چرا وقتی صحبت از TV Mobile میشه فقط این گوشی چینیها مد نظر هستند!؟مارکهای معتبری هم هستند که دوستان میتونن در مورد اونها هم بحث کنن....مثلآ Nokia N77 و i-teq:xbond و یا nokia N92
مگه این مدلها مشکلی تو دریافت امواج دارن؟
Printable View
چرا وقتی صحبت از TV Mobile میشه فقط این گوشی چینیها مد نظر هستند!؟مارکهای معتبری هم هستند که دوستان میتونن در مورد اونها هم بحث کنن....مثلآ Nokia N77 و i-teq:xbond و یا nokia N92
مگه این مدلها مشکلی تو دریافت امواج دارن؟
من مي خوام يه گوشي tv22 بخرم ولي با حرفاي شما يه كم به شك افتادم مي شه يه كم بيشتر توضيح بدين.
قيمتي هم كه بهم گفتن 145000 هزار تومنه گرون نمي گه؟
اگه از من میشنوی بهتره که یه کم صبر کنی چون بیشتر برندهای معروف مبایلهای جدیدشونو دارن به بازار میفرستن..قطعات سخت افزاری این گوشیهای چینی که برای دریافت امواج هستن خیلی ضعیفن..
نقل قول:
سلام
ببخشید قیمت این گوشی ها چنده؟:31:
===================================
از من ، به شما ، نصیحت ، گوشی چینی نگیرید . تمام.
من تا به حال 3 بار گوشی چینی رو تجربه کردم و الان دیگه دارم تجربم رو میگم...
سعی کنید پول جور کنید و از گوشی با مارک های معتبر استفاده کنید.
گوشی های چینی اول وسوسه انگیزن اما مثل گوشی های دیه جاذبه ای نداند که وقتی می خری مثل سیستم عامل های مختلف بری توش بچرخی و چیز جدید پیدا کنی و برنامه و بازی جاوا و سیمبین هم که می دونید نمی خونه...
فقط اینها که نیستن!الان تو بازار خیلی از گوشیهایی که امواج تلویزیونی رو دریافت میکنن مارکهای معتبری هستن که گارانتی هم دارن...اگه دوستان علاقه دارن بدونن مفصل توضیح بدم...
آقا دستت درد نکنه ، اگه میشه اون گوشی های تلویزیون دار رو فقط اسمشون وشرکتشون رو بگو ... دستت درد نکنه.:11:نقل قول:
قبل از هر چیز بگم که گوشیهایی که قابلیت سخت افزاری ----H رو دارن میتونن امواج تلویزیون رو دریافت کنن از جمله این موبایلها:چند مدل از گوشیهای MATRIX که تو ایرن با گارانتی معتبر فروخته میشه:K11 و K7800
مدلهای قدیمی مثل N77 و N92 و مدل جدید نوکیا N96
P910/P920/F510/P930/P940 و P960 سامسونگ
U960/U900 و KU950 ال جی
گوشیهای My mobile TV و MyTV2mobile ساژم و G-Smart t600 برند گیگابایت
امیدوارم بدرد دوستان خورده باشه فقط گوشی چینی نخرید که پولتون هدر میره ..از بین اینهمه گوشی با مارکهای معتبر یکی رو انتخاب کنید.
اینایی که شما گفتی درست ! اما بحث قیمت هم هست
فقط تلویزیون نیست 2 سیم کارت همزمان هم نکته مهمیه!
این گوشی هایی که گفتی زیر 350 تومن نیست!
من بین اطرافیان دیدم که گوشی چینی خریدن و تا حالا مشکلی نداشتن!
تو همین تاپیکم بودن کسانی که راضی بودن
تو گوشی چینی شما تلویزیون انالوگ داری و تو مدلهایی که شما گفتی تلویزیون دیجیتال
و مطمئنا دیجیتال بهتره کسی که به خاطر تلویزیون می خواد بگیره همون مدلهایی که شما گفتی
رو بگیره خیلی خوبه !
بعضی اوقات هم دلایل دیگه ای هست! خود من یه مدل گوشی چینی رو دیدم که فقط به
خاطر طراحیش ازش خوشم اومده طوری که به خاطر طراحیش از خیلی چیزها می خوام صرف نظر کنم :20:
دیگه از ما گفتن بود حالا بهتر نیست یه کم بیشتر هزینه کرد ولی در عوض خیالت راحت باشه از نظر کارایی و کیفیت!این بحث جدایی هست که یکی به خاطر شکل ظاهری موبایل بخره!و این یه مورد سلیقه ایه ..در ضمن تو همین مدلهایی که گفتم چیزای خیلی خوبی از نظر طراحی هست...
مطلب اخر اینکه منم موردهای زیادی سراغ دارم که گوشی چینی خریدن ولی بعد از مدت کوتاهی خود گوشی و یا امکانات گوشی خراب شده!
نخرید این گوشیهای رنگ و وارنگ چینی رو !!!
اگه بحث سلیقه رو کنار بزاریمنقل قول:
و بودجه رو مناسب در نظر بگیریم
مطمئنا خرید گوشی با برند معروف خیلی بهترخواهد بود
من ميخوام يه گوشي nec tv بخرم. دو نفر از همكارام اين گوشي رو دارن و خيلي ازش راضي هستن يكيشون ميگفت 8 ماه هست اين گوشي رو داره و خيلي هم ازش راضي هست تازه هفته پيش هم افتاده بود توي پارچ آب هيچ طوري نشده بود البته وقتي افتاده بود توي آب خاموش بوده. اون يكي هم حدود دو ماهي ميشه خريده و ميگه راضي هست. اين از مزاياش بود. و اما معايب، يكي از دوستانم به نقل از داييش كه اين گوشي رو داره ميگفته كه 912 روي اين گوشيها خوب آنتن نميده ولي ايرانسل و 919 خوبه. يكي ديگه ميگفت در صورتي كه از بلندگوهاش زياد كار بكشي خراب ميشه توي اينترنت هم سرچ كردم يكي گفته بود كه بلندگوش سوخته.
خيليها ميگن اين گوشها چيني هست اما يكي از همكارام ميگفت كه كرهاي هست. اگه در اين مورد اطلاعاتي داريد ممنون ميشم از اطلاعاتتون استفاده كنم
دوستان اگر اطلاعات بيشتري از معايب اين نوع گوشي دارن اينجا بگن. پيشاپيش از دوستان تشكر ميكنم
چرا گوشی C3000 که خریدم وقتی رم روش میندازم کار نمیکنه؟!رم خورش سرکاریه؟!
در ضمن لطف کنید چندتا بازی واسه این گوشی بزارید مخصوصآ قارچ خور
دوستان یه گوشی دیدم که 7 تا اسپیکر داشت
فکر کنم اسمش lv2008 بود
یه لنز مسخره هم پشتش بسته میشه
الان قیمتش چنده
خواستم ببینم گوشی دیگه ای هست که صداش از این بلند تر باشه
از این مدلهای در پیتی هر روز جدیدش وارد بازار میشه.:13:.یعنی فقط به خاطر صداشه که میخوای بخری؟نقل قول:
رمت چنده ؟ سرکاری نیست بابا ... ، منظورت چیه کار نمیکنه ؟نقل قول:
چرا گوشی C3000 که خریدم وقتی رم روش میندازم کار نمیکنه؟!رم خورش سرکاریه؟!
در ضمن لطف کنید چندتا بازی واسه این گوشی بزارید مخصوصآ قارچ خور
درمورد بازی هم چشم قرار می دم.
یه رم رو خودش بود روش نوشته 256 مگابایت ولی ظرفیتش 64 مگابایته!!حالا مهم اینه که تو چه بخشی باید رفت که فهمید رم نسب شده یا نه؟اون در فلزی که روی رم سوار میشه هم شکست!:18: اصلآ من فقط دارم با حافظه خود گوشی کار میکنم!!نقل قول:
قربون دستت لااقل چندتا بازی مخصوصC3000 بزار..روش که نوشته کنسول گیم ولی یه بازی درست و حسابی روش نبود!:41:
پس چی شد؟!!کجا رفتی رفیق؟من هنوز منتظرم...
سلام دوستان من دیروز یه گوشی C5000 خریدم
چطور باید این موبایل رو به کامپیوتر وصل کنم با کابل؟
در پشتیش هر گار می کنم باز نمی شه چطور باید بازش کرد؟
رم می خوره؟
ممنون میشم که اگه یکی که بلده جواب بده
خب شما مدلش رو نگفتی! nec کلی مدل دارهنقل قول:
مدلش رو بگو کمکت کنم
داداش شما که میگفتی این گوشی ها خوب نیست چی شده حالا c3000 گرفتی!نقل قول:
دوستان یادتون باشه گوشی چینی درجه 1و2و3 سه داره
جنس درجه 1 اونها کیفیت خوبی داره و براق هست و اکثرا بلوتوث ورژن 2 دارند و کلیدهاش جنسش با کیفیت هست
توی یوتوب n6188 رو سرچ کنید اولین ویدئو رو نگاه کنید تا دقیقا متوجه بشید
سیستم عامل ندارند و مثل دستگاه های بازی فقط توانایی اجرای برنامه های خودشون را دارند. دوسیم کارته می باشند و تغریبا تمامی امکانات گوشی های سری N نوکیا را به غیر از سیستم عامل دارند. ولی امکاناتشون بیشتر تبلیغاتی است. بلوتوث آنها به راحتی هک میشه. سیستم WiFi ضعیفی دارند(در حد اسم). نوعی از آنها هم که خیلی تو بازار نیشت سیستم عاملی براساس لینوکس دارند. (مدلهای اولیه).
الانم میگم ولی این گوشی رو به اصرار داداش کوچیکم خریدم..چونکه بهش قول داده بودم که براش بخرم و اونم گیر داده بود به C3000 !!!:41:نقل قول:
به نظر من شما باید اول توقع خودتون رو از گوشی مشخص کنید بعد مقایسه کنیدنقل قول:
گوشی که شما با 100- 150- تومن میخرید با امکانات که همزمان تو هیچ گوشی معروفی پیدا نمی کنید
رو نباید با برندهای معرفو مقایسه کرد ! با توجه به پول و سطح توقع انتخاب کنید
مدلش رو يادم نيست. اگه خودتون بگين بهترين مدلش چي هست ممنون ميشمنقل قول:
نگفتين كه ساخت كجا هستن، كره يا چين؟
Product DescriptionMain features 1)Telephone directories: 500 groups of contacts of carte de visit, support incoming call with ring and downloaded MP3 2)Messages &Multimedia messaging: 200 pieces, support SMS, MMS 3)Schedule power on/off: Support auto start/close, can set user-defined photo or sound of starting/closing 4)Alarm clock: 5 groups; Can set from Monday to Sunday at random, support MP3 as alarm ring 5)Games: Intelligent Puzzle, Try Connection, Magic Suchi, support to download and install JAVA games 6)More information: MP3, MP4, Hands free, SMS group sending, Voice recorder, WAP, Handwritten input, Bluetooth, GPRS download, MMS, Memory extended, E-book, Coming call firewall, dual-core memory, analog TV, mobile QQ, remote control, anti-theft tracking, downloadable E-dictionary, A/B repeat reading, photo editor, self-designed ring tones, calculator, graphics editor, memos, calendar, IP dial, stopwatch, rates exchange, world time, health management Additional features 1)Language: Simplified Chinese, English, 2)LCD Size: 3.0 inch, , 16 million color; PX: 240*320px 3)Ring tone: 64 chord; Ring tone format: Mp3, mp4, midi 4)Music: Play mp3 at background; Support equalizer; Show synchronistical lyric; Super dual loudspeakers with mid 5)Video: 3GP, MP4, support to play in full screen, speed/pause, dual-core memory, support to play video of 320* 6)Camera: 2.0 mega pixel; Support to shoot video of 352*288 or 176*144, the time is depended on storage 7)Rom: 5MB, support to extend TF card to 2G maximally, Document management 8)Data Transfer: Data wire/U disc/ Bluetooth (file transmission, stereo music and emote control) 9)Standby Photo: Jpg, gif 10)Game Platform: Java2.0, JAVA2.0 games Basic features 1)Operating Frequency: GSM 2)Network Frequency: 900/1800 MHz 3)Talk time: 180-360 minutes 4)Standby time: 200-360 hours
Model: E800
Standard: CE
Productivity: 5,000prs/month
Unit Price/Payment: Competetive price offerd
Origin: china
Packing: Original
Min. Order: 10pcs
Transportation: EMS, UPS,DHL, Fedex, air freight
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیا اقا هی میگم گوشیه چینی نخرید!!همین 3 هفته نشده داداش کوچیکم C3000 خریده که از کار افتاده مثلآ اهنگ که میزاری هنوز 10 ثانیه ازش رد نمیشه که قفل میکنه!!کلآ سیستمش از کار افتاده..تماس هم نمیشه باهاش گرفت زنگ هم نمیخوره!!!
پولتونو هدر ندید......
من کره ای خریدم . البته از ماه 7 سال 1386 . تا الانم خیلی خوب جواب داده.با وجود ضربه دیدنهای مکرر به روی بدنه و Lcd تا به حال آخ هم نگفته.1 سیم کارت میخوره و دوربین 1.3 داره و 2 تا اسپیکر استریو .
تلوزیونش هم نسبت به خیلی از تی وی هایی که مقایسه کردم قویتر و شفاف تر میگیره.
خودم شخصا خیلی ازش راضیم و خیلی هم ازش کار میکشم.
مارکش Gxq و مدلش Y691 هست که تقلبیش توی بازار فراوون شده.
یه سوال دارم ؟؟؟؟...
این Tv ها توی انگلیس و آمریکا و اروپا جواب میدن ؟؟؟ یعنی Tvشون کار میکنه ؟؟؟؟
با سلام
Y691 در قسمت عکس زوم داره یا نه و در پخش MP3 میتوان اهنگ مثلا 10 ثانیه عقب جلو کرد
چون گوشی یکی از دوستانم C1000 این کارهارو نداره حتی نمیتوان هرعکسی رو باز و در بگراند صفحه قزار دهد[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] IMG]http://media.imhb.cn/homepic/2007/11/24/2007112401330 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7_82836.jpg[/IMG]
گوشی TV که --- داره
کد:http://img.diytrade.com/cdimg/534229/5990023/0/1211952403/DTV3200_----T_TV_Super_clear_TV_mobile_phone_for_Europe_countries.jpg
گوشی DTV3200 علاوه بر --- TV دارد
کد:http://img.diytrade.com/cdimg/534229/5990023/0/1211952403/DTV3200_----T_TV_Super_clear_TV_mobile_phone_for_Europe_countries.jpg
Model Number
DTV3200
Launch Time
May, 2008
Sales Points
----T super clear TV mobile for Europe countries: Germany, Switzerland, Spain, Italy, UK and other Europe countries. More clear than PAL/NTSC PAL TV.
من گوشی مدل v98 رو خریدم الان حدود 2 هفته ای میشه که خریدم و نسبت به چیزی که می خواستم ازش واقعا راضیم! به هر کسی میگم 150 تومن گرفتم باور نمیکنه ! در مورد تلویزیونش بگم که کیفیت خیلی خوبی داره تو بعضی جاها حتی بدون اینکه انتن رو بیرون بکشی تصویر کاملا صاف هست! دوتا سیم کارت هم زمان با هم فعاله و می تونی
انتخاب کنی که با کدوم تماس بگیری! از انتن دهی اش راضی هستم دوربینش روش نوشته 2 مگا پیکسل اما فکر می کنم در حد vga هست یعنی 480*640 اما وقتی خوب تنظیم کنی عکسهای خوبی میگیره ! که درسته سایزش بزرگ نیست اما کیفیت قابل قبول داره! (در حد خودش) صدای خیلی بلندی داره که من به جز مواردی که می خوام موزیک گوش بدم اون رو روی کمترین حالت میزارم! تاچ اسکرین هست و قلمشم خوب کار میکنه ! تا حالا حدود 1 ساعت مداوم از تلویزیونش استفاده کردم و مشکلی نداشته و فقط موقع استفاده از تلویزیون باتری زیادی مصرف میکنه! البته 2 دوربینه هست که یکی در جلو و یکی در پشت قرار داره! در مورد بازی هم بگم که روی مموریش فولدر گیم نداره و من گیم برام مهم نبود سوالی هست در خدمتم
لینک مشخصات
کد:http://buy.ecplaza.net/trademall/44090/dual_sim_cards_dual_standby.html
واقعانم 150 تومان واسه اين گوشي باور نكردنيه
امیدوارم که همینطوری که میگی بمونه :31:چون ممکنه هنوز به یک ماه نرسیده قاط بزنه!!!:27:بازمنقل قول:
امیدوارم که همینطوری که میگی بمونه :31:چون ممکنه هنوز به یک ماه نرسیده قاط بزنه!!!:27:بازم میگم پولتونو هدر ندید:41:نقل قول:
با سلام به خدمت همه دوستان
یه گوشی چینی tv دار هستش با مارک N5 که چند تا ایراد داره اول اینکه فایلهای ویدئویی با فرمت 3gp , mp4 رو نشون نمید ولی تو رم خودش یه فایل با فرمت mp4 بود که به راحتی پحشش میکنیه حالا نمیدونم mp4 هستش یا mpeg-4 هست چون تو کامپیوتر نتونستم با هیچ برنامه ای بازش کنم و mp4 هیی که من زدم رو پیغام میده فرمت ساپورت نمیشه.
بعد در مورد عکس بعضی عکسها رو میگه سایزشون بزرگه و نمایش نمیده این علش چیه و راهی هست که موارد رو برطرف کرد ؟
با تشکر از دوستان
لطفا یه نفر کمک کنه و جواب بده .
چقدر گفتم از این گوشیهای چینی نخرید!! اکثرآ بعد یکی دو هفته از کار میفتن و یا بعضی از قسمتاش کار نمیکنن!!!:18:نقل قول:
ولی در مورد ایراد باز نکردن بعضی از عکسها باید بگم که هر گوشی فایلهایی رو که ساپورت نمیکنه توانایی باز کردنشون رو نداره و این طبیعیه و ممکنه برای همه گوشیها اتفاق بیفته...باید عکسهای با سایز و کیفیت پایین تر رو تو گوشیت بریزی:11:
سلام.من یک c6000 هفته پیش خریدم.تلوزیونش خوبه.صداشم خوبه.اما مشکلش اینه که کسایی که تماس میگیرن مینویسه unknown!؟ هر کاری کردم باهاش درست نشد.شماره میفته اما اسمشو نمینویسه.یه مشکل دیگش اینکه وقتی تو رمش (که 1 گیگ خودم گرفتم واسش) موزیک میریزم تو کامپیوتر نشونش میده اما تو گوشی چنتاشو نشون میده و میخونه.باقیش نیست؟!کسی میدونه چرا؟راهی داره؟کمکم کنید لطفا.