باز خوبه آرسنال نسری و خریده........................................ ..........
Printable View
باز خوبه آرسنال نسری و خریده........................................ ..........
سلام!!!از صفحه ی 4 انجمن خبر ورزشی تاپیک به این مهمی رو کشیدم بالا!!!متاسفم برا طرفدارای ارسنال در پی 30 ورلد!!!پس کجایید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
ارسنال وضعیتش در لیگ چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چندومه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ادواردو داسیلوا مهاجم کروات توپچی ها که چندی پیش دچار مصدومیتی سنگین شده بود تا اواسط دی ماه به میادین باز خواهد گشت .ادواردو دچار مصدومیتی بسیار بسیار سنگین و خطرناک از ناحیه مچ پا شده بود و از بازی آرسنال در خانه ی بیرمنگام تا به حال نتوانسته به حالت عادی خود باز گردد . تست های پزشکی نشان دهنده ی این هستند که ادواردو نمی تواند تیم را در این سال همراهی کند و تا شروع سال جدید ( 2009 ) باید دور از مستطیل سبز و با مراقبت کامل به تمرین های خود ادامه دهد .
وی می گوید : وضعیتم روبه بهبود است و پایم هر روز بهتر از روز قبل می شود . امیدوارم که تا کریسمس ( اواسط دی ماه ) بتوانم به جمع تیم ملحق شوم . فردا شب کرواسی برابر انگلستان قرار خواهد گرفت و وی که در مقدمانی یورو 2008 سبب حذف این تیم ( انگلیس ) شد بی صبرانه منتظر است تا به زمین برگردد و برای تیم کشورش بازی کند .
او در ادامه می گوید : راه بسیار طولانی را برای بهبود پشت سر گذاشته ام و نیمی از آن در مقابلم قرار دارد . در کل وضعیتم خوب است و فقط می خواهم بازی کنم . زمان به سختی می گذرد . باید تلاشم را هر روز بیشتر کنم . هنوز راه طولانی در پیش دارم و اگر کوشش نکنم موفق نمی شوم . نتایج خوب تیم هم می تواند تاثیر مثبتی بر روی من بگذارد . امیدوارم که زود تر در ترکیب آرسنال قرار گیرم و برای این تیم گلزنی کنم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع : arsenal.ir
بازی بعدی چه روزیه؟ پخش میشه یا نه؟؟
در هفته ی پنجم لیگ برتر توپچی های لندن توانستند مثل همیشه در یک بازی زیبا و روان تیم حریف یعنی بولتون را با نتیجه ی سه بر یک شکست دهند .
در نیمه ی اول با اینکه توپچی ها بازی را در اختیار داشتند علارغم روند بازی و روی یک ضربه کرنر گل اول را در دقیقه ی چهارده دریافت کردند . بعد از گل فشار بی اما یاران ونگر را بر روی دروازه ی حریف شاهد بودیم که طی چند دقیقه سه موقعیت گل که دو تای انها به تیرک اصابت کرد و یکی از آنها به کرنر رفت . و بالاخره بعد از حملات پی در پی بنتنر با پاس زیبای خود موقعیت گلی را برای آدبایور پدید آورد که ابوئه از راه رسید و آن را وارد دروازه کرد . یک دقیقه بعد از این گل یعنی در دقیقه ی بیست و هفت خود بنتنر توانست با حمله ای که آدبایور شروع کرده بود و پاس گلی که دنیلسون داد گل دوم و گل برتری آرسنال را وارد دروازه ی حریف کند . از جمله صحنه های ناگوار نیمه ی اول مصدومیت کلیچی در اواخر نیمه بود که به نظر می رسد مصدومیتی طولانی مدت باشد . آرسنال در این نیمه یازده کرنر به دست آورد !
اما در نیمه ی دوم . بازهم روند بازی در دستان لندنی ها بود اما در پاره ای از اوقات بولتون هم شانس خود را امتحان می کرد . پاس کاری زیبای آرسنالی ها باعث می شد تا دفاع بولتون برای چند ثانیه از هم بپاشد . در این نیمه تیم حریف شانس گلزنی داشت که با درخشش آلمونیا نتوانست گلی به ثمر برساند . در ادامه ی بازی و زمانی که بنتنر جای خود را به والکات داد روند بازی بیش از پیش هجومی شد و حرکات زیبای والکات بازهم برای آرسنال گل ساز بود . او در دقایق آخر با حرکت خود شکافی را در وسط خط دفاع حریف پدید آورد و با پاس زیبای خود به آدبایور و سانتر کوتاه و در عرض وی سبب شد تا گل سوم به نام دنیلسون ثبت شود .
جیورو در نیمه ی دوم به جای کلیچی مصدوم به زمین آمد . بنتنر در دقیقه ی هفتاد و سه جای خود را به والکات داد و رامسی هم در دقیقه ی هشتاد و پنج به جای ابوئه به میدان آمد . سانگ هم در این بازی با کارت زرد داور جریمه شد . آرسنال در این بازی هفده کرنر کسب کرد .
آرسنالی های معلم !
گری مگسون مربی تیم فوتبال بولتون بعد از شکست خانگی مقابل توپچی های لندن اعتراف کرد که ونگر و شاگردانش مانند یک معلم به آنها فوتبال را آموزش دادند .
مگسون در مصاحه با ستانتا اسپرت می گوید : در این دیدار آرسنال از تمامی لحاظ از ما برتر بود و در اینکه آنها شایسته برد بودند هیچ شکی وجود ندارد . ما توسط کوین دیویس به گل رسیدیم ولی آرسنال چند دقیقه بعد در زمین خودی ما را زمین گیر کرد . آنها به خوبی بازی را اداره میکنند و بدون شک زیبا ترین فوتبال را نیز ارائه میکنند .
در نیمه اول اول بجز 15 دقیقه بقیه بازی در اختیار شاگردان جوان ونگر بود و آنها 30 دقیقه زمین ما را جولانگاه خود کرده بودن د. در نیمه دوم ما میخواستیم روند بازی را در اختیار بگیریم و در پاره ای از اوقات نیز موفق بودیم و من فکر میکنم در نیمه دوم کمی بهتر از آرسنال بازی میکردیم - دلیل این کار هم عقب بودن از نتیجه بازی است . از شاگردانم راضی هستم ولی شما هیچ وقت نمیتوانید از باخت راضی باشید .
برای آرسن ونگر احترام قائل هستم و او و شاگردانش امروز یک درس فوتبالی عاری از هرگونه نقص را به ما نشان دادند . آنها بازی یک هیچ باخته را به برد سه بر یک عوض کردند و این کر از دست هر تیمی بر نمی آید . ونگر مربی باهوشی است و با تعویض هایش سه امتیازی که در دست ما بود را ربودند و این برای ما بسیار مایوسانه است . گفتنی است تیم فوتبال بولتون در بازی بعدی خود در در لیگ در اولدترافورد مهمان من یو هست و آرسنال هم از تیم هال سیتی پذیرایی خواهد کرد .
یه خبر از سایت پی سی ورلد :11::11::40::8:
گروه آرسنال سایت p30world افتتاح شد ، بچه های گل آرسنالی :10: می تونن بیان توش عضو شن تا با هم درباره بازی ها ، و اتفاقاتی که تو تیم میافته بحث کنیم
برای با خبر شدن بقیه آرسنالی های سایت در صورت امکان لینک گروه رو تو امضاتون قرار بدین
برای عضو شدن به این لینک بروید
به امید پیروزی های پی در پی آرسنالکد:http://forum.p30world.com/group.php?groupid=408
هیل وود : به هیچ وجه فابرگاس را نمی فروشیم
در حالی که فشار های مالی هم چنان باشگاه آرسنال را تحت الشعاع قرار داده باشگاه های دیگر به خصوص باشگاه هایی با مالکان نفت خیز خارجی دست به کار شده اند تا به تخریب دیگر تیم ها با پول بازیکنان جدید و با کیفیت بالایی را به تیم خود ببرند .
منچستر سیتی نیز که با مالک جدید خود دکتر الفهیم می خواهد دنیا را خریداری کند در یک پیشنهاد به فابرگاس مبلغ 100 میلیون پاند را پیشنهاد داده که با واکنش سریع و تند مسئولین باشگاه همراه بوده است . پیتر هیل وود مدیر باشگاه در مصاحبه امروز صبح اعلام داشت فابرگاس را نمی فروشیم . او فروشی نیست حتی با پیشنهادی بالای 100 میلیون پوند . به هیچ وجه و در هر شرایط مالی باشگاه فابرگاس به تیمی نمی رود به خصوص منچستر سیتی .
منچستری ها به تیم رقیب نیز پیشنهاد 135 میلیونی را برای رونالدو ارائه داده اند که مدیر مالی باشگاه را به شدت شل کرده و گفته می شود وی خواستار جدایی رونالدو است که با مخالفت فرگوسن و خود رونالدو روبروست .
آرسنال مهد فوتبال جهان
در حالی که در تیم آرسنال همه شاهد جوانانی نابغه هستند آرسن ونگر قصد دارد تا با یک جوان بازی فوتبال جزیره را به وجد آورد.
این در حالی است که چند سالی هست آرسن ونگر در کارلینگ کاپ از تیم ذخیره خود یا بازیکنان جوان تر در کنار با تجربه ها استفاده می کند . اما وی امسال قصد دارد تا در بازی 3 شنبه برابر شفیلد یونایتد و در صورت ادامه کار در کل این جام از تیم جوانان خود استفاده کند . در این تیم بازیکنانی مانند سانگ و بندتنر و یوهان جورو نیز حضور دارند که پیر ترین بازیکنان و بازیکنان استثنایی این تیم به شمار می آید .
بازی کردن جک ویلشایر نیز بسیار جذاب است این می تواند اولین شانس وی برای درخشش باشد اما نکته جالب تر اینکه جک ویلشایر با 16 سال و 226 روز جوان ترین این عضو نیست زیرا بازیکنی نظیر امانوئل فریمپونگ با 9 روز کوچکتر بودن عضو جوان این تیم خواهد بود . اسکلت این تیم بین 16 تا 19 سال است و همان طور که گفته شد بازیکنی نپیر بندتنر با 20 سال عضو استثنایی این گروه است . باید منتظر بازی بازیکنانی نظیر کارلوس ولا - جک ویلشایر - گیوین هویت - آبو آگوگو - آرون رامسی - مارک راندال و فران مریدا بود بازیکنانی که هر کدام با انگیزه های فراوان به بازی می روند .
اگر این ترکیب جوان در این بازی جواب داده شود غوغایی است در فوتبال انگلستان و باری دیگر ونگر می تواند در جزیره خود را به رخ همگان بکشد .
کلیچی به بازی با هال سیتی می رسد
ونگر امروز در مصاحبه با سایت باشگاهاعلام داشت : کلیچی به بازی هال سیتی میرسد
ونگر که در بازی قبل در برابر بولتون این مدافع هوشمند و سرعتی خود را از ناحیه مچ پا مصدوم دید بی هیچ درنگی در همان میان بازی وی را به بیمارستان فرستاد تا از سلامت مچ طلایی گاییل مطمئن شود
این اتفاق یک بار برای نصری در داشت رخ میداد در امارات و 2 بار هم برای ادواردو و کلیچی در خارج از امارات این اتفاق افتاده و این بار مچ کلیچی سالم ماند
این هفته کلیچی خارج از تیم تمرین کرد اما احتمال زیادی برای بازی وی در پایان هفته وجود دارد .
با عرض تاسف باخت مقابل هال رو به همه آرسنالی های عزیز تسلیت عرض میکنم ، امیدوارم غم آخرتون باشه
به امید برد در مقابل پورتو (بگید انشاالله)
...انشاالله...نقل قول:
سلام!من برگشتم!اقا من این تاپیک رو از ته صفحه ی دوم کشیدم بالا!به خدا حق تیم بالای جدولی ارسنال پایین جدول بودن تو پی30 ورلد نیست!پس کجا رفتن طرفداران توپچیها!چرا کسی خبرهای باشگاه رو اینجا نمیزاره؟من حقیقتش خودم نمیدونم از کجا خبرهای ایت تیم رو بگیرم!حتی نمیدونم ارسنال دقیقا تو جدول چندمه!
چه طرفدارایی !
من آرسنالی نیستما !
ولی سایت آرسنال تو ایران :کد:http://arsenal.ir
دستت درد نکنه!اینو که بلد بودم!تو ارسنال دات کام اصلی هم عضو هستم ولی فایده ای نداره!بعد از مدتها یه سری به اونجاها میزنیم!باید بچه ها بیان کمی کل کل کنیم تاپیک داغ بشه!اخه چیه ارسنال از لیورپول یا همین چلسی که چند سالی میشه روی دور افتاده کمتره!!؟؟؟؟؟
واقعا از چلسی و لیورپول خیلی سر ترهنقل قول:
به نظر من هیچ تیمی در جهان مثل آرسنال زیبا بازی نمیکنه هیچ تیمی
خوشبختانه یکی از زیباترین گلهای تاریخ رو یک آرسنالی زده
منظورم گل برگ کمپ به نیوکاسل در سال 2002 زده
یادش به خیر عجب تیمی بود
بچه ها امشب بازی رو میتونید ساعت 23:30 از شبکه 3 تماشا کنید...
و له شدن تاتنهامی ها رو زیر پای آرسنال ببینید....
'گووووووووووووووووووولللل لللللللل!!الارسنالیه!!!هله هله هله هله!!گل گل گل گل گل گل!
سیلوستره گل تساوی یک به یک رو زد!تا اینجا مساوی با تاتنهام دقیقه های پایانی نیمه ی اول!تا ببینیم چی میشه!امسال اولین بازی ارسنال که دارم میبینم!!بعد از مدتها!:19::19::19::19:اگه ببره چندم میشیم تو جدول؟؟؟:46::46::11::11:
4 به 4 مساوی×!!دفاع در حد تیم کاغذسازی پرند سردشت کرمانشاه!!!این چه دفاعی بود اخه!بازی 100 درصد برده رو براحتی 2 گل بخوری و مساوی کنی!اینجوری ارسنال خواب قهرمانی رو خواهد دید!:19::19::19::19::18::2::2::2::2::2::41::41: :13::13::13:
باختیم !!به استوک سیتی!!اصلا ارسنال رو چرا منحل نمیکنند که اینقدر رو اعصاب ملت راه نره؟؟؟
تنها راه نجات آرسنال تعويض مربيه....
ونگر گدا ميحواد بدون خرج پول قهرمانم بشه اخر فصلم همه رو بفروشه
بابا مگه فجر سپاسيه...
يكم بايد ولخرجي كنن اين مديراي گدا...
چلسي منچستر ليورپول كيا رو خريدن....
اونوقت ارسنال flamini كه داشت جا مي افتاد رو فروخت جاش denilson بي تجربه....
من نميفهمم تو كله اين ونگر چي ميگذره...
گند زده رفت... تيم ارسنال اينقدر جوونه كه اگه يه بازي (امسال تاتنهام) رو دقيقه اخر نتيجه نگيره تا اخر فصل گند ميزنن ميره...
نمونش پارسال با پورتس موس و دقيقه اخر و اشتباه clichy.......
اولا تيم من بارسا است ولي بعضي بازياي ارسنال به دلم ميچسبه...
من ونگر رو هم قبول دارم ولي يكم بايد ولخرجي كنه....
به اميد پيروزي پرگل بارسا مقابل منچستر....
عصر امروز در حالی آرسنال به مصاف منچستریونایتد میرود كه آرسن ونگر با لشكری از مصدومان روبهرو است. شانه مصدوم والكات و كشیدگی عضله كاپیتان والاس احتمال بازی این دو را 50-50 كرده است. باكاری سونگا نیز وضعیت مبهمی را دارد، اما ممكن است ونگر روی مدافع وسطش (میكاییل سیلوستره كه بینیاش شكسته است) ریسك كند. اما عدم حضور امانوئل آدبایور (قوزك) امانوئل ابود (زانو) و رابین فانپرسی (محرومیت) قطعی است. در حالی كه منچستر شاید وس براون را به دلیل مصدومیت قوزك نداشته باشد.بیمارستانی به نام آرسنال!
امروز ورزشگاه امارات شاهد نبرد تیمهایی است كه 30 بار (در لیگ برتر 13 بار) قهرمانی انگلیس را بین خودشان تقسیم كردهاند. آرسنال تاكنون 13 بار (3 بار در لیگ برتر) قهرمان جزیره شده و منچستر 17 بار (10 بار درلیگ برتر).
گرچه هر دوی این تیمها بازیهای چهارشنبهشان در لیگ قهرمانان اروپا را با تساوی پشتسر گذاشتهاند، اما آنها ركورد بیشترین برد در تاریخ لیگ برتر را در اختیار دارند؛ منچستر با 400 پیروزی و آرسنال با 338 برد (200 پیروزی خانگی).
اما رویاهای آرسنال با شكست هفته پیش مقابل استوك دستخوش تهدیدی جدی شد. این سومین شكست توپچیها بود كه موجب شد منچستر بهرغم یك بازی كمتر با یك امتیاز اختلاف جای آنها را در رتبه سوم بگیرد. این در حالی است كه مدافع عنوان قهرمانی فرار به سوی صدر جدول را با هفت بازی بدون شكست آغاز كرده است. این همچنین مصاف دومین خط حمله برتر جزیره با دومین خط دفاع مستحكم آن است. آرسنال 23 گل زده در كارنامه دارد و منچستر هشت گل خورده.منچستر در هشت بازی اخیر مقابل آرسنال تنها یكبار پیروز شده و هنوز نتوانسته با امتیاز كامل ورزشگاه امارات را ترك كند. البته هنوز هیچیك از چهار تیم بزرگ انگلیس موفق به انجام این كار نشدهاند. الكس فرگوسن در حالی بار دیگر روی نیمكت شیاطین سرخ مینشیند كه این هفته بیستوسومین سال حضورش در منچستر را جشن میگیرد. این سیوهفتمین تقابل فرگوسن با آرسنال است. در حالیكه آرسن ونگر نیز دومین مربی پرسابقه لیگ برتر است. در 36 مسابقه قبلی؛ هر تیم 13 بار برده است و 10 بازی به تساوی كشیده كه از میان آن دو بازی به پنالتی كشیده شد. یكی را منچستر در سال 2003 برد و قهرمان جام خیریه شد و دیگری را در سال 2005 آرسنال برد و قهرمان جام حذفی شد.
رونالدو در انتظار پیروزی
كریس رونالدو، ستاره منچستر معتقد است، تیمش برای زنده نگه داشتن امیدهای قهرمانی باید در خانه آرسنال پیروز شود: «ما میخواهیم قهرمان لیگ برتر شویم و بنابراین باید این سه امتیاز را به دست آوریم. روحیه فوقالعادهای داریم و تیم بزرگی هستیم. بنابراین برداشتن این سه امتیاز اولویت اولمان است. رونالدو همچنین در مورد لشكر مصدومان آرسنال گفت: «نمیدانم این قضیه چقدر برایشان سخت است، اما به هرحال آنها هنوز یازده بازیكن دارند كه در زمین قرار دهند، درست مثل ما. میدانم مسابقه سختی را در پیش داریم چراكه این دیدار همیشه اینگونه بوده است. آنها صاحب ورزشگاه جدیدی شدهاند و به این دلیل ركورد ما در امارات به خوبی هایبوری نیست. ولی فراموش نكنید آرسنال استعدادهای فوقالعادهای در اختیار دارد. ما به آنها احترام گذاشته و میدانیم به دست آوردن پیروزی در آنجا سخت است.» آرسنال در فصل 2008-2007 از 21 بازی ابتداییاش 16 پیروزی به چنگ آورد و تا 9 دسامبر بدون شكست بود. «فصل پیش آنها خیلی خوب شروع كردند و در پایان فصل امتیاز از دست دادند. شاید امسال قضیه فرق كند و آنها بخواهند امتیازاتی را كه ابتدای كار از دست دادهاند، جبران كنند. اما ما نگران نیستیم و فقط باید در مورد خودمان فكر كنیم.»
بنهتز: میتوانیم قهرمان شویم
نیكلاس بنهتز كه به احتمال فراوان جایگزین آدبایور در خط آتش آرسنال است، كماكان تیمش را از شانسهای قهرمانی در لیگ برتر میداند. این بازیكن 20 ساله گفت: «هنوز هم معتقدیم میتوانیم قهرمان شویم. این را به خودمان مدیونیم. تیم جوانی داریم كه كماكان میتواند به مردم ثابت كند، اشتباه كردهاند. آرسنال تیم قدری است كه این فصل بازیهای خوبی در برابر تیمهای بزرگ داشته. بعد از اتفاقات بازی با تاتنهام و استوك شاید مردم فكر كنند اوضاع خوبی در آرسنال حاكم نیست، اما خود ما چنین اعتقادی نداریم و میخواهیم بازگشتن به نوار پیروزی را از بازی با منچستر شروع كنیم. «گل زدن به منچستر فوقالعاده است و اگر بتوانم به پیروزی تیمم كمك كنم، خیلی خوشحال میشوم.»
توره: این بازی همه چیز نیست
كولو توره مدافع آرسنال نیز در مورد دیدار سرنوشتساز امروز گفت: «شكست دادن منچستر میتواند نقطه عطفی برای ما باشد. یك برد میتواند به همه بگوید ما هم مدعی قهرمانی هستیم اما پیروزی در این مسابقه همه چیز نیست، این هم فقط یك بازی است. لیگ برتر خیلی طولانی است و ما حتی به نیمفصل هم نرسیدهایم. این فقط یك بازی بسیار مهم است و فقط باید به منچستر نشان دهیم چه تیم بزرگی هستیم.»
آدبایور: از منچستریها خوشم نمیآید
امانوئل آدبایو كه مهمترین غایب بازی امروز است، علاقهای به حضور هیچكدام از بازیكنان منچستر در آرسنال ندارد. این مهاجم 24 ساله گفت: «دوست ندارم هیچكدام از آنها را در تیممان ببینم. اكنون تیم بزرگی داریم و همه عالی بازی میكنند و بنابراین كاملا از گروهی كه داریم، راضی هستیم. اگر بازی خودمان را بكنیم به خوبی شانس پیروزی در این بازی را داریم.
منبع:BBC
اسمش بنتنره که bendtner مینویسننقل قول:
بنهتز
"آرسن ونگر" سرمربي فرانسوي تيم فوتبال آرسنال در واکنش به انتقاداتي که اخيرا عليه او و تيمش مطرح شده، اظهار داشت عملکرد او بايد در پايان رقابتهاي فصل جاري در ماه مه مورد قضاوت قرار گيرد نه اکنون.ونگر: جوجه را آخر پائيز مي شمرند
آرسنال هفته گذشته دو بار برتري خود مقابل تاتنهام را از دست داد تا در نهايت اين مسابقه با تساوي 4 بر 4 خاتمه يافت. شنبه گذشته نيز مقابل استوک سيتي به شکست 2 بر يک تن داد. سپس در جريان تساوي بدون گل مقابل فنرباغچه ترکيه در جام قهرمانان باشگاههاي اروپا در ورزشگاه امارات شهر لندن با آسيب ديدگي "مايکل سيلوستره" از ناحيه بيني، به فهرست مصدوميت هاي اين تيم افزوده شد.
شکست مقابل استوک سيتي، سومين شکست آرسنال در مسابقات فصل جاري ليگ برتر انگليس بود و با اينکه ونگر با سه عنوان قهرماني در ليگ برتر و چهار قهرماني جام حذفي باشگاه هاي انگليس موفق ترين سرمربي اين تيم بوده، پيکان تيز انتقادات به خاطر ارائه بازي زيبا به بهاي از دست دادن نتيجه متوجه او شد.
وي در گفت و گو با روزنامه "گاردين" اظهار داشت: «من هر لحظه بايد به سوالات مختلف پاسخ دهم. لطفا بگذاريد در ماه مه در اين خصوص صحبت کنيم.»
ونگر افزود: «من پستم را با هيچ سرمربي ليگ برتري عوض نمي کنم چون به توانمندي هاي اين تيم اعتقاد دارم.»
آرسنال در ديدار امروز خود به مصاف تيم منچستريونايتد مي رود و قبول شکست به افزايش فشار ها روي اين تيم شمال لندن منجر خواهد شد.
ونگر از مصاف سختي که پيش رو دارد، خوشحال است و آن را فرصتي براي نمايش و اثبات قدرتمندي تيمش در شرايطي که همه نگران هستند، مي داند.
به اعتقاد وي، «اعتماد به نفس و انگيزه شايد مهمترين عامل ضروري براي بازي در يک باشگاه بزرگ باشد.»
"تفنگداران" هم اکنون در رتبه چهارم رقابتهاي ليگ برتر قرار دارند و يک شکست ديگر مي تواند شانس قهرماني آنان را به شدت کاهش دهد.
ونگر در خاتمه به دشواري هاي رقابت با تيم هاي ثروتمندي مثل چلسي و منچستريونايتد اشاره کرده و گفت: «در حاليکه اين دو تيم شکل گرفته و به ثبات رسيده اند، ما در حال ساختن تيم جوان خود هستيم.»
باشگاه فوتبال بارسلوناي اسپانيا با اعلام "سسک فابرگاس" به عنوان اولويت نخست خريدهاي تابستانه خود، از آمادگي باشگاه براي پرداخت 47 ميليون دلار در ازاي او خبر داد.بارسلونا آماده جذب فابرگاس
به گزارش ايرنا به نقل از روزنامه "ديلي استار" چاپ لندن، بارسلونا قبلا هم براي به خدمت گرفتن فابرگاس ابراز تمايل کرده بود ولي نارضايتي اين بازيکن از حضور در آرسنال، ممکن است باعث بازگشت او به خانه شود.
فابرگاس پيش از اين گفته بود تا زماني که "آرسن ونگر" در آرسنال است، در اين تيم خواهد ماند اما اخبار اخير حاکيست اين مربي فرانسوي احتمالا در پايان فصل، ورزشگاه امارات شهر لندن را ترک خواهد کرد.
مسوولان باشگاه بارسلونا از اينکه فابرگاس تصميم گرفت از اين تيم برود، ناراحت هستند و به صورت علني اعلام کرده اند که قدم اول را براي بازگرداندن بازيکني که يک تيم ديگر را انتخاب کرده، بر نخواهند داشت اما ديلي استار مدعي شده است که اکنون همه چيز در بارسلونا تغيير کرده و اين باشگاه مي خواهد با فابرگاس قرارداد امضا کند.
اين روزنامه به نقل از يک منبع آگاه نوشت: بارسلونا از علاقه فابرگاس به اين باشگاه آگاه است و هر کاري ممکن باشد براي بازگرداندن او انجام خواهد داد. اين کار خرج زيادي دارد اما او الويت نخست ما است.
اين خبر در صورتي که درست باشد احتمالا به خاطر تمايل "خوآن لاپورتا" رئيس باشگاه بارسلونا براي ثبت نام خود در تاريخ اين تيم است.
بازگرداندن فابرگاس در آستانه آخرين دوره رياست لاپورتا، او را به اين هدف مي رساند.
سرمربي تيم فوتبال آرسنال انگليس، شايعه هاي منتشره در مورد احتمال استفعا از اين سمت را تکذيب کرد.ونگر احتمال ترک آرسنال را رد کرد
به گزارش سايت فيفا، "آرسن ونگر" در يک کنفرانس خبري قبل از ديدار با منچستريونايتد گفت: من عاشق آرسنال هستم.
اين مربي فرانسوي افزود: در تصميماتم هميشه آرسنال اولويت دارد نه آنچه که رسانه ها فکر مي کنند. نمي توانم جلوي حرف مردم را بگيرم اما مي توانم روي آينده اين باشگاه تاثير گذار باشم. به تصميماتي که تاکنون گرفته ام افتخار مي کنم.
آرسنال هفته گذشته دو بار برتري خود در مقابل تاتنهام را از دست داد تا در نهايت اين مسابقه با تساوي 4 بر 4 خاتمه يافت. شنبه گذشته نيز مقابل استوک سيتي به شکست 2 بر يک تن داد. سپس در جريان تساوي بدون گل مقابل فنرباغچه ترکيه در جام قهرمانان باشگاه هاي اروپا در ورزشگاه امارات با آسيب ديدگي "مايکل سيلوستره" از ناحيه بيني، به فهرست مصدوميت هاي اين تيم افزوده شد.
شکست مقابل استوک سيتي، سومين شکست آرسنال در مسابقات فصل جاري ليگ برتر انگليس بود و با اينکه ونگر موفق ترين سرمربي اين تيم با سه عنوان قهرماني در ليگ برتر و چهار قهرماني جام حذفي باشگاه هاي انگليس بوده، منتقدان شروع به متهم کردن وي به خاطر ارايه بازي زيبا به بهاي از دست دادن نتيجه کردند.
آنها همچنين از او خواستند با استفاده از بازيکنان قوي از نظر جسمي، به تقويت تيم بپردازد.
بر همين اساس ونگر در حمايت از تيم جوان خود و شيوه بازي آنها گفت: به تيمي که دارم معتقدم و به آنها بسيار افتخار مي کنم. نتايج ما به آن خوبي که مي خواهيم، نيستند. اگر همه چيز بستگي به تجربه داشته باشد پس آرسنال در پايان فصل سقوط خواهد کرد. من اعتقادي به ارتباط قدرت تيم با تجربه ندارم. به نظر من تيمي قوي است که انگيزه، استعداد و زيرکي داشته باشد. يک نفر مي تواند در 18 يا 20 سالگي با هوش و در 30 سالگي کند ذهن باشد. هر باشگاه و بازيکني مشکل متفاوتي را براي ما ايجاد مي کنند و ما بايد توانايي لازم براي يافتن راه حل را داشته باشيم.
به همه تبریک میگم
دم سمیر گرم،
اما دیدید داور چقدر به نفعشون کار میکنه؟؟ اینم یه پنالتی دیگه که برای ما نگرفت،ولی خیالی نیست،بازم خدا رو شکر که بردیمممم
آرسنال و نصری عـــــــــــــــــــــالی بودن...
بسی خوشحالیم از باخت منچستر
حالم از این منچستر بهم میخوره
دم ارسنال کم ستاره اما پر قدرت گرم
تهران - خبرگزاری ایسکانیوز: باشگاه فوتبال بارسلونای اسپانیا از سسک فابرگاس به عنوان گزینه نخست خریدهای تابستانه خود، در ازای پرداخت ۴۷میلیون دلار خبر داد.با پرداخت 47 میلیون دلار
احتمال حضور فابرگاس در نیوکمپ
به گزارش روز یکشنبه گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، بارسلونا قبلا هم برای به خدمت گرفتن فابرگاس ابراز تمایل کرده بود ولی نارضایتی این بازیکن از حضور در آرسنال، ممکن است باعث بازگشت او به خانه شود.
بر اساس این گزارش، فابرگاس پیش از این گفته بود تا زمانی که آرسن ونگر در آرسنال است، در این تیم خواهد ماند اما اخبار اخیر حاکیست این مربی فرانسوی احتمالا در پایان فصل، ورزشگاه امارات شهر لندن را ترک خواهد کرد.
مسوولان باشگاه آرسنال از اینکه فابرگاس تصمیم گرفت از این تیم برود، ناراحت هستند و به صورت علنی اعلام کردهاند که قدم اول را برای بازگرداندن بازیکنی که یک تیم دیگر را انتخاب کرده اما که اکنون همه چیز در بارسلونا تغییر کرده و این باشگاه میخواهد با فابرگاس قرارداد امضا کند.
همچنین، بارسلونا از علاقه فابرگاس به این باشگاه آگاه است و هر کاری ممکن باشد برای بازگرداندن او انجام خواهد داد. این کار خرج زیادی دارد اما او الویت نخست ما است
آرسن ونگر به رقباي تيم فوتبال آرسنال در ليگ برتر انگليس هشدار داد که پيروزي مهيج دو بر يک اين تيم بر منچستر يونايتد ثابت مي کند که تيمش از شخصيت قهرماني برخوردار است .هشدار آرسن ونگر به رقباي آرسنال در ليگ برتر انگليس
طي دو هفته گذشته قدرت رواني و جسماني شاگردان ونگر در پي از دست دادن يک پيروزي چهار بر دو در مقابل تاتنهام و تحمل شکست در يک رويارويي طاقت فرسا در خانه استوک سيتي و عدم موفقيت براي درهم شکستن تيم فنرباغچه در ليگ قهرمانان اروپا زير سوال رفته بود .
ولي تيم معروف به توپچي ها با ارائه بهترين بازي اين فصل در برابر منچستر يونايتد که با دو گل سمير نصري هافبک فرانسوي آرسنال به پيروزي دو بر يک اين تيم انجاميد دوباره خود را يافت. " رافائل داسيلوا " نوجوان برزيلي منچستر يکي از دو گل خورده را جبران کرد .
اين پيروزي آرسنال را بالاتر از تيم تحت رهبري سر آلکس فرگوسن در مکان سوم جدول قرار داد و ونگر تاکيد دارد که شک و شبهه ها در مورد توانايي تيمش براي کسب امتيازات بيشتر بر سر قهرماني از بين رفته است .
ونگر گفت :" اين نتيجه بسيار مهم بود . مي توانم تصور کنم که اگر شکست مي خورديم چه پيش مي آمد."وي افزود :" باقي ماندن در نزديکي هاي بالاي جدول از نظر محاسباتي بسيار حائز اهميت است و نشان از عزم و روحيه قوي ما دارد ."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شیاطین زیر پای نصری
فرگوسن: این شکست باور کردنی نبود
جهان ورزش - سرالکس فرگوسن اعتقاد دارد تیمش می توانست بازنده دیدار با آرسنال نباشد:«ما موقعیت های زیادی را از دست دادیم.باور کردنی نبود.آنها از شانس هایشان استفاده کردند و ما نکردیم.بسیار ساده است.با این همه فوتبال زیبایی را دیدیم.آنها حمله می کردند و ما جواب می دادیم.حمله و حمله.»
پس از شکست دادن شیاطین
ونگر:روح آرسنال را نشان دادیم
جهان ورزش - آرسن ونگر پس از پیروزی تیمش برابر منچستر گفت:«این نتیجه بسیار مهمی بود چون من می دانستم اگر می باختیم چه واکنشی را در رسانه ها در پی داشت.ما توانستیم خود را در بالای جدول نگه داریم.ما امروز روح فوتبال تیممان را برابر یک منچستر آماده نشان دادیم.بازی بسیار خوبی بود»
انويسنده : گابريل ماركوتياگر شما مربي آرسنال بوديد چه ميكرديد؟
5 راهحل براي ترميم خط مياني توپچيها
خب شما آرسن ونگر هستيد و متوجه يك خلا بزرگ در ميانه خط مياني تيم شدهايد. دنيلسون بازيكني تكنيكي است اما هافبك قلدري نيست. بازيكني در قوارهها و با قدرت بدني ابو دياباي ميخواهيد، اما او زياد زمين ميخورد و به دلايلي اغلب وسوسه ميشويد كه از او در كنارهها استفاده كنيد. قرار است الكس سانگ اين نقش را برعهده بگيرد، اما حالاحالاها بايد منتظر بمانيد. خيلي خوب ميدانيد كه موفقيتهاي گذشته تان بر بازيكناني استوار بوده كه در خط مياني، با توان بدني بالا بازي كردهاند، مرداني مثل امانوئل پتي، پاتريك ويرا، متيو فلاميني و گيلبرتو سيلوا، حقيقت اين است كه به كمك نياز داريد اما چه كاري از دستتان ساخته است؟
راه حل اول: سر كيسه را شل كنيد
قبل از يورو 2008 ميتوانستيد ماركو سنا را در يك سوت بخريد. حالا كه او قهرمان اروپا شده و تا 2011 با ويارئال قرار داد دارد، ارزان نخواهد بود. اما اگر الان به پيروزي احتياج داريد و معتقد هستيد كه او مهره گمشده تيم است، احتمالا وسوسه ميشويد بخريدش.
او از نظر تكنيكي و تاكتيكي كاملا مناسب است با وجود اين ويارئال در لاليگا و ليگ قهرمانان در آسمانها سير ميكند و بنابراين جذب سنا هم دشوار است و هم گران.
آناتولي تيموشاك بازيكني است كه فصل قبل كمك كرد زنيت سنتپترزبورگ قهرمان جام يوفا شود. در 28 سالگي هم با تجربه است و هم رهبري ذاتي براي تيم، كه همانقدر از زدن تكل لذت ميبرد كه از فرستادن پاسهاي عالي 30 متري. زنيت خيلي پولدار است بنابراين كمي گران خواهد بود. آنها فصل آينده در ليگ قهرمانان حاضر نخواهند بود بنابراين احتمال دارد او به دنبال تغيير باشگاهش باشد.
تابستان پيش ميتوانستيد كريستين پولسن را به عنوان بازيكن آزاد به خدمت بگيريد هافبك سرسخت دانماركي، يوونتوس را انتخاب كرد، اما با وجود چند مصدوميت، روند كندي در اين تيم دارد و استقبال هواداران هم زياد گرم نبوده. وقتي بازيكنان مصدوم يووه برگردند، ترافيك در خط مياني تيم بالا ميرود و ممكن است آنها به پيشنهادات جواب بدهند. پولسن 28 ساله تجربه زيادي از دوران بازي در سويا و شالكه اندوخته و از آنهافبكهاي دونده و پر كار است. ارزان نخواهد بود اما از آن بازيكناني است كه ميتوانند خيلي زود اثر گذار باشند، البته اگر آماده باشد.
ميگل ولوسو هم پر تلاش است و هم قدرت رهبري دارد و تكلهاي سختي ميزند. امسال در اسپورتينگ ليسبون شروع كندي داشته و ارزان فروخته نميشود (سواي اينها فقط 22 سال دارد) اما بايد ببينيد ميتواند به تمام جاهاي زمين سر بكشد و شكافها را بپوشاند يا نه، تا بفهميد پروژه موفقي خواهد بود. استفان امبيا يك هيولاست يك مايكل اسين گنده (خب، تقريبا) احتمالا هم اكنون با او آشنا هستيد و اينكه رن پول كلاني بابتش ميخواهد. منصفانه است اما گر اين همه پول در جيب داريد (كه مديران آرسنال ميگويند دارند) شايد او ارزشش را داشته باشد. هميشه بهترين نيست، اما بيترديد موثر است.راهحل دوم: برنامه بلند مدت
پس فكر ميكنيد دياباي و سانگ آماده ميشوند (يا شايد دنيلسون قوي ميشود)؟ خب، هنوز-فقط براي زمان حال-به يك نفر نياز داريد. نظرتان راجع به يك بازيكن كهنهكار كه نفوذ زيادي روي بازيكنان داشته باشد و يكي، دو سال ديگر ميتواند خوب بازي كند، چيست؟راه حل سوم: بازيكني ارزان، فقط براي حالا
با تيمي سايمونز از پياسوي آيندهوون چطوريد؟او 32 ساله است و هرگز بازي در ليگهاي بزرگ را نچشيده، بنابراين شايد وسوسه شود به تيمي بزرگتر بپيوندد. قوي، درشت اندام با تجربه و تكنيكي است و اگر در ديكشنري دنبال كلمه «كاپيتان» بگرديد، او را مييابيد. پياسوي هميشه آماده مذاكره است و اگر از ليگ قهرمانان حذف شود، شايد از فروختن بازيكني كه از همه بيشتر حقوق ميگيرد، خوشحال شود. نفر بعدي فرانسوي است كوله باري از تجربه دارد، در ليگ برتر بازي كرده، باشگاهش اجازه ميدهد به طور قرضي به تيم ديگري بپيوندد... چرا اين پيشنهاد را نپذيريد؟ دارم درباره اوليويه داكور حرف ميزنم، بله، پارسال مصدوميت شديدي گريبانگيرش شد، اما حالا دوباره آماده شده، بله،بعضي از آن آدمهاي بد دهن ميگويند كمي ديوانه است،اما آنها اين را درباره ينس لمان هم گفتند ولي او براي شما خوب بازي كرد، نكرد؟ اينتر پر است ازهافبك، خوزه مورينيو نميخواهد زياد بازيكن داشته باشد. چرا روي او ريسك نشود؟
مگر آخرش چه ميشود؟ در بدترين حالت به چند بچه ياد ميدهد چطور تكل بزنند و در آخر فصل هم ميرود.
خيلي وقت پيش نبود كه اسكات پاركر را ستاره بعدي انگليس ميدانستند. خب،واقعا اين طور نشد، اما معنايش اين نيست كه نميتواند خودي نشان دهد. لندني است آدم بسيار باهوشي است و در رختكن مشكل ايجاد نميكند. علاوه بر اين هر بار كه به زمين پا ميگذارد، با صد در صد توانش ميكوشد. يادتان باشد، دنبال يك ستاره ديگر نيستيد، دنبال يك بازيكن كارگر هستيد كه بتواند كارهاي سخت را براي بازيكنان دور و برش انجام دهد. به نظر ميرسد وستهام هميشه آماده گفت و گو است. در 28 سالگي او در اوج حرفهاش است. علاوه بر اين ميتواند اثر خوبي روي آرون رمزي و جك ويلشيير بگذارد. خب، در اولين برخورد از فابريس موامبا خوشتان نيامد؟ اشكال ندارد اما اين آدم واقعا سخت تلاش ميكند، تكل ميزند و قدرت بدني فوقالعادهاي دارد. افزون بر اينها، زير و بم آرسنال را ميشناسد.راه حل چهارم: جست و جو در داخل انگليس
فقط 20 سالش است. ارزش اين كه دوباره او را زير نظر بگيريد، ندارد؟
خب يك نفر را ميخواهيد كه سريع در تيم جا بيفتد وموثر باشد، اما در عين حال ميدانيم عاشق گشتن در ميان بازيكنان گمنام و تبديل كردن آنها به بازيكنان درجه يك هستيد. نميشود كمي كرد اما در عين حال كه اين موضوع را در ياد داريد، چرا نگاهي به آنتوني آنان نمياندازيد؟ در روزنبرگ است، پارسال هم در جام ملتهاي آفريقا استثنايي خوب ظاهر شد. هيچكس نميتواند در تلاش او، آمادگي يا قابليتهايش ترديد كند. تنها نقطه ضعفش اين است كه زيادي ريز اندام است. خب اما مگر نه اينكه كلود ماكهلهله هم درشت اندام نبود ولي در طول حرفهاش خوب بازي كرد. آنان 22 ساله است و خريدنش خرج زيادي روي دستتان نميگذارد. يك گزينه جانشين شايد بخواهيد نگاهي به شرق بيندازيد. مارك سوشي از 17 سالگي در تركيب اسلاوياپراگ بوده. مبارزه جو و تكنيكي. فقط 20 سال دارد، اما بچه خوبي است با پتانسيل بالا.راه حل پنجم: ميدانيم كه نميتوانيد به خودتان كمكي كنيد، بنابراين...
گران قيمتها: ماركو سنا، آناتولي تيموشاك، كريستين پولسن
راه حل كوتاه مدت: تيمي سايمونز
جست و جو در انگليس: اسكات پاركر، فابريس موامبا
گمنامها: آنتوني آنان، مارك سوشي
منبع: تايمز
جوانان ونگر را زنده نگه مي دارند
10 روز گذشته را به ياد آوريد. آرسنال تيمي شده بود که هيچ کس ديگر به آن ايمان نداشت و بوي تغيير در آن بيش از هميشه به گوش مي رسيد. اين تيم نمي توانست از برتري اش دفاع کند. بازيکنان خوبي نداشت که بتوانند جلوي تيمي به حماقت استوک سيتي دوام بياورد. از همه بدتر شايد اين تيم شخصيت هم ندارد. از آخرين باري که آرسنال قهرمان شده، سه سال مي گذرد. مشکلات وقتي بدتر شد که مديران تيم دنبال ناجي مي گشتند، آرسن ونگر جاي ديگري را نگاه مي کرد. او کله شق ترين آدمي بود که به ايده هاي تيم ايمان داشت اما ايمان بيش از حد او به تيم و جوانانش همه را نگران کرده بود. ونگر همواره از تيمش حمايت مي کرد اما در طول هفته گذشته زمزمه هاي نارضايتي از اطراف باشگاه بلند شده بود.
شايد خيلي با عقل جور درنيايد اما انگار منچستريونايتد بهترين ميزبان ممکن بود. اصلاً مقابل کدام تيم دوست داريد خودتان را ثابت کنيد. ونگر در اين باره گفته بود؛«اين مسابقه يي بزرگ براي آينده تيم است.»
او اغراق نکرده بود. سوالات زيادي مقابل يونايتد بي جواب بودند؛ آيا دنيلسون بهترين پاسور ممکن براي تيم است؟ آيا ابوديابي تا آخر عمرش بايد در حد يک ستاره نوظهور بازي کند؟ آيا تيمي مي تواند با داشتن نيکلاس بنتنر به عنوان تک مهاجمش منچستريونايتد را شکست دهد؟ آيا اصلاً مردان جوان آرسنال مي توانستند مقابل يونايتد دوام بياورند؟
ديدني ترين نکته ممکن درباره آرسنال شور و هيجان اين تيم براي چالش بود و رفتاري که در طول بازي اتخاذ کرده بود، اينکه از دل شک قدرت را بيرون بکشد. انگار اين تيم داشت مقابل يونايتد از آزمون شخصيتي اش لذت مي برد. انگيزه آنها زماني که به وجودش احتياج داشتند سر جايش بود. گرچه يونايتد تيم خوبي بود به خصوص در طول نيمه اول. آرسنال باهوش تر و سريع تر بازي کرد و با سرعتش فضاهاي حريف را مي بست. هوش ونگر هم به کمک تيمش آمده بود. بدون آدبايور مصدوم و فن پرسي محروم او يک گلزن ليگ برتري در تيمش نداشت. با اين حال تيمش را جوري به زمين فرستاد که دروازه يونايتد را تهديد کند. او به طرز تحسين برانگيزي موفق شد و توانست با تفکرات خود کاري کند که هنگام حمله حمايت لازم از بنتنر صورت گيرد.فابرگاس خيلي خوب بود. ديابي عالي بازي کرد گرچه در نيمه دوم خستگي امانش را بريد و بازي دنيلسون در پست هافبک دفاعي به طور درخشاني خوب بود. اينها جواناني بودند که ما را به ياد اين مساله انداختند که جواني لزوماً مشکل آفرين نيست اينکه سرسختي فقط متعلق به باتجربه ها نيست.
ونگر در محوطه مربوط به مربيان قرار گرفته بود و گهگاهي به تصميمات داوري اعتراض مي کرد اما در اکثر زمان بازي در سکوت، تيمش را رو به جلو هدايت مي کرد. او واقعاً مي تواند به تيم جوانش افتخار کند اما مي شد از چهره اش حس کرد که رضايت او مثل رضايت پدر و مادري از فرزندش بود. انگار که او مي دانست اين اتفاق خواهد افتاد. از بين توانايي هاي ونگر، شايد بهترينش اين است که هرگز شک نمي کند. او بارها گفته اين تيم آرسنال در حال رشد است. روز شنبه اين نکته انکارناپذير بود.
يونايتد در طول هفته گذشته از سد حريفانش گذشته و تيم درخشاني را به زمين فرستاده بود. سرالکس فرگوسن تيمش را براي اين بازي به هم ريخته بود. او از شخصيت هايي مثل گري نويل و اندرسون استفاده کرده بود؛ بازيکناني که مي دانست در اين مسابقه حساس و مقابل تيم پرشوري مثل آرسنال مي توانند کمکش کنند. به نظر تصميم او منطقي بود اما جواب نداد. نويل در طول سال هاي طولاني يکي از بازيکنان کليدي منچستريونايتد بوده اما دو فصل اخير را به خاطر مصدوميت هايش از دست داده است. سمير نصري يک شکنجه دائمي براي او بود. به خصوص در نيمه اول که يک بار او را گيج کرد. آرسنال خيلي انگيزه داشت و شايد ويليام گالاس از همه بيشتر. او حضوري فوق العاده داشت و در مواقعي يک نفره جلوي حريف را مي گرفت. هيچ توپي نبود که او نتواند آن را دفع کند، هيچ سانتري نبود که نتواند برگرداند و هر توپ 50-50 مال او بود. شايد بزرگ ترين مشکل گالاس از زمان پيوستنش به آرسنال، اين بود که ونگر او را کاپيتان تيمش کرد. ونگر که کمبود رهبر را در تيمش حس مي کرد، با کاپيتان کردن او مي خواست در تيمش ليدر ايجاد کند اما کاپيتاني گالاس فقط کارها را خراب تر کرد و اصلاً عجيب نبود که وقتي از او راجع به مدافع فرانسوي اش پرسيديم گفت تيمش چندين رهبر دارد.
به هر حال آرسنال و گالاس بايد خوب بازي مي کردند چون يونايتد خيلي خوب بود. روني يک فرصت عالي را از دست داد. رونالدو چندين توپ را خراب کرد. بازي روز شنبه براساس فرصت هاي از دست رفته و به دست آمده، تعيين شد. يک مفهوم ديگر هم بر اين بازي حاکم بود. آرسنال در اين مسابقه محکوم به پيروزي بود. براي ونگر اين بازي حکم مرگ و زندگي داشت. جوانان آرسنال او را زنده نگه داشتند.