لینک اون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست . اما متاسفانه الان پرشینگیگ مشکل داره و نمی شه دانلود کرد . باید خیلی زود درست بشه. دوباره امتحانش کن
Printable View
لینک اون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست . اما متاسفانه الان پرشینگیگ مشکل داره و نمی شه دانلود کرد . باید خیلی زود درست بشه. دوباره امتحانش کن
نقل قول:
ممنون
دانلود کردم
خیلی عالیه
خواهش می کنم .
موقع اجرا پیغام خطای زیر میاد:
یکی از دوستان بنده را راهنمایی میکنه؟؟؟
سلام.
1- چه موقعی این پیام میاد؟
2- اولین بار هست که این رو نصب می کنی یا اینکه قبلا هم نسخه های قدیمی تر اون رو داشتی؟
موقع اجرا میاد این پیغام
من این اولین نسخه ای هست که تا بحال نصب کردم
تنها کسی که می تونه در این مورد به تو جواب بده ام بی تی هست. به اون پیغام خصوصی بده . البته اون هر بار که تو انجمن بیاد به این تاپیک هم سر می زنه اما الان چند روز هست که نیومده.
+++
موقع نصب خطایی اتفاق نیفتاد؟
+++
می تونی یه بار اون رو پاک کنی و بعد نصب شاید درست بشه
همین کارو هم کردم
حتی یه بار دیگه هم دانلودش کردم ولی فایدهای نداشت
به ایشون هم پی ام زدم باید صبر کنیم تا بیان
دوسته عزیز خطایی که برای شما پیش اومده همون طور که از اسمش پیداست، غیرمنتظره هست
یعنی خطای متداولی نیست ، ممکنه برنامه با یه چیزی روی سیستم شما مشکل داشته باشه.
این طور که تا حالا مشخص شده ، برنامه روی بعضی نسخه های ویندوز کاملا درست عمل نمی کنه.
که انشاالله تلاش بر اینه که همه ی مشکلات فعلی توی نسخه ی بعدی برطرف بشه.
در مورد خطای ذکر شده ، واقعا نمیشه نظر خاصی داد.
فقط شرمندگی ، شرمندگی از ناتوانی :oops:
من حتی روی سیستم دانشگاه اینو نصب کردم اونجا هم این خطا را میداد
به جز کامپیوتر خودم فکر کنم تا حالا روی 2-3 سیستم دیگه هم نصبش کردم ولی بازم همین خطا را میده
==========>راستی این نسخه جدید کی ارائه میشه؟؟
خیلی عجیب هست!
+++
خدمت mbt محترم: علاوه بر اینکه رو بعضی ویندوز ها کار نمی کنه رو بعضی ویندوز ها هم بعضی امکاناتش کار نمی کنه! به نظر من کد رو از اول خط به خط تحلیل کن و هر جایی که مربوط به ویندوز می شه و نه خود برنامه یه بازنگری بکن.
فكر كنم منظورتون از بعضي قابليت ها محاسبه ي هزينه بود ديگه.
درست ميگين.
به همين علته كه نسخه ي جديد برنامه داره كاملا متفاوت ميشه.
ور درضمن كاملا از نظر كد با نسخه هاي قبل فرق مي كنه ، اصولي تر و حرفه اي تر نوشته مي شه..
خطايي كه دوستمون در موردش حرف ميزنن هم خيلي جالبه ، چون تا حالا همچين خطايي گزارش نشده.
نسخه ي جديد از اونجا كه داره توش تغييرات اساسي اعمال ميشه و كلي قابليت جديد داره بهش اضافه ميشه ، اگه قرار باشه اصولي نوشته بشه ، بايد براش وقت گذاشت .
عجله از كيفيت كار كم مي كنه ، ولي دركل زياد طول نمي كشه.
ممنون از توجهتان جنابMbt925
امیدوارم که نسخه جدیدش را ما بتونیم استفاده کنیم
ان شا الله!
+++
موفق باشی و بسیار عالی هست که کد رو از اول و اصولی درست می کنی. باز هم تشکر .
سلام به همه دوستان خوب، خيلي وقت بود كه به اينجا سر نزده بودم ، Mbt جان نسخه جديد MB Timer نذاشتي واسه دانلود؟؟ من كه يه خورده سرم خلوت شد نسخه جديد Turbo Dial Info رو نوشتم !!! امكانات جديدي كه داره :
نمايش پهناي باند استفاده در ارسال و دريافت.
محاسبه حجم استفاده شده در هر كانكشن. و حجم كل استفاده شده در تاريخ مشخص و مدت مشخص
گراف پهناي باند.
جستجوي كانكشن ها
ببين نظرت چيه لينك دانلودش اينه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه قبلا نصب كرديد لينك آپديت اينه :
یعنی نرم افزار اون شرکت رو شما مینویسید ؟
خیلی خوبه
راستی Turbo Net Manager رو هم شما نوشتی ؟
خوب اگه بين خودمون بمونه من نوشتمش !!! مگه دانلودش كردي؟؟؟؟؟؟ نكنه مي خواستي كركش كني :( ، اگه مي دونستي برنامه نويسا چقدر از كرك شدن برنامه هاشون ناراحت ميشن هيچوقت هيچ برنامه اي رو كرك نمي كردي!!! برنامه مثل بچه آدم مي مونه كركر هم مثل دوست ناباب بچه آدم!!! حالا نظرت در موردش چيه؟ راستي به زودي يه قابليت جديد هم بهش اضافه مي كنم البته تا دو سه هفته ديگه، اكانتينگ بر حسب حجم Receive كاربر. فكر كنم به درد كافي نت هايي كه adsl دارن بخوره.
راستي اگه نظري در موردش داري بگو خوشحال ميشم بدونم.
ببخشیدها می خواستم بدونم چه کارهایی که برنامه انجام میده؟
كدوم برنامه رو مي گي؟
MBTimer : محاسبه قيمت تلفن و اينترنت + امكاناتي كه بايد اين نرم افزار داشته باشه + حمايت بچه هاي P30world :D + رايگان
Turbo Dial Info : محاسبه قيمت تلفن واينترنت + نمايش پهناي باند استفاده شده + حجم استفاده شده + بايگاني + تاريخ شمسي + رايگان
Turbo Net Manager : نرم افزار مديريت كافي نت + امكاناتي كه اين نرم افزار بايد داشته باشه.
خیلی ممنون هیچ کدومشون رو نمی دونستم.
شوخي مي كني؟
شبیه چت روم شده اینجا
برنامه های خوبی هستند
خیلی خوش دست مینویسی
آره
برای کرک دانلود کرده بودم
کرک هم شد :d
شرمنده دیگه
اون زمان خیلی پست بودم
خوب برنامه تایمرت رو ندیدم
اما کافی نت منیجر خیلی خوشدست و راحته
اگه خواستی میتونم برای امنیتش تو پی ام کمکت کنم
بهترین برنامه DU Meter هست همشو استفاده کردم این از همه بهتر بود
مي دونم نبايد تو اين تاپيك در مورد موضوعي غير موضوع تاپيك پست بزنم اما Soda جان پهت پي ام ميدم. حتي اگه شده يه بار باهم چت كنيم. در مورد امنيت برنامه.
AB جان DU متر چيه؟ نسخه جديد Turbo Dial Info رو هم استفاده كردي؟ در مورد امكانات DU Meter بگو . مرسي
DU Meter رو دانلود كردم. اصلا جايي براي صحبت كردن نداره!!! موفق باشيد.
زیاد غصه نخور
در مورد برنامه های مختلف نظر غیر کارشناسی زیاده ...
اقا يه برنامه خيلي خوب و راحت و با امكانات زياد براي adsl نيستش يا بنويسيد!!!
سلام به همه ی دوستان عزیز.
Erroring عزیز ، می دونی فلسفه وجودی این تاپیک چیه؟
از اونجا که MB Timer دارای اشکالات بود و جا واسه ی کار زیاد داشت ، و هدف اصلی این بود که بعد از زدن این تاپیک تازه تایمر شدنشو شروع کنه ،
تصمیم بر این شد که این تاپیک زده بشه ، و حول اشکالات و امکاناتی که قراره ازش کم بشه و بهش اضافه بشه ، تبادل نظر بشه.
شما اگه دوست دارین در مورد نرم افزارتون نظرسنجی کنید ، یا به دوستان معرفیش کنید ، می تونید یه تاپیک بزنید و اگه می خواید من روی برنامتون نظر بدم ، می تونید ، پبغام خصوصی بدین .
ولی اگه می خواین در مورد اشکالات برنامه ی فعلی (MB Timer) صحبت کنید ، من با تمام وجود نظراتتونو می خونم و از تجربیاتتون استفاده می کنم.
ممنون از حسن نیتتون.
من متاسفانه صفحات اول تاپيك رو نخوندم تقصير منه من با خوندن موضوع تاپيك فكر كردم اينجا كلا در مورد همه تايمر ها صحبت ميشه. شرمنده. تكرار نميشه.
erroring جان این برنامه Turbo Dial وقتی چند تا اشکال داره
1.تبلیغات داره
2.لیستش خود به خود ریست میشه
3.بعضی وقت ها قیمت رو حساب نمیکنه
الان نوشته 32 دقیقه هست که کانکت هستم ولی قیمت اینترنت و تلفن صفره
خب DU Meter هم محاسبه قیمت نداره ولی لا اقل لیستش خود به خود پاک نمیشه
با عرض پوزش از MBt925 ولی مجبورم پاسخ شما رو بدم :
1 ـ عزیز من تبلیغاتش یه پنجرس که میره زیر تمام پنجره هایی که باز کردی. واسه اینکه اون زیر هم باز شد عصبانی نشی یه جکم داره هر تبلیغشنقل قول:
1.تبلیغات داره
2.لیستش خود به خود ریست میشه
3.بعضی وقت ها قیمت رو حساب نمیکنه
الان نوشته 32 دقیقه هست که کانکت هستم ولی قیمت اینترنت و تلفن صفره
خب DU Meter هم محاسبه قیمت نداره ولی لا اقل لیستش خود به خود پاک نمیشه
2 ـ عزیز من لیستش خود به خود ریست نمیشه. بلکه هر روز کانکشن های همون روز رو نشون میده واسه اینکه کانکشن های قبلیت رو ببینی یا گزینه All رو بزن یا دوره زمانی که می خوای کانکشن های اون زمان رو ببینی انتخاب کن.
3 ـ این مشکل اولین باره که گزارش میشه ویندوزتون ویستاست؟ اگه XP بازم دقت کنید کی ها قیمت رو محاسبه نمی کنه تو تاپیک همون نرم افزار پست بزنید ممنون میشم.
دوست عزیز آقای erroring میشه نرم افزارهایی که نوشتی را معرفی کنی و برای هرکدوم لینک دانلود بگذاری ممنونت میشم
لینک تاپیک رو واسم خصوصی بزن اینجا رو خیلی شلوغ کردیمنقل قول:
دوستان واسه اینکه اینجارو بهم نریزیم ادامه بحث تو این تاپیک :
مرسی
سلام دوستان عزیز
نسخه ی جدید MB Timer با تغییر کامل دیگه داره آماده می شه.
می خواستم قابلیت های جدید رو بگم ، تا اگه چیزی کم و کسری داره ، دوستان بگن.
قبل از اون مشکل بعضی دوستان که نسخه 1.8.0 براشون هزینه رو محاسبه نمی کرد هم حل شد و می تونن از همون لینک برنامه رو دانلود کنن.
قابلیت های نسخه ی 2.2.0 :
1.پشتیبانی دو زبان فارسی و انگلیسی به صورت کامل
2.سفارشی شدن رنگ دکمه ها و پنجره ها
3.محاسبه ی هزینه و زمان کارت ها عادی اینترنت و مولتی کارت
4.گزارش گیری از وضعیت کلیه اکانت ها موجود
5.پسورد گذاری
6.محاسبه هزینه تماس ، با شناسایی مقصد تماس و استفاده از تعرفه ی مربوطه بر حسب مسافت
و قابلیت های جزئی دیگه که نیازی به گقتنشون نیست.
دوستان در مورد کم و کسری ها نظر بدن.
بسیار متشکر و ممنون برای این نسخه اصلاح شده.
برای بعدی هم صبر می کنیم. با امید هر چه سریع تر رسیدن به "کاملترین و بهترین تایمر اینترنت که تا حالا دیدین"
این هم لینک راپید شیر برای کسایی که با پرشین گیگ مشکل دارن.
کد:http://rapidshare.com/files/45536229/MB_Timer_1.8.0_Final.exe
اينم لينك مستقيم Parsa براي كسايي كه با Rapid مشكل دارن ... :31:
کد:http://www.parsaspace.com/wookman//application/MB_Timer_1.8.0_Final.exe
نقل قول:نقل قول:
امیدوارم که تو نسخه جدید دیگه این مشکل من وجود نداشته باشه:31: