دستت درد نکنه فقط ما که adsl داریم باید چیکار کنیم؟نمیدونی؟
Printable View
دستت درد نکنه فقط ما که adsl داریم باید چیکار کنیم؟نمیدونی؟
من میگم شما امتحان کنید .اگه بشه با هم مسابقات فیفا بصورت انلاین اجرا کنیمنقل قول:
البته اگه لگ نزنه
میگم اگه تو فیفا حرفه ای هستی یه قرار با هم تو گیم نت بذاریم با هم بازی کنیمنقل قول:
نه بابا حرفه ای کجا بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدشم من مشهدم چه جوری بیام گیم نت؟اینو برای این می خوام که با بچه های فامیل بازی کنیم نه با حرفه ای که سوراخم کنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از طرفداران فیفا هستم ولی اگه از حق نگذریم فیفا چندتا مشکل داره:
یکی این که گل زدن از روی پاس کوتاه در هنگام ضربه ی آزاد فوق العاده راحت هست
و این که بازیکناش خیلی راحت دریبل می خورند و این که تور دروازه اش یه کم سفته و مثل pes نیست که وقتی گل می زنی موج برداره ولی یه نقطه ی قوت فیفا داره که فکر نکنم pes به پاش برسه اونم گزارشگری اون هست مخصوصا نوع تلفظ بازیکنان برزیلی که خیلی خفن می گه!
حالا اون هایی که فیفا خریدن این مشکلاتش رفع شده؟
من هیچ مطلبی رو اینجا نخوندم فقط میگم آشغال تری نسخه ی فوتبال و فیفا هست.
نظر لطفتونه... :27:نقل قول:
نقل قول:
سلام دوست عزيزم
بابا آخه اينجا جاي اين حرفاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟ ولي يك جاش كه فرموديد:10: منم با شما كاملا موافقم 2onya pro evolution soccer x هر سال بهتر از سال قبلش ميشه برعكس فيفا با يكي از دوستام فيفا بازي ميكرديم بابا زيكن خودي دروازه بانو دريپل كردم و رفتم توي دروازه ميدونيد داور چي گرفت؟ كورنر :18:
در جواب اون دوست عزيزم هم كه فرموده بودند تور دروازه بگم كه تور دروازه اين فوتبال من چند سالي كه بازي ميكنم و آشنايي نسبتا كامل با بازي ها دارم هميشه سوراخه يعني شما شوت محكم كه از كناره دروازه بزني بره پشت از تور هر از گاهي رد ميشه و داورم گل محسوب ميكنه:31:
به نظر من بيخيال اين بازي پر اشتباه و بي معني بشيد با سپاس فراوان قصد جسارت نداشتم :40:
در ضمن منتظر pro evolution soccer 7 باشيد يك شاهكاره و خودتون تصميم بگيريد
مگه ميشه چه باحال جدي ميگي
اونوقت سرعتش چي ميشه؟
شما مطمئن هستيد با همين نسخه هاي تقلبي بشه انلاين بازي كرد.نقل قول:
اگه میخای با رفیقت بازی کنی که با دایال آپ هم میشه یعنی 90 درصد بازیا میشن
البته باید قبلش یه کارایی انجام داد اگه خواستید آموزشش رو میذارم (یه کوچولو دنگ
و فنگ داره ولی میرزه مثلا فکرشو بکن بارفیقت فوتبال یا کانتر یا ... بازی کین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي فكر نكنم!!!!!!!!!!!
چون توسايته IRFO نوشته بود بايد نسخه اصلش باشه
نه بابا میشه.یکی دیگه ام به من اوکی داد.فقط گفت adsl می خواد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله من با نسخه تقلبی بازی میکنم هیچ ارورو یا مشکل خاصی هم ندارمنقل قول:
یه بار دیگه میگم تو ای روش فقط دو نفره میشه بازی کرد نه چند نفره
چون این روش ربطی به اینترنت نداره و رایانه هایی که با این روش به هم وصل هستن یعنی فقط
شما و دوستت میتونین بازی کنین
سایت irfo حتما منظورش online بازی کردنه نه این روش که بهش لن کردن میگن در ضمن
باید اضافه کنم
هر دو سیستمی که میخان به هم وصل بشن باید مراحلی رو که گفتم طی کنن
اگه پستم رو تا آخر میخوندید اینو نمیگفتید !:46::13::19:نقل قول:
من که گقتم این روش فقط برا 2 نفره بازی کردنه و هیچ ربطی هم به فیفا آنلاین نداره !
1-دیگه مثل چمپیونز لیگ نیست که اونا همه ظربه آزادا رو از همه فواصل گل کنن (البته هنوز همنقل قول:
مثل چمپیونزلیگ میشه رو ظربه آزاد به راحتی گل زد
2-با جدیت میگم روی ورد کلاس اگه تونستی تو کل مسابقه 5 تا شوت بزنی یعنی آخرشی یعنی
خیلی حرفه ای هستی !! دیگه برو تا آخرش !!! خیلی سخت شده
3.مشکل تور از فیفا 2006 به بعد حل شد تو این نسخه هم هیچ مشکلی نیست و تور کاملا طبیعیه
4.تازه گزارشگریش خفن تر هم شده یه نکنولژی و سیستم جدید داره که به این صورت عمل میکنه :
گزارشگر دیگه فقط اسم بازیکنا رو فقط برای تملک توپ تلفظ نمیکنه ! مثلا میگه :
good reaction by casias!!!خلاصه من که خیلی از این سیستم خوشم اومد
ilcer casias say this ball very well!!!
good goal by henry
آره جدی میگم سرعت هم هیچ مهم نیست مثلا warcraft III حداقل با 3 کیلوبایت در ثانیه همنقل قول:
اجرا میشه !!!! فیفا هم فکر نکنم بیشتر از 15 کیلوبایت بخاد من که با 24 وصل میشم خیلی خوبه
سوال دیگه ای هست در خدمتیم !
خوبه حالا تو این بازی که اصلا ایران رو آدم (کشور) حساب نمی کنن ، لژیونر هامون رو طراحی کردن .
اینم هاشمیان توی هانوفر 96 . قیافشو خیلی بانمک درست کردن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایز بزرگ عکس :
کد:http://javagames.fileave.com/Hashemian08.JPG
شرمنده من پستت رو تا آخر نخونده بودم:31::31:نقل قول:
بله من با نسخه تقلبی بازی میکنم هیچ ارورو یا مشکل خاصی هم ندارم
یه بار دیگه میگم تو ای روش فقط دو نفره میشه بازی کرد نه چند نفره
چون این روش ربطی به اینترنت نداره و رایانه هایی که با این روش به هم وصل هستن یعنی فقط
شما و دوستت میتونین بازی کنین
سایت irfo حتما منظورش online بازی کردنه نه این روش که بهش لن کردن میگن در ضمن
باید اضافه کنم
هر دو سیستمی که میخان به هم وصل بشن باید مراحلی رو که گفتم طی کنن
ميشه يه بار ديگه ساده تر طريقه وصل شدن دو كامپيوتر رو توضيح بدي؟
dark fear جان.میشه یه کم بیشتر توضیح بدی.ما که نگرفتیم چی شد.
ببینم pes هم میشه با این روش بازی کرد؟نقل قول:
من بالاخره امروز فیفا رو گرفتم ، اون هم دی وی دی که تو هر جا رفتم رایت شده بود و هیچ شرکت معتبری
این سی دی رو عرضه نکرده بود .
حالا مشکل من :
تو کمتر از 10 دقیقه نصب میشه و هیچ Short Cut هم در دسکتاپ نمیده ، وقتی به جای نصبش مراجعه کردم و
روی لوگوی فیفا 08 کلیک کردم Error داد که :
The procegure entry poitn D3DPERF_SetMarker could not be located in the dynamic link library d3d9.dll
بعد به داخل دی وی دی که رفتم دیدم کرک داره و کرک رو تو جای نصب کپی کردم .
حالا وقتی روی لوگو فیفا کلیک می کنم هیچ عملی انجام نمیده !! :18:
بگید چه کنم ؟! :19:
من کانکشن اول رو ساختم میشه این دومی رو توضیح بدی چه جوری میشه ساخت ....
خیلی گزینه های مختلفی داره چه کار کنم ؟؟؟؟
به چه امید و آرزویی رفتم دی وی دیشو گرفتم . اصلا فرقش با 07 چیه؟ فقط دور زمینش یه خورده برف اضافه کردن.:13:
این فیفا هم چون یه رقیب درست حسابی نداره جلوش دربیاد به خودش زحمت نمی ده یه تغییر ساختاری تو بازیش بده. یه نوآوری چیزی؟
رقيب نداره ؟نقل قول:
پس PES 2008 چيه ؟
وقتي 14 روز ديگه اومد به بازار و فيفا درش تخته شد بيا بگو رقيب به چه كلفتي داره
برو از داخل DVD فایلFIFA08نقل قول:
را کپی کن همون جایی که بازی را نصب کرده
از DVD ایمیج بگیر وبزن
Autorun
حالا play رو بزن اصلآ هم فایل کرک شده نمی خواد
اون که (pes رو می گم) گرافیکش تو مایه های میکرو و سگا می زنه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
لینکو ببینکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1652098&postcount=95
باشه چشم . اگه مفت گیر آوردم حتما نصب میکنم چون من هیچ وقت واسه فیفا دیگه پول نمیدم !!!نقل قول:
گیم پلیش خیلی خیلی پیشترف داشته (باید بازی کنی تا بفهمی چی میگم)
خیلی سخت تر شده
شوت زنیش خیلی بهتره
چمنش هم بهتره
نور پردازیش و رنگ پردازیش توی شب و روز خیلی طبیعی شده
خلاصه اگه نگرفتیش ضرر کردی
دوستان رعایت کنید لطفا ! دیگه دارید شورشو درمیارید... از زمانیکه این تاپیک ایجاد شده دارید بحث میکنید که کدوم یکی بهتره !
اون کاربر هم حتما با نسخه 360 مقایسه کردن که البته حق دارن ! وگرنه واضحه که گرافیک pes خیلی خوب کار شده. ولی خب این دوبازی در همه چیز تفاوت دارن یکیش هم گرافیکه . اصولا سبک گرافیکی این دو از ابتدا متفاوت بوده.
با Nero از dvd یه Image گرفتم کپی کردم اونجایی که بازی رو نصب کرده...نقل قول:
فایل فیفا 08 رو هم از dvd کپی کردم همونجا ،
از autorun رفتم و play رو زدم... اما بازهم همون error قبلی رو میده !! :41:
از داخل DVDنقل قول:
فایل FIFA08
را به همون محل نصب کپی کن تا جای فایلی که کرک کردی بگیره یا بازی را دوباره نصب کن این بار فایل کرک را نصب نکن از autorun برو بازی را اجرا کن در ضمن متن ارور را لطفآ بنویس....لازم نبود همون جایی که نصب کردی ایمیج را قرار بدی!
remove کردم و دوباره نصب کردم ، image رو جاهای مختلف هم قرار دادم ولی باز هم ارور داد که :نقل قول:
The procedure entry poitn D3DPERF_SetMarker could not be located in the dynamic link library d3d9.dll.
نقل قول:
واقعا برات متاسفم که به همچین گرافیکی میگی سگا و میکرو ( 2 حالت داره یا تا حالا سگا و میکرو بازی نکردی یا خیلی با نمکی )
آقا چرا می زنید حالا. :11:
بابا شماها چقدر تعصب دارید . انگار که مثلا خودتون طراح یا سازنده بازی هستید.
منظور من کلا گرافیک pes بودش در مقایسه با گرافیک سری fifa . خداییش هم سری فیفا گرافیکشون خیلی بهتر طراحی شده .هم از لحاظ طراحی ورزشگاهها بازیکنا , منو , شفافیت تصویر ( تو pes اصلا رنگ صفحه یه جورایی ماته. دلو می زنه) . حالا دیگه این نسخه pes 08 رو نمی دونم شاید هم بهتر باشه.
کجا مشکل دارید ؟ بگید تا بیشتر توضیح بدم
نه ..........نقل قول:
بازی هایی که پلتفرم میشن (یعنی از نسخه یه کنسول برای یه کنسول دیگه یا pc تبدیل کنن) نمیشن
pes 6 از ps2 تبدیل میشه
pes 7 هم از 360
این روش برای 2 نفره بازی کردن بازیهاس و 90 درصد بازیها هم با این روش کار میدن (حتی فوتبال و کانتر و cod 2 )
خیلییا این روشو بلدن ولی دیدم تو تاپیک 08 کسی نمیدونست اومدم این آموزشو برای کسایی که این روشو
بلد نیستن نوشتم در این روش 2 نفر میتونن بازی کنن نه مثل گیم نت چند نفری
این روش 2 مرحله داره و هر دو طرف باید این 2 روش رو اجرا کنن یعنی هم شما و هم دوستتون
مرحله ی اول :
به کنترل پنل برید بعد network conection رو بزنید بعد creat a new conection بزنید ( تو نوار سمت چپ)
بعد نکست بزنید بعد connect to internet رو بزنید بعد نکست و بعد set up my conection manually رو بزنید
بعد نکست و بعد conect using a dial-up modem رو بزنید بعد نکست و بعد یه اسم دلخواه بنویسید بعد نکست
و بعد شماره دوستتون رو که میخاین باهاش وصل شین رو بنویسین و بعد نکست و بعد یه پسورد و یوزر نیم
دلخواه بنویسید (نباید این پسورد و یوزر نیم رو فراموش کنید چون باید بعدا اگه دوستتون خواست به شما وصل
بشه باید از این پسورد و یوزر نیم استفاده کنه) بعد نکست و بعد فینیش
حالا مرحله ی دوم :
به کنترل پنل برید بعد network conection رو بزنید بعد creat a new conection بزنید ( تو نوار سمت چپ)
بعد نکست و بعد set up an advanced conection رو بزنید و بعد نکست و بعد accept incoming conections
رو بزنید حالا این تلفنه رو تیک دار کنید و بعد نکست و بعد allow و بعد نکست و بعد add بزنید و پسورد و یوزرنیم
رو بنویسید (برای راحتی کار و قاطی نشدن اسما پسورد و یوزر نیم های دو مرحله رو هم خودتون و هم دوستتون
1 بزنید ) و بعد ok و بعد نکست و بعد نکست و بعد فینیش
اتصال
برای وصل شدن شما به start - conecct to و بعد کانکشنی رو که ساختید و شماره تلفنش هم شماره تلفن دوستتون است برید (توجه
داشته باشید که یوزر و پسوردش باید یوزر و پسوردی باشه که دوستتون در مرحله دوم برای خودش انتخاب کرده که گفتم بهتره همشو
1 بذارید) و dial بزنید
اگه طرف مقابلتون اون تلفن رو تیک دار کرده باشه سریع وص میشید اما اگه تیک دار نباشه تا فردا هم زنگ بزنید به هم وصل نمیشید
نکته :
همونطور که گفتم اگه اون تلفنه تیک دار باشه هر کی با هر وسیله ای به شمارتون زنگ بزنه تلفون یه زنگ میخوره
و بعد کامپیوتر گوشیو برمیداره و صدا های خیلی گوش خراشی میکنه پس بعد از هر بازی به به کنترل پنل برید
بعد network conection و بعد incoming conections رو بزنید و تیک تلفنو بردارید (اگه یه دفه یادتون رفت تیکو بردارید
و کامپیوتر سر و صدا کرد سریع برید ایجا و تیکو بردارید بلافاصله همه چی درس میشه)
دوستان برای من یک مشکلی ایجاد شده وقتی بازی رو نصب کردم و میخوام بازی کنم صداهای زیادی از هارد میاد
و جالتر اینکه از فلاپی هم صدا میده
فقط وقتی این بازی رو اجرا میکنم اینجوری میشه
احتمال ویرسی بودن بازی هست یا نه
از هارد صدا میاد ؟؟؟؟؟ به حق چیزای ندیده و نشنیده :18:نقل قول:
صدای فلاپی طبیعیه بعد از مدتی درس میشه