نقل قول:
شما نظرتون چیه ؟ با همین gsmart ؟ برای gps میشه کاری کرد ؟
Printable View
نقل قول:
شما نظرتون چیه ؟ با همین gsmart ؟ برای gps میشه کاری کرد ؟
یه سوال کلی دارم
خداییش می ارزه پاکت پیسی بگیرم؟؟!(الان براتون عرض میکنم)
نوکیا n95 دوربین 5 مگاپیکسل داره .صفحه نمیش با کیفیت داره gps داره یه موزیک پلیر عالی داره تازه سیمبین هم هست و قیمتش 600 تومنه کدوم پاکت پیسی میتونه از این برتری داشته باشه
در صورتی که imate jasjam از این گرون تره و هیچ برتری به جز ویندوز موبایل نداره
به نظر شما حالا من همه امکانات رو بیخیال شم و به ویندوز موبایل بچسبم؟(چیزی هم که بیشتر از همه اذیت ام میکنه صفحه نمایش 65000 رنگشونه)
خواهشا راهنمایی کنید!!!!!!!!!!!!!!!!
صفحه نمايششون كه عاليه و به عدد نگاه نكن. سيستم عاملش انقدر رديفه كه برنامه هاش كمي از ويندوز معمولي نداره. صفحه تاچ اسكرين بزرگ و كلاس كار و ... هم اضافه كن. در مورد قيمت تو ايران اينطوريه و خيلي قيمتهاش بالاس وگرنه قيمتهاي واقعيشون خيلي مناسبتره
حالا من چی کار کنم چشمم jasjam رو گرفته
ارزش داره n95 رو بدم jasjam بگیرم
همچنین jasjar که قیمتش سر به فلک کشیده!!!!!!!!!!
چشمت خوب كاري كرده !نقل قول:
حالا من چی کار کنم چشمم jasjam رو گرفته
صد البته ... البته اگه كيفيت تصوير برات مهم نيستنقل قول:
ارزش داره n95 رو بدم jasjam بگیرم
JasJam صد شرف دره به اين JasJarنقل قول:
همچنین jasjar که قیمتش سر به فلک کشیده!!!!!!!!!!
میتونم بپرسم چرا JasJam صد شرف دره به اين JasJar?نقل قول:
در ضمن کیفیت صفحه نمایشش به p990 میرسه؟:13:
سلام من می خواهم یه Ppc بگیرم (از آمریکا)
به نظر شما یه گوشی (مثلا P990) بگیرم با یه Ppc نون فون یا یه ویت فون بگیرم
چندتا نون فون(بدون توجه به قیمت) برام معرفی کنید
فرق Ppc و Pda چیه؟
کدوم یک از این 3 تا رو پیشنهاد میکنید (اگر ممکن هست نقطه قوت وضعف هر یک را بگویید)(کیبورد هم بود و نبودش فرقی نداره)
HTC P3600
IMATE JASJAM
O2 XDA Atom Life
کدوم یک از این 3 تا رو پیشنهاد میکنید (اگر ممکن هست نقطه قوت وضعف هر یک را بگویید)(کیبورد هم بود و نبودش فرقی نداره)
HTC P3600
IMATE JASJAM
O2 XDA Atom Life
کدوم یک از این 3 تا رو پیشنهاد میکنید (اگر ممکن هست نقطه قوت وضعف هر یک را بگویید)(کیبورد هم بود و نبودش فرقی نداره)(3 تای دومی یکی هستن)
HTC P3600
Qtek 9600 - IMATE JASJAM - O2 XDA Trion (کدومشون بهتره چون اگه مشکل نرم افزاری و سی پی یو و رام نداشته باشه خیلی باکلاسه)
O2 XDA Atom Life
چیز بهتری هم هست بگید؟
(اولی و دومی به خاطر قشنگی و سومی هم به خاطر CPU و ROM نتخاب کردم)
کسی در مورد این منشی تلفنی چیزی می دونه . کلا هیچ Ppc منشی نداره؟نقل قول:
منشی تلفنی برای پاکت پسی هست؟ یا کلا" پاکت پی سی ها نرم افزار منشی تلفنی وجود داره؟ اسمش چیه؟
فقط برای آی میت جم هست که در سایت کلاب آی میت می تونید بخرید اش ، چون نسخ دیگه ای زش نیست
3 تا سوال دیگه
1-آیا Rom قابل ارتقا است؟
2-wm6 رو روی Ppc با Wm5 نصب کرد؟
3-چندتا برنامه تاپ که بشه به خاطر اونا از سیمبین و کیفیت عالی N95 گذشت نام ببرید
ببخشید که پست ها زیاد شد اما می خواستم موضوع ها فرق کنه و هم پست طولانی خوندن حوصله میخواد
اگر بخواهم jasjam رو بگیرم gps رو external میتونم بهش وصل کنم ؟
قیافش ضایع نمیشه؟
ویت فون بگیری بهتره.... فکرشو بکن اگه نون فون بگیری مجبوری که یه گوشی هم همراه خودت برداری..سخت نیست؟!!نقل قول:
فرق خاصی ندارن!!!نقل قول:
اینجا رو ببین :
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Pocket_PC
یکی مثل من که GPS داخلی واسش مهمه باید HTC P3600 رو بگیره، اگه GPS مهم نیست و کیبرد میخوای JASJAM پیشنهاد میشه و در صورتی که نه GPS مهمه و نه کیبرد Atom Life رو بگیر ، چون سی پی یو و رامش واقعا عالیه!!نقل قول:
تفاوت P3600 و JASJAM بیشتر در کیبرد و باطریه (باطریه P3600 بهتره ولی کیبرد نداره) این دوتا دیگه تفاوت خاصی با هم ندارن...Atom Life یه سی پی یو 620 مگاهرتزی و یه رام یک گیگابایتی داره که باعث شده از PPCهای دیگه متمایز بشه(P3600 و JASJAM سی پی یوشون 400مگاهرتزه) البته صفحه نمایشش 2.7 اینچه(اون دوتا 2.8 اینچی هستن)
من اکه جای شما بودم و GPS برام مهم نبود Life رو انتخاب میکردم
اطلاع ندارم!!!نقل قول:
1-بلهنقل قول:
2-بله (در صورتی که رام آپگریدش اومده باشه)
3- اینجا رو ببین :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=58161
میدونم که میشه ولی خودم تا حالا ندیدم ...نقل قول:
سلام
از اینکه وقت گذاشتی ممنون
مهندسان واساتید عزیز اگه ممکنه یه ppc جی پی اس دار که از همه لحاظ عالی باشه بهم معرفی کنن
خودم از jasjam خوشم آمده اما gps چکار کنم ؟
اگر کسی در مورد external چیزی می دونه بگه(چطور وصل میشه؟ قیافه گوشی ضایع نمیشه؟)
نظرتون رو در مورد HP ipaq hw6945 بدین
به نظر من چیزی که واقعا به درد شما میخوره HTC TyTN II هستنقل قول:
دوربین 3.2 مگاپیکسلی داره و GPS و Microsoft Windows Mobile 6.0 Professional و Standard battery, Li-Po 1350 mAh و کیبرد هم داره !
اینم یه چندتا عکس از TyTN II :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس های بیشتر و همچنین یه Review کامل هم میتونی اینجا ببینی :
کد:http://www.phonearena.com/htmls/HTC-TyTN-II-Review-review-r_1803-p_3.html
سلام
بچه ها به نظر شما IMATE jasjam بهتره یا htc tytn
در ضمن jasjam هم مانیتورش مثل این tytn بالا میاد؟
این که من عکسشو گذاشتم TyTN نبود، این که عکسشو دیدی TyTN II بود و مطمئن باش که از JasJam خیلی بهتره و JasJam صفحه نمایشش بالا نمیاد!!نقل قول:
اینجا هم میتونید مقایسه بین TyTN و TyTN II رو ببینید :
اینم عکس JasJam واسه مقایسه :کد:http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=1659&idPhone1=2024
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یه صفحه نمایش 3 اینچی داره با رزولیشن 240*240 پیکسل!! (زیاد جالب و دلچسب نیست) ، دوربینش 1.3 مگاپیکسلی.... یه Review میتونی اینجا ببینی (مربوط به CNET) :
دکمه های صفحه کلیدش یه مقدار کوچیکه ، صدای اسپیکرش یه مقدار زیادی ضعیفه ، موقع کار کردن با دوربین و GPS هم کمی تاخیر رو احساس میکنیکد:http://reviews.cnet.com/smart-phones/hp-ipaq-hw6945-mobile/4505-6452_7-31763227.html
مشخصات بیشتر :
Processor: Intel PXA270 processor 416MHz
Operating system: Windows Mobile 5.0 for Pocket PC, Phone Edition, with Messaging and Security Feature Pack
Memory: User Available 45MB available for persistent user storage 64MB SDRAM for running applications
Display: 3.0 inch (75 mm) Transflective TFT, 64K Colors
Built-in camera: 1.3 megapixel, 1280 x 1024 resolution
Battery: Removable, rechargeable Lithium-Ion (1200 mAh)
Expansion: Integrated mini-SD slot
Audio: Voice recording, built-in speakerphone, microphone, one 2.5 mm stereo headphone/microphone jack
Dimensions: 4.65" x 2.8" x 0.71" (118 mm x 71 mm x 18 mm)
Weight: 6.33 oz. (179.45g) with battery; 5.28 oz. (149.69g) without battery
این tytn II همون p4550 هستش درسته؟نقل قول:
زیاد جالب نبود
فکر کنم jasam بهتر باشه
راستی tytn معمولی هم صفحه اش بالا میاد ؟
درضمن jasjam بهتره یا tytn معمولی
سلام خیلی آقایینقل قول:
اینی که گفتی خیلی خوبه ولی jasjam بد جوری چشممو گرفته فقط مشکل gsm هست که باید اکسترنال بگیرم و نمیدونم قیافه گوشی رو ضایع نمیکنه؟
چه طوری وصل میشه به گوشی؟
HTC TyTN II صفحه و سرعت کارش مشکلی نداره؟
چند گیگ رو ساپورت میکنه؟(2g)
بله ، درسته ، همون P4550 هستنقل قول:
چه چیزیش جالب نبود؟! فکر کنم منظورتون ظاهرش باشه!
TyTN معمولی هم همون JasJam هست و صفحشم بالا نمیاد
جفتشون یکی هستن!!!!
این لینک رو ببین بیشتر متوجه میشی :
مهمترین تغییرات TyTN II نسبت به TyTN :کد:http://en.wikipedia.org/wiki/I-mate
شکل ظاهری
رم 64 مگابایتی شده 128 مگابایت
رام 128 مگابایتی شده 256 مگابایت
فرکانس سی پی یو ، همون 400 مگاهرتزه ولی نوع سی پی یو تغییر کرده ، باید بهتر شده باشه
Infrared از TyTN II حذف شده
ورژن USB از 1.1 به 2 ارتقا پیدا کرده
ویندوز موبایل از 2005 یه 2006 ارتقا پیدا کرده
دوربین 2مگاپیکسلی به 3.2 مگاپیکسلی تبدیل شده
GPS اضافه شده
و ...
GPSهای اکسترنال انواع مختلفی داره .... یه سریاشون به جای مموری نصب میشن و بعضی از اینا علاوه بر اینکه GPS هستن مموری هم هستن که این باعث میشه وقتی میخوای از GPS استفاده کنی بدون مموری نمونینقل قول:
این عکسا شاید بیشتر بهت کمک کنه :
اینجا هم میتونی Manual اون اولی رو ببینی :
نه صفحه مشکلی داره و نه سرعت کارشکد:http://www.buygpsnow.com/driver/pdf/SysOn_CF_Memory_GPS-User_Manual.pdf
دقیقا نمیدونم چند گیگ ساپورت میکنه
ارزش اينو داره كه 400 تومان بالاش پول بدم يا چيز ديگه اي پيشنهاد ميكنيد ؟نقل قول:
ممنونم
نه به نظر من يه 50 - 60 تومن اضافه كن Jamin بگير بهترهنقل قول:
ارزش اينو داره كه 400 تومان بالاش پول بدم يا چيز ديگه اي پيشنهاد ميكنيد ؟
ممنونم
من تمام چیزایی رو که گفتم بر اساس نوشته ها و مطالبی که توی اینترنت دربارش نوشته بودن گفتم و خودم باهاش کار نکردم که بخام بگم ارزش 400 تومنو داره یا نه ، اگه بتونی خودت باهاش کار کنی و امتحانش کنی و بعد تمام مزایا و معایبشو در نظر بگیری خیلی راحت میتونی تصمیم بگیری ... سعی کن بیشتر تحقیق کنی ...نقل قول:
من مدت زیادی است که میگردم . ولی هیچ PDA پیدا نکردم که حدود قیمتش 500 یا 550 باشه و gps هم داشته باشه . البته بجز p3600 که هنوز قیمتش مشخص نیست . میشه راهنمایی کنید . 3 ، 4 تا چیز برای من مهم است که اولیش gps هست دوم wlan که بیشترشون دارند و سوم کیبورد که میتونم ازش چشم بپوشم و ساپورت مموری بالا .
با سلام به همه دوستان:
من بین i-teq X-BOND و Htc P3300 موندم. یکی منو راهنمایی کنه. قیمت واقعی اونها رو هم بگید. خیلی فوریه اگه زود جواب بدید ممنون میشم.
من امروز رفتم پیش رمضانی P3600 را 700 تومن قیمت داد. من که از خریدش پشیمون شدم .
سلام
دوستان برای منی که در شیراز زندگی می کنم gps کاربردی داره؟
یعنی براش نقشه ای هست ؟
اگر من خودم نقشه شیراز رو داشته باشم (اسکن شده) برنامه ای هست تا بتونم تو gps ازش استفاده کرد؟
سلام
من با 300 یا نهایتا 350 چه گوشی تاچ اسکرین میتونم بخرم؟
آیا پی 990 گوشی خوبیه؟
به نظرتون صبر کنم p1 ارزون بشه یا p990 بگیرم؟
به نظر شما برای من که زیاد اهل برنامه نویسی نیستم qtec s200 میتونه گوشی خوبی باشه؟
ممنون میشم پاسخ بدین.
سلام.اول از همه تشکر از همه ی دوستان به خاطر همکاریشون.من میخوام گوشی بخرم سقف موجودی هم 700 تومن.از بین اینا چی پیشنهاد میکنید بچه ها؟البته قیمت این گوشیهارو ندارم خودم.شاید بیشتر از 700 باشه اما حالا شما نظرتون و قیمت گوشی رو بگید.اگه گوشی دیگه ای مد نظرتون هست ممنون میشم راهنمای کنید.
Nokia N93i
Nokia N95
Nokia E90
Sony Ericsson P1i
Apple iphone
Prada
سلامنقل قول:
دوست عزیز هیچ کدوم از اینهاییی که گفتید PPC نیست بهتره در انجمنهای خودش بچرسید تا بهتر راهنمایی شوید
بجز i-phone که اونرو پیشنهاد نمیکنم
سلام دوست عزیزنقل قول:
من پیشنهاد میکنم با این قیمت طرف PPC نرید چون دلتون رو میزنه
PPC هایی که در این رنج هستند فکر نکنم بتونه شما رو راضی کنه
پیشنهاد میکنم همون p990 یا P1 رو اگر ارزون شد بخرید مدتی با تاچ اسکرین کار کنید بعد به سراغ یک PPC خوب بروید
نقل قول:نقل قول:
سلام دوست عزیز
بله GPS کاربرد داره
شما GPS رو تهیه کنید + یک نقشه با رزولیشن بالا از شهرتون من به شما یاد میدم چطوری از اون استفاده کنید .
بله متاسفانه آقای رمضانی قیمتهاش واقعا الکی بالاستنقل قول:
چون خودش رو یه قطب وارد کننده ی PPC میدونه هر قیمتی رو می پرونه
شما یه سری هم به پایتخت بزن
نقل قول:
من مزیت ها شون رو نسبت به هم میگم دیگه انتخاب با خودتون
\/\/ خوب CPU X-BOND 416MHz هست اما P3300 201MHz هست که البته Texas هست و خیلی سی پیو عالی هست
\/\/ یه برتری P3300 داشتن LCD 2.8 نسبت به LCD 2.4 اون یکی یعنی X-BOND هست .
\/\/ X-BOND اینفرارد داره P3300 نداره
\/\/ X-BOND گیرنده ی TV داره اون نداره در عوض اون GPS داره که X-BOND نداره