از کجا تشخیص میدی؟نقل قول:
کشته مرده والپیپر دسکتاپتم!!!
Printable View
از کجا تشخیص میدی؟نقل قول:
کشته مرده والپیپر دسکتاپتم!!!
اواتارش هم همونهنقل قول:
هووووووم.نقل قول:
اواتارش هم همونه
کشته مرده ی کدوم قسمتشی:31:؟
بیخیال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خب قشنگه دیگه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نفر بعدی... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قرار بود صاحاب تاپیک خودش عکس بذاره...
آره والا
خودش اومد راه انداخت و کشید کنار
سارا خانوم اینجور نمیشه 247 تا پست شد
پس کی میخوای عکس اتاقت رو بزاری
آقا یه بحث خیلی اساسی !!
اتاق درسته یا اطاق
هر کی یه جا یه چیزی می نویسه.ما رو از گمراهی دربیارید
نقل قول:
نه !
پسر ها هیچ وقت سشوار رو در دسترس قرار نمیدن !
ولی اتاقش ریبا نیست !
سلام
چه تاپیک جالبی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته باید گفت چه اطاقای جالبی !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
this room like to timorous's room than braveheart,s roomنقل قول:
فکر کنم شادی خانوم هم جزو انیمه بین های حرفه ای باشن .نقل قول:
اتاقشون هم خوب و تر تمیزه ولی به نظر من هم یه نموره پسرونه میزنه یا اینکه ایشون شاغل باشن هم بهشون میخوره البته اینا فقط نظر شخصیه و بر اساس اتاق میگم احیانآ کسی بد برداشت نکنه
بچه ها من دو سه تا عکس از سیستم خودم و کنار و اطافش گذاشتم
لطف کنین و نظر خودتون رو بگین !
نقل قول:
کد:http://i11.tinypic.com/4vdhvrr.jpg
نقل قول:
کد:http://i11.tinypic.com/6bkn7sm.jpg
نقل قول:
کد:http://i11.tinypic.com/4zlfqjt.jpg
نقل قول:
کد:http://i13.tinypic.com/4thrrbt.jpg
منم خواستم عكس بذارم، اما ديدم بدبختى نه يه دوربين دارم، نه يه موبايل دوربيندار!
تاپیک باحالیه .اینم عکس اتاق من.فقط ببخشید یه ذره بزرگه نتونستم کوچیکشون کنم.
کد:http://i14.tinypic.com/642xj6w.jpg
کد:http://i12.tinypic.com/52zx25z.jpg
اتاقتون خيلي نامرتبه خربابابرش گم ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولي نه جدي شما اتاقتو ديردير تميز ميكني ؟؟؟
در ضمن ان 73 شما چينيه خيلي تابلويه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهت پيشنهاد ميكنم جعبه ي گوشيتو بزار توي كمدت تا كسي كف نره كه ازت 100 تومنم نميخرن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي گذشته از شوخي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اتاق جالبي داري خوشبحالت
اولا واقعا تیز بین هستی درسته تو عکس هر دوش مشخصه ولی خیلی غیر واضح هست اگه تو کمد هم نذاشتم دلیل داشته دوست من.دوما میشه بگین از کجا فهمیدی چینی هست ؟ این گوشی رو برام از امریکا اوردن .فکر نمیکنم اونجا جنس تقلبی پیدا شه.چون روش هم نوشته MADE IN FINLANDزمانی که هنوز بحث register شدن بود.تو تاپیک N73 هم هست پستم.:13:
در ضمن کجای اتاق من شلوغ من تو فامیل معروف هستم که اتاقم همیشه مرتبه!:20:
Sوما برای رفع سوء تفاهم عکس تصحیح شد !
امان از دست این خاله زنک بازی ها .همون بهتر که از انجمن شبکه بیرون نمی آم!
البته چه میشه کرد آدم بیکار خیلی تیز بین میشه به نظرم.
در ضمن یکی از دوست های عزیزم هم در پبغام شخصی نظر دادن که اتاقم دخترونس.بله حق با ایشونه چون اکثر وسایل اتاقم سلیقه دختر است.
برای بالا اومدن تاپیک!(بعدا پاک میشه)
بقیه ی پست ها کو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی زشته..نقل قول:
نظر من بود..
حذف شد!نقل قول:
بقیه ی پست ها کو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمیدونم تایپیک در مورد عکس از اتاق شخصی بود یا کلاشیکف و آرپیجی!!
ای بابا چرا حالا به دل میگیرینقل قول:
منظور شلوغ بود نه نامرتب البته من توی عکس اصلاح شده دارم میگم شاید بوده :31:
عکس قبلیهات رو هم بزار یه نظری بدیم قول میدم gf نشون ندم
سلیقه دخترا نمیگم بده ولی خوب دخترونست ، خیلی بد از الان آدم زی زی باشه وای به حال فردات آخه آدم که دیگه شخصیتش و نظرش رو فدای کسی نمیکنه .
از ما دلگیر نشی دوست عزیز
موافقم با نظرت:46:نقل قول:
يه عكس از نماي باز اتاق
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم يه عكس از روي ميز كامپيوتر (هميشه خدا همينه هيچ كاريشم نميشه كرد:27: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم يه تصوير ديگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم يه نما از زير تختم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :21:
در كل با روي ميزم و زير تختم خيلي حال ميكنم ولي خيلي ها به خاطر همين بهم سركوفت ميزنن:41:
البته الان وضع اتاق نسبت به دو هفته قبل حدود 65% بهتر شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای من که باز نشدنقل قول:
آقای احمد زاده میبینم که تار هم مینوازید.
(هر کسی هر چی خوشش بیاد میبینه دیگه!!):46:
ویلا دارید جناب احمدزاده
گاوصندوقی که داری فکر کنم باتک ها هم ندارند.مگه چی نگه می داری توش؟:21::21:
:5: يه زماني سه تار كار ميكردمنقل قول:
تار رو هم گرفتم كنارش ياد بگيرم كه يه سري مشكلات پيش اومده كه زخمه تار و ناي سه تار هم نتونست از پسش بر بياد
الان دارن هر جفتشون خاك ميخورن :41:
نقل قول:
نه داداش
كجاش ويلايه يه اتاق جمه و جوره ولي تو عكس اونجوري افتاده
البته گاو صندوق هم عاريه اي هستش(مثل خونه) و صد البته كليد اين گاو صندوق آخرين بار دست آقا محمد خان قاجار ديده شد كه اونم تو زلزله جزاير هاوايي گم شده :31:(خودمم مشتاقم بدونم توش چيه:21:)
اولا دوست عزیز این حرفا جاش تو این تاپیک نیست .تو کوچه و خیابون یا دمه دره !نقل قول:
اینکه من به قول شما هم زی زی هستم بازم جاش اینجا نیست و فکر نمیکنم ربطی هم به کسی داشته باشه.
در ضمن اگه به این کار میگن زن زلیل بودن من با افتخار اعلام میکنم زن زلیل هستم و شما هم خیلی مرد سالاری.
در ضمن چه اشکالی داره مدل اتاق آدم دخترونه باشه یا پسرونه .من که نگفتم دخترا اومدن اتاقم رو چیدن .بیشتر این عروسک ها مجسمه ها و ... کسایی مثل خواهرم و دوستام خریدن .به نظر من خیلی بی احترامی که هدیه ای رو که کسی میگیره حتی اگه دخترونه باشه قایم کنه.همون جاکلیدی قلبی که به دستگیره کمدم آویزونه.یه هدیه است نباید بزارم؟؟ و اگه گذاشتم یعنی زن زلیلم؟؟
یا مثلا یکی دیگه رو میزش چاقو و هفتیر بودش باید بگیم این آقا شخصیتش رو فدای دزدا و فاتل ها یا چاقو کشا کرده!!؟؟؟؟؟ یه ذره روشن فکر تر باشیم بهتره.
شایدم .... :31::25:
شما هم از ما دلگیر نشی دوست عزیز .
نقل قول:
خیلی زیباست کاش اتاق من این شکلی بود اتاقتو با من عوض میکنی؟
راستی این یه گوشه از اتاق کارمه اینو یادم رفته بود بگم.ok?
نقل قول:
شما نشون دادید میشه از پسرا هم توقع تمیز بودن داشت:46:
جالب بود
..
به به در ابتدای ورودتون به متفرقه استقبال خوبی ازتون کردن:31:..حالا یه چند بار دیگه بیاید بیشتر با تیزبینی های این جناب bkm آشنا میشید:5:
آقای bkm یه خرده مراعات مهمونا رو بکنید:46:
نقل قول:
100% موافق:10:
دوستان اینجا شما با وسایل اتاق همدیگه فقط آشنا نمیشید
..طرز زندگی دیگرانو میبینید..
حتی طرز فکرشونو...پس به هم احترام بذارید!!:10:
پس عکس اتاقت کو خانوم دکتر مهندس؟:5:نقل قول:
هیشکی راجع به اطاق من نظری نداشت؟؟:37:
اتقتو ول کن ، امضات خیلی باحاله ...نقل قول:
چطور تا حالا ادمینها عوضش نکردن؟
پارتی داری؟
اقا چرا همه یک حتی پسرهای بزرگ هم عروسک میندازن توی اتاقشون:13:
نمیدونم این دیگه چجورشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بابا دست بردارید از این کارها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره منو مجبور کردید عکس اتاقم را بذارم ...
سلام به همه دوستان
من حدود 1 ساعت پیش این تایپیک رو برای اولین بار دیدم
خوب یکی از دلایل دیر دیدن این تاپیک جالب بندرت بیرون اومدنه من از تایپیک بررسی موسیقی متال هست
ولی توی همین 1 ساعت همه پستها وعکسها رو خوندم و دیدم...عکسهای واقعا جالبی بودن از همتون ممنون
منم خواستم که با اجازه عکس پی سی رووم خودمو یا بقول شما اتاق سیستم رو بزارم
فقط از شلوغی مخصوصا کابلها و سیمها نخندین که واقعا کاری نمیشه کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من اگه هديه نباشه هيچ وقت نميرم از اينا بگيرم ...
دوستان ببخشيد كه پست بي مورد ميدم
اين تاپيك داره تاپيك زيبايي ميشه . اگه اينقدر از اتاق هم ايراد نگيريد بهتر هم ميشه .
نمي دونم چرا رو همه چي نظر ميديم .
ممنون
بهروز .
چشمات باحاله .نقل قول:
فکر بد نکن این فقط یه تابلو که اگه کسی اومد تهران گم نشه:21::21:
(خود ملت اینو گذاشته وسط خیابون خوب):27: