ممنون از توجهت میثم جان
ممنون از توجهت میثم جان
آقا ميثم متشكرم و منون ...ولي من به جز اولي ديگه كسي رو نمي شناسم. :blink: ..يعني اينا همين جوري اومدن عضو سايت شدن و به عنوان معرف اسم منو نوشتن :blink: در حالي كه من فقط معرف نفر اول بودم و....اين يعني چي؟من يه مقدار گيج شدم...نقل قول:
نوشته شده توسط Meisam
آقا ميثم! همون طور وقتي به دنبال موضوعي هستيم سرچ ميكميم و پيدا مي كنيم همچين امكاني براي جستجوي اعضا وجود داره؟
خواهش ميكنم...همون طور كه خودت گفتي...نظر نظر مديران سايت.نقل قول:
نوشته شده توسط Amin101
سلام
والا این 5 نفر شما رو به عنوان معرف , معرفی کردند ...
حالا یا میشناختن یا که خیر ...
بله ... برای جستجوی اعضا هم راه هایی وجود داره ... در قسمت سرچ یک قسمت وجود داره با این نام " جستجو توسط نام کاربري "
در این قسمت نام کاربر مورد نظر رو مینویسید و بدون اینکه قسمت دیگه ای رو پر کنید " جستجو کن " رو میزنید
تمام پست های کاربر مورد نظر رو برای شما نمایش میده ...
در مورد قسمت درجه های اعضا هم تا چند روز دیگه تصمیم گیری میکنیم ...
ممنون
سلام .
اصلا راه نداره كه بشه Id رو عوض كرد ؟
يه سوال ديگه من هر چي مي خوام بهم هنگام اشتراك موضوع ايميل داده نشه نميشه ولي مي خوام تو تنظيمات كاربر كه وارد مي شم ، اونا رو ببينم
با تشكر
ببخشيد...اگه نامه اي رو اشتباها پاك كرديم راهي براي بازگرداندن وجود داره؟
و شما تاريخ عضويت رو نمي خوايد فارسي كنيد
و يه چيز ديگه...قسمت به ياد آوري رخدادهاي انجمنچي؟
با سپاس
سلام
چرا امکان تعویض آی دی وجود داره ... اگه قصد دارید شناسه کاربریتون رو تعویض کنید لطفا شناسه مورد نظر رو برام پیغام خصوصی بزن
در مورد مشترک شدن در یک بحث باید عرض کنم که ...
اگه میخواین توی تمامی تاپیک هایی که پست میدین بعد از پست یکی از دوستان مطلع بشید (بدون ایمیل) ... از منوی تنظیمات کاربر >> ویرایش اختیارات >> Messaging & Notification >> پيش گزیده اشتراک گفتگو >> از منوی کشویی گزینه مورد نظر رو انتخاب کنید و بعد سیو کنید
اما اگه به یه تاپیکی مراجعه میکنید و دوست دارید از جدید ترین پست های اون تاپیک مطلع بشید ... در بالای همون تاپیک یه قسمت هست به نام "اختيارات تاپيک " از این منو گزینه " مشترک شدن در این بحث " رو انتخاب کنید
ممنون ;)
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Negar_203
شما امکان پاک کردن نامه ای رو ندارید ... چطوری میخواهید پاک کنید؟
در مورد تاریخ عضویت هم قرار شده به همین صورت باشه
قسمت یاد آوری رخداد های انجمن قسمتی هست که اگه قراره چیزی رو به اطلاع اعضا برسونیم براشون پیغامی در اون قسمت قرار میگیره ... مثلا مراسم جشن تولد انجمن ها :biggrin:
ممنون
امكان حذف نامه كه وجود داره....نقل قول:
نوشته شده توسط Meisam
پس اين قسمت پاك كردن اين نامه كه پايين نامه هست براي چي؟
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Negar_203
دقیقا کجا رو میفرمایید؟
میشه یه عکسی چیزی بگیرید و اینجا بزارید؟
منتظرم
سلام .همون آدرسی رو که دادید رفتم از قبل هم تنظیم کرده بودم روی این گزینه :نقل قول:
نوشته شده توسط Meisam
بدون اطلاع رسانی بوسیله ی ایمیل
از وقتی که عضوم هر کاری کردم که به ایمیلم اطلاع داده نشه ولی نشد که نشد
راستی ID مورد نظرم رو براتون پست کردم میثم جان . منتظرم
با تشکر
خيلي ممنون
چند تا رو از قلم انداختيد
نقل قول:
واگه هست چند تا پست يك بار عوض ميشه؟
نقل قول:
بهتر نيست يه بار همه پست هاي تشكر و تاپيك هايي كه در جاي اشتباه درست شدن پاك كنيد
با تشكرنقل قول:
حالا اگه هم اين كار امكان پذير نيست لطفا يه جور ديگه به اين انجمن خوبتون نظم بديد
آرمان
سلام مجدد ...
1- بستگی داره ، ممکنه بین دو تا درجه 50 تا پست فاصله داشته باشه ، بین دو تای دیگه 1000 تا ...
از پایین به بالا فاصله ها بیشتر میشه
2- یعنی بشینیم از اول همه رو ادیت کنیم؟ میدونی چقدر وقت میگیره؟
3- عرض کردم تمام دوستان تلاش میکنن که نظم برقرار باشه ، با این حال با توجه به تعداد زیاد تاپیک ها و پست های جدیدی که در روز زده میشه ممکنه چند مورد از قلم بیوفته ... این طبیعی هست
ممـنــون :)
مـیـثــم
1.من دقيقا مي خوام اگه كه شما هم بخوايد اعلام كنيد كه به طور مثال اگه پست ها از 30 بيشتر شد عنوان "داره خودموني ميشه" به كاربر تعلق مي گيره البته اگه سكرت هست اشكال نداره ;)نقل قول:
نوشته شده توسط Meisam
2.درسته حرف شما هم منطقي. ولي مي شه مثلا يه قانون گذاشت كه "در تاپيك ها از كسي تشكر نكنيد و به جاي اون براي طرف پيغام خصوصي بفرستيد" يا هزار تا چيزه ديگه كه به فكر من نميرسه
تازه انگار يه دفعه اين كار رو كرديد(خيلي وقت پيش) چون بعضي از كاربران قديمي مي گفتند كه مثلا 100 تا از پست هاشون كم شده .قضيه چي بوده؟
خيلي ممنون از دنبال كردنتون
آرمان
من بارها ديدم كه به ايشون و ساير ادمين ها پيشنهاد شده كه (( تشكر )) را به عنوان يك دكمه توي انجمن اضافه كنند ، حتما توی انجمن های دیگه این را دیده اید ؟
نمی دونم چرا این کار را شماها نمی کنید ؟ می گید بارها بحث شده و چیزهای مشابه !
اگه شما این را اضافه کنید و بعد بیاید فرهنگ استفاده از اون را جا بندازید ، نه دیگه بیخودی تعداد پست های یک تاپیک بالا نمیره هم اینکه مزایایی داره که همش بر می گرده به همین تعداد پست ها ...
برای یک بار هم که شده بگید چرا این کار را نمی کنید ؟!
با تشکر ـ مهدی :)
منم با داش مهدی موافق گذاشتن دکمه ای بابت تشکرم
(در ضمن دست داش مهدی درد نکنه...خودش میدونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
تو پست بالايي هم گفتم كه دوستان هم فكر كنند كلي راه به شما (ميثم جان) ارائه مي دند كه تعداد صفحات تاپيك ها رو پايين بياريمنقل قول:
نوشته شده توسط mehdi_7070
دست شما درد نكنه دوست عزيز.... ;) پيشنهاد خيلي خوبيه
سلام ...نقل قول:
نوشته شده توسط arman_linkin
مورد 1 تقریبا سکرته ! البته تقریبا میشه فهمید ترتیبش چطوریه ، ولی ما نباید اعلام کنیم
2- هم عرض کنم که برای مثال یکی از قوانین اینه که عنوان تاپیک رو مناسب انتخاب کنند و از نوشتن جملاتی مثل "کمک کنید / تو رو خدا کمک کنید / و ... " خودداری کنند ... با این حالی در روز تعداد زیادی از این تاپیک ها ایجاد میشه که ما عنوانشون رو دوباره تغییر میدیم
این مورد که اصلا دیگه نمیتونه قانون بشه
اون قضیه قدیمی هم ربطی به پست تشکر و ... نداره ، انجمن متفرقه ی قبلی بخاطر رعایت نکردن بعضی دوستان به کلی حذف شده بود
mehdi_7070 جان ، در مورد تنکس ماشین قبلا هم بارها توی انجمن پیشنهادات و همین تاپیک بحث شد و ما هم دلایلمون رو بارها نوشتیم ، فعلا منتفی هست - شاید بعدا که مشکلاتش حل بشه این امکان رو هم قرار دادیم
مـیـثــم
خيلي ممنون(همين الان گفتم پست تشكر نديد ولي خودم.....به هر حالا كاري نمي شه كرد آدم بعضي وقتها اين كارارو وظيفش مي دونه :blink: :blink: :blink: :blink: )
آرمان
سلام
كليد ويرايش براي من برداشته شده
ممكن توضيح بديد
مرسي
منم همين سوال داشتم ايا نحوه ويرايش تغيير كرده ؟نقل قول:
نوشته شده توسط mska
قبلا كنار كليد نقل قول بود
ولي الان غيبش زده
سلام ...
به اینجا مراجعه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مـیـثــم
سلام
اميدوارم خوب باشيد
ميگم ها چرا زير اواتور بعضي ها گزينه(اگاه كردن مديريت از مخالفت ) روداره
مال بعضي ها نداره؟مثلا زير ماله من نيست........يعني من نميبينمش؟وديگران ميبينن؟
متشكرم از جواب
سلام ميثم جان
ميگم بهتر نيست قالب فروم يا حداقل رنگ بندي اش رو عوض كني چون كه ديگه داره تكراري ميشه درضمن تنوع خوبي هم هست وحالا اگه قالب سايت رو هم عوض كردين كه چه بهتر. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشي
سلام ميثم جان
من هنوز منتظر جواب هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متشكرم
قربانت
موفق باشي
خودت خودت رو نمي توني معرفي كني كهنقل قول:
نوشته شده توسط saviss
هستش براي همه
راست ميگي ها به اينش قكرنكرده بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط MaFia
بهتره بره توتاپيك سوتي ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:blush:
سلام ...
شرمنده من پست های جدید این تاپیک رو اصلا ندیده بودم ...
سوال saviss جان رو مـــافــیـا جان کامل توضیح داد
اما lopez جان ...
تعویض قالب يه سري درد سر ها داره ... اول اینکه با تویض ورژن vBulletin دیگه قابل استفاده نیست و باید دوباره ادیت بشه ... دوم اینکه حجم صفحات رو هم بالا ميبره و دیگه لود شدن صفحه بصورت پست به پست نخواهد بود و بايد صبر كرد كل تاپيك لود بشه تا صفحه نمایش داده بشه ... سوم ...
اینها یه سری از دلایلی بود که ما از تعویض قالب فعلا منصرف شدیم ، تا ببینیم بعدا چی میشه
مـیـثــم
با سلام خدمت همه دوستان.
ابتدا می خواستم کلیه صفحات این بخش را برای پیدا کردن جواب بگردم ولی راستش را بخواهید تا صفحه 10 بیشتر دوام نیاوردم. اگر به این سوال قبلا پاسخ داده شده است لطفا مرا ببخشید.
در محتویات امضا آیا استفاده از لینک به تاپیک های دیگر مجاز است ؟
با تشکر.
فكر مي كنم مجاز باشه
تاپيك در اين انجمن مشكلي نداره دوست خوبمنقل قول:
نوشته شده توسط eh_mn
من برای عکس اواتور و امضام دو تا فایل gif به صورت متحرک اماده کردم اما وقتی اونهارو گذاشتم دیدم اصلا حرکت نمیکنه :weird: .نمیشه کاری کرد :sad:
خیلی ممنون من منتضر جواب هستم :whistle:
من دو سه بار مي خواستم عكس بزارم ولي لينكش كه گذاشتم
عكس نمياد ميشه بنويسد چه جوري ميشه عكس گذاشت
چرا حرکت میکنهنقل قول:
نوشته شده توسط mohammad ashena
ما که داریم میبینیم ;)
شما آواتار داريد كهنقل قول:
نوشته شده توسط electrical_power
حتما عكس حجم و يا سايز غير استاندارد داشته
براي عكس در پست هم
لينك رو در پست قرار داده بعد select و يا همون آبي كرده و بعد اين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو زده
نقل قول:
نوشته شده توسط electrical_power
یه نگاه به صفحه های اول تاپیک بنداز احتمالا جواب رو پیدا میکنی !!!! ;) :tongue: :evil:
راست میگی یا سر کارم گذاشتی :eh:نقل قول:
نوشته شده توسط Dash Ashki
اگه واقعا میبینی بگه تو امضام چی چی نوشته :biggrin:
اي بابا دوست خوبمنقل قول:
نوشته شده توسط mohammad ashena
دوستان دروغ كه نمي گن
داره كار مي كنه
پ مثل p30world
یعنی چی داش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما دروغ میگیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مافیا جان که بهت گفت چی نوشته شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم حرفیه
اگه جسارت کردم واقعا ببخشید قصد توهین نداشتم :blush:نقل قول:
نوشته شده توسط Dash Ashki