از دوستان كسي منبع يا نقشه تعميرات مادربردها و يا برد هاردها را سراغ دارد ممنون ميشم
حتي شناسايي قطعات هم باشد ممنون خواهم بود
Printable View
از دوستان كسي منبع يا نقشه تعميرات مادربردها و يا برد هاردها را سراغ دارد ممنون ميشم
حتي شناسايي قطعات هم باشد ممنون خواهم بود
واقعا تاسف آور است
همه دوستان عضو در اين سايت متخصص ميباشند ولي متاسفانه من نتونستم اطلاعات كلي حتي در مورد يك مادربرد پيدا كنم واقعا اين نقشه ها واسه ما ايرانيان غيرقابل دست يابي است حتي كسي اطلاعي ندارد يا بعضي از دوستان قصد راهنمايي ندارند؟
دستت درد نکنه خیلی توپ بود بازم از این کارها بکن منم عاشق تعمیر سخت افزارم ولی هیچی از اون بلد نیستم کاش می تونستم کمکت کنم
:8:
سلام دستت درد نکنه خیلی توپ بود مرسی منم عاشق تعمیر سخت افزارم کاش بلد بودم بهت کمک می کردم متشکرم
:8:خیلی توپذ بود کاش منم بلد بودم بهت کمک می کردم:31:
نقل قول:
باسلام دوست عزيز آدرسي را براي خريد اپتيك اگه ممنكه معرفي كنيد ممنون ميشم
[quote=mobile6600;3069664]سلام
من الان از شهرستان اومدم تهران دوره آموزش عیب یابی و تعمیرات سخت افزار رو یاد بگیرم.
دو سه جا پرسیدم یکی گفت 100 تومن اون یکی گفت 200 تومن و یه جای دیگه گفتند 500 تومن بابت یک ماه میگیرن و روزی به مدت 1 ساعت بصورت نیمه خصوصی (کلاس دو نفره) آموزش میدن. همشون هم گفتند مدرک فنی حرفه ای ارائه میدن اما فقط اون 500 تومنی گفت که هم عیب یابی و هم تعمیرات رو با هم یاد میده.
دوست عزيز پول و زمانتو توي اين كلاسهاي مسخره و بيسواد تلف نكن همشون كه حتي توي اينترنت با نام مجهزترين و بهترين آموزشگاه تبليغ كرده اند هيچي نمي دانند و بي سوادند حتي تعمير درست حسابي هم بلد نيستند فقط ميتونند لحيم كاري بكنند و لنز خاك گرفته رو پاك كنند مواظب باش
در ضمن من خودم تعميركارم و كارشناس ارشد و بعضي از قطعاتي را كه نتونستم تعمير كنم به اين مراكز برده ام و جز يه چند نفر ول و يه دفتر نامعتبر البته با خانم منشي باكلاس ديدم و نتيجه اي هم از هيچكدوم نگرفته ام ازشون نام نميبرم با سرچ در گوگل به نتيجه ميرسيد
حتي يكي از آموزشگاههاي خيلي بقول تبليغاتش تنها و بهترين در تهران فقط كارشان تعويض برد و سيلندر هاردهاي متشريان و تعويض لنز و برد درايوهاي مشتريان باهم يا همون دزدي بود و تعميرات اتفاقي كه احتمالا جواب ميداد و از قطعات ريز روي بردها اطلاعي نداشتند البته ناگفته نباشد ما بسياري از قطعات smd , ic , خيلي را هرچند خرابيشونو پيدا كنيم حتي مشابهشو هم در بازار نداريم و دوستان هم از تعويض لنز و اپتيك حرفايي زده اند ولي من حتي از بازار توكل و امجد هم نتونستم اپتيكي پيدا كنم و در تعميراتم مجبورا فقط از قطعات اوراقي استفاده مي كنم و حتي براي پيدا كردن قطعات به كشورهاي همسايه هم سرزده ام وضع ايران تقريبا بهتر از اوناست
نقل قول:
دوست عزيز مشكل از اسپيكرت ميباشد بعضي از اسپيكرها به rx , tx رفت و برگشت موبايل موقع زنگ زدن حساسند در حقيقت برد اين اسپيكرها ضعيفه بايد اسپيكر خوب تهيه كني نه از نظر قيمت بلكه از لحاظ ساخت مدار مثل creative يا ميكرولب
وپارازيت مربوط به خازنها و صافي مدار بكار رفته در برد اسپيكر است كه ممنكه بمرور زمان نيز پيش بيايد و بايد تعمير بشه
نقل قول:
بايوس رو clear كن اگه جواب نداد كل قطعاتو از برد حذف كن و دوباره بايوس را پاك كن و روشن كن اگه بازم جواب نداد با يك پاور ديگه تست كن از پاور و ميزان خروجي ولتاژ پاورت كه مطمئن شدي يعني اگه پاور مشكل نداشت ايراد از بردت ميباشد و احتمال جواب دادن در مرحله پاك كردن بايوس زياده و احتمال خرابي قطعات خيلي كمه اين مشكل زياد پيش مياد و معمولا مادربرد هنگ ميكنه و با بايوس مشكل حل ميشه
نقل قول:
اگه دماي داخل كيس ات زياده و موقع دست زدن به كارت گرافيك دستتو مي سوزونه سعي كن با فن اضافي جبران كني و دماي كيس ات را پايين بياري اگه دما مناسبه خروجي vga مادربردت يا ولتاژ اضافي يا ايراد سخت افزاري دارد (از نظر خروجي چك كن كارت گرافيكات و مادر بردت از نظر سرعت 4x يا 8x يا 16x سرعتشون باهم) سازگار باشد
و خيلي كم احتمال دارد ايراد از كابل گرافيك و مانيتور باشد چون در آنصورت خودت متوجه نادرستي تصوير ميشدي
نقل قول:
اول از همه برق كامپيوترتو كلا قطع كن و بايوس را پاك كن بهتره باتري را بمدت 1 ساعت دربياري اگه با گذاشتن دوباره باتري (باطري 3ولت باشد منظور تمام نشده باشد) جواب نداد بايد:
بايد بايوست آبديت شود
به بيك تعميرگاه مجاز ببر
حتي با داشتن بايوس مشابه ميتوني بايوس را تعويض كني
نه دوست عزيز لنز كاملا بالا نمياد آسانسور دستگاه ايراد دارد و احتمالا با يك تسمه هم به نتيجه رسيدي اگه باتعويض تسمه لنز بازم بالا نياد بايد كل قطعات ريز و چرخ دنده ها رو كاملا تميز كني و كرم مخصوص يا كرم نرم كننده دست و صورت خيلي كم بزني فقط به تسمه نزننقل قول:
دوست عزيز بعضي از ويروسها در هارد كامپيوتر باعث از بين رفتن مقداري از فضاي هارد و يا خرابي و بدسكتور در هارد و فرمت نشدن درايوي و حتي حذف شدن درايو از هارد ميشند و در چنين مواقعي fdisk كارساز است ولي در مورد فلش بهتره بجاي fdisk از نرم افزارهاي مربوطه مثل پارتيشن مجيك استفاده كني اگه به احتمال كم جواب داد مشكل حل ميشه ولي معمولا فلشها خيلي راحت صدمه مي بينند و براحتي هم درست نميشند اگه نتيجه نگرفتي و ضمانت داره بهترهنقل قول:
بفرستي گارانتي
بازهم از دوستان متخصص و اساتيد ارجمند كه مدتيست تشريف ندارند تقاضاي همكاري و درخواست منابع حرفه اي تعميرات و نقشه حرفه اي تعميرات برد هارد و مادربرد و برد درايوها و منابع تغذيه را دارم خيلي ممنون ميشم حتي اگه دوست ندارند در معرض دوستان قرار بدهند كه شايسته نيست و بي انصافي است كه دوستان استفاده نكنند خريدارم
با سلام به دوستان عزیز
من در تکمیل صحبت های دوست خوبم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگم که
چند تا چیز دیگه هم مثل روغن هیتر و قلع کش لازم است
منم دارم رو به تعمبرات سخت افزرای میارم
برای شروع کار میخوام ابزار کارم رو بخرم
موفق باشین
ممنون از همگی
سلام به همه اگه کسی جزوه درمورد تعمیرات سخت افزار داره و یا در شیراز زندگی میکنه و میتونه به من کمک کنه لطفا به ایمیلم پیام بفرسته . مخصوصا در مورد تعویض لوگوی بایوس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال درمورد چاپگر داشتم کسی بلد هست
منم موافقمنقل قول:
اگه ميتوني برو فني حرفهاي اونجا حداقل معتبر تره
مرسی از آموزشتون لطفا بازم ادامه بدین خیلی خیلی ممنونم
من عاشق سخت افزار و تعمیراتم لطفا راهنماییم کنین که اگه رم نیم سوز بشه چه علائمی داره و چیکارش میشه کرد
با تشکر
كامژيوتر رفيقم دستم است خراب شده به من گفته بود ريستارت مي كنه؟همينكه روشنش ميكنم فن cpuچند ثانيه مي چرخه بعد وايميسه بعد يك صداي ممتدي از كيس مي ايد؟چجوري بفههم چيزي سوخته از كجا بفمم بردوcpu سالمند؟چجوري قطعات را تست كنم؟اگر ممكن است كمي توضيح دهيد:11:
با سلام به دوستان عزیزم.
من هم سخت افزار یه خورده بگی نگی بلدم و می خوام بیشتر یاد بگیرم
اگه مشکلی داشتین در حدو اندازهی خودم بهتون جواب می دم .
با تشکر از دوستان خودم.
سلام دوست عزیز مطالب شما جالب بود ولی عکس ها نمی اومد .
با تشکر
به آیدی من پی ام بده تا تعمیرات یادت بدم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pc_hex
با سلام دوستان
بنده يه مادربورد asus دارم كه نه تصوير ميده و نه بوق تست . از سي پي يو تا رم و گرافيك و پاور تست كردم. آخر به نتيجه رسيدم مادربورد مشكل دارد \ حالا از دوستان ميخوام بنده رو در تعمير اين مادربورد راهنمايي كنند . اسم و مشخصات
1-ASUS M2A-VM
2-مادربورد با اتصال در پين رو بورد روشن ميشود ولي تصوير وبوق موجود نيست
3-گاهي با چندبار اتصال هم هم روشن نميشود ولي چند بار سعي كنم روشن ميشود
4-قطعه ايي كه بخوام بگم داغ ميكنه هم نيست
حالا از دوستان تقاضاي تعميير اين مادربورد دارم .
شما اول از همه ببین خازن های روی مادر بردت باد نکردند حتی فقط 1 دونه شون هم باد کرده باشه همچین مشکلاتی به همه می زنهنقل قول:
كامژيوتر رفيقم دستم است خراب شده به من گفته بود ريستارت مي كنه؟همينكه روشنش ميكنم فن cpuچند ثانيه مي چرخه بعد وايميسه بعد يك صداي ممتدي از كيس مي ايد؟چجوري بفههم چيزي سوخته از كجا بفمم بردوcpu سالمند؟چجوري قطعات را تست كنم؟اگر ممكن است كمي توضيح دهيد
:41:
سلام آقا این مشکلات فلش مموریها چرا اینقدر زیاد !؟:41:
دیگه تحملم داره تمام میشه !سه تا فلش مموری دارم که...
1- مدل Cruzer:این چراغش روشن میشه اما هیچ اتفاقی نمی افته یعنی نه درایو میسازه واسش نه کار دیگه ای ...
چون مدلش تیتانیومیه فقط بدنه اش داغ میشه !!!:41:
2-KingStone : این یکی این ارور و میده " USB Device not Recognized " و حسابی داغ میشه !:41:
3-Sony مدل Vaio:به محض اتصال به usb میگه باید فرمت کنی !اما نه تنها فرمت نمیشه !بلکه حافظه فلش 0 (صفر)میزنه !:41:
البته همشون رو سیستم من اینجوری نشدنااااا! گارانتیم ندارن !
تو رو خدا یکی راهنمایی کنه چطوری میشه تعمیرشون کرد!کف کندم خدا وکیلی :41::2:
سلامنقل قول:
سلام آقا این مشکلات فلش مموریها چرا اینقدر زیاد !؟
دیگه تحملم داره تمام میشه !سه تا فلش مموری دارم که...
1- مدل Cruzer:این چراغش روشن میشه اما هیچ اتفاقی نمی افته یعنی نه درایو میسازه واسش نه کار دیگه ای ...
چون مدلش تیتانیومیه فقط بدنه اش داغ میشه !!!
2-KingStone : این یکی این ارور و میده " USB Device not Recognized " و حسابی داغ میشه !
3-Sony مدل Vaio:به محض اتصال به usb میگه باید فرمت کنی !اما نه تنها فرمت نمیشه !بلکه حافظه فلش 0 (صفر)میزنه !
البته همشون رو سیستم من اینجوری نشدنااااا! گارانتیم ندارن !
تو رو خدا یکی راهنمایی کنه چطوری میشه تعمیرشون کرد!کف کندم خدا وکیلی
عزیزدل فکر کنم همش از این نشات میگیره که فلشت رو موقع کشیدن disconnect نمی کنی درسته؟
امروز بعد از اینکه کیسمو تمیز کردم و بستم . وقتی روشنش می کنم بدون اینکه هیچ بوقی شنیده بشه (البته به جز بوق معمولی ) سیستم تا صفحه بوت بالا میاد ولی بعد خاموش میشه.ممنون میشم راهنمایی کنید.
:40::40::40:
سلام
معني اين رو نفهميدم اخوينقل قول:
بدون اینکه هیچ بوقی شنیده بشه (البته به جز بوق معمولی )
ولي شما يه كاري كن
اتصلات داخل كيست خصوصا پاور و هارد رو با دقت چك كن و يه دور محكمشون كن....
منظورم بوق های ممتد یا غیر ممتدی که موقع نبودن رم یا گرافیک شنیده می شه.نقل قول:
یعنی طبیعی بوق می زنه دیگه درسته ؟نقل قول:
منظورم بوق های ممتد یا غیر ممتدی که موقع نبودن رم یا گرافیک شنیده می شه.
خوب
اتصالاتت رو چک کردی؟
درست شد خیلی ممنون.نقل قول:
مشكل از چي بود؟نقل قول:
درست شد خیلی ممنون.
درست حدس زده بودم؟
با سلام
وممنون از تاپیکهای جالبتون
من میخواستم اطلاعاتی در مورد نحوه تنظیم پتانیومتر اپتیک پیدا کنم.
خودم هرکاری میکنم نمیفهمم چه جوری میشه تنظیم کرد.
دوتا دی وی دی رایتر من مدلش سونی و اچ پی هست.
ولي اين سوال ربطي به اين تاپيك نداشتا !! >>>>>>>>>> تعميرات سخت افزار !!!!نقل قول:
سلام
من یه هارد 500 مکستور دارم
ویندوز که عوض میکردم بعضی از ویندوزها ÷ارتیشن های هاردمو داینامیک میشناختن
تا امروز که هاردمو دیگه نمیشناسن
یعنی هاردم دیتکت میشه ولی حجمش 0 است
تو ستاپ اصلی هم حجمش 0 است
کمک !!!!!!!!
شما اگر هاردتون بالا مي ايد MBR هادرتونو يك ريست كنيد
سلام
من یک سوال در مورد نحوه تعمیر دی وی دی رایتر تو پست شماره 277 پرسیدم ولی هیچکس جواب نداد.چرا؟:41: