کسی قیمت ps3 تو تهرانو نداره
Printable View
کسی قیمت ps3 تو تهرانو نداره
امید جان مرسی ... مرسی... عالی بود... مقاله خیلی خیلی خوبی بود.. من که خیلی حال کردم..:20:نقل قول:
با Cell بيشتر آشنا شويم
I abhor silence.نقل قول:
من نه میخوام تو رو بن کنم،نه از این وضع خوشم میاد،ولی مگه چویس دیگه ای بجز سکوت داریم؟
دو تا سوال:
می شه بازی های PS2 رو از طریق USB از هارد کامپیوتر به هارد PS3 انتقال داد و بازی کرد ؟
اگه می شه فرمت بازی های PS2 باید چی باشه ؟ ISO رو می خونه ؟
دلیل این حرفم اینه که نمی خوام زیاد به لنز PS3 فشار بیاد..
و سوال دوم که قبلا پرسیده بودم کسی جوابمو نداد:
ممنون...نقل قول:
این دو تا تبدیل ها واسه مانیتور های CRT به چه صورت عمل می کنن ... به کارت TV که مطمئنا وصل نمی شن درسته ؟ اگه این کابل رو (حالا نمی دونم به USB وصل می شه یا هر جای دیگه ) وصل کنم، مستقیما بازی رو نمایش می ده یا بایستی برم تو محیط ویندوز و با نرم افزار خاصی اجراش کنم.. اگه با نرم افزار باشه که اصلا ارزششو نداره.. راهی وجود نداره که PS3 رو مستقیم به مانیتور CRT وصل کرد بدون نیاز به کیس ؟
شما كه ميگيد نميشه بازي روش ريخت پس چرا نوشتيد براي بازيا پس همون 20 گيگ خوبه بخرم نيازي به 60 گيگ نيست نه نظر شما چيه؟؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
و جديدا هم براي ضبط و پخش برنامه هاي تلويزيوني در كشور كره جنوبي با قابليت IPTV
بعضی بازیهای کم حجم هستن که فقط روی psn عرضه میشن.نقل قول:
home هم روی psn عرضه میشه
يعنی هيچکس نبون ايشون رو درست راهنمايی کنه ؟!
ببين دوست من
دو مدل 20 و 60 گيگ تفاوت های ظاهری ندارند و کلاً فرقشون در چند مورد هست
مورد اول قابليت خواندن انواع حافظه از جمله Compact Flash و M Pro و Mini SD و SD هست
قابليت دومش داشتن Wireless Conection يا همون Wi Fi هست
مورد سوم هم داشتن Hard Disk با حجم بيشتر هست
که هر کدوم از اين قابليت ها به درد هر کسی ميخوره و بايد شما ببينی خواسته هات چی هست و تصميم بگيری که کدوم مدل رو ميخوای بگيری
نقل قول:
شما كه ميگيد نميشه بازي روش ريخت پس چرا نوشتيد براي بازيا پس همون 20 گيگ خوبه بخرم نيازي به 60 گيگ نيست نه نظر شما چيه؟؟؟؟؟
حرفای رضا درست به اضافه اینکه 60 گیگ یه نوار نقره ای داره ولی 20 گیگ نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
60 گیگ براق هم هست.
وای مشکیش چقدر خوشکله..
به نظر شما من 60 گيگ بگيرم يا 20 گيگ من كاري به اينترنت و اين جور چيزاش ندارم فقط ميخام ببينم كه كسي تا به حال 60 گيگ لازمش شده يانه .
سلام.
ميخواستم بدونم اين 20 گيگ ها هم دسته هاش بيسيمه؟
حدود قيمت هم اگه داريد بزاريد ممنون ميشم.
سلام
ميخواست بدونم ps3 بازيهاي dvd ps2و بازيهاي cd ps1 رو اجرا ميکنه يا نه ؟ من چنجا خوندم اجرا ميکنه ؟
کسي امتحان نکرده؟
ps3 کپي خور شد؟!
((هفته گذشته فيلم جالبي درسايت هاي اينترنتي پخش شد که در آن با استفاده يکسري حرکات جانگولري توانسته بود يک بلو-ري کپي ps3 را در دستگاه قرار داده و به کنسول به عنوان يک بازي اصلي بشناسانند! اين اتفاق که در محيطي بسيار هيجان انگيز رخ داد و اشک هاي زيادي را از چشمان ميليون ها بازي کننده غير قانوني در آورد . يکي از مهم ترين وقايع هفته گذشته بود . اين کرک که با فرم ويرهاي 3/1 تا 8/1 کار مي کند. با استفاده از يک فايل تصويري tif. است يک فلش مموري به دستگاه وصل مکنيد . وتصوير را اجرا مي کنيد ودستگاه هنگ مي کند . فلش مموري را بيرون مي آوريد و ديسک کپي را ميگذاريد وبه همين راحتي بازي کپي اجرا مي شود.))
من اين متن رو از قسمت کليک در روز نامه جام جم ( يکشنبه 11 شهريور 1386 شماره 154) خوندم آيا کسي شنيده بوده و يا امتحان کرد و آيا جواب داده يا نه؟؟؟!!!
یعنب اینجا کسی قیمت ps3 ننداره؟
حدودم باشه OK یه
این مزخرفات رو جام جم گفته !!!:2:نقل قول:
ر (AAKH1361 ایدی دیگم)
500-520نقل قول:
عنب اینجا کسی قیمت ps3 ننداره؟
حدودم باشه OK یه
60 گیگ
نقل قول:
آره من تو جام جم خوندم يعني اينقدر چرت و پرت و مزخرف بود.:41:
خیلی ....نقل قول:
*******//\\********
نگفتی چطوری بازیای پلی 2 رو اجرا کنیم؟اجرتت محفوظه!
20گی هم براقه!نقل قول:
اگه کار با اینترنت نداری - Wi-Fi به کارت نمیاد - مموریم نمیخوای بکنی توش:31: 20 گیگ بگیرنقل قول:
بله بیسیمهنقل قول:
اورجینالشو آره. AAKH1361 هم مثل اینکه میتونه برات کپی خورش کنه برای ps1-ps2نقل قول:
سلام بچه ها.
من چند وقته كنسولو با يه lcd فراسو گرفتم ولي نميدونم با چه كابلي متصلشون كنم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا راهنمايي كند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه hdmi داره که چه بهتر. اگه نداره با x2vga یا vgabox
در سال 2007 فروش PS3 بالاتر از فروش Xbox 360 بود.
طبق آمارهاي گرفته شده در سال 2007 ،پلي استيشن 3 موفق به فروش 3930000 هزار دستگاه شد در صورتي كه در همين مدت فروش دستگاه Xbox 360 به تعداد3000000 بود . نكته جالب در اين گزارش اين است كه فروش نرم افزارها و بازي هاي Ps 3 حتي از كنسول محبوب Wii هم بيشتر بوده .
تمام اينها نشان دهنده موفقيت بزرگ PS3 و در سال آينده بايد منتظر موفقيت هاي بزرگتر سوني باشيم.
منبع خبر
کد:http://www.n-europe.com/news.php?nid=11202
حالا قیمت این 20گیگ و 40 گیگ چند هست؟
من نمیدونم چرا همتون گیر دادین به این 20 گیگ (20 گیگ دیگه از رده خارج شده) دیگه اصلا گیر نمیاد
برین تو کار 40 گیگ (40 گیگ که هنوز نیومده ولی تو ایران فکر کنم وقتی بیاد دور و بر 400-450 باشه)
نه سعید،20 گیگ کدره.
میگم بچه ها یه نکته:این آقای (یا خانوم؟) _love_coder_ میگفت بازی های کپی Ps2 رو روی Ps3 اجرا کرده.عکس هم گذاشت،دیدیم راست میگه.ولی معلوم نیست چرا با اینکه بهش پول هم پیشنهاد دادم،هر بار یه چیزی میگم تا چند روز آفتابی نمیشه؟!
?salam be hameye doOstan.ps3 az lahaze ghodrate gerafici az xbox360 sartare ya na
دوستان قیمت ps3 مدل 60 گیگ چنده ممنون میشم سیع جواب بدبد ممکنه امروز فردا بخرمسرم کلاه نزارن ضمنا توی جعبه چه چیز هایی هست و موقع خرید باید به چه چیزی توجه کنم.ممنون
60 گیگ 500 - 520
شيراز مدل 60 گيگ 490 البته بدون تخفيف با تخفيف كمترم ميداد به هر حال ممنون.
سلام
ایا کنسول Ps3 در بازار ایران موجوده ؟
اگه موجوده قیمش چنده ؟
پروژهاي كه از نيروي پردازش شبكهي كنسول بازي پلياستيشن 3 بهمنظور بررسي علت بيماريها كمك گرفته بود، وارد كتاب ركوردهاي جهاني گينس شد.
به گزارش سرويس فنآوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)،كتاب ركوردهاي جهاني گينس، پروژهي Folding@home با نام اختصاري FAH را به عنوان قدرتمندترين شبكهي رايانشي توزيعي جهان شناخت.
FAH از 700 هزار پلياستيشن 3 استفاده كرد تا بررسي كند تركيبهاي پروتئينها چگونه بر بيماريهايي همچون آلزايمر تاثير ميگذارند.
اين شبكه بيش از يك پتافلاپ قدرت رايانشي دارد كه معادل هزار تريليون محاسبه در ثانيه است.
مدير پروژهي FAH و استاد دانشگاه استنفورد در اين زمينه اظهار كرد: ثبت پروژهي FAH به عنوان قدرتمندترين شبكهي رايانشي توزيعي جهان در كتاب ركوردهاي جهاني گينس بازتاب مشاركت جهاني فوق العاده بازيكنان و مصرف كنندگان است و ما براي آن بسيار سپاسگذاريم.
بر اساس اين گزارش رايانش توزيعي روشي براي حل مشكلات پچيده و بزرگ از طريق تقسيم آنها بين رايانههاي بسيار است.
اين تكنيك از سوي گروههاي زيادي براي مطالعات مختلفي چون نحوهي انتشار مالاريا و جستوجو براي داروهاي جديد سرطان مورد استفاده قرار گرفت
اره عزیزنقل قول:
قیمت 60 گیگ هم حدود 500 هست
نقل قول:
حالا با این قیمت که میخوای بخری ایا بازی هاش تو ایران هست ؟
اگه میشه لیست اونا رو بزارین.
ارزونترین ps3 چن گیگ ؟
قیمتش؟
تو ایران هست؟
ببین الان 60 گیگ و 80 گیگ موجوده
قیمتاشون هم 500 و 650 هست
بازیهاشون هم از 60 تا 80 هستند
البته قراره همین روزا مدل 40 گیگ با قیمت 400 دلار بیا (البته خارج) تا چند ماه دیگه میتونی اینو با همین قیمت 400 از ایران بخری
مرسی و ممنون
یه سوال ............؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
الان که دیگه دو کنسول 360 و پلی 3 تقریبا هم قیمت شدن.
فقط میمونه قیمت بازیها که تو ایران به دلیل هک شدن 360 بازیهاش ارزونتره.
واقعا فکر میکنید PS3 ارزششو داره که آدم 60 تومن بده مثلا بازیشو بخره.
در حالی که همون بازی برای کنسول 360 نهایت 8 تومن قیمت داره.
.
.
.
آیا اختلاف پردازش و گرافیک این دو بازی(یه بازی 360 در برابر همون بازی برای پلی 3) واقعا ارزششو داره که آدم پلی بخره؟؟؟؟؟
اولا بازی های اختصاصی رو فراموش نکن
تازه ps3 مزیتهای دیگه ای هم داره (دیگه نباید نگران 3 چراغ قرمز باشه)
طبق لینک بالا به موجب تست و اعلام قطعی سایت onaxis.blogspot.com عنوان Call of Duty 4 نسخه PS3 در حالت 1080P اجرا میشود.کد:http://onaxis.blogspot.com/2007/11/call-of-duty-4-does-run-at-1080p.html
منبع : بازی سنتر