج کنند. جریان خارج کردن بیجو وقتی که اعضای آکاتسوکی 9 نفر بودند ( بدون اوروچیمارو) 3 روز و3 شب طول می کشید.
برای خارج کردن بیجو از بدن جینجوریکی اعضای گروه از فن Genryuukuu Fuujin یا (Mystical Dragon Nine Exhaustion) استفاده می کنند. این فن باعث می شود که دهان مجسمه باز شود و 9 اژدها از ان خارج شوند و جینجوریکی را احاطه کنند و سپس شروع به خارج کردن بیجو نمایند. وقتی که عملیات تمام شد یکی از چشمان این مجسمه به صورت کامل شکل می گیرد و روح بیجو درون آن مهر می شود و بعد جینجوریکی می میرد.
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:نقل قول:
خانوم jangel girl اینا یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19:
شما چطور قسمتی که هنوز ساخته نشده رو دارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19:
--------------------
منم موافقم که در مورد آکاتسوکی صحبت کنیم.:46:
خداییش که دیدارا خیلی خیلی قویه.:8:
تا ببینیم بقیه اعضای گروه چه میکنن.:27:
من قسمت هایی رو که نشون نداده ندیدم .نقل قول:
ولی واقعا هیچ کس ندیده من الان خود کشی میکنم من این چند صحنه رو ازCRUNCHYROLL گرفتم دستم به یه دکمه ای خورد و اتفاقی این صحنه ها اومد من با چشم های خودم دیدم ناروتو رو کشتن ! :37::37::37::37::37::37::37::37:
در حال ببخشید که نمیتونم بهتون بگم چون داستان لو میره.
خانوم jangel girl دیگه چی رو می خواستین لو بدین.مگه بالاتر از مرگ ناروتو هم چیزی هست؟:27:نقل قول:
فکر کنم یه جورایی با ما شوخی کردین.لطفا دیگه از این شوخیا نکنید.آخه ممکنه سکته کنیم:31:
من یه جا خوندم که توبی رئیس پین هست.آیا این درسته؟:18:
نقل قول:
سلام.
تا اونجایی که من میدونم توبی رو با مادارا تشبیه می کنند:18:.
پین خودش یه شخصیت جداست و فکر نکنم حداقل این کاراکتر مثل و مانند داشته باشه:31:دیگه از پس دیدیم که این اونه و این اینه (با دقت بخونید توش ایهام داره):27:خسته شدیم!!!
حامد به جان ناروتو که از همه ی دنیا بیشتر دوسش دارم من این قسمت رو دیدم و دارم.نقل قول:
بعدشم یه چیزایی هست که اگه بگم هنگ میکنید.
ناروتو رو تنهایی ... ببخشید نمیتونم بگم داستان لو میره و هیجانش میره ولی به جان خودم راست میگم این چیز ها شوخی نیست اگه خودتون میخواید بگم ولی داستان لو میره.
الهی من بمیرم خیلی ناروتو رو بد میکشن اگه ببینید دلتون کباب میشه
اما واقعا هیچ کس این صحنه ها رو ندیده که ساکورا سر قبر ناروتو هست و نجی لی و یادم رفت چند نفر دیگه هم هستن ولی سوناده و کاکاشی و بقیه ... نیستن .
من دارم دیوونه میشم میخوام کل این قسمت رو ببینم:40::40::40::40::40::40::40::40: من ناروتو میخوام من نمیخوام ناروتو بمیره هیچ وقت:40: