حالا این شکستی که HD-DVD خورد، ربطی به این داره که ما تلویزیون full HD بخریم یا نه؟
(ببخشید اگه یکم سوالم ناشیانه است):18:
Printable View
حالا این شکستی که HD-DVD خورد، ربطی به این داره که ما تلویزیون full HD بخریم یا نه؟
(ببخشید اگه یکم سوالم ناشیانه است):18:
يكي لطف كنه منو راهنمايي كنه در سايز 37 اينج چه مدلهاي از سوني و سامسونگ و ال جي در بازار موجوده؟
قيمتش واسم نيست
این نظر شخصی منه.شاید اگر به من یه HD Ready تو سایز 50 اینچ معرفی کنن و یه Full HD با سایز 36 اینچ،ترجیح میدم که 36 اینچ رو بردارم. تو این یکی دو هفته هفته با اوضاع پیش اومده بیشتر از 10 کمپانی معروف BD Player معرفی کردند.نقل قول:
فقط اینا نیستن از دوربین دیجیتال بگیر تا ----- های صدا(تو ایران زیاد باب نیستن ولی حرفه ای ها مدونن چیه) ----- های ماهواره(حتی هیومکس و استرانگ هم دارن میزنن)،لپ تاپ،درایو های اپتیکال،کنسول PS3، انواع اقسام پلاسما و LCD ،حتی پروژکتور های HD ! و و و .....
برای استدیو های فیلمبرداری و تلوزیونی انواع و اقسام سویچ ها و تجهیزات و دوربین های که قیمتشاون سر به فلک میرسه (گاهی بالا تر از یک میلیون دلار،قبلا از همین سونی چند تا لینک دوربین حرفه ای دادیم مخصوصا اون کامیون یه میلیون دلاری).از یه طرف کانال های HD دارن روز بروز زیاد میشن مخصوصا ژاپن و آمریکا
از طرف دیگر کمپانی های فیلم سازی هم دوست دارن عناوین قدیمشون رو دوباره بفروشن.اونم با کیفیت HD
خیلی ها اعتقاد دارن رقابت تو HD مارکتیگ خیلی زود شروع شده.هیچ کمپانی حاضر نیست حتی یه ذره تو این رقابت عقب بمونه.با این وضعیت یه طور حتم DVD نمیتونه عمر CD رو داشته باشه.خود من هم فکر نمی کردم Format War اینقدر زود تموم بشه.به حال فکر میکنم حداقل تا 2سال دیگه و حداکثر تا 5 سال دیگه HD Video حسابی جا میافته.
این مدل از سونی KLV-46X350A و این مدل از سامسونگ LA46F81BDX از نظر من مدل های خوبی هستند.ولی از همه مهم تر اینه که فول HD باشند. از توشیبا هم 46X3500E هم خوبه.از پاناسونیک و پاییونیر هم هرچقدر گرونتر بهتر!
وقتی این دو تا تو سر و کله هم میزدند امیدی به پیشرفت HD Video و سود دهی HD Marketing نبود.ولی از زمانی که BD برنده شده HD Marketing هم اوضاعش بهتر میشه.من به TV معمولی JVC دارم که 15 سال بیشتر داره واسم کار میکنه و هیچ مشکلی باش ندارم. عمر خودشو کرده الان هم تو رده خودش چیزی نیومده که خیلی خفن تر باشه .چون مال من هم منو داره.هم سیستم صدا داره وهم ..،ورودی Scart هم که داره.نقل قول:
وضعیت فول HD هم تثبیت شده هست چون اینقدر کیفیت بالاست که مدل های جدیدتر نمیتونن تغییر زیادی کنن.
مشخص کن که چقدر می خوای هزینه کنی پلاسما میخوای بخری یا LCD ؟نقل قول:
در ضمن تو صفحات قبل چند مدل معرفی شده یه نگاه بنداز
الان کدوم رسیورها خروجی Hdmi دارن؟
کدومشون 1080p رو ساپورت میکنه؟
کدومشون بهتره؟
آخر سر هم قیمت پلیز.:31:
نقل قول:
مشخص کن که چقدر می خوای هزینه کنی پلاسما میخوای بخری یا LCD ؟
در ضمن تو صفحات قبل چند مدل معرفی شده یه نگاه بنداز
حذاكثر 2 ميليون افكر كنم سوني فقط 1 يا 2 مدل 37 داره اما سامسونگ و ال جي مذلهاي بيشتر در اين سايز داره
پيشنهاد شما چيه؟
دوستان در سایتهای مختلف به دنبال توضیحاتی برای مدلهای مختلف LCD Tv SONY بودم که به این سایت برحورد کردم .
فکر میکنم قبل از خرید به اینجا یک سری بزنید بد نیست . یک منبع جالب و کامل از تمام برندهای معروف LCD TV است و همه رو با هم مقایسه کرده و نکته جالب برای من این بود که در تمام کاتالوگهای SONY و چیزی که در مغازه هاست و پشت ویترینه صحبت از سری KLV است در صورتی که در این سایت تولیدات جدید سونی با KDL شروع میشه و تمام مدلهایی که مقایسه شدند با این سری شروع میشن . آیا این به این معنی است که KLV دیگه از دور خارج شده و ما در انتهای خط تولیدات KLV هستیم و باید یک کمی صبر کنیم تا سری جدیدی به بازار ایران برسه ؟کد:http://www.lcdtvbuyingguide.com
از دوستانی که در این مورد اطلاعاتی دارند ممنون میشم که راهنمایی کنند .
چندی پیش کمپانی بزرگ فیلم سازی "برادران وارنر" با اعلام پشتیبانی اختصاصی از فرمت 'دی وی دی' دیسک های Blu-Ray کمپانی سونی، باعث شگفتی بازار و کارشناسان عرصه استانداردهای دیسک های فشرده شد.
به این ترتیب تنها کمپانی های مشهور در زمینه صدا و تصویر پارامونت و یونیورسال بودند که بطور اختصاصی حامیان فرمت HD DVD ماندند، در حالیکه فرمت اختصاصی شرکت سونی با نام Blu-ray توسط کمپانی های Fox, Disney, Lionsgate, Sony, MGM و هم اکنون "برادران وارنر" حمایت میشود.
اخبار فناوری و به ویژه اخبار اقتصادی آن همواره شایعات بسیاری را نیز با خود به همراه داشته است که اینبار شایعه خارج شدن کمپانی های "پارامونت" و "یونیورسال" از قرارداد همکاری با شرکت توشیبا و HD DVD در بسیاری از خبرگزاری ها اعلام شد.
هالیوود هرچند توانست که HD DVD را مایوس کند و Blu-ray را قدرت افزون بخشد اما امکانات برتر و قیمت نهایی ارزانتر HD DVD می تواند کمکی باشد که تنها دو کمپانی هالیوودی حامیان بزرگ آن نباشند و دیگران نیز به آن بپیوندند.
کمپانی Paramount در اطلاعیه ای رسمی کلیه شایعات درباره خارج شدن از قرارداد HD DVD را تکذیب کرد. کمپانی پارامونت بر طبق قرارداد تابستان سال گذشته خود نه تنها 'دی وی دی' های خود بلکه انتشارات شرکت DreamWorks را نیز بر روی فرمت HD DVD انجام می دهد.
کمپانی Universal در پاسخ به شایعات حمایت قاطع خود از HD DVD را اعلام کرد اما تا هنگامی که این کمپانی قراردادی رسمی را در اینباره به امضاء نرسانده است گمانه زنی ها درباره پایان حمایت آنان از HD DVD وجود دارد.
گفتنی است که شرکت Sony برای فرمت Blu-ray آینده روشنی را برنامه ریزی کرده است که بر طبق گفته این شرکت امکانات بسیار جدیدتر و تکنولوژی بسیار متفاوتی فرمت Blu-ray را در سال 2008 میلادی متحول می کند. اما علاقهمندان به استفاده از آخرین فناوری فرمت Blu-ray باید نسخه پخش کننده جدیدتر و هماهنگ با آن را خریداری نمایند که نقطه منفی برای Blu-ray می باشد.
منبع :کد:http://winbeta.net/
متاسفانه بیشتر این ----- ها خروجی 1080i و 720P دارند.خیلی از کانال ها دارن به سمت MPEG4 AVC میرن که هم کیفیت بهتری نسبت به MPEG2 داره و هم صدا رو به صورت Dolby Digital میفرسته. ولی چون کانال های 1080P بیت ریت خیلی زیادی نیاز دارند(مثلا 50Mbs که خیلی خیلی زیاده شاید هزینه ماهانه 40، 50 برابر بیشتر بشه).اگه هم همچین کانال هایی باشند(با بیت ریت کمتر مثلا 9 یا 13) بیشتر تو ژاپن و امریکا هستند.هزینه ای که کمپانی صاحب ماهواره از کانال های تلوزیونی دریافت می کنه بر اساس بیت ریتی هست که بعنوان پهنای باند در اختیار اون کانال قرارداده. البته تو رنج 1080i و 720P کانال زیاد داریم که همینا هم تصاویر خیلی زنده ای دارند.:10:با کدک های جدید همینن روزاست که سروکله 1080P هم پیدا بشهنقل قول:
اما در مورد زسیور های HD:
لاقل دیگه تو این ----- ها از نویز خبری نیست. نویز پوست LCD رو میکنه و پیکسلاشو به مرور زمان می سوزونه.از یه طرف هم اگه HDMI Output نداشته باشند Component رو که دارند که این یه برتری محسوب میشه(نسبت به ----- معمولی)علاوه بر کیفیت خیلی بهتر تصویر نویز به مراتب کمتر میشه
یه سری از ----- ها هستند که خروجی 1080P دارند.همچنین میتونن 1080i رو بگیرن و به 1080P تبدیل کنن.
این که کیفیت چقدر بهتر میشه رو خبر ندارم.
این جور که معلومه قصد خرید LCD داری. اگه به پلاسما های Full HD هم یه نگاهی بندازی بد نیست. اگر خواستی 40 اینچ بخری سونی بخر. سونی مدل های زیادی با این سایز که تو میخوای تو ایران نداره.نقل قول:
تو این سایز سامسونگ رو به LG ترجیح میدم.سامسونگ بهتره.
بعضی از نام گذاری ها سونی بر اساس Region صورت میگیره مثلا لپتاپ های سونی تو اروپا و خاورمیانه از دو حرف و دو عدد تشکیل شده ولی تو آمریکا و ژاپن از دو حرف و سه عدد مثل SZ 370 .نقل قول:
مرسی رضا جاننقل قول:
20 شرکت دیگه هم از صف حامیان HD خارج شدند.
ظاهرا پارماونت تو قردادش قید کرده که اگه تا ماه؟؟؟ توشیبا نتونه وارنر رو به سمت HD بکشونه و علاوه بر اون یه کمپانی مهم الکترونیکی رو HD Exclusive نکنه قرادادش بهم میخوره
با این اوضاع یونورسال هم همین روزاست که HD رو کنار بزاره
این روزا دیگه ضربات آخر هم داره به Hd وارد میشه
نقل قول:
KLV واسه آسیا و اقیانوسیه هست که فعلن آخرین مدلش X350 هست. این سری ساخت ژاپنه.
KDL هم برای آمریکا و اروپا هست و اینجا میشه گفت تقریبا پیدا نمیشه.
برای اطلاعات بیشتر از مدل هایی که تو ایران در دسترسه:
کد:http://www.sony-asia.com/
تصدیق میشود کلیه سری های KLV ساخت ژاپن هستند.و واسه آسیای شرقی و آسیای میانه هست.ظاهرا اشتباه کردیم.چون زودتر تو ژاپن اومده بود فکر میکردیم Japan Exclusiveهستند.نقل قول:
این وسط ایران قاعدتا باید جز خاورمیانه به حساب بیاد که محصولات سونی خاورمیانه هم معمولا تابعیت اروپا رو داره. ولی اینجا همه چی گیر میاد از ساخت مکزیک و اسپانیا بگیر تا ساخت چین و مالزی!
ممنون که راهنمایی کردید . من میخوام Sony S200 با یک سینمای خانگی Sony بخرم ولی 2 هفته مونده به عید میخواه اینکارو بکنم. چون شاید شامل تخفیف و این حرفا بشه . اشتباه نمیکنم که ؟ تو مدل چی ؟
من می خوام یه تلویزیون بخرم که وقتی یه فیلم پخش می کنه با زدن یه دکمه بتونم فیلمش رو داخل حافظه ی خود تلویزیون ضبط کنم. می خوام مارکش sony باشه .حافظه جانبیش هم کم نباشه. قابلیت اتصال flash memory هم داشته باشه. قابلیت اتصال به کامپیوتر هم داشته باشه. خلاصه endesh باشه.
.
اگه مدلی میشناسید به من معرفی کنید اگه می تونید قیمتش رو هم بگید. خلاصه راهنماییم کنید دیگه. هر چی می دونید بگید
.
ممنون میشم
حالا چرا Full HD نمیخری؟نقل قول:
مخصوصن الان که بلوری هم برنده شد و یکی دو سال دیگه HD راه میفته.
نقل قول:
شما منظورت قابلیت Timeshifting هست که تلویزیون های سونی ندارن یعنی کلا تلویزیون های درست حسابی ندارن.اگه دوستان اطلاعی دارن دریغ نکنن.
فکر کنم ماشین زمان ال جی این قابلیت رو داره ولی از لحاظ زاویه دید و بقیه امکانات تقربا تعطیله.
منم با نظر AB موافقم چرا Ful HD نمی گیری؟ حتی اگر هم پنج سال دیگه هم بساط HD تو ایران راه بیافته بازم ضرر کردی در صورتی که همین الانم مارکتش حسابی گرفته
حداقل حداقل این LCD برای شما باید 20 سال کار کنه.حیف 5 سال دیگه مثل قضیه پروجکشن بشه!
یه LCD خوب بخر به همراه یه DVD پلیر که بین 200 گیگ تا یک ترابایت هارد داشته باشه. هم سینما خانگی خوبی داری و هم یه LCD خوب. ماشین زمان زیاد جالب نیستنقل قول:
من می خوام یه تلویزیون بخرم که وقتی یه فیلم پخش می کنه با زدن یه دکمه بتونم فیلمش رو داخل حافظه ی خود تلویزیون ضبط کنم. می خوام مارکش sony باشه .حافظه جانبیش هم کم نباشه. قابلیت اتصال flash memory هم داشته باشه. قابلیت اتصال به کامپیوتر هم داشته باشه. خلاصه endesh باشه.
.
اگه مدلی میشناسید به من معرفی کنید اگه می تونید قیمتش رو هم بگید. خلاصه راهنماییم کنید دیگه. هر چی می دونید بگید
.
ممنون میشم
از راهنماییت ممنون. پس حالا یه DVD Player خوب معرفی کن :31:نقل قول:
با سلام
بلاخره lcd رو خریدم LG مدل 32LC7R عالیه هم تصویرش هم نماش
دوستان تو خرید lcd زیاد این دست و اون دست نکنید تقریبا همه lcd ها همه درگاهها رو دارن
به نظر من بالای 1.5 بابت تلوزیون دادن حماقته
نقل قول:
از 1.5 به بعد تازه شروع میشه
كسي ميدونه چه مدلهاي سينمايي خانگي رو سامسونگ توي اين جشنوارش با lcd هاي 40 بت بالا هديه ميده؟
نقل قول:
اگه اشتباه نکنم فکر کنم فقط با سری اف سینمای خانگی هم میده.(40 اینچ)
یه دو تا مدل دیگه هم بود که 46 بودن.
ولی دلتو زیاد به اینجور چیزا خش نکن.اگه جنس تاپی بودن هیچ وقت مفتی نمیدادن.:10:
این سینما خانگی ها اصلا بدرد نمی خورن. حیف که کنار یه LCD دو سه میلیونی یه همچین سینمایی بزارینقل قول:
لطفا حواستون باشه که چی مینویسید. خیلی از دوستان اینجا، بالای 1.5 پول دادن.نقل قول:
من فکر میکنم توشیبا در این زمینه مدل های زیادی داشته باشهنقل قول:
اگه میشه یکی به من کمک کنه
من میخوام یه LCD یا پلاسما بخرم. 40 تا 46 اینچ
2 تا 2.5 میلیون هم پول بابتش میدم
حالا چی بخرم خوبه؟ sony sumsong panasonic lg ?????
حالا hdfull باشه لازم میشه؟ فلا که تو ایران نیومده که میاد جا میوفته
ممنون میشم :20:
نقل قول:خب میبینم که مثل من دنبال TV میگردی :31:و میخوای خرج کنی و مسلما بهترین نتیجه رو هم میخوای منم الان مدتی است که دنبال این مسئله هستم و چیزهای زیادی دستگیرم شده . من خریدمو موکول کردم به 3 هفته آخر سال ( چون اینجا فعلاًً 1 متر برف باریده !! و تا آب بشه و خیابونا باز بشن و زندگی عادی شروع بشه 1 ماه طول میکشه . من ساکن رشت هستم ) . ولی اینجا خواستم فقط نظرمو بدم چون بعضی ها نظرشون جدا از مدل ، Full HD است . ولی نظر شخصی من این نیست و با شما موافقم . به این دلیل که اول از همه بیشترین استفاده ای که از این LCD TV میخواد بشه چیه ؟ ماهواره ! پس ماهواره میشه 480i و تا 1080p خیلی فاصله ست؟؟ فرض کنیم Full HD گرفتیم!! تا توش Full HD نبینیم که برتریش به 720p معلوم نمیشه؟ میشه؟؟ خب.... حالا چی داریم که 1080p باشه که توش ببینیم؟؟ حالا از اونور! چقدر چیزای مختلفی داریم که زیر 720p باشه؟ ماهواره - DVD - تلویزیون ایران و - DivX که خب اینا هم توی 720p بخاطر رزولوشن نزدیکتر، بهتر نمایش داده میشن در نتیجه من هر مدل 1080p از هر برندی رو برای خرید تو ایران رد میکنم!:5: نه به خاطر اینکه مشکلی داشته باشند بلکه بخاطر اینکه فعلا مناسب استفاده در ایران نیستن! عدم وجود کانالهای Full HDو استفاده های ما هم درسته که تقریبا همه چی رو شامل میشه! ولی بازم چیزی نیست که بگیم الزاما به 1080p نیاز داره!! 768 * 1366 واقعا انتخاب معقول تریه ... میتونی تو این سایتها هم یک سری بزنی که توضیحات کاملی در این مورد نوشته . اینجا میتونه واقعا بهت در انتخاب کمک کنه . اینجا حتی برای کشورهای دیگه هم برای بیشترین استفاده 720P رو پیشنهاد کرده !![من بعد از جستجوی زیاد نظرم SONY KLV-40S200 یا به اختصار S200 . البته KLV-37S310 هم چیز بدی نیست چون 37 Inch و با توجه به اندازه اتاق حال من خیلی معقولتره ولی تو بازار اینجا ندیدم . البته اگه میتونستم بودجه بیشتری بزارم حتماً KLV-40V200 میگرفتم که از همه نظر از دو مورد بالا سرتره . اینم آدرس سایت مربوط به خاور میانه SONY .کد:http://www.currys.co.uk/martprd/editorial/Televisions_Buyers_Guide
کد:http://www.sony-asia.com/productcategory/tvp%2Blcd%2Btv?site=hp_en_AP_iL
در مورد پلاسما هم من نظری ندارم . چون زیاد تعریفشو نشنیدم دنبالش نرفتم . ولی اگه تو سایت یک چرخی بزنی خودت متوجه میشی که بیشتر بازار دست LCD است .:27:
[quote=Reza;1997636]خب میبینم که مثل من دنبال TV میگردی :31:و میخوای خرج کنی و مسلما بهترین نتیجه رو هم میخوای منم الان مدتی است که دنبال این مسئله هستم و چیزهای زیادی دستگیرم شده . من خریدمو موکول کردم به 3 هفته آخر سال ( چون اینجا فعلاًً 1 متر برف باریده !! و تا آب بشه و خیابونا باز بشن و زندگی عادی شروع بشه 1 ماه طول میکشه . من ساکن رشت هستم ) . ولی اینجا خواستم فقط نظرمو بدم چون بعضی ها نظرشون جدا از مدل ، Full HD است . ولی نظر شخصی من این نیست و با شما موافقم . به این دلیل که اول از همه بیشترین استفاده ای که از این LCD TV میخواد بشه چیه ؟ ماهواره ! پس ماهواره میشه 480i و تا 1080p خیلی فاصله ست؟؟ فرض کنیم Full HD گرفتیم!! تا توش Full HD نبینیم که برتریش به 720p معلوم نمیشه؟ میشه؟؟ خب.... حالا چی داریم که 1080p باشه که توش ببینیم؟؟ حالا از اونور! چقدر چیزای مختلفی داریم که زیر 720p باشه؟ ماهواره - DVD - تلویزیون ایران و - DivX که خب اینا هم توی 720p بخاطر رزولوشن نزدیکتر، بهتر نمایش داده میشن در نتیجه من هر مدل 1080p از هر برندی رو برای خرید تو ایران رد میکنم!:5: نه به خاطر اینکه مشکلی داشته باشند بلکه بخاطر اینکه فعلا مناسب استفاده در ایران نیستن! عدم وجود کانالهای Full HDو استفاده های ما هم درسته که تقریبا همه چی رو شامل میشه! ولی بازم چیزی نیست که بگیم الزاما به 1080p نیاز داره!! 768 * 1366 واقعا انتخاب معقول تریه ... میتونی تو این سایتها هم یک سری بزنی که توضیحات کاملی در این مورد نوشته . اینجا میتونه واقعا بهت در انتخاب کمک کنه . اینجا حتی برای کشورهای دیگه هم برای بیشترین استفاده 720P رو پیشنهاد کرده !!
[کد:http://www.currys.co.uk/martprd/editorial/Televisions_Buyers_Guide
باید به عرضتون برسونم که اینجوریا هم که شما میگید نیست. خیلی ها از همین الان تو ایران دنبال HD هستند.یه سر به این سایت بزنید تا ببنید تو ایران خودمون چه جور دارن فیلم های HD رو DVD می فروشن
هر DVD هم 1350 تومن!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو خیلی از شهرا هم دارن میفروشن.تو اینترنت هم براحتی میشه از وب سایت های برادران روسی داونلود کرد!
اعتقاد شخصی من اینه که قضیه پروجکشن واسه Hd Ready ها تکرار میشه!
کاملا موافقم.نقل قول:
باید به عرضتون برسونم که اینجوریا هم که شما میگید نیست. خیلی ها از همین الان تو ایران دنبال HD هستند.یه سر به این سایت بزنید تا ببنید تو ایران خودمون چه جور دارن فیلم های HD رو DVD می فروشن
هر DVD هم 1350 تومن!
تو خیلی از شهرا هم دارن میفروشن.تو اینترنت هم براحتی میشه از وب سایت های برادران روسی داونلود کرد!
اعتقاد شخصی من اینه که قضیه پروجکشن واسه Hd Ready ها تکرار میشه!
شما تا 10 سال بعد فقط میخایی ماهواره ببینی که S200 میخری؟مسلما نه!
S200 الان یه چیز تقریبا رده خارج هست.مطمئن باشین که بیشتر از 3 یا 4 سال نمیتونین ازش استفاده کنین.
دوستان اگه قيمتها رو هم دارين لطف ميكنين بگين؟
مثلا سونى Klv46x200a، 300a، 350a
Klv40x200a، 300a
Klv40v300a، 40s300a
سامسونگ M81، F81
توشيبا 46x3500a
شب عيد فكر ميكنيد قيمتها افت بكنه؟
يه سوال ديگه: چجورى ميشه فهميد كه مثلا سونى ژاپنى اصل هست يا نه؟
و سوال سوم: اين HD READY يا FULL HD يا چيزاى مشابه رو چگونه ميشه متوجه شد؟
منرو نگاه كردم ولى متوجه نشدم.کد:www.sony-asia.com
آقا پلاسما panasonic 42pv7 چه طوره؟
مدل دیگه ای از پاناسونیک نیست هم قیمت این که بهتر باشه؟
قیمت KLV های 46 اینچ باید حدود 4 باشهنقل قول:
سامسونگ های فول HD هم معمولا دوروبر 3 هستند(46 اینچ)
اینکه اگر شب عید قیمت افت کنه و این افت قیمت ارزش صبر کردن رو داره یا نه رو نمیدونم
کلا این مدل ها بدون شک (Klv-46x200a، 300a، 350) ژاپنی هستند. پشت LCD نوشته شده حتی دفترچه اون هم تو ژاپن پرینت گرفته شده! البته به جز کنترل که جز Accessories به حساب میاد.علت گرونی این سری از مدل های سونی هم به همین دلیله
نقل قول:خوب هر کی یک نظری داره . من فکر میکنم که خرید همین LCD در همین حالا خودش یک طور آینده نگری . مگه چند نفر از 10.000 نفر میرن LCD بخرن ؟ در ضمن به منم گفتن که V200 نست به S200 بهتره ولی وقتی این دوتا رو کنار هم مقایسه میکنم برتری خاصی نمیبینم . من از نمایندگی SONY پرسیدم و یارو گفت : فرقی نمیکنند فقط V200 یکم خوشگلتره:20: .
از همه اینها که بگذریم اگر منطقی به موضوع نگاه کنی میبینی که LCD در اول راهه و کلی مشکل بزرگ و کوچیک داره . از Upscaling و responce time گرفته تا Ghosting و ... من میخوام فعلا S200 بگیرم و تا چند سال دیگه که تکنولوژیش تثبیت پیدا کرد دوباره خودمو به روز کنم. شما فکر میکنید که اگه Full HD بخریم مثلا تا 10 سال دیگه بیمه ایم ؟ مسلما که نه . الان خرید این طور چیزا مثل خرید کامپیوتر شده باید که باید هر از چند سالی Update بشه . فقط افرادی که خیلی به روز بخرن بیشتر ضرر میکنن . مثل اینه که الان بری Core 2 Extreme QX6700 بخری 1.200.000 تومان . خوب 4 ماه دیگه ارزون میشه :31:
نقل قول:خوب هر کی یک نظری داره . من فکر میکنم که خرید همین LCD در همین حالا خودش یک طور آینده نگری . مگه چند نفر از 10.000 نفر میرن LCD بخرن ؟ در ضمن به منم گفتن که V200 نست به S200 بهتره ولی وقتی این دوتا رو کنار هم مقایسه میکنم برتری خاصی نمیبینم . من از نمایندگی SONY پرسیدم و یارو گفت : فرقی نمیکنند فقط V200 یکم خوشگلتره:20: .
از همه اینها که بگذریم اگر منطقی به موضوع نگاه کنی میبینی که LCD در اول راهه و کلی مشکل بزرگ و کوچیک داره . از Upscaling و responce time گرفته تا Ghosting و ... من میخوام فعلا S200 بگیرم و تا چند سال دیگه که تکنولوژیش تثبیت پیدا کرد دوباره خودمو به روز کنم. شما فکر میکنید که اگه Full HD بخریم مثلا تا 10 سال دیگه بیمه ایم ؟ مسلما که نه . الان خرید این طور چیزا مثل خرید کامپیوتر شده که باید هر از چند سالی Update بشه . فقط افرادی که خیلی به روز بخرن بیشتر ضرر میکنن . مثل اینه که الان بری Core 2 Extreme QX6700 بخری 1.200.000 تومان . خوب 4 ماه دیگه ارزون میشه :31:
نقل قول:
این مشکل ها که میفرمایین تو مدل های بالاتر کاملا حل شده.
ال سی دی هم مثل کامپیوتر نیست که هر روز چیز جدیدی بیاد.ممکنه تکنولوژی هاش بهتر بشن ولی اصلش ثابته.
شما اگه الان S200 بگیری و یه فیلم اکشن توش ببینی حالت از Ghosting ش به هم میخوره.
دوستان به جرات میتونم بگم تک ترین فرومی هستش در مورد راهنمایی tv دیدم
یک راهنمایی میخواستم در مورد خرید lcd دوستان از برند سونی میخوام بخرم منتها بین سری v و Dموندم سری d
200 تومان از سری v گرون تر هستش قیمت برای تاریخ 86/10/24 هستش سری d را گفت 2.200 من طی تحقیقی
که کردم فرقش بجز ورودیهای بیشتری که سری d دارد در بحثی به نام motion flow سری d دارد سری v ندارد
ایا ارزش این 200 تومان اضافه را دارد یا نه
سوال دوم یکی از بستگان ما یک تی وی پاناسونیک ویرا 30 اینچ داره از نوع crt حالا میخواد یک سینما خانوادگی بخره تو رنج 300 تومان هم صدا براش مهمه هم بخصوص استیلش خواستم اگر مدلی مد نظرتون هست اگر ممکن با عکس بگید تا بهش بگم
سوالاتم زیاد شد شرمنده
این پست و ندیدین!!؟؟؟نقل قول:
دوست عزیز من هنوز نخریدم و لی واقعاً دوست دارم یک LCD بگیرم که بعد پشیمون نشم . برای همین هم دارم تحقیق میکنم . من S200 و V200 رو از نزدیک در حال پخش یک فیلم DVD اکشن دیدم ولی هیچ Ghosting تو هیچ کدوم نبود . میخوام بدونم که منظورت از Ghosting همون شبحی است که بعد از هر تصویری در امتدادش میمونه ؟نقل قول:
اگه اینه واقعا من ندیدم . چرا ؟ :18:
[quote=tohid_abi;2001032]دوستان به جرات میتونم بگم تک ترین فرومی هستش در مورد راهنمایی tv دیدم
یک راهنمایی میخواستم در مورد خرید lcd دوستان از برند سونی میخوام بخرم منتها بین سری v و Dموندم سری d
200 تومان از سری v گرون تر هستش قیمت برای تاریخ 86/10/24 هستش سری d را گفت 2.200 من طی تحقیقی
که کردم فرقش بجز ورودیهای بیشتری که سری d دارد در بحثی به نام motion flow سری d دارد سری v ندارد
ایا ارزش این 200 تومان اضافه را دارد یا نه
-----------------------------------------------------
دوست عزیز گذشته از مورد motion flow گزینه های دیگری مثل 24P True Cinema و 10 bit Panel که این پانل 10 Bit استاندارد سری D است و از سری V فقط در V300 وجود داره نیز از مزیتهای سری D هستند . همچنین BRAVIA Theatre Sync هم که امکانات خوبی رو برای افرادی که سینمای خانگی SONY دارن فراهم میکنه در بعضی از سری V و تمام سری D وجود داره . من پخش سری D رو ندیدم و نمیدونم که قیمتش چطوره . شما نوشتی 2.200 ! . من تصمیم داشتم با 2.200 یک S200 بگیرم 1.600 و با بقیشم یک Home Theatre system + یک میز LCD TV .
شما میدونین این 32 اینچ سری D چنده ؟
در ضمن اگه به این لینک سر بزنی میتونی هر کدومو که خواستی با هم مقایسه کنی . این کارو خیلی راحت میکنه
کد:http://www.sony-asia.com/productcategory/tvp%2Blcd%2Btv?site=hp_en_AP_i
رضا جان ممنون از جوابت
عزیز با این شماره تماس بگیر اسم شرکت: بازرگانی ایران هر مدلی را که بگی به شما میگن 66969491
تلويزيون ال سي دي 32 اينچ هيتاچي چنده؟ كيفيت داره يا نه؟؟ امكانات خاصي هم داره؟ كلاً كدوم مارك بهتره؟...
از نظر کیفیت بد نیست.ولی عمرا به گرد پای سونی و سامسونگ برسهنقل قول:
از من میشنوی سونی بگیر.
دوستان با توجه به جستجوهای من در نت تمامی LCD های 32 اینچ تمامی شرکتها یعنی آ خرین تولید آنها را بررسی کردم و متوجه شدم که نام مدل با توجه به مناطق جهانی نام گذاری می شود چرا که سیستمهای اروپایی برای پخش HD ----T و قاره آمریکا از ATSC - QAM استفاده می کنند و بعضی مدلها همراه با CI یا common interface که کارت برای دیکود کردن کانالهای پولی دیجیتال می باشد ارائه می شود و اما در ایران تلویزیون هایی با این مشخصات وارد نمی شود چرا که اصلا سیستم پخش دیجیتال در ایران Broadcast نمیشود لذا نام مدلهای خاورمیانه که از امارات وارد می شود با سایتهای جهانی فرق دارد اما در کلیات شبیه است.
مثلا پاناسونیک 32 اینچ جدید در ایران و خاورمیانه ; TX-32LX700Y که y مربوط به خاور میانه و نبود سیستم ِDVB-T اشاره دارد.اما در آمریکا و کانادا TC-32LX700 و در بریتانیا TX-LXD700A نام دارد.
اما نزدیکترین سایت برای مقایسه مدلها برای ما سایت asia.cnet.com است.
اما مدل Panasonic TX-32LX700 در بین مدلهای 32 در ایران بهترین و با توجه به امکانات ارزانترین مدل است.
و اما سایت تولید کننده واقعی سری ماد ایرانXVISION
این پاناسونیک دارای پاسخ 6ms , Brightness = 500 cd/m2 , در سیستم NTSC 120HZ , در PAL 100HZ است و کانترست آن 1:8500 است.
تلویزیون سامسونگ مدل 2970 ما طی مدت 2 ماه دوباره خراب شد و نزدیک 20 تومن دادیم 700 هزار پولش را داده بودیم بابام میخواست بندازش تو کوچه ولی آنقدر سنگینه نتونست
جنس کره ای = ریختن پول در جوی آب
آنقدر از این کره ای ها کشیدم که بگم شاخ در میارین