بچه ها آخرین اخبارو میتونید از اینجا دنبال کنید :
کد:http://www.mehrnews.com/fa/Default.aspx?t=UniversityHowzeh
Printable View
بچه ها آخرین اخبارو میتونید از اینجا دنبال کنید :
کد:http://www.mehrnews.com/fa/Default.aspx?t=UniversityHowzeh
ای کاش حداقل نتیجه هارو اعلام میکردن بعد میرفتن دنبال کارای اجرایی کردنش.
محمد زاهدی وزیر علوم تحقیقات و فناوری در گفتگو با خبرنگار واحد مرکزی خبر از اعلام نحوه اجرای مرحله تکمیل ظرفیت تا پایان این هفته و نیز اعلام نتایج آن تا 3 هفته دیگر خبر داد.
او در پاسخ به سوالی در مورد زمان ورود دانشجویان جدید به دانشگاه افزود : داشنجویانی که در این مرحله قبول می شوند از ترم دوم وارد دانشگاه ها می شوند.
منبع خبر چه سایتیه؟؟ همون واحد مرکزی خبره؟؟ یعنی از تلویزیون پخش کردن؟نقل قول:
محمد زاهدی وزیر علوم تحقیقات و فناوری در گفتگو با خبرنگار واحد مرکزی خبر از اعلام نحوه اجرای مرحله تکمیل ظرفیت تا پایان این هفته و نیز اعلام نتایج آن تا 3 هفته دیگر خبر داد.
او در پاسخ به سوالی در مورد زمان ورود دانشجویان جدید به دانشگاه افزود : داشنجویانی که در این مرحله قبول می شوند از ترم دوم وارد دانشگاه ها می شوند.
من از یه وبلاگ برداشتم ولی دیشب تو اخبارم گفت;)نقل قول:
بچه ها کجایین دارین درس میخونین؟؟؟ :45:
کسی خبر نداره که دوباره انتخاب رشته میکنیم؟
آخه این 10% رو باید مشخص کنن دیگه......!!!
فک کنم باید دوباره اتخاب رشته انجام بشه!
دیگه راست و غلطش پای خودشون،در ضمن این خبر از ایسنا هستش که تو صفحات قبل همین تاپیک قرار گرفتهنقل قول:
خدایی: در صورت ابلاغ مصوبه اخير مجلس، روند اجرايي انتخاب رشته مجدد حداقل 2 ماه زمان ميبرد
شنبه 20 مهر 1387
بازدید:638
منبع: ایسنا
معاون سازمان سنجش آموزش كشور با اشاره به آغاز فرايند اجرايي كنكور 88، گفت: فرآيند اجرايي كنكور 88 در حالي آغاز شده، كه هنوز بحث تكميل ظرفيت كنكور 87 به نتيجهاي نرسيده است.
دكتر ابراهيم خدايي در گفتوگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با تاكيد بر اينكه سازمان سنجش يك سازمان مجري است، اظهار كرد: اين سازمان پس از ابلاغ قوانين، روند اجرايي آنها را آغاز ميكند، با اين حال در خصوص تكميل ظرفيت كنكور 87 هنوز نميتوانيم اقدامي انجام دهيم، بنابراين سازمان سنجش مسئول به تعويق افتادن اعلام نتايج و معطلي در اين مسئله نيست.
وي افزود: در صورت قانون شدن مصوبه اخير مجلس مبني بر افزايش ظرفيت دانشگاهها و ابلاغ آن به سازمان سنجش طبيعتا فرايند انتخاب رشته تكميل ظرفيت 8 مهرماه منتفي ميشود و در همين راستا، در صورت تصويب نهايي و ابلاغ مصوبه مجلس، روند اجرايي انتخاب رشته مجدد حداقل 5/1 تا 2 ماه زمان ميبرند.
به گفته وي، فرايند انتخاب رشته شامل مراحلي چون اطلاع رساني، تعيين مهلت انتخاب رشته، تكميل فرمهاي انتخاب رشته، گزينش و كنترل و اعلام نتايج نهايي است و اين فرايند فقط به يك مرحله وابسته نيست.
معاون سازمان سنجش در خاتمه خاطر نشان كرد: بر اين اساس با توجه به زمان مورد نياز در صورت اجرايي شدن اين مصوبه، عملا داوطلبان پذيرفته شده بر اساس اين مصوبه به ترم اول دانشگاهها نخواهند رسيد.
چون این مدت اخبار ضد و نقیض زیاد شنیدیم دیگه اطمینان کردن بشون سخته ولی اگه منطقی بخوان رفتار کنن باید انتخاب رشته 8 مهر رو لغوش کنن
آره منم فکر کنم لغو کنن!!نقل قول:
دیگه تو تلویزیونم گفت که تا سه هفته دیگه همه کاراش تموم میشه، امیدوارم باز دوباره عقب نیفته!
عباسپور تهرانی : رئيسجمهور هنوز قانون افزايش ظرفيت را ابلاغ نكرده است
علي عباسپور تهرانيفرد در گفتوگو با خبرنگار اجتماعي فارس با بيان اينكه مجلس هفته پيش قانون افزايش 10 درصدي پذيرش دانشجو در كنكور 87 را به دولت ابلاغ كرده است، افزود: دولت بايد 5 روزه قانون افزايش 10 درصدي پذيرش دانشجو در دانشگاههاي مادر كشور را به سازمان سنجش ابلاغ ميكرد.
وي با تأكيد بر اينكه دانشجوياني كه بر اساس طرح افزايش ظرفيت دانشجو در سال جاري جذب دانشگاههاي كشور ميشوند از نيمه دوم سال تحصيلي جاري در دانشگاهها پذيرش ميشوند، گفت: بر اساس طرح افزايش ظرفيت دانشجو در دانشگاههاي بزرگ كشور بين يكهزار تا هزار و 500 دانشجو جذب دانشگاههاي بزرگ كشور ميشوند.
رئيس كميسيون آموزش مجلس گفت: طرح افزايش ظرفيت دانشجو در دانشگاههاي بزرگ كشور در كميسيون آموزش و پس از آن در صحن مجلس تصويب شد و به شوراي نگهبان رفت اما شوراي نگهبان اشكالاتي را به اين طرح وارد كرد.
وي با بيان اينكه اشكال وارد شده به طرح افزايش ظرفيت دانشجو درباره محل تأمين منابع مالي اين طرح بود، افزود: بر اساس اشكال مطرح شده از سوي شوراي نگهبان به طرح افزايش ظرفيت دانشجو در سال 87 بايد ميزان و محل منابع مالي اين طرح مشخص ميشد.
عباسپور اظهار داشت: مبلغ 9 ميليارد تومان هزينه طرح افزايش ظرفيت دانشجو در دانشگاههاي بزرگ كشور ميشد كه اين اعتبار از منابع مالي معاونت علمي رياست جمهوري تأمين ميشود.
بچه ها چند تا خبر هم اینجا نوشته.....تازه پیداش کردم......
کد:http://www.konkoor88.blogfa.com/
سلام
زمان اعلام نتایج تکمیل ظرفیت و جزئیات آن اعلام شد :
کد:http://www6.sanjesh.org/Sarasari/1387/870819_01.php
سازمان سنجش آموزش کشور به اطلاع تمامی داوطلبان متقاضی تکمیل ظرفیت و مشمولین طرح افزایش ظرفیتها، مصوب 21/7/1387 مجلس شورای اسلامی در آزمون سراسری سال 1387 میرساند که اسامی پذیرفتهشدگان باتوجه به نکات مهم ذیل در نیمه اول آذرماه از طریق سایت اینترنتی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی: [اعلام خواهد شد.کد:www.sanjesh.org]
1ـ باتوجه به اینکه کلیه ظرفیتهای اعلام شده در دوره روزانه تکمیل ظرفیت در قالب طرح افزایش پذیرش مجلس محترم شورای اسلامی دیده شده است، لذا ظرفیتهای روزانه اعلام شده در تکمیل ظرفیت کان لم یکن تلقی شده و برای دورههای روزانه صرفاً اعلام اسامی براساس مصوبه مجلس شورای اسلامی و با توجه به انتخاب رشته اولیه (مردادماه) داوطلبان صورت میپذیرد.
2ـ اعلام اسامی دورههای شبانه، غیرانتفاعی، مجازی، بینالمللی و نیمه متمرکز براساس انتخاب رشته داوطلبان در تکمیل ظرفیت خواهد بود.
3ـ تاریخ و جزئیات ثبتنام پذیرفتهشدگان به هنگام اعلام نتایج به صورت اطلاعیهای جداگانه اعلام خواهد شد.
---------------
یعنی انتخاب رشته 8 مهر لغو شد، و افزایش ظرفیت جدید بر اساس انتخاب رشته اولیه صورت میگیرد!!!!!!
فقط روزانه هاش لغو شد و بر اساس انتخاب رشته مرداد ماه خواهد بود.
عملا طرح اجرا نشد دیگه !!!!!!!
کدوم طرح؟؟ طرح مجلس؟؟نقل قول:
عملا طرح اجرا نشد دیگه !!!!!!!
داره اجرا میشه دیگه!!!
گفتن اون 10درصدی که به دانشگاه های تهران داده بودن و تو تکمیل ظرفیت بود لغو میشه و این 10 درصد مجلس جاش میاد!!!! اگه می خواستن جفتشو اجرا کنن میشد 20 درصد!!!!
بابا من كه هيچي از اين خبر جديدشون نفهميدم ولي محض احتياط خدا لعنت كنه.....!!!!
ولي جدا از شوخي ديگه شورشو درآوردن!
دوستان من نمیفهمم این خبر یعنی چه؟؟ اینا میگن روزانه های انتخاب مرداد مه رو حساب میکنن و بقیه از همین انتخاب رشته تکمیل!اونوقت یعنی 2 تا جواب میاد؟ یکی روزانه یکیم این شبانه غیرانتفاعی و... ؟؟؟؟؟
اگه نه که نمیشه آخه......
مثلا من تو انتخاب رشته مرداد زدم: 1-برق شریف2-عمران تهران3-عمران خواجه نصیر 4-صنایع علم و فرهنگ(غیرانتفاعی) 5-عمران صدرا(غیرانتفاعی) 6-عمران قوچان ... یعنی من یه سری غیرانتفاعی هارو به روزانه اولویت دادم, اونا این اولویت بندی هارو چگونه می خوان بفهمن؟؟؟؟
خیلی گیج شدم.......!!!
ممنون
اینا از این کارا زیاد می کنن، خودشون هم نمی فهمن!!! چون با توجه به مرداد من که الان پزشکی شیراز نیم سال دوم قبول شدم با توجه به ده درصد افزایش میشم نمی سال اول که باز هم به گفته خودشون باید از نیمسال دوم برم !!!! یعنی برا من هیچ فرقی نمی کنه!!!نقل قول:
دوستان من نمیفهمم این خبر یعنی چه؟؟ اینا میگن روزانه های انتخاب مرداد مه رو حساب میکنن و بقیه از همین انتخاب رشته تکمیل!اونوقت یعنی 2 تا جواب میاد؟ یکی روزانه یکیم این شبانه غیرانتفاعی و... ؟؟؟؟؟
اگه نه که نمیشه آخه......
مثلا من تو انتخاب رشته مرداد زدم: 1-برق شریف2-عمران تهران3-عمران خواجه نصیر 4-صنایع علم و فرهنگ(غیرانتفاعی) 5-عمران صدرا(غیرانتفاعی) 6-عمران قوچان ... یعنی من یه سری غیرانتفاعی هارو به روزانه اولویت دادم, اونا این اولویت بندی هارو چگونه می خوان بفهمن؟؟؟؟
خیلی گیج شدم.......!!!
نمیدونم والا این دیگه چه وضعشه!!!
دوستان کسی جواب سوال منو نمیدونه ؟؟ اگه نفهمیدین باز تر بگم
سلام
سعید جان طرح عملا اجرا نشد چون که 10% افزوده شده به خیلی از کسایی که حقشون ضایع شده بود تعلق نمیگیره چون تو مرداد خیلی از این رشته ها رو نزده بودن که حالا قراره افزایش پیدا کنه. و به نظرم واقعا خیلییییییی مسخره شد !!! حالا اگه شما میگی اجرا شد حتما شده دیگه. بحثی نداریم!!
حسین جان دوتا جواب نمیاد اول فقط انتخابهای روزانه (که توی طرح ذکر شده مثل شریف و ...) مرداد چک میشه اگه قبول شدی دیگه ماله مهر رو چک نمیکنه. اگه قبول نشدی غیرانتفاعی های مهر رو هم چک میکنه.
خوب حرف منم همینه، شاید یکی مثل بنده شهر براش اولویت داشته باشه مثلا من عمران صدرا رو به عمران چابهار 100% ترجیح میدم و در انتخاب رشته اول هم همین را لحاظ کردم و عمران غیرانتفاعی را بالاتر از چابهار زدم ولی حالا با این مسائل که پیش اومده و شما هم میگید که انتخاب های روزانه مرداد ماه رو جدا از غیرانتفاعی ها چک میکنن و از شریف تا چابهار میرن پایین بدون اینکه غیرانتفاعی هایی که برای من ارزشش بیشتره رو لحاظ کنن!! اونوقت منم که بدبخت میشم !!! آخه اینم شد روش؟؟؟نقل قول:
روشنه که رفیقنقل قول:
من فکر کنم شما یه مورد رو فراموش کردید. کامپیوتر وقتی میخواد انتخاب رشته ی مرداد ماه شما رو چک کنه ، فقط به دانشگاه های مادر نگاه میکنه و دیگه کاری به این نداره که چابهار قبول می شدی یا نه.اون فقط بررسی می کنه که آیا در دانشگاه های مادر ( با توجه به افزایش ظرفیت از سوی مجلس) قبول میشی یا نه....اگه نه؟....پس میره و تکمیل ظرفیت 8 مهر شما رو نگاه میکنه .
پست بالا تایید میشه
فکر میکنم واضح باشه دیگه.
راستی حسین جان شما رتبت چنده ؟؟
غیرانتفاعی چابهار رو هم تو تکمیل ظرفیت زدی یا روزانشو زدی ؟؟
من نفهمیدم اینا میگن کل روزانه های مهر کنسل پس اونایی که تازه اضافه شده بود مثه صنایع قم و عمران قوچان و .... اونا چی میشه پس !!؟
ممنون گرفتم چی شدنقل قول:
یک رتبه بسیار درخشان :31: 12000نقل قول:
ما که به روزانه ها به هیچ وجه امید نداریم !! خدا کنه یه غیر انتفاعی خوب قبول شم و راحت شم:42:
نه غیرانتفاعی چابهار دیگه خیلی ستم بود نزدم!!!
از قرار معلوم اونا پریدن!!! ولی یه جا کسایی میگفتن زنگ زدن به خود دانشگاه(قم) گفتن نه دانشجو میگیریم!!!!
ماکه نفهمیدیم چی شد ! خودشونم فکر کنم نفهمیدن:biggrin:
دوستان کسی از رتبه هایی که غیر انتفاعی ها گرفتن خبر داره؟(مثلا صدرا یا علوم و فنون) من تا الان لای درسم باز نکردم اگه قبول نشم احتمالا باید به فکر یه شغل شرافتمندانه بگردم:24:
مهندسی عمران غیر انتفاعی کرمان حدود چه رتبه ای میخواد ؟
تو تکمیل ظرفیت هیچ چیزی مشخص نیست.
شما رتبت چنده ؟؟
رتبم 58000نقل قول:
سازمان سنجش آموزش کشور به اطلاع تمامی داوطلبان متقاضی تکمیل ظرفیت و مشمولین طرح افزایش ظرفیتها، مصوب 21/7/1387 مجلس شورای اسلامی در آزمون سراسری سال 1387 میرساند که اسامی پذیرفتهشدگان باتوجه به نکات مهم ذیل در نیمه اول آذرماه از طریق سایت اینترنتی سازمان سنجش آموزش کشور اعلام خواهد شد.
1ـ باتوجه به اینکه کلیه ظرفیتهای اعلام شده در دوره روزانه تکمیل ظرفیت در قالب طرح افزایش پذیرش مجلس محترم شورای اسلامی دیده شده است، لذا ظرفیتهای روزانه اعلام شده در تکمیل ظرفیت کان لم یکن تلقی شده و برای دورههای روزانه صرفاً اعلام اسامی براساس مصوبه مجلس شورای اسلامی و با توجه به انتخاب رشته اولیه (مردادماه) داوطلبان صورت میپذیرد.
2ـ اعلام اسامی دورههای شبانه، غیرانتفاعی، مجازی، بینالمللی و نیمه متمرکز براساس انتخاب رشته داوطلبان در تکمیل ظرفیت خواهد بود.
3ـ تاریخ و جزئیات ثبتنام پذیرفتهشدگان به هنگام اعلام نتایج به صورت اطلاعیهای جداگانه اعلام خواهد شد.
منبع:
نقل قول:
کد:http://www6.sanjesh.org/Sarasari/1387/870819_01.php
نقل قول:
یادش بخیر........ولی چه خبری بود؟
مریمی......یه سوال داشتم خدمتتون.
شما در انتخاب رشته ی تکمیل ظرفیت مهر ، غیرانتفاعی رو هم زدید؟
دوست خوبم امیدوار باش زیاد کرمان نمیزنننقل قول:
احتمالش هست برادر.
ایشاالله قبول شدی همین جا خبر بده.
عمران غیرانتفاعی چابهار رو نزدی ؟؟
بچه ها نگفتید !! غیرانتفاعی شمال(آمل) به نظرتون با این رتبه قبول میشم؟؟(صنایع/عمران)
من تکمیل ظرفیت شرکت نکردم !نقل قول:
مریمی......یه سوال داشتم خدمتتون.
شما در انتخاب رشته ی تکمیل ظرفیت مهر ، غیرانتفاعی رو هم زدید؟
دارم میخونم واسه سال بعد ...
نه نزدم . چطور ؟نقل قول:
آخه اونجا هم احتمالش زیاد بود که قبول بشی.نقل قول:
راستی مگه شما مهندسی it قبول نشده بودی ؟؟؟
چرا همونو نرفتی ؟؟
کجا قبول شده بودی اونو ؟؟
آره حسین خیلی خیلی احتمالش زیاده.نقل قول:
فکر میکنم قبول میشی.
مرسینقل قول:
از بچه ها اونطرفی نداریم:31:
با سلام اگه کسی تکمیل ظرفیت قبول بشه میتونه نره البته اگه دانشگه وزانه نباشه؟
آره داداش...موردی نیستنقل قول:
من امسال شمال قبول شدم احتمال قبول شدنت خیلی زیاده صنایعنقل قول:
بچه ها نگفتید !! غیرانتفاعی شمال(آمل) به نظرتون با این رتبه قبول میشم؟؟(صنایع/عمران)
قبول شدی پیش ما بیا :46: l
ای خدا کنه!!:42:نقل قول:
فقط یک اشتباه احمقانه در هنگام انتخاب رشته مهر کردم باورنکردنییی :18: نمیدونم چرا مدیریت صنعتی علم و فرهنگ بالاتر زدم!!!(اون موقع هرجوری بود می خواستم تهران باشم ولی حالا هر جوری باشه میخوام نباشم:31:) خدا خدا میکنم قبول نشم.... ولی احتمالشم کمه ، ولی از اینا هیچی بعید نیست!!! بچه ها میشه بهم بگین قبول نمیشم.......:sad: