کسی تنظیمات gprsوmmsدر 6120 بلده هر کاری کردم وصل نشد
Printable View
کسی تنظیمات gprsوmmsدر 6120 بلده هر کاری کردم وصل نشد
به نظر من که فارسی نکنی بهتره آخه هر کی تا حالا فارسی کرده پشیمونه .سرعت گوشیت کم میشه و مشکلات دیگه ... مخصوصا که سیمبیان هم هست .من تو چند مدل گوشی هایی که دستی فارسی شده بود مشکلات ناجوری دیدم .مثلا 5300 از 4 تایی که تو بارمون (موبایل فروشی) بود هر 4تاش غیر قابل استفاده بود و پس فرستادیم ...نقل قول:
سلام دوستان
من میخوام این گوشی رو بخرم فقط یک سوال دارم. از این گوشی میشه به جای فلش مموری استفاده کرد؟ یعنی بدون نصب پی سی سوئیت میشه به مموری دسترسی داشت؟
اگه از ایرانسل استفاده میکنی mms که الان نداره ولی تو قسمت gprs همه رو باید خالی بزاری بعد بری تو وب خودش یه پیغام میده که ok کنی خودش کانکت میشه ...نقل قول:
فکر کنم بشه .تو قسمت mass storage .نقل قول:
حالا صبر کن دوستان بیان مطمئنتر شو من خودم زیاد دقت نکردم الانم ندارمش ....
آره عزیز میشه ،وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل کنی 3 تا گزینه میاد :نقل قول:
1-pc suite
2-data transfer
3-media player
با انتخاب data transfer گوشی مثل فلش مموری عمل مکنه ولی نمیتونی همزمان رو گوشی اطلاعات مموری رو بخونی ،ولی با pc suite مشکلی نیست و میتونی همزمان هم روی گوشی و هم رو کامپیوتر اطلاعات مموری رو بخونی
سلام
رو اين گوشي كابلشو نميدن مشكل كابل رو چطوري ميشه حلش كرد؟منظورم ممكنه كابل گوشيهاي ديه بهش بخوره.
خوشبختانه کابل این گوشی از نوع mini usb هست و همه جا پیدا میشه ،گرون هم نیست و بیشتر دوربین ها و دستگاههای الکترونیکی از این درگاه استفاده میکنن،نگران کابلش نباشنقل قول:
سلام دوستان 2 تا سوال دارم ممنون میشم کمکم کنید
1:توی contact وقتی میخوای یه اسم جدید وارد کنی اخره منو یه گزینه به اسم synchronistaion داره که توش 3 تا گزینه داره که در حالت معمول private است میشه بگین هر کدوم ماله چیه؟
2: کسی میتونه درباره push to talk وکاربردش که 6120 هم داره یه توضیحی بده وتوضیح درباره تنظیم ستینگش اگه کارایی داره؟ :13:
لطفا هرچه زودتر جوابمو بدید ...نقل قول:
قاب تمام گوشی ها تو بازار هست!نقل قول:
نوکیا 6121 به بازار عرضه کرد فرق با 6120رم حذف شده بجاش کابل وسی دی دارد
6120 هم جدیدا کابل و سی دی داره ...
سلام.دوستا ایا رو این گوشی برنامه جاوا مثل نقشه تهران و دیکشنری نصب میشه؟کیفیت گوشی چطوره و عمر باتریش در چه حده؟؟؟؟
سلام عزیزنقل قول:
این گوشی سیستم عامل داره و برنامه های زیادی توش نصب میشن جاوا رو هم با سرعت خیلی خوب پشتیبانی میکنه .کیفیتش هم(نمیدونم منظورت کیفیت چی بود) ولی خیلی خوبه !!!:46:
دوربینش 2مگاپیکسل هست و عمر باتریش هم خوبه تا حالا کسی مشکل نداشته ...
سلام دوستان چرا صدای 6120 نسبت به گوشی های دیگر کم است؟
کلا صداش همینه ولی با کیفیته با دستکاریه اکولایزر یه کم بهتر میشه ...نقل قول:
راستی اگه دلیله اصلیشو میخوای از سازندش بپرس ...:46:
نقل قول:
صدای 6120 تقریبا در حدود K750 ولی کیفیتش خیلی بهتره.ولی خوب مثل N73 , N95 ,... استریو نیست.و بلندیشم در حد اونا نیست خب.
نه دوست عزیز صداش به بلندیه k750 نیست ولی خیلی با کیفیت تر از اونه ...نقل قول:
نوشته شده توسط Gangster_Benington [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره تقویم شمسی برای این گوشی پیدا شد.
hp فایلی کهSli7P معرفی کرده خوبه؟
خوب نصب کن ببین خوبه یا نه بیا به مام بگو ....:46:نقل قول:
سلام به همه ی دوستان و اساتید گرامی:20:
یه سوال داشتم، کسی از دوسان تاحالا موفق شده با 6120 به GPRS ایرانسل وصل بشه؟؟ ( البته از طریق کامپیوتر نه خود گوشی):worried:
من که هرکاری کردم نشد :41:اگه کسی می دونه داستانش چجوریاس کمک کنه لطفا!
مرسی
آقا یه سوال
6120 که دکمه ی edit نداره
چجوری باهاش میشه متن انتخاب کرد ؟ اصلا میشه یه تیکه متن رو انتخاب کرد یا نه ؟
اخه من هنوز نخریدم چون تقویم شمسی ندارهنقل قول:
سلامنقل قول:
تو گوشی های جدید نوکیا دیگه دکمه قلم حذف شده و کار اونو به دکمه # دادن. می تونی دکمه # رو نگه داری و متنو انتخاب کنی
ولی تو بیشتر گوشی های جدید دکمه ادیت داره ...
دوستان محترم
من يه مشكل اساسي در 6120 دارم اگه بتونيد كمك كنيد خيلي ممنون ميشم...
هنگام تماس با گوشيم اگه طرف از موبايل تماس بگيره و ومن هم شماره و نام طرف رو در گوشي ذخيره كرده باشم و گوشي در وضعيت General باشه هم اسم طرف مي افته و هم اسم طرفو ميگه ولي مشكلم با خطهاي ثابت هستش كه وقتي با گوشيم تماس ميگيرن با اينكه شماره طرف رو توگوشيم با اسمش ذخيره كردم ولي گوشي اسم طرف رو رو صفحه نمياره ونميگه......هر كار كردم درست نشد.......
حالا از شما دوستان محترم ميخوام اگه راهي براي مشكلم داريد.......لطفا كمك كنيد......
كسي نيست جواب منو بده......................
دوست من شما احتمالا دو دفعه اسم اون خط ثابت رو تو گوشیتون ذخیره کردین برای همین هم هست که اسم اون خط ثابتی رو که اسم داره با اسم نشون نمیده ...
نخير دوست من ........من فقط يكبار شماره هاي ثابت رو معرفي كردم تازه يه شماره كه نيست چندين شمارست..........فكركنم مشكل از جاي ديگه باشه............البته يكي ديگه از دوستان تو صفحات قبلي همين مشكل منو داشت...............نقل قول:
ازدوستاني كه 6120 كلاسيك دارند ميخوام اين مورد رو توگوشي شون چك كنند و نتيجه اش رو در اينجا بزارن.......
با تشكر
:11:
شما اگه میتونی همه ی شماره های گوشیتو بریز تو رم یا تو سیم کارت و دوباره مثلا شماره خونتون رو بریز تو کانتکت و از خونه یا خود گوشی زنگ بزن ببین چطور میشه ؟؟نقل قول:
آخه پسر داییم داره همین گوشیو همچین مشکلی نداره ...
راستی یه بارم +98 رو قبل از شماره خونه بزار ....
سلام دوستان.
یه سوال داشتم بلندی صدای این گوشی نسبت به دبلیو850 یا کا750 یا 5700 چطور هستش؟
سرعتش مثل 5700 می مونه؟
کار کردن با کیبوردش چطوره؟
ایا میشه هدفونش رو برداشت و هدفون 5700 رو گذاشت؟
فرق این گشوی با 6121 کلاسیک؟اصلا همچین گوشی تو ایران هست؟
و در نهایت قیمت؟
سلام دوستان..
یه سوال....آیا گوشی 6120 رنگ سفیدش تو ایران موجوده؟؟؟ممنون..
من تهران چند جا پرسیدم نداشتند.6121 تنوع رنگی بیشتری داره اگه ایران بیاد
بزرگترین مشکل این گوشی:
باطریش زود تموم میشه
سلام
میشه در مورد برنامه های این گوشی کمکم کنید چون هرچی دانلود میکنم نصب نمی شه
حيف كه ما ها همچين گوشي داريم و تو forum ساكت نشستيم!!!
سلام .
دوستان من روی گوشی داداشم یه بازی نصب کردم که جاوا بود ، اما حالا به هیچ وجه من الوجوه پاک نمیشه ، چه کنم ؟ تا حالا کسی به این مشکل برخورده ؟
یا حق
1-در مورد نیاوردن نام فرد تماس گیرنده باید بگم که من هم همچین مشکلی دارم و راه حلش هم بسیار ساده است.نقل قول:
وقتی که یک نام به هر دلیلی 2 بار وارد لیس شده باشد( به علیت کپی از سیم کارت یا دوباره وارد کردن نام یا ...)
در این صورت گوشی هیچ کدام را نشان نمی دهد و فقط شماره را نشان می دهد. اگر بتوانید آن شماره تکراری را پیدا کنید حتما درست می شود( من امتحان کردم) ضمنا ممکن است به علت کپی های مکرر بیش از 2 بار تکرار کرده باشید.؟؟؟
2-درست است که شارژ این گوشی زود تمام می شود ولی در عوض زمان شارژ مجدد نیز کوتاه است و این میزان شارژ با توجه به نوع باطری ( استاندارد قدیمی ) و کوچک بودن باطری و سرعت بسیار بالای پردازنده گوشی بسیار هم خوب است ( به نظر من )
در ضمن به کسانی که می خواهند این گوشی را بخرند می گویم که سرعت بالای پردازنده گوشی واقعا جلب توجه می کند:
به یک کلیک هر منویی به سرعت باز می شود
لیست SMS ها بدون حتا لحظه ای درنگ باز می شود
همزمان با تنظیمات دوربین و مشاهده تصویر از طریق دوربین آهنگ پخش کنید و هیچ افت سرعتی احساس نمی کنید
و..........
همانطور که قبلا هم گفتم پخش یک MP3 با بالاترین کیفیت فقط 9 تا 12 درصد از وقت پردازنده را به خود مشغول می کند!!!
همچنین کیفیت تصویر LCD آن واقعا بالاست
در جواب دوستی که گفت نمی تواند برنامه نصب کند باید بگویم که باید دقت داشت که سیستم عامل این گوشی سیمبین 9.2 است و بعضی برنامه های قدیمی برروی آن جواب نمی دهد ولی جاوا همیشه کار می کند.
ضمنا من هنوز که هنوز است قاب گوشی را پیدا نکردم ظاهرا توی بازار آمده ولی هنوز گیر ما نیامده !
اگر کسی قاب این گوشی را دیده یک خبری به من بدهد. ممنون
سلام آیا کلاس 11 جی پی ار اس این گوشی تو سرعت اینترنت ایرانسل تاثیر داره