ای بابانقل قول:
ما بالاخره چیکار کنیم؟
Printable View
ای بابانقل قول:
ما بالاخره چیکار کنیم؟
همین LITEON رو بگیر عالیهنقل قول:
نقل قول:
کسی جواب نمیده ؟
اگه لایت اسکرایب داشته باشه روی باکس می نویسه دوست من ..
نقل قول:
ننوشته
مشکله دوم چی ؟
لطفا يه dvd/rom و يه dvd/rw با مشخصات كامل و قيمت بازار بهم معرفي كنيد .
طبق گفته دوستان اين تاپيك فكر كنم Liton بهترين گزينه باشه . ولي چه مدلي ؟
dvdrom :asus e 616 sataنقل قول:
dvd rw: LITEON - LH-20A1L / SATA
دوست عزيز اين مارك اصلا گير نمياد همش تقلبيهنقل قول:
من تمام بازار رضا و پاساژ ايرانو گشتم تا مارك liteon-20a1h رو پيدا كنم ولي اصلا نبود و اصلا فروشنده هاي خنگ از مدل دي وي دي رايتر خبر نداشتند
مدل قطعه در كنار جعبه يا box قرار داره
اينم لينك سايت اصلي با عكس و مشخصات حالا اگر كسي اين مدلو گير اورد به ماهم خبر بدهکد:http://www.liteonit.eu/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=26&Itemid=67
نظرتون راجعبه Hp چیه؟
خیلی جالبه چون منم قبلا همین مدلو تو سایتش دیده بوودم حالا که رفتم گیرش نیاوردم !!!
بفرما پیداش کردم :
کد:http://www.liteonit.com/global/index.php?option=com_content&task=view&id=247&Itemid=67
اسم اين مدلهايي كه دوستمون actor نوشتند رو جعبه اشون نوشته شده ؟ همانطور كامل ؟؟؟نقل قول:
میشه عکس بزارین یا ادرس فروشنده رو بدیننقل قول:
درسته تویه سایت اصلی هست ولی تویه بازار فقط تقلبیش هست با گارانتی سازگارنقل قول:
من تمام بازار رضا و پاساژ ايرانو گشتم تا مارك liteon-20a1h رو پيدا كنم ولي اصلا نبود و اصلا فروشنده هاي خنگ از مدل دي وي دي رايتر خبر نداشتند
مدل قطعه در كنار جعبه يا box قرار داره
اينم لينك سايت اصلي با عكس و مشخصات حالا اگر كسي اين مدلو گير اورد به ماهم خبر بده[/quote]کد:http://www.liteonit.eu/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=26&Itemid=67
کسه دیگه ای نظر نمیده متخصصا کجان
كسي نيست جواب بده؟
دوستان یه سوال من دی وی دی رایتر سونی دارم......دو ماه پیش اخرین دیویدی بود که رایت زدم........تا الانم هر چی فیلم یا بازی میزارم اجرا میکنه.....دیروز خواستم یه رایت بزنم ..دی وی دی خامو تا میذارم رو ایکونش دابل کلیک میکنم یه ارور خفن میده( ....3 تا خام دیگه هم امتحان کردم بازم ارور مبده...............امروز یعنی همین الان امتحان کردم یه ارور دیگه مید please insert a disk into drive f
چه مرگشه؟؟؟
به احتمال زیاد هنگام رایت تو قسمت زرد زیاد رفته و از حجم دی وی دی بیشتر شده که نرو به همین خاطر هنگام رایت اررور میده ....
مساله نرو ..یا....غیره نیست...مساله اینکه رو ایکون دی وی دی رایتر تو مای کامپیوتر کلیک میکنم اون طوری میگه
سلام دوستان عزیز من یک سوال داشتم من میخوام یک dvd writerبخرم و برای خریدنشم به بازار رضا و ایران مراجعه کردم اما هر کی یه چیزمیگه. یکی میگه سونی گارانتی نداره وال جی گارانتی تعویض داره و بهتره از شما راهنمایی می خواستم که اگر ممکنه منو راهنمایی کنید
LITEON - LH-20A1S / SATAنقل قول:
با گارانتی سازگار
نقل قول:
بع نظر من سونی بگیر که گارانتی اصلیه (ایران رهجو) اخه من یه بار در حالت روشن کابل پاور dvd writerرو دراوردم بعد دو باره تا گذاشتمش یه صدایی از داخلش اومد دیگه نه CD OR DVD نمیخوند...بردم نمایندگیش...یه DVD WRITER نو بهم دادن:8:
ایا این مدل در بازار هست چون من فقط سونی .ال جی. اچ پی.و مارک های دیگرو دیدم نظرتون درباره بقیه چیهنقل قول:
من با چنتاشون صحبت کردن گفتن سونی نگیر ال جی گارانتی تعویض داره و بهتر از بقیست نظرت چیهنقل قول:
من نظرم رو لایتون هست. واقعا هم سرعت و هم قدرت عالی دارهنقل قول:
بله الجی گارانتی تعویض بدون سوال داره
والا برای من که سونی بود سوخت.....مسئولش گرفتش بعد 5 دقیقه اومد یه برگه داد بهم گفت بو قسمت انبار یکی دیگه بگیر اک بودش:46:نقل قول:
یه سوال این dvd writer ها که ساتا هستند چه فرقی با این معمولیها دارن؟!!!
من دي وي دي رايتر سوني دارم. هر وقت ديسكي رو داخلش ميذارم (چه Cd چه Dvd) و در دستگاه رو مي بندم، فوراً ديسك رو بيرون ميده و چند بار بايد ببندم تا بالاخره قبول كنه (ربطي هم به مارك و مدل ديسك ها نداره، براي همه چيز همينطوره). به نظر شما علت چيه؟
با کابل ساتا به مادربرد وصل میشه و سرعت تبادل اطلاعات بیشتری دارهنقل قول:
یه سوالی کسی میتونه منو تو خرید DVD Writer اکسترنال راهنمایی کنه !
من تاحالا کامپیوتر رومیزی نداشتم واسه همین تاحالا در گیر این موضوع نبودم .
نوت بوکم هم از همه ی فرمت ها پشتیبانی میکنه و مارکش هم سونی هست حتی Blue Ray هم میتونم رایت کنم وتا حالا مشکلی با سونی نداشتم !!
واقعا سونی عالیه !!!
حالا دنبال یه رایتر اکسترنال هستم البته DVD Writer
نظرم سونی هست ولی 2 تا مدل و برند دیگه هستن که با شده این پست رو بدم ::
یه مدل جدید از Lite-on هست که 3 تا دکمه برای بک اپ روش هست قابلیت درگ & دراپ داره خیلی تبلیغ هست ازش کسی تا حالا از درایو های Lite-on استفاده کرده کمک کنید لطفا !
دومیش سامسونگ هست که قابلیت لایت اسکریپ داره !!
نمی دونم والا گیج شدیم !!
از راهنمایی شما خوشحال میشم دوست عزیز
مرسی از همگی
یعنی فقط سرعت read بالا میره یا رایتشم از 18x بیشتر میشه؟؟نقل قول:
چند گرفتی اطمینان داری که Blue Ray رایت میکنی !!!!نقل قول:
نوت بوکم هم از همه ی فرمت ها پشتیبانی میکنه و مارکش هم سونی هست حتی Blue Ray هم میتونم رایت کنم وتا حالا مشکلی با سونی نداشتم !!
اره قابلیت رایت داره چون هم یه برنامه روش هست که ماله بک اپ هست >>بک اپ رو بلو ری و هم رو درایوم هم زیر لوگوی بلو ری RW داره و تو دموی نوت بوکم هم اینو تایید میکنه !نقل قول:
سیستمم سری AR هست و جز Special تیپ VAIO AR هست
4.600 خریدم از دبی
کسی نیست جواب ما رو بده !!!!نقل قول:
سلام بچه ها الان کمبو توی بازار چی خوبه؟البته به جز سونی... از سامسونگ هم اصلا خوشم نمی یاد با توجه به اینکه در طی دو سال دو رایتر عوض کردم یه مدلی بگین که کار کنه.
liteon توصیه میشهنقل قول:
اقای actors در مورد سوالات من جوابی نمی دی چند تا پست قبلی
چرا هیچکس چیزی نمیگه
کو دوست عزیزنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=171255&page=26
بیا اینجاستکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=171255&page=25
کسی چیزی نگفته
آقا به غیر از liteon که میگید چی خوبه؟؟؟آخه من کل شهر ساری رو گشتم liteon پیدا نکردم:41::41::41:نقل قول: