مطمئنی؟ برا منم کرکش مشکل داشت اما توی galaxy map نه سیو بازی....نقل قول:
Printable View
مطمئنی؟ برا منم کرکش مشکل داشت اما توی galaxy map نه سیو بازی....نقل قول:
بله این کرک مشکل Save هم برطرف می کنه.نقل قول:
آقا یکی به من کمک کنه !
من بازی رو ریختم . موقع اجرا این ارور رو میده ! system configuration اجرا نمیشه ! چه کارش کنم ؟ عکس ارور رو پایین میدم ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیستم من :
AMD Athlon4400
8600GT DDR3
2Gb Buss800
سلام من توی اون مرحله گیر کردم که 40 ثانیه زمان داری که با ماکو بری توی نور ابی لطفا کمک کنید
اگر منظور شما Quest آخر باشه می تونید با حداقل درگیری با Geth Colossos ها خودتونو سریع به Condut برسونید.نقل قول:
اخه چه جوری هر کاری میکنم دیر میرسم
اصلا درگیر نشید. بلافاصله تایمر شروع شد سریع با Mako به طرف Condut می رسید.نقل قول:
من آخر Mass Effect رو گیر نیاوردم واسه X360 :41:
هرجا میرم میگن حرفشم نزن ممنوعه :2:
بازم نتونستم باید از پرش استفاده کنم یا با سرعت معمولی؟
واسه X360 که بیشتر از یک سال اومده . . . .نقل قول:
اصلا از پرش استفاده نکن سرعتتو کم می کنه. بستگی به درجه سختی زمان کمتری بهت می ده ولی فکر نکنم مشکلی داشته باشی چون بازم رفتم ببینم دقیقا چطوریه. ولی بازم زمان کم نیاوردم.نقل قول:
بازم نتونستم باید از پرش استفاده کنم یا با سرعت معمولی؟
زمان من 40 ثانیه است هر کاری هم میکنم حتی به پای پل هم نمیرسم بازم سعی میکنم
سلام.
دوستان من بازی رو نصب کردم . ولی تا play رو می زنم ارور زیر رو میده:
General protection fault!
history:Address=0*111a731d(filename not found) [in E:\.......Masseffect.exe
توی مسیری که گفته رفتم فایل masseffect.exe هستش ولی باز همین ارور رو میده.
لطفا کمکم کنید.
ویندوزم ویستا هست.
من که نتونستم رو ویستا اجرا کنم با Xp تونستمنقل قول:
سلام.
دوستان من بازی رو نصب کردم . ولی تا play رو می زنم ارور زیر رو میده:
General protection fault!
history:Address=0*111a731d(filename not found) [in E:\.......Masseffect.exe
توی مسیری که گفته رفتم فایل masseffect.exe هستش ولی باز همین ارور رو میده.
لطفا کمکم کنید.
ویندوزم ویستا هست.
سلام من دارم mass effect بازی میکنم وقتی برای اولین تویه نقشه میرم(galaxy map ) بقشه بالا نمیاد بر میگرده تو کشتی
کسی همچین مشکلی داشته ...باگه یا مشکل از دی وی دیه ....تا حالا دوبار نصبش کردم
وقتیم از tower برمیگردم دیگه سیو نمیکنه plz help me
ممنون
شما باید کرک زیر را که Optimus Prime عزیز در صفحات قبل قرار داده بودند دانلود کنید:نقل قول:
شماره ی اول به نام"Mass Effect v1.0/MULTI [4.5 MB] Fixed Executable" رو باید دانلود کنید.کد:http://gf.wiretarget.com/mass_effect.htm
من تو چند تا سایت خوندم که سیو های mass effect 1 را بعد از تموم کردن بازی باید برای mass effect 2 نگه داریم چون me2 از آخر me1 و با همون character شروع میشه و حتی کارها و انتخاب هایی که قبلا کردیم تو me2 هم تاثیر دارن!
عجب بازیه باحالیه اولاش خیلی نچسبید ولی هرچی میری جلوتر جالبتر میشه کلا بازی خیلی قشنگیه در حد AC باهاش حال کردم البته هنوز تموم نشده فعلا تو سیاره سومی هستم خیلی جالبه که چهریه ای که اول میسازی در تمام دمو ها هم به همون صورته . منم تو ویستا بازی میکنم میشکل خاصی هم ندارم رو رزولوشن 1680x1050 بازی میکنم جزئیات هم رویه High هست .
تموم شد بسیار بسیار بازیه جلبی بود این که خیلی جاها مسیر بازی رو خودت انتخاب میکنی خیلی جالبه ولی خوشم اومد امیدوارم نسخه دومشم زودتر بیاد .
من این کرکی رو که Optimus Prime در ص 17 معرفی کرد رو ریختم. ولی موقع اجرای بازی این ارور رو می ده
برای رفع آن چه باید کنم؟
نقل قول:
منم همین مشکل رو دارم لطفا دوستانی که بازی رو اجرا کردن بگن با کدوم کرک اجرا کردن فقط حجم کرک رو بگن آخه من کرکهای زیادی رو پیدا کردم گیج شدم که کدوم درسته :19: شنیده بودم که بازی بدون کرک اجرا میشه ولی تا مرحله galaxy بعد از آن مشکل داره:41::41:
please help me:19::19::19:
توی Readme بازی نوشته با کارتهای
7600
7300 GS
8500
ناسازگاره
کسی میتونه برطرفش کنه ؟
من کرک رو هم دانلودیدم ولی نشد
من که با 8500 gt راحت بازی کردم
بچه ها من بازی رو نصب کردم بعد از چند دقیقه یه دفه ارور میده و میاد بیرون ارورشم مثل ارور پست زبر است
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2902906&postcount=252
بابا یکی جواب بده:19::19::19::19::19::19:نقل قول:
تو یکی دو صفحه قبل یکی از دوستان Crack Fix برای حل کردن این مشکل رو گذاشته ;)
نقل قول:
با تشکر از شما اما مشکل من در کل اجرای بازی هسته که زمان اجرا error dont send ویندوز بالا میآد فکر کنم مشکل از کرک باشه من از کرک 46 مگی استفاده میکنم لطفا شما یا دوستان عزیز :40:
که بازی رو اجرا کردن کدام کرک یا crack fix رو به کار بردن :10:
آخه هی بازی رونصب کردن هی error تو پاچه رفتن زوره:2:
من همون کرک فیکسی که یکی دو صفحه پیش بود استفاده کردم ;)
شاید مشکل ویندوزه چون یادمه من اولین بار توی ویستا با بازی مشکل داشتم
نقل قول:
دوست عزیز:11::40: لینک زیر رو باز کن بگو کدومو استفاده کردی یا یکی از دوستان کمک کنه دیگه داره حالم بد میشه:19::2::2:
سلام من بازی رو تازه خریدم 2 تا دی وی دی و نصب شد فقط مشکل اینه که لباس کارکتر ها انگار اصلا لود نشده من باید چی کار کنم؟؟؟؟
سیستم
win:xp sp3
vGa:1 gb 9500 gt over clock
ram: 2 gb
بابا یکی کمک کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مخم هنگ کرد خیلی بد جوره چی کار کنم
الان مشکل لود حل شده این ارور رو میده!!!!!!!یه پیغامه از وسط بازی میپره بیرون دیگه نمیشه رفت تو بازی بابا یکی کمک کنه!!!!
کمکککککککککک
صدای بازی دچار اشکال بود و صداهای ناهنجاری هی می شنوم که ربطی به بازی نداره!؟
مدام خطوط افقی رو صفحه ظاهر میشه که ظاهرا مشکل گرافیکیه!؟ گرافیکمم که 4850x2 هست و هیچ مشکلی نداره!
پچ 1.1a و 1.1 رو دانلود و نص کردم حالا دنبال کرک (fix ) برای 1.1a هستم که پیدا نمی کنم!؟
ممنون میشم اگه علت این مشکلات رو میدونید بگید و لینک فیکس 1.1a رو هم بزارید.
این کرک که error میده:19:نقل قول:
من مشکلم حل شد از فایل patch که برای بازی اومده با یک کرک 46 مگابایتی تا آخرین تنضیمات گرافیکی بازی میکنم ولی اصلا گرافیک بازی حال نمیده یه جورای گرافیک محیط بازی توی ذوق میزنه ولی شخصیتا خوب طراحی شدن در ضمن من اخرین آپدیتای سیستم رو از شیر مرغ تا جون آدمی زاد رو نصب کردم توصیه منم به شما اینه که اگه سیستم بالای دارین همیشه آپ تو دیت باشین:10:نقل قول:
سلام بچه ها. من امروز این بازی رو نصب کردم 1 مشکل خیلی عجیب دارم باهاش. کرک درستش رو هم دارم.
وقتی که تیر اندازی میکنم 1 دفعه طرف برای خودش میشینه. بعد دوباره 1 مدت تیر میزنم دستم رو از رو تیر بر میدارم پا میشه.
جل الخالق :دي
جالب اینکه اگه به 1 نقطه تیر بزنم و موس رو تکون ندم درسته و سالمه. ولی اگه موس رو در حین تیر زدن تکون بدم میشینه.
حالا اگه کسی همچین مشکلی داشته بگه من چیکار کنم. تا حالا 3 بار بازی رو دوباره نصب کردم.
دیگه مخم ترکید یعنی هنگید :دي
بچه ها خودم فهمیدم. با بابیلون 8 مشکل داشت :دي
دیسیبل کردم درستید
موفق باشید.
حل مشکل galaxy map بازی Mass Effect رو می خوام
مجید جان یه توضیح میدی بازی چه جوریه؟
من بازی رو خریدم (یه 3 ماهی میشه)ولی هنوز بازیش نکردم!!!
از نظر من که خیلی بازی قشنگی بود.نقل قول:
1 چیزی تو مایه های fall out 3
باید حوصله حرف زدن توی بازی و . . . رو داشته باشی.
من واقعا حال کردم.
اگه بخوای فقط ماموریت های اصلی بازی رو بری خیلی سریع تموم میشه ولی اینجوری اصلا حال نمیده.
من تقریبا هر چی ماموریت فرعی پیدا کردم رو تموم کردم.
در ضمن حتما باید انگلیسیتون خوب باشه. یعنی 1 چیزی در حد fall out 3 احتیاج به زبان انگلیسی داره.
ولی پیشنهاد میکنم اگه زبانت خوبه حتما بازی کنی.
بفرمایید:نقل قول:
حل مشکل galaxy map بازی Mass Effect رو می خوام
این فایل رو بگیرکد:http://gf.wiretarget.com/mass_effect.htm
Mass Effect v1.0/MULTI [8.7 MB] Fixed Executable
سلام.
چند سواله کوچیک :
انتخاب دیالوگ ها تاثیری در داستان بازی میذاره ؟؟؟
باید همیشه دیالوگ های + رو انتخاب کرد ؟؟؟ یا اینکه بعضی جاها نیازه که زد تو حال طرف ؟؟؟ :31:
Codex چیه ؟
Squad رو چه جوری میتونم edit کنم ؟؟
آپگرید کردنه دوستام وظیفه ی منه ؟ نمیشه خودشون اسلحه هاشونو آپ کنم ؟؟
شما چه جوری gold بدست میارین ؟؟
ببخشید زیادی پرسیدم !!! :11: