اکثر بازی ها که هست انگلیسی خوب می خواد،
ولی BioShock رو حتما تجربه کن
Printable View
اکثر بازی ها که هست انگلیسی خوب می خواد،
ولی BioShock رو حتما تجربه کن
دستان سلام من اولای بازی هستم یه جایی گیر کردم الن میگم . ببینید اونجایی که میره تو یه اتاق بزرگ بعدش بلافاصله یه مرده که پشتش به ما هست فرار میکنه از یه در میره بیرون تا میخوام برم دنبالش یه چیزی مثل یه تابلوی بزرگ میوفته جلوی در که راه مسدود میشه و دیگه نمیشه از اون جا رفت تو کل اتاق هم همون یه راه هست که بشه خارج شد ( البته غیر از دری که وارد شدم تو اتاق)
تو اتاق هم 2تا دستگاه تقریبا کنار هم هست که باید هک کنم اونارو این کارم میکنم اما نمیشه چیکار کنم؟
فهمیدم کجا رو میگی .
منم اول اونجا گیر کردم .
ببین از همون راهی که اومدی برگرد . بعد میرسی به همون راه رویی که اومدی .
از اونجا هم برگرد بعد میرسی به یه در . از در برو بیرون سمت راست یه پله هست که میره پایین .
از اونجا که بری یه قدرت جدید میگیری که میتونی با دست آتیش پرتاب کنی .
بعد با اون قدرت آتیش باید یخ ها رو ذوب کنی و ...
فقط همون رو یادت باشه چون یکمی بری جلوتر یه قدرت میگیری که میتونی اجسام رو بگیری و پرتاب کنی .
بعد که اون قدرت رو گرفتی برگرد همونجا یه نفر واست گلوله های آتیشی پرتاب میکنه .
با قدرت جذبت اونو بگیر و بزن به چیزی که افتاده سر راحت .
هرجا گیر کردی بگو .
چون این بازی تقریبا فکری هست .
سلام دوستان
راستش من توی مرحله Apollo Square گیر کردم.در واقع من باید Lot 192 دومی رو بخورم ولی میگه:You Cannot Carry any more of item:Lot 192
حالا من چکار کنم؟ چجوری وسایل همرام رو کم کنم تا بتونم اینم بردارم؟
ممنون
دوست من شما اگه با ترینر یا رمز اون مرحله رو میری ، فقط واسه اون یه تیکه رمز یا ترینر رو غیر فعال کن و از اول همون مرحله برو . درست میشه ...
ای بابا.من واسه همین یه مرحله که اعصابم رو خورد کرد ترینر زدم حالا هم که باید کنسلش کنم.:31:
خیلی ممنون
جناب این کارم کردم ولی بازم نشد.:41: تمام اسله ها رو هم تمام کردم.حتی جونم دیگه چیزی ازش نمونده.پلاسمید هم چون یدونه LOt 192 خوردم دائما عوض میشه و منم مصرفش می کنم ولی بازم نمی زاره lot 192 دومی رو بردارم.اشکم داره در میاد:19:نقل قول:
يعني اينقدر سيستم بالايي مياد :41:؟نقل قول:
من اصلا نميدونم دومين does Of Lot 192 كجاست. ميشه بهم بگيد كجاست؟؟ فلش هم يه جايي رو نشون ميده به سمت يه در هستش كه براي ورود ازم كد ميخواد.نقل قول:
این کدشه:5744نقل قول:
bioshock خوش بگذره:31:
سلام
من تازه این بازی را گرفتم
بازی را نصب کردم اجرا هم شد ولی پس از نمایش دموی سقوط هواپیما و نمایش آرم bioshock صفحه سیاه شده و هیچ اتفاق دیگری نمی افتد:18::19:
می خواستم بدونم مشکل از چیه؟:41:
در ضمن ویندوزم ویستاست
اینم مشخصات pc :
گرافیکم nvidia GeForce 8400 GT
CPU : Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T7250 @ 2.00GHz
RAM : 2.00GB
عزیزم شما کارت گرافیکت رو آپدیت کردی ؟
یه آپدیت مخصوص ویستا داره که میتونی نصب کنی .
احتمالا مشکلش حل میشه .
من کار با ویستا را خوب بلد نیستم!
چه جوری آپدیت کنم؟
اگه شما Windows Vista 32-bit داشته باشید:نقل قول:
* توصیه میکنم که آخرین ورژن درایور کارت گرافیک رو از این آدرس دریافت کنید:
* همچنین Windows خود رو به Windows Vista Service Pack 1 ارتقا بدید. از آدس زیر میتونید Service Pack 1 رو دریافت کنید:کد:http://www.nvidia.com/object/winvista_x86_169.25_whql.html
کد:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=b0c7136d-5ebb-413b-89c9-cb3d06d12674&DisplayLang=en
حجمش 434MB آخه من چه جوری اینو دانلود کنم ؟:18:نقل قول:
کافی نت هم برم 3 ساعت طول می کشه !
حالا حتما برای اجرای بازی باید اینو دانلود کنم؟
sp1 ویستا را به تنهایی جایی نمی فروشند؟
به تنهایی نه اما میتونین ویندوز ویستا به همراه سرویس پک 1 رو در یک dvd از بازار تهیه کنیننقل قول:
البته من مطمئن نیستم اینجوری مشکلتون حل بشه
نقل قول:کاربر goblet of fire! اگه به قول دوستون daniyal62 با این روش, مشکلتون حل نشه مجبور خواهید بود آخرین پچ این بازی رو هم دریافت کنید.نقل قول:
عزیزم خوب میتونی بدی یه نفر واست دانلود کنه .نقل قول:
حجمش 434MB آخه من چه جوری اینو دانلود کنم ؟
کافی نت هم برم 3 ساعت طول می کشه !
حالا حتما برای اجرای بازی باید اینو دانلود کنم؟
sp1 ویستا را به تنهایی جایی نمی فروشند؟
الآن هرگیگ که دانلود کنند 1000 میگیرن !
این میشه 500 تومن ! نمیخواد 4 ساعت هم بری کافی نت .
اگه خواستی من اینطور شخصی رو میشناسم .
پیغام بده تا بدم واست دانلود کنه .
میشه لینک آخرین پچشو بزارید:31:نقل قول:
چرا نمیشه دوست عزیز :
حجم 27 مگابایت .
لینک دانلود :
کد:http://www.gamezone.com/start_dlm.php?filename=Bioshock_Version_11_Patch_USK_German_and_English-zip.exe&productname=Bioshock_Version_11_Patch_USK_German_and_English.zip&durl=DR:687576733A303166646F306A616E677D6F6F673163706F327076643267626F687A7070682F33363239303B3C2F436B72736971666B60586872746B726E6033345F51637763696158534C614A65736F646E60637164604771676D6B76682F7C6C70
مطمئنی لینک همینه!نقل قول:
آخه 335kB نه 27MB
دوسته عزیز.این patch را از این لینک هم می توانید دانلود کنید:نقل قول:
کد:http://www.gamershell.com/download_22259.shtml
دوست عزیز با تشکر از شما ولی همون لینک سالمه !
بعد از اینکه اون رو دانلود کنه باید یه فایل 27 مگی رو هم با اون فایل دانلود کنه .
هر دو پچ ها رو دانلود کردم اما فرقی نکرد!
ممکنه مشکل از سی دی بازی باشه و با خریدن همین بازی ا ز یه شرکت دیگر مشکل حل بشه؟
آره ممکنه.من خودم 2 بار این بازی رو خریدم.دفعه ی اول کار نکرد ولی دفعه ی دوم بدون مشکل رو کامپیوترم نصب شد.نقل قول:
مال چه شرکتی را بگیرم , خویه؟
مال همین p30world خودمون خوبهنقل قول:
2K عرضه ی bioshock را برای ps3 تأیید کرد.
مجله ی پلی استیشن(PSM) ضمن تحلیل این خبر اعلام کرد که نسخه ی ps3 بهتر از نسخه ی pc و xbox 360 خواهد بود که البته انتظار دیگری هم از این مجله نمی رفت!تاریخ دقیق عرضه ی این بازی برای ps3 هنوز مشخص نشده ولی تا پایان 2008 منتشر خواهد شد.
تأیید خبر:
کد:http://www.gamespot.com/news/6191460.html?tag=latestnews;title;0
کد:http://www.videogamer.com/news/22-05-2008-8373.html
سلام
من تو نصب بازی مشکل دارم
تو تاپیک حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها هم گفتم ولی هنوز به جواب نرسیدم
گفتم اینجا بزنم شاید دوستانی که بازی رو کردند مشکل من رو بدونند
اینم متنی که تو اون تاپیک زدم
سلام
آقا من بازی Bioshock رو نصب میکنم آخر نصب این پیغام رو میده که تو عکس میبینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب این پیغام معمولا مربوط به کرک هست درستهکد:http://hamedkhatar.persiangig.ir/image/P30world/Bioshock.jpg
ولی من وقتی کنسل رو میزنم بازی کامل پاک میشه
فکر کنم یه پچ باید نصب کنم درسته؟
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
:20:
درضمن این نکته رو هم بگم این پیغام قبل از تمام شدن نصب داده میشه و من هیچ فایل EXE توی مسیر نصب پیدا نکردم و روی دسکتاپ و استارت هم خبری از آیکن بازی نیست
ممنون
دوستان من ميخوام اين بازي رو روي 360 بخرم
ميخواستم خيلي خلاصه بگيد چه جور بازي هست ؟
چون شنيده بودم فقط ميكشي ميري جلو و معلوم نيست داستانش از چه قراره ؟
اگه خوب نيست بگيد تا اين 5 تومان رو روي يك بازي ديگه حساب كنم
پدرام جان فقط اینو بهت بگم که این بازی عالیه ... یکی از معدود بازیهایی هست که توش از فلسفه عمیقی استفاده شده که ذهن بازیباز رو به تفکر وا میداره. نمیدونم کی بهت گفته این بازی فقط بزن و بکشه ... چون واقعا این حرف نادرسته ... . سبک بازی اکشن - ماجراجویی هست.نقل قول:
واقعا میخوایی فرسنگ ها زیر دریا ماجراجویی کنی؟ میخوایی بدونی Big Daddy ها چه کسانی هستند؟ یا اصلا Rapture چی هست و توسط چه کسی کنترل میشه؟
این بازی رو حتما بگیر و در آرشیوت داشته باش. ارزش 10 هزار تومن رو هم داره....
کاملا با ایشون موافقم .
درسته که توی بازی جنگ و بکش بکش هست ولی من بیشتر با داستانش خیلی حال کردم .
حتی بعضی قسمت ها باید فکر کنی و از قوانین فیزیک استفاده کنی !!!
بعضی وقت ها هم صحنه های خشونت آمیز داره که باعث جذابیت بازی میشه .
من خیلی وقت پیش این بازی رو تموم کردم ( 1 هفته بعد از اینکه بازی رو خریدم )
خداییش آخرش آدم یه حسی پیدا میکنه .
البته اینم بگم این بازی 3 تا آخر داره ( فکر کنم ) .
در کل بازی خیلی خوبی بود .
نه دوست عزیزم 2 تا پایان داره..
نقل قول:نقل قول:با تشكر از هر 3 دوست عزيز :10:نقل قول:
و با توجه به خوندن نقد هاي مفصل سايت GAMESPOT و COMMENT اعضاي اون سايت و امتياز اين بازي
اين بازي رفت تو ليست خريد
ممنون :10:
سلام
من روفتم الان نسخه شرکتي GameSpy رو خريدم و کامل نصب شد در ضمن اين توي يک دي وي دي هستش
نصبش کردم دو تا برنامه گذاشته بود و نوشته بود اينها رو قبل از نصب ، نصب کنم که کردم
بازي نصب شد ولي اجرا نميشه
ولي وقتي Ctrl + Alt + Del رو ميزنم توي اون صفحه Bioshock.exe فعاله و نصف سيپي بو رو داره استافده ميکنه ولي هر چي صبر ميکنم بازي اجرا نميشه
اينم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا ديگه مشکل کجاست؟کد:http://hamedkhatar.persiangig.ir/image/P30world/bio%20shock%20cpu.jpg
مشخصات سيستم:
CPU: 3.0
VGA: 8400 gs
RAM: 2 GB
راستي من ويستا هم دارم سرويس پک يک اگه روي اون نصب کنم مشکلي حل ميشه؟ بعد با اين مشخصات روي ويستا کم نمياره؟
ممنون
کارت گرافیک خیلی ضعیفه ولی فکر کنم بازی رو بالا بیارهنقل قول:
نقل قول:
آره درست میگی .
یکیش این بود که Litle Sister ها رو نجات بدی .
اون یکی هم این بود که نجاتشون ندی .
من که همشونو نجات دادم .
کسی هست نجات نداده باشه ؟
اگه کسی نجات نداده بگه آخرش چطوری میشه .
ماله من اینجوری بود که اخرش به سطح اب میای و ملت رو ابن
اگه نجاتشون ندی اخر موجودات رپتور میان بالا همه خدمه زیر دریایی رو میفرستند اون دنیا !نقل قول:
من که 60 70 % بازی رو رفتم بدک نبود ولی چیز زیاد خاصی هم نداشت !!! به نظر حتی تقلید از بعضی از بازیها و داستانها قدیمی هم بود ! در هر صورت حالا شما حال کردین باهش .... واسه من که این جذابیتی که شما می گید نداشت ! یکمم محیط مردش می رفت رو اعصاب در ضمن اینکه تا اونجایی که من رفتم همه ی محیط های بازی محبوس بود !!! تنگ و تاریک (البته خوب اینم یه مدله) ولی در مجموع زیاد هم مالی نبود !! البته نظر شخصیه ها !
به 60 70 درصد هم که رسیدم دیگه دلیلی برای ادامه دادنش نداشتم یه جورایی تکراری شد ولش کردم !