سلام..آقا یکی مشخصات کارت صدای fast track pro رو اگه داره بزاره...نه مشخصاته تو سایت ام آودیو ...اینکه فانتوم پاور داره یا نه...کلا چطور کارت صدایی یه ؟!!! .
Printable View
سلام..آقا یکی مشخصات کارت صدای fast track pro رو اگه داره بزاره...نه مشخصاته تو سایت ام آودیو ...اینکه فانتوم پاور داره یا نه...کلا چطور کارت صدایی یه ؟!!! .
کارت خوبیهنقل قول:
24/96 هست و 4تا ورودی و 4تا خروجی داره
ASIO 2 هم داره(لاتنسی کم)
فانتوم پاور داره یعنی می تونه یک میکروفن کاندنسر رو تغذیه کنه
ولی بهتره بگی چه کارهایی می خوای با کارت صدات کنی شاید چیز بهتری بود که معرفی کنیم
در ضمن قیمتشم فکر می کنم درروبر 260 باشه
سلام... من میخوام بیشتر رکود خوبی داشته باشم هم گیتار هم صدای وکال! و اینکه خوب بتونه رندر کنه...منظور از اینکه ASio لاتنسیش کمه چیه...چون من میخوام بعد از رندر کردن کیفیت آهنگم خیلی پایین نباشه ... از راهنمایی هاتون ممنون.!! به امید دیدار
خوب حالا بهتر شدنقل قول:
اگه فقط کار رکورد می کنید من جای شما باشم Audiophile2496 می خرم
حالا چرا audiophile ؟
چون حدود 100 هزار تومن ارزون تره هم از نظر امکانات و قدرت کمتر از کارتی که معرفی کردید نیست هم اینکه اتصالش PCI هست و پهنای باند بیشتری داره
در مورد PCI هم هیچ وقت بد فکر نکنید چون delta1010 هم با اون عظمتش PCI هست
ASIO هم تاخیر نداره البته بیشتر به درد کارهای می دی می خوره
نقل قول:
اگر میخواهید واقعا رکورد کنید و فکر اکسترنال بودن دستگاه نیستید از PCI ها استفاده کنید.
MAYA44 ، ESI Juliat ، ESI 1010 ، Delta 1010 ، Infra sonic Quartet و ... کارتهایی هستند که واقعا امتحان خودشون رو پس دادند . من خودم در رنج 200 تومان Quartet رو خیلی میپسندم چون ترکیبی از 2 کارت عالی MAYA و @Juli هستش و محدودیت میکروفن و MIDI هم نداره.
ESI 1010 هم خوبه اما یه کمی گرونه (بالای 350 ) ، Delta 1010 هم با وجود اینکه یک کمی قدیمی شده اما واقعا عالیه اما گرون!:46:
تمام این کارت ها رو میتونید روی سیستم های صوتی صدا رو سیما ببیند.:46:
البته delta1010 کارت خوبیهنقل قول:
delta1010.....................550000
delta1010LT................350000
ولی این مقدار ورودی و خروجی احتمالا به کارت نیاد
از من می شنوی M_AUDIO بگیر چون درایواش کامله من نمی دونم شما از چه ویندوزی استفاده می کنید ولی اگه یک روزی خواستید از ویستا استفاده کنید با برند M_AUDIO به مشکل نمی خورید
در ضمن Audiophile هم جز سری دلتا هست
بهترین اسپیکر برای گوش دادن به موسیقی با بالاترین کیفیت چی پیشنهاد میکنین ضمنا میخوام یه کارت صدا اکسترنال یو اس بی بگیرم مدل x-fi 5.1 چطوره؟
ضمنا این دو تا اسپیکرها مطابق نیاز من هستن؟
1- creative gigaworks T40
2- Creative I trigue L3800
نقل قول:
دوست عزیز
دلتا 1010 جزء کارت های برند m_audio است شما یک نگاه به سایتش بندازی میبینی
یا مشاوره نده یا ..................
عزیز اگه صدای شفاف برای اهنگ سازی میخواین از مدلای x-fi نخریدنقل قول:
اسپیکر ها رو هم من تجربه نکردم به همین خاطر توصیه ای ندارم
شرمنده دوستان به خاطر این که من خیلی کم میام
انگار دوستان دارنم جبران میکنن
بدرود
نه برای آهنگ سازی نمی خوام اما بهترین کارت صدای اکسترنالو میخوام بخرم
مثل اینکه شما دقیقا متوجه قضیه نشدیدنقل قول:
من کی گفتم دلتا 1010 جزو برند m-audio نیست
قبل از اینکه بخوای اینطوری جواب بدی پست رو دقیق بخون و روش فکر کن (این خیلی مهمه)
من به دوستمون گفتم که به نظر من audiophile2496 برات کافیه و جزو سری دلتا هست
کلا سری دلتا (مثل دلتا1010 یا دلتا0606 یا ...) جزو برند m-audio هست
اسپیکر هم من چند تا مدل از M-Audio صداشون رو شنیدم و خوشم اومدنقل قول:
می شه گفت تداخل فرکانس توشون کم هست
و تو پخش فرکانس های پایین خوب عمل می کنند
Av-20
Av-30
Av-40
این 3تا مدل خوب هستند
av-40 باید دوروبر 240000 تومن باشه
Av-30 هم باید دوروبر 170 باشه
Av-20 هم باید 130 این طورا باشه
m audio مخصوصا دومدل 30 و 40 چطوره یعنی صداش شفاف تر وبهتر از creative gigaworks هست کسی داره این maudio ها رو؟
m audio mobile pre usb چطوره با کیفیت ضبط و پخش میکنه؟
دوست عزیز هنوز بهترین کارت صدای اکسترنال عملا ساخته نشده و نخواهد شد . اما خیلی از دستگاه های اکسترنال عالی هستند. هر دستگاه به نوعی کاستی هایی داره ، این قانون بشره :46:نقل قول:
دوست عزیز من با نظر شما در مورد خوب بودن دستگاه های سری دلتا موافقم اما فکر میکنم یک مقداری قدیمی شدن ، به نظر شما اینطور نیست؟نقل قول:
(آلبته چون من خودم امتحان نکردم نمیدونم که مشکلی با نرم افزار های جدید دارند یا نه!)
نقل قول:نقل قول:
بهترین اسپیکر برای گوش دادن به موسیقی با بالاترین کیفیت چی پیشنهاد میکنین ضمنا میخوام یه کارت صدا اکسترنال یو اس بی بگیرم مدل x-fi 5.1 چطوره؟
ضمنا این دو تا اسپیکرها مطابق نیاز من هستن؟
1- creative gigaworks T40
2- Creative I trigue L3800
به نظر من بهتر از اسپیکر های مانیتور M-Audio هم وجود داره که مسلما گرون قیمت تر هستند .
یکی از مسائلی که خیلی توی مانیتور ها روش بحث میشه عدم افت کیفیت در دراز مدته.
دوست عزیز شما برای اسپیکر چقدر میخواهید هزینه کنید؟:20:
حالا کارت صدای یو اس بی چی بگیرم کیفیت صدای خوبی بده؟
اسپیکر هم که بهترین کیفیت صدا روداشته باشه اسپیکر 150 تا 200
تو این رنج قیمت مانیتور صدا نمی تونی بگیرینقل قول:
اون مدل هایی هم که گفتم جزو اسپیکر محسوب می شن
صداشون خوب بود از این بابت خیالت راحت باشه
سری دلتا هنوز هم جزو کارت صدا های خوب محسوب می شه
از لحاظ پشتیبانی نرم افزاری و درایور ها هم من هیچ وقت با با محصولات m-audio مشکلی نداشتم و همیشه خوب بوده
من خودم با این کارت کار نکردم ولی مشخصاتش رو که خوندم باید کارت خوبی باشهنقل قول:
24/96 هست 4 تا ورودی و 4تا خروجی هم داره
این مونیتور با اسپیکر چه فرقی داره؟
بدتر گیج شدم من یه کارت صدای اکسترنال با اسپیکر عالی میخوام واسه موسیقی گوش کردن چی بگیرم؟
دوست عزیزنقل قول:
اسپیکر های مانیتورینگ و اسپیکر های معمولی هر دو وظیفه ی پخش صدا رو دارند اما با این تفاوت که مانیتور ها با کمترین تداخل و کاهش فرکانس دریافتی این کار انجام میدن ، این بارز ترین مشخصه ی مانیتور هاست.
به عبارت ساده تر مانیتور ها صدا رو همونطوری که بهشون میرسه پخش میکنند. صدایی که ما از اکثر اسپیکر های معمولی میشنویم معمولا خود اون صدا نیست و تفاوت هایی داره!:46:
متاسفانه اسپیکر مانیتور از یه قانونی پیروی میکنه ، اون هم اینه که (به قول معروف) هرچقدر پول بدی آش میخوری!:10:
اگه فقط می خوای موسیقی گوش کنی همون اسپیکر خوبه
مانیتور بیشتر بدرد مسترینگ آهنگ می خوره(ابته از بیشتر هم یه کمی بیشتر!!!)
حالا بهترین اسپیکر وکارت صدا واسه موسیقی گوش دادن چیه؟
سلام دوستان
یکی از دوستان من یه کارت صدای حرفه ای گرفته اسمش هست Presonus fire studio project چیزی در حدود 700 تومان قیمتش هست که با پورت فایروایر کار می کنه اما مشکلی که هست اینه که موقعی که کارت صدا روشن می کنیم هر چند دقیقه یک بار قطع میشه و کارت صدای مادربورد فعال میشه و سریعا بعد از چند ثانیه دوباره کارت صدای حرفه ای وصل میشه و این روند ادامه پیدا می کنه و هر بار سریعتر از دفعه قبل قطع و وصل میشه که بعد از نیم ساعت به صورت زیک زاک از کارت صدای حرفه ای به کارت صدای مادربورد می ره
کارت صدای مادربورد هم قطع می کنیم با صدای مودم جابجا میشه خواهش می کنم اگه کسی می دونه باید چیکار کنیم کمک کنه اخه 700 تومان پول دادیم نمیتونیم استفاده کنیم از طریق کنترل پنل هم قست صدا اومدم کارت صدای مادربورد رو disable کردم ولی باز هم با No device جابجا می شد
دوست عزیزنقل قول:
شما ابتدا درایور تمام دستگاه های صوتی رو از سیستم پاک کنید
بعد از راه اندازی مجدد فقط درایور کار صوت (Presonus fire studio project) رو نصب کنید
به احتمال زیاد مشکل برطرف میشه
:11:
اقا من کارت صدای انبورد realtekدارم 8کاناله ولی صدای rearاز اسپیکر در نمیاد یعنی موقع تست کار میکنه ولی موقع اهنگ گوش کردن وفیلم وبازی قطع میشه
از همه جا هم تنظیمش کردم از کنترل پنل از نرم افزار خودش ولی هرکاری میکنم جواب نمیده
اسپیکر هم یه خورده قدیمی شده 5.1 jbl مدلش همa-6612کسی اگه بلده بگه
ر ضمن یه خورده خر خر هم میکنه با این کارت صدا
منظور شما این هستش که بعد از پاک کردن تمام دستگاه های صوتی و راه اندازی کردن مجدد سیستم و نصب درایور کارت صدای Presonus fire studio project دیگه اصلا کارت صدای مادربورد رو وصل نکنم ؟ چون مدام که کارت صدای حرفه ای لازم نیست و برای گوش دادن به موزیک و دیدن فیلم صدا می خواهیم از اسپیکر بیاد.نقل قول:
نقل قول:
بله ، منظور من همین بود:20:
چاره ای نیست
شما این راه رو امتحان کنید تا از صحت دستگاه مطمئن بشید
بعدا میشه راه کاری برای استفاده ی همزمان پیدا کرد:11:
سلام دوست عزیزنقل قول:
من این کاری که شما گفتید رو انجام دادم و همون مشکل دوباره بود و با دوستم اومدیم رو سیتم خودم هم نصب کردیم و فهمیدیم که از دستگاه هستش و بعد از نیم ساعت هی ریست میشه کارت صدا و نمایندگی که زنگ زدیم گفت برای تست دستگاه حداقل 30 تومان از شما می گیریم البته ما تقریبا 40 تومان هم موقع خرید برای گارانتی دادیم. این شرکت m-audio که ازش خریدیم یه وقت دبه در نیاره دوباره برامون بفرسته بگه سالمه؟:13:این شرکت مطمئن هستش ؟:41:
دوباره که زنگ زدیم گفتیم می خواهیم کارت صدا رو بفرستیم گفت اگه خراب بود باید یه جنس دیگه سفارش بدید!
نقل قول:
دوست عزیز
متاسفانه سیستم های صوتی حرفه ای بیشتر ساخت امریکا و کشور هایی هستند که هیچگونه پشتیبانی خوبی در ایران ندارند.
من خودم مشکلی مشابه مشکل شما دارم که خیلی باهاش درگیرم.
اما خوشبختانه شرکت Maudio در ایران ادعا میکنه که بهترین خدمات رو داره(البته به گفته ی خودشون)
شما اگر خواستید دستگاه به گارانتی بفرستید حتما حتما(تاکید میکنم) که خودتون هم برید و فقط دستگاه رو نفرستید ( گرفتن هزینه برای تست دستگاهی که خودشون فروختن یه جور عدم اطمینان به جنسیه که وارد کردن:13:)
اگر درست شد که خدارو شکر اما اگر اینطور نبود در انتخاب سفارش دیگتون دقت کنید.
اگر شما قصد دارید تا حدود 700 برای یه دستگاه حرفه ای هزینه کنید سعی کنید دستگاهی بگیرید که ساخت شرکت های حرفه ای ساز باشه.
خیلی از شرکت ها محصولات نیمه حرفه ای خیلی خوبی دارند اما در رده ی حرفه ای کمتر حرفی برای گفتن دارند ، برعکس بعضی از کمپانی ها فقط حرفه ای ساز هستند و محصولات خانگی یا نیمه حرفه ای کمتر تولید میکنند.
حدالمقدور سعی کنید کارت اکسترنال (USB و Firewire ) برای کار حرفه ای نخرید
سعی کنید دستگاه هایی رو بگیرید که از طریق PCI به سیستم وصل بشن و خروجی اکسترنال داشته باشن:20:
خود M-Audio در این زمینه دستگاه Delta1010 رو داره که امتحان خودش رو پس داده.
با براند Infrasonic هم کار میکنه که دستگاه های خوبیه
حالا شما دستگاه رو ببر گارانتی ایشالا که درست میشه :20:
موفق باشید
یا علی:11:
با سلام وخسته نباشید به دوستان .
من 1 کارت صدا میخوام که از میکسر های معمولی که معمولا در جشن ها است اهنگ ضبط کنم با کیفیت در حد متوسط و نه حرفه ای ممنون اگه راهنمایی کنید. قیمت و مدل .
با سلام به دوستان .
من 1 کارت صدا میخوام که بتونم فقط از میکسر های معمولی که در جشنها است ضبط کنم با کیفیت ودر حد متوسط چه حرفه ای باشه چه نباشه . ممنون اگه کمک کنید . قیمت و مدل .
دوست عزیزنقل قول:
اگر شما مدل میکسر خودتون رو میگفتید خیلی بهتر بود:20:
برای این کار ترجیحا بهتره از کارت های PCI استفاده کنید
قیمت این کارتها در رده ی نیمه حرفه ای یا بهتر بگم رده خوب از 140-50 تومان شروع میشه به بالا
شما لطف کنید بفرمایید قدرت سیستمتون تا چه حده و چه تعداد ورودی و خروجی لازم دارید.(اگر پورت خاصی هم احتیاج دارید بفرمایید.:20:
موفق باشید:11:
نقل قول:
نوشته شده توسط ambrosia1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
می خواستم بپرسم برای خرید کارت صدای حرفه ای باید به چه چیزایی باید توجه کنیم یعنی اگه یه کارت صدای حرفه ای بخواهیم باید به چه چیزایی توجه کنیم
دوست عزیز سلامنقل قول:
نوشته شده توسط ambrosia1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من میخوام یه کارت صدای حرفه ای بخرم میشه بگین چه خصوصیاتی باید داشته باشه یعنی برای خرید کارت صدای حرفه ای باید به چه چیزایی توجه کنیم و باید چه چیزایی رو ساپورت کنه
سوال شما در مورد کارت های صوتی خیلی کلیه.
شما اول بفرمایید که کارت صوت رو برای چه منظوری احتیاج دارید تا به قابلیت های مورد نظر شما پرداخته بشه.
اگر لطف کنید حداکثر هزینه ای هم که در نظر گرفتید رو بفرمایید خیلی خیلی بهتر میشه.:20:
شرح قابلت های کارت های صوت حرفه ای با نیمه حرفه ای خیلی بیش از چند کتاب مطلب داره که اینجا نمیشه در موردش بحث موشکافانه داشت:46:
پیشنهاد میکنم صفحات پیشین همین گفتگو و تاپیک زیر رو مطالعه بفرمایید ، شاید در این صفحات خیلی سوالات پاسخ داده شده باشه:20:
[PHP]http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=232965[/PHP]
موفق باشید:11:
من بین خرید یک Lexicon Lambda آکبند به قیمت 220 تومن و یا Fast Track Pro دست دوم با یک سال کارکرد موندم. نظر شما چیه ؟
در ضمن من جز این sound Card جدید کارت صدای دیگه ای روی کامپیوترم نیست، آیا همین Sound Card تمام نیازهای من رو برطرف میکنه یا به یه کارت صدای معمولی هم نیاز هست ؟
با عرض سلام خدمت دوستان ما یه البوم رو طی چند ماه گذشته اماده کردیم که از لحاظ کیفیت ازش راضی نیستیم و میخوایم یه کارت صدای خوب با یه قیمت مناسب رو شما دوستان برامون معرفی کنید (میخوایم در سطحی باشه کیفیتش که مجوزرو بگیریم)
ممنون
یه کارت صدا با خروجی اپتیکال می خوام بگیرم حالا اسپیکر زیر 200 تومن چه مدل هایی وجود داره که ورودی اپتیکال داشته باشه واسه موزیک گوش کردن اسپیکررو می خوام با کیفیت خوب موزیک پخش کنه
با سلام ... میخواستم بدونم در حال حاضر بهترین کارت صدا برای یک استدیو در حد 400 تومان چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟؟؟
وستان من ميخوام يه کارت صدا واسه يه استوديو حرفه اي خانگي بگيرم با تحقيقاتي که کردم حالا موندم M-audio firewire 410 بگيرم يا Fast track ultra يا profire 610 و يا کارت پي سي آي بگيرم مثل Delta 1010...........آيا پي سي آي بهتره؟؟؟؟يا يو اس بي يا فاير واير؟؟؟جايي خوندم که کارت هايه اکسترنال واسه کار سيار و محرک(mobile)و واسه استوديو خوب نيست......در ضمن آيا براي استفاذه از برنام پرو تولز بايد حتما کارت هايه صاي شرکت M-Audio و digidesign استفاده کرد؟؟؟؟چون من با نرم افزار ميخوام کار کنم....و همچنين اگه در اين سطح و رنج کارت هايي که ذکر کردم از شرکت Digidesign اطلاعات داريد که بهتر باشه ممنون ميشم معرفي کنيد.....ممنون ميشم کمک کنيد......
اگه ممکن بيشتر راجبه کارت هايه EMU اطلاعات بديد.....آخه من موندم بين کارت هايه m-audio و EMU .............
M-audio:
FireWire 410
Delta 1010
يا EMU:
1212m
1616
1820
1820m؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سپاس گزار ميشم مقايسه کامل کنيد واسم.............همچنين اگه جايي هست که بتونم قيمت بگيرم و بخرم لطفا معرفي کنيد.........
دوست عزیز سلامنقل قول:
من در حد اطلاعات خودم ، همین سوال رو در پرسمان قبلی در این گفتگو پاسخ دادم
[PHP]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=232965&page=9[/PHP]
موفق باشید
یا علی:11:
سلام و درود به همگی
ببخشید من اطلاعات در مورد کارت صدا ندارم و میخوام یه کارت صدای عالی بگیرم .
مادربورد foxconn x38a دارم و اسپیکرام 5.1 Edifier m3350 دارم و فقط کیفیت صدای بهتر میخوام.
توضیح در مورد اسپیکرم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمتشم زیر 150 و ترجیحا زیر 100 تومن باشه .
اینم بگم کار ادیت و میکس صدا ندارم نمیخوامم زیاد هزینه کنم.
لطفا کمک کنید
ممنون