اینایی که گفتی از سیستم من بالاتره ؟نقل قول:
cpu . Q6600
ram:patriot-4gig
vga:force3d-hd4850 512mb
M.b:ASUS P5QL PRO
Printable View
اینایی که گفتی از سیستم من بالاتره ؟نقل قول:
cpu . Q6600
ram:patriot-4gig
vga:force3d-hd4850 512mb
M.b:ASUS P5QL PRO
درود:نقل قول:
نه از سیستم شما پایین تر خیالت راحت مدت زیادی از بابت سیستم برای اجرای گیم بیمه هستی.:8:
:18::18::18::18::18::18:نقل قول:
کی می تونه تا اون موقع صبر کنه
----------------
مافیا یک یکی از بهترین بازی های تاریخ بازی های کامپیوتری بود اومید وارم نسخه ی دوم بازی همانند نسخه ی یک انقلابی بر پا کند
---------
داستانش اصلا به 1 ربطی نداره نه؟؟؟؟؟؟؟
آیا داستان کامل بازی فاش شده؟؟؟؟
وای من که بازی اول مافیا را نتونستم بازی کنم و ازش راضی نبودم. با دیدن تریلر بازی کفم برید . وای چه گرافیک عالی بازی را قشنگ و با حال ساختن.
در ضمن بازی چند ماه دیگه میا و به ماه خودمون که میاد بازار البته اگر بزارن.
بالاخره نتونستي بازي كني يا ازش راضي نبودي؟؟؟!!!:31:نقل قول:
بازي فعلا تاريخش در سايت مضخرف gamespot نامعلومه!!!همون TBA
من که حال کردم با این بازی و اگر سیستمم نتونه رو اخرین گرافیک بیاره شده میرم گدایی می کنم سیستم رو ارتقاع میدم!
بازی کردم ولی نمیدونستم چطوری چون. ولی بعد که خواستم بازی کنم سی دی خرا ب شده بود. :46:نقل قول:
اصلا منی این مافیا یعنی چی .
ولی فکر کنم بازی تا دو هفته دیگه تو بازار میاد . حتما میاد. :5:
همه چیز رو درباره ی این بازی می تونید از سایت اختصاصی ای که برای این بازی ساخته شده پیدا کنید:46:نقل قول:
سلام من کارم فوری حس و حال ندارم همه صفه ها رو بگردم میخواستم بدونم این بازی بر روی سیستم من میاد یا نه
vga:8600gt 1gig
cpu:3,4
ram:2gig
نه (اینم جواب سریع السیل)نقل قول:
سلام من کارم فوری حس و حال ندارم همه صفه ها رو بگردم میخواستم بدونم این بازی بر روی سیستم من میاد یا نه
vga:8600gt 1gig
cpu:3,4
ram:2gig
pc همین دردسرها رو داره که نگرانی بازی که میاد روی سیستمت جواب میده یا نه
تاریخ عرضه بازی کی ست به شمسی؟
گوگولي مگوليه من تاريخ بازي tba هستش:46:نقل قول:
البته tba نیست ...
بازی پاییز 2009 (بین اکتبر تا دسامبر) عرضه میشه البته به احتمال زیاد اکتبر 2009 (احتمال اکتبر بیشتره) یعنی مهر/آبان 1388 عرضه میشه.
اينم ميشه!!!من تاريخ رو از سايت مضخرف gamespot ديدم!!!نقل قول:
سلام
واقعا خوش حالم که میبینم این بازی داره میادش
تاریخش به ایرانی کی میشه ؟ : دی
آقا جدا شما پست منو خوندین؟نقل قول:
تاریخش به ایرانی کی میشه ؟ : دی
نقل قول:
بازی پاییز 2009 (بین اکتبر تا دسامبر) عرضه میشه البته به احتمال زیاد اکتبر 2009 (احتمال اکتبر بیشتره) یعنی مهر/آبان 1388 عرضه میشه.
ولی من یکی از فروشندگان سوال کردم گفتند چند روز دیگه میارن و در ضمن دوهفته پیش تریلرش را شبکه ی pmc برنامه ی گیم انتک نشون داد.
ترایلر بازی که آره ... چند هفته پیش یه ترایلر 1 دقیقه ای بازی که به صورت ریل تایم هم بود پخش شد.
فروشندگان lol ... من اینجا دو سال پیش توی یه فروشگاه مافیا 2 دیدمlol
دقیقانقل قول:
یدونه از این فروشنده های بازی تا حلا تو عمرشون بازی نکردن
من که 1 ماه پیش رفتم gta 4 رو بگیرم بهش گفتم جدیده خندید گفت gta 4 واسه 2 سال پیشه
در مورد اون مافیا 2 هم که همتون بازی کردین.
همون مافیا 1 هستش که ماشیناشو تغییر دادن:11:
فروشنده ها اکثرشون فرق بین تخم مرغ با موز نمیفهمن چرت گفته که همینطور یچیزی گفته باشه، هنوز زمان دقیق از طرف 2k اعلام نشده ولی بعضی سایتهای بازی زدن کوارتر سوم سال 2009 میاد.نقل قول:
من چند سال پيش بازيه mafia2 ,max payne3 وچندتا بازي ديگه كه هنوز نيمده رو ديدم!!!
فروشنده هاي ما نبوغ بيدن!!!حالا خود فروشنده ها واقعا نميدونن يا ميخوان مشتري هارو گول بزنن
يا كسي كه بازي براشون مياره اينجوري ميگه!!!
متاسفانه يجا خوندم كه يه نفر گفته بود آخرين شماره از بازيه GTA اسمش GTA Just Cause هستش...
من دو سال پیش مافیا 2 رو خریدم . اگه کسی خواست بگه براش بپستم !!!!!!!!!!!!!!!
اونی که شما خریدی مافیا 2 نبوده...
هنوز بازی کامل ساخته نشده بعد شما اونو خریدی؟!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم رضا داره شوخی میکنه و فروشنده هارو مسخره میکنه ... :دینقل قول:
اونی که شما خریدی مافیا 2 نبوده...
به هر حال حدود 10 ماه تا عرضه این بازی باقی مونده و تا اون لحظه باید طاقت آورد.
درسته بابا شوخی کردم .نقل قول:
فکر کنم رضا داره شوخی میکنه و فروشنده هارو مسخره میکنه ... :biggrin:
به هر حال حدود 10 ماه تا عرضه این بازی باقی مونده و تا اون لحظه باید طاقت آورد.
فقط ماشیناش با مافیا 1 فرق داشتند !!!
موفق باشی
اون تریلر بازی رو که دیدم ، واقعا دلم برای شماره 1 و کلا مافیا تنگ شد . اون مرحله کلیسا ( که تو تریلر مافیا 2 دقیقا شبیه به کلیسای مافیا 1 هستش) یادش به خیر .
اينا تمام دست كاري شده هاي نسحه هاي قبلي هستن يا بعضي بازي هاي شبيه به اين بازي هارو ميان دست كاري مي كنن. و به اسم شماره هاي بعدي انتشار ميدن. همش كار همين بچه هاي مملكت خودمونه. شما باور نكنيد تا زماني كه رسما يه عنوان بازي اعلام بشه.نقل قول:
تریلز جدید مافیا 2
کیفیت HD
حجم 50 مگابایت
در یک کلامکد:http://downloads.2kgames.com/mafia2/Mafia_II_60_US_ONLINE.zip
معرکه است
سلام ...
سال 2009 که اومد ... مافیا نیومد ...
بچه ها فکر نمیکنید یکم دیر شده ؟
2009 که هنوز تمام نشده که!!باید صبر کنیدنقل قول:
سلام ...
سال 2009 که اومد ... مافیا نیومد ...
بچه ها فکر نمیکنید یکم دیر شده ؟
عزیز من بازی fall 2009 میاد یعنی پاییز :31: پاییز کیه؟ حدود 7 ماه دیگه ...نقل قول:
تریلر مافیا real-time هستش!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Tomas Hrebicek از 2K چک تائید کرد که آخرین تریلر نمایش داده شده از بازی در حقیقت به صورت real-time ساخته شده است! Hrebicek میگه که تمام این صحنه در editor شون درست کردند همان راهی که cutscene های بازی رو درست می کنند! این cutscene editor ابزار قدرتمندی هستش که گذشته از اینها ما می تونیم ببینیم که اونها real-time هستش که این کار ما رو آسون تر میکنه و احتیاجی با بازآوری حاصل این ابزار نیستش!
شما می تونید آخرین تریالر بازی رو از لینک زیر دانلود کنید:
همچنین تو تصیور از بازی منتشر شده:کد:http://www.videogamer.com/xbox360/mafia_2/download/mafia_2_trailer3_hd.html
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://static.videogamer.com/videogamer/images/xbox360/mafia_2/screens/mafia_2_17.jpg
کد:http://static.videogamer.com/videogamer/images/xbox360/mafia_2/screens/mafia_2_16.jpg
وااااااااااااااااي ي ي ي ي ي ي ي !!!
من كه باورم نميشه !!!!!!!!!
اين كه بهترين گرافيك تاريخ بازي ها ميشه !!!!!!
WOoOoOoOoOoWwWw
كلي شادمون كردي مسعود جان !!!
خدا کنه مثل این دو تا بازی gta و saint row نشه
چه ربطی داره بابا این بازی رقیب godfather II نه gta و saints row 2نقل قول:
مگه gta iv چه ایرادی داشت؟؟؟؟؟؟؟
منظورش سنگینی بازی ها هست. مثل GTA IV و Saints Row 2 که هر کدوم به طرز ناشیانه برای PC پورت شده اند.
راستی داستانشو قبلا کسی تو تاپیک زده؟ اگر نه که من بزنم.
Real time هست من فکر نمیکنم چنین چیزی باشه!!!هر چند سازنده ها خیلی چیزها میگن ولی باید تا انتشار صبر کنیم!!!
جان من حس و حال دهه 50 منو کشته!!
فکر نکنم!نقل قول:
منظورش سنگینی بازی ها هست. مثل gta iv و saints row 2 که هر کدوم به طرز ناشیانه برای pc پورت شده اند.
راستی داستانشو قبلا کسی تو تاپیک زده؟ اگر نه که من بزنم.
حالا شما هم بزن!
کار از محکم کاری عیب نمی کنه! : دی
اینم یه والپیپر از بازی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.2kgames.com/mafia2/community/wallpaper/gun_1920x1200.jpg
Mafia2..........
باور نکردنی
بعد از چند سال نسخه ی 2 داره میاد
وای خدا
می گم شخصیتش همون شخصیت مافیا 1 هست؟
یه چیز بگم باورتون نمیشه یک ماه و نیم دوماه پیش گفتم برم سراغ بازی های قدیمی که نتونستم تمومش کنم.یعنی من مافیا 1 رو 1ماه نیم دو ماهی بیشتر نیست که تموم کردم.حالا بعد از چندین سال از انتشار نسخه ی اول نسخه ی دوم هم داره میاد.چه جالب:27:
میگن تو نسخه ی 1 که آخر شخصیت اصلی رو کشتن حالا چه طور؟
در نسخه ی 1 تامی داشت داستان رو تعریف میکرد.تو دفترچه خاطراتش می نوشت و پیر شده بود.ماجرای این بازی هم مال قبل از پیری و کشته شدن تامی هستش فکر کنم.
موفق باشید.