با سلام خدمت مدیریت و کلیه دوستان گرامی من یک n77 با زحمت زیاد خریدم که فقط زبان انگلیسی و ژاپنی داره لطفا پروداکت کدی که بتونه زبانهای عربی یا احیانا فارسی اضافه کنه تا فونت عربیشم اضافه کنه لطف بفرمایید با تشکر
Printable View
با سلام خدمت مدیریت و کلیه دوستان گرامی من یک n77 با زحمت زیاد خریدم که فقط زبان انگلیسی و ژاپنی داره لطفا پروداکت کدی که بتونه زبانهای عربی یا احیانا فارسی اضافه کنه تا فونت عربیشم اضافه کنه لطف بفرمایید با تشکر
ممنون ..نميدونستم...نقل قول:
خوب گوشيهاي جديدن....
حالا از كجا گرفتي و چند...منم تو كفشم..اين گوشي براي خاورميانه نيومده و كلا عربي و فارسي رو ساپورت نميكنهنقل قول:
firmware for the N73 Music Edition Arabic Special Edition--- Ramadan
- 0555266
- RM-133, v4.0727.2.2.1
اينم كد ان 73 موزيكال با ساپورت زبان عربي..به همراه نرم افزارهاي اسلامي
سلام من دو تا سوال داشتم:
اوليش اينه كه چند وقت پيش بود كه مخابرات براي جلوگيري از قاچاق سريال گوشي ها رو ثبت ميكرد بعد يه سري مي اومدن گوشي رو رفرش ميكردن بعد گوشي تو ايران كارميكرد . ميخواستم بدونم اون بحث رفرش كردن ربطي به فلش كردن يا آپگريد كردن داره يا اون قضيش فرق ميكنه؟
راستي يه خبر شنيدم كه مخابرات دوباره مي خواد سريال گوشي ها رو ثبت كنه واقعيت داره؟
دوميش درمورد پورداكت كي هستش : ميشه يه گوشي نوكيا مثل 6680 كه سيستم عاملش OS60 V.2 هست پورداكت كيش رو عوض كني و مثلا پورداكت كي N73 كه سيستم عاملش OS60 3rd edition هست رو بزاري و بعد آپگريد كني تا سيستم عاملش 3rd edition بشه؟
راستي اينم لينك يه فریم ور براي n73 me نميدونم جديده يانه ولي در تاريخ 4 بهمن پستش زده شده بود.
rv05wk.47v38.1 RM-133
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
51 مگابايته مگه n73 me داراي 40 مگابايت حافظه نيست چطوري 51 مگابايت جامي گيره؟
قضيه رفرش فرق ميكنه...اما اگه منظورت چنجه ..كه سريال گوشي رو عوض ميكنن تا رجيستر بشه...حالا سريال كم مياوردن...ميرفتن سراغ گوشيهاي بدرد نخور و سريال اونا رو مينداختن رو اين گوشيا..ميگن رفرش (Refresh)نقل قول:
فعلا مخابرات معلوم نيست چيكار ميخواد بكنه...
در ضمن با اپگريد فقط ميشه ارتقا داد...اين حرف تو مثل اينه كه بخواي رو پنتيوم 2 ويستا نصب كني..:18:
اونشو نميدونم...براي 5700 حدود 75 مگ بود..نقل قول:
اين فيرم ور كه معرفي كردي..معلوم نيست كدوم ورژنه...ورژن 38.1 نداريم!!!
ممنون ولي يه سوال ديگه :
اون باكسي كه ميگي داستانش
چيه چطوري كار ميكنه _ يعني اگه رو گوشي هيچي نباشه سيستم عامل گوشي رو نصب ميكنه _ به كامپوتر وصل ميشه _ با چه پورتي
به گوشي وصل ميشه _ هر باكسي مخصوص برند خاصي از گوشي هاست؟
فريمور رو نميدونم اونجا هم همينطوري نوشته شده بود منم اينجا گذاشتم گفتم شايد شما بفهميد
حقيقتش با باكس زياد سر و كار ندارم...اما اگه اطلاعاتي ازش داشتم حتما تو تاپيك مطرح ميكنم...نقل قول:
اين فيرم ور هايي هم كه جدا گونه دانلود ميشه..توصيه نميكنم..چون بعضياش با گوشي سازگار نيست و ساختار گوشي رو بهم ميريزه....يادمه يكي از بچه ها رو 6630 موزيك پلير ان 70 رو انداخته بود و هي هنگ ميكرد...ته توهشو در اوردم ديدم از اينا گرفته داده واسش ريختن...حالا نميدونم همش اينطوريه يا نه؟
سلام من تازه نوکیا ان 70 ام رو به موزیک ادیتیشن تبدیل و آپدیتش کردم...ولی فقط دو تا تم اضافه شد و دگمه مولتی به موزیک پلیر تبدیل شد ولی از اکولایزر equalizer و مدیا پلیر موزیک مخصوص موزیک ادیتیشن خبری نیست...:18::41:
اگه همه چيزش ميشد موزيكال ...كه ديگه نوكيا سري موزيكش رو توليد نميكرد...فقط فيرم ور رو عوض ميكرد.نقل قول:
با سلام دوستان وارد به تمام مسایل نوکیا و مخصوصا آپدیتش یه سوال دارم جهت اتمام حجت چون این 25 تا صفحه رو خوندم ولی جواب های ضد و نقیضی بابت آپدیت نصیبم شد سوالمم اینه آقا اگر مثلا یه n73 آپدیت کردیم که دارای زبان عربی هم است با آپدیت عربی نویسیش میپره یا نه اگر نپرید که هیچ اگه پرید باید چیکار کرد راهی داره درستش کرد یا باید من بخونم شما سینه بزنید
من حدود 2 یا 3 ماه پیش آپدیت کرده بودم یادمه که با همون زبون ایگلیسی هم آپ کردم و همچنان زبان عربی رو داشت پیشنهاد میکنم بگردی دنبال پروداکت کد (مخصوص منطقه ایه که زندگی میکنی) مثلا من دیروز 6120 رو آپدیت کردم یادم رفته بود پروداکتشو عوض کنم قبل آپدیت گوشیم فارسی داشت ولی الان نداره هر چند برام مهم نیست ولی خوب یه اشتباه محسوب میشه !!نقل قول:
اگه دیدی زبون عربیه گوشیت پرید میتونی بدی بیرون برات فلش کنن به جای مداحی (شوخی کردمااا...).
آقا من بالاخره ریسکشو خریدم با اینترنت 256 نیم ساعته دانلود و اپدیتش کردم ورزن اولی گوشیم 2.6 بود حالا شده 4.7 ترسم از این بود فارسیش بپره که الحمدولله نپرید از لحاظ تغیییرات هم یه انتی ویروس اضافه شد مدیا پلیرش عوض شد صداش بیشتر شد یه برنامه مپ توکیا اضافه شد قسمت اینترنتش یه کم عوض شد سرعت گوشیم بد نشد ولی زیاد هم نشد از نظر عکس هم به نظرم تغییر کرد قبلا که دستمو رو لنزش میزاشتم یه کم نقطه های آبی نشون میداد که الان نشون نمیده فقط تنها چیزی که پرید بازیهای فابریکش بود همون ماره که نمیدونم چرا بعدشم دیگه سلامتی شما
سلام من 2 سوال داشتم از دوستانی که 3110 رو آپدیت کردم می خواستم بودم چه فرقی می کنه ...
یه مشکل هم در آپدیت دارم من 21.9 mb رو دانلود کردم اما بعدش که خاموش میشه و مینویسه test mode ارور میده که connection to phone lost .. باید چی کار کنم ...
این پیقامو اخر کار میده اگه اشتباه نکنم بعد از اینکه دانلودش تموم میشه و میریزه تو گوشی درسته
بله درسته . بعد می تونم گوشیم رو به xpreesmusic تبدیل کنم ؟
نه دوست عزیز..3110 که موزیک ادیشن نداره..نقل قول:
ممنون ممل جان . کلا 3110 یه سری کد به هم می دی ؟ تفاوت 3110 آپدیت شده با معمولی در چی هستش ...
مشکل من هم اگه جواب بدید خیلی ممنونتون می شم ...
دوستان آخریم فریمویر تا همین ساعت 11 چیه؟
میخوام برم آپگرید کنم
چه کدی...احتیاجی به کد نیست..همینطوری اپدیت کن...تفاوتشم تو کارکرد گوشیه.ظاهری نیستنقل قول:
گوشیت چیهنقل قول:
ان95 سیاه معمولی
قاب گوشستو عوض کردی یا اورجینال قابش مشکی هستش ؟
اگه اورجیناله
راستی باتریش چه مدلی هستش ؟
دوستان من با adsl 64 وصل میشم برنامه nokia software updater v1.4.23en رو هم نصب کردم اما در اول کار این پیام رو میده
network connection lost. check your nework connectinon or
whether a firewall is preventing the application from worjng
properly
میشه کمک کنید بسیار سپاسگذار میشم
من امروز n73 ME خیلی راحت به روز رسانیش کردم....
فقط یه سوال !
چرا وقتی که روی خود گوشی می زدم چک فور اپدیت ! می زد هیچ به روز رسانی وجود ندارد ؟؟؟
فکر کنم منظورش اینه که نمی تونه با سرور ارتباط برقرار کنه و میگه که کانکشنتون رو چک کنید و یا فایروالتونو یا برنامه ای در حال اجرا ممکنه این مشکل رو به وجود اورده باشه...نقل قول:
خوب باید چیکار کنم موقع کانکت فقط ویروس کش فعال بود اونم غیر فعال میکنم باز همین پیام رو میده ||
نرم افزار رو دوباره نصب کن...از این ارور های الکی زیاد میده.نقل قول:
چند بار تکرار کن تا شروع به اپگرید کنه
از این مشکلا زیاده...جدی نگیر...من ورژن 3.41 رو روی 3250 دیدم اما توی سایت میزنه تا 3.21 موجوده!!نقل قول:
یه مشکل مسخره پیدا کردم
من این برنامه که گفته بودین رو دانلود کردم
وسط install گفت که گوشی به کامپیوتر وصل نیست ( در حالی که وصل بود )
بعد من PC Suite رو باز کردم
این برنامه رو وقتی باز میکردم بعد از حدود 15 ثانیه گوشی من رو پیدا میکرد ( N 73 Me )
ولی الآن دیگه اصلا به کل گوشی منو پیدا نمیکنه
حتی این برنامه مربوط به update رو هم remove کردم
ولی بازم پیدا نمیکنه گوشیم رو
چند بار هم درآوردم و دوباره وصل کردم
ولی نمیشه که نمیشه
حالا من چیکار کنم ؟؟
از همون اول هم میدونستم این update کردن و اینجور چیزا به من نیومده ...
آقا
من با 6120 کلاسیکم تمام مراحل بالا رو انجام دادم ولی آپدیت نشد .... مشکل چیه.........
-----------------------نقل قول:
عزیز من اولاً که آپدیت کردن خیلی خوبه و مشکلی نداره شما سخت گرفتیش.
دوماً اون پیغام نمیگه گوشیت به کامپیوتر وصل نیست میگه هنگام نصب گوشیت نباید به کامپیوتر وصل باشه :)
تا اینجا فهمیدی که چرا مشکل نشناختن را داره.
پس حالا هم PCSuit و هم Software update را پاک کن و دوباره بدون نصب گوشی این برنامه ها را نصب کن .
موفق باشی :)
ممنون بابت راهنماییتنقل قول:
حالا سعی خودم رو میکنم
ببینم چی میشه :20:
نه خیر
نشد که نشد
قبلا یه علامت Usb میومد وقتی که گوشی رو با کابل وصل میکردم
و بعدش گوشی رو میشناخت و خیلی راحت برنامه یا بازی میریختم
ولی الآن هر کاری میکنم
اون علامت مربوط به Usb ( که گوشه بالا سمت راست ) میومد
دیگ نمیاد :41:
گوشی رو هم نمیشناسه
حالا چیکار کنم
عجب غلطی کردمــا :9:
هیشکی نمیتونه کمک کنه ؟؟؟ :41:
از بچه ها كسي خبر نداره E65 ورژن جديدش اومده و ميشه آپديت كرد يا نه؟
ممون ميشم
دوست عزیز ...موقعی که نرم افزار اپدیتر رو نصب میکنی...این نرم افزار بطور اتوماتیک درایور کابل گوشی رو پاک میکنه و درایور خودشو میریزه...حالا موقع نصب گوشیت وصل بوده..و ارتباطش قطع شده..نقل قول:
Pc suite ,و updaterرو پاک کن... وفقط پی سی سوئیت رو نصب کن..دفعه دیگه موقع نصب اپدیتر گوشیت وصل نباشه
Version: 2.0633.65.01نقل قول:
این ورژن بود...پروداکت کد گوشیتو بده ببینم چجوریاس
ممنون بابت راهنماییتنقل قول:
دوست عزیز ...موقعی که نرم افزار اپدیتر رو نصب میکنی...این نرم افزار بطور اتوماتیک درایور کابل گوشی رو پاک میکنه و درایور خودشو میریزه...حالا موقع نصب گوشیت وصل بوده..و ارتباطش قطع شده..
Pc suite ,و updaterرو پاک کن... وفقط پی سی سوئیت رو نصب کن..دفعه دیگه موقع نصب اپدیتر گوشیت وصل نباشه
خدا کنه این دفعه دیگه کار کنه
خبرشو میدم :41:
آقا منم Update کردم
ولی ای کاش نمیکردم
چون همه Contact List م پرید
هر چی sms داشتم پرید
نابود شد ...
حالا هیچ روشی نیست که لااقل Contact List م رو برگردونم ؟؟؟ :41: :41:
من اصلا سر در نيوردم يعني چي با باكس حل ميشه ؟
مگه نمیدونستی؟ قبلش یه بک آپ میگرفتینقل قول:
با باکس میشه هر کاری رو گوشی انجام داد...اینجا منظور ما فلش گوشی با باکس بوده...افتاد؟نقل قول:
من که تو کف ورژن ججدید 5700 موندم ...
هنوز همون 3.83.1 هست ..
فعلا منتظریم !!
بک آپ بگیر همیشه ...از همه مسیج ها و شماره هات راحت بک آپ بگیر و بعد ریستور کن ...نقل قول: