کسی جدیدا این گوشی رو خریدن یه مقایسه ای بکنن ببینن آیا n73me سری اول با این جدیدا فرق فنکوئل یا نه:46::46::46:
Printable View
کسی جدیدا این گوشی رو خریدن یه مقایسه ای بکنن ببینن آیا n73me سری اول با این جدیدا فرق فنکوئل یا نه:46::46::46:
88709090 ....اما تا جایی که من میدونم اتصالات موزیک ادیشن رو گارانتی نمیکنه دیگه....باید نیا بگیرینقل قول:
تورو خدا يكي كمك فوري كنه SOS
من فكر ميكردم ريختن تم خيلي راحته 2 تا گوشيو تم ريختم ولي موقع نصب Error ميده
كلي تم هست
يكي گفت تاريخ گوشيتو 2 ماه ببر عقب ولي نشد
الان بحث ابروووو يكي كمكم كنه هر چه سريع تر
بچه ها من می خوام یه گوشی بخرم بین n73 و 5700Xpressmusic موندم
اگه دوربین و بلندی زیاد صدا مهم نیست 5700 بگیر که سیمبیانشم جدیدتره و مثل ان95 هست و سرعتش خیلی خوبه ولی اگه بلندی صدا مهمه خوب ان73 بگیر که گرونتر هم هست ولی خوب یه نمه که چه عرض کنم جواده.نقل قول:
چه اروری میده؟نقل قول:
چندی پیش اینجا یه بحثی در این رابطه شدنقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=142670[/HTML]
بچه ها لطفا بگید قیمتی که واسه n73 me سری قدیم میدن چه قدره؟(فوری)
ممنون brush جان.نقل قول:
درست گفتی اتصالات n73 me نداشت. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نیا به اندازه ی اتصالات معتبر هست؟ از نیا هم سوال می کنم.
نیا یا همون "خدمات طلایی نوکیا" هم معتبره وهم قدیمیتر....من شنیدم اسم هر دوشون هم تو سایت نوکیا هست ...فقط مواظب باش به جای نیا بهت نیاتل ندن.....اما:نقل قول:
نیا: 1 سال گارانتی میده که 3 ماهش گارانتیه تعویضه
اتصالات 1 سال گارانتی تعویض داره و مادام العمر خدمات نرم افزاری
من که خودم معمولیشو گرفتم از اتصالات.... بعدش دادم به خودشون برام مجانی آپدیت کردن به موزیک (چون به نظرم معمولیش خیلی خوشگلتر بود):46:
سلام دوستان
کمک کنیدددددددددددددددددددددد د :19:
من یک گوشی موزیک گرفتم جدید
سریال گوشی با پشت جعبه و کد #06#* بود چک کردم هماهنگ بود
ولی توی سایت numberingplans وارد میکنم IMEI رو میگه اشتباه و موجود نیست چنین شماره ای
توی جعبش همه وسایل همراش بود و کیبوردشم عربی نداشت انگلیسی بود
ورژن گوشی هم 3.705 بود
پشت گوشی زیر جای باطری هولوگرام بدون برچسب بود
چون خودم یک معمولی دارم n73 که هولوگرامش روی یک برچسب دیگه چسبیده ولی کال این اون برچسب زیری رو نداشت
بردم پس دادم به نظرتون تقلبی بود ؟:41: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیر سرم زدم فورینقل قول:
اره اصلا شک نکن :31:نقل قول:
عزیزمنقل قول:
یه سال باید ببری عقب نه دو ماه :8:
به نظر من میوزیک ادیشنش خوشگل تره. البته با احترام به سلیقه ی شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یکی از دوستام زحمت کشید این دوتا شماره رو بهم داد:
nia: 22221122
nia general: 221516
با شماره اولی تماس بگیرم دیگه؟ دومیه یه شرکت دیگست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شدیدا تایید میشود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
راستی بچه ها کسایی که میخوان نوکیا بخرن, مثل خودم, توجه کنن که هولوگرام پشت باطری باید عمق داشته باشهء, یعنی.....
به این آدرس یه سری بزنید خودتون ببینید:
به اون فایل فلشی که کنارش نوشته check the dots بیشتر توجه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بعید میدونم n73 me با این خصوصیت دیگه پیدا بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
man n73me gereftam
ama aslan keifiat seda nadare
kheili zaeife
intor ke hame migan nist
chikar konam
male tanzimateshe?
كسي ميدونه چطور ميشه از افيس گوشي استفاده كرد چون پاور پوينت كه از كامپيوتر زدم رو باز نكرد؟
من فکر کردم شما پشت باطری منظورت روی گوشی هست (اون هلوگرامی که نوشته made in finland) این نحوه تشخیص باتری اصله که به درد هم نمیخوره و ربطی به گوشی نداره حتی توی دفترچه راهنما هم اینو نوشته.نقل قول:
نقل قول:
مگه دسته دوم :31:
اولا اگه میتونی فارسی تایپ کن ....نقل قول:
در مورد صدای گوشی هم باید بگم این گوشی یکی از بهترین و بلندترین صداهارو داره ....
اگر هم تنظیماتش درست هم نباشه بازم نباید اون قدر کم باشه که ادم رو شاکی کنه ....
من احتمال میدم اون اهنگی رو که داری با گوشیت پخش میکنی زیاد کیفیتش خوب نیست ........
فهمیدن اینکه باطری اصلیه از هیچی که بهتره! تازه این یکی از راههاست. تازه becareful جان باطری یکی از اجزای مهم برای گوشیه. به هر حال اگه شما میگی این روش به درد نمیخوره ما تسلیمیم. هرچی باشه شما دوتا اس ام اس بیشتر از ما دادی و از ما کارشناس تری. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ali racer عزیز منظورت از "مگه دست دوم" رو نفهمیدم.
گفتین باتری یهو یادم افتاد می خواستم اینو بگم:
گوشی رو که خریدم باتریش فول بود
تست کردم و اینجور چیزا...
اولین باری که باتریش تموم شد زدم به شارژ 45 دقیقه ای فول شد... در حالی که از هر کی می پرسم می گه حد اقل 15 ساعت اولین شارژ گوشی باید طول بکشه
چیکار کنم ؟ به نظر شما ایرادی داره؟
برم باطری نو بگیرم چی؟
منظورم این مگه گوشی دسته دوم (کار کرده بگیر ی ):46:نقل قول:
سلام.من گوشیم را آپدیت کردم.
ولی حالا هیچ تمی روش جواب نم ده و بعضی از فایلهای sis روش جواب نمی ده؟؟؟؟؟؟؟
کمک
ببین دوست من اره دوستات درست میگن باید برای بار اول 10 ساعت تو شارژ باشه ....نقل قول:
اما اینم بدون که گوشیت موردی نداره منظور از 10 ساعت شارژ اینه که اگر هم شارژش پر شد اشکالی نداره بازم بزار 10 ساعت تو شارژ باشه ..........
ولی برای دفعات بعد 1.5 ساعت کافیه ........
دوست من مموریتو هم باید فورمت کنی .........نقل قول:
چطوری فرمت کنم؟؟؟:41:نقل قول:
اگر بدنبال گوشی اصلی N73 Music Editionهستید به این نکات توجه فرمایید:
در ابتدا از فروشنده بخواهید گوشی و جعبه را در اختیار شما قرار دهد. بعد از دریافت گوشی این موارد را بررسی کنید:
- لیبل روی جعبه را به دقت بررسی کنید که کنده و تعویض نشده باشد. لیبل اصلی دارای سه قسمت ویا دارای 3 برش می باشد که با حروف A,B,C تشکیل شده اند.
- حتما گوشی شما می بایستی NOKIA N73-1 باشد.
- در بین گوشی های موجود در بازار ایران فعلا بهترین گوشی آن است که در قسمت بالا سمت راست لیبل می بایستی EN-AR MUSIC EU-PLUG حک شده باشد. این بدین معنا است که این گوشی دارای زبان و حروف مندرج در شماره گیر به زبان انگلیسی و عربی است. این ورژن از گوشی اطمینان بیشتری دارد چرا که در منطقه خاور میانه توزیع شده است .
- حتما عبارت MADE IN FINLAND در قسمت راست پائین لیبل حک شده باشد.
- بعد از این بررسی ها حتما دقت نمایید که ردی از لیبل قبلی روی جعبه نباشد و لیبل صاف و یک دست چسبیده باشد.
ذکر این نکته ضروری است که از انجاییکه لیبل را ماشین می چسباند حالت صاف و یکدست بودن لیبل بسیار حائز اهمیت است.
حالا جعبه را باز کنید و به این نکات توجه کنید:
1.گوشی شما در یک نایلون قرار دارد که روی نایلون یک لیبل چسبیده شده است. روی لیبل شماره IMEI گوشی شما حک شده است. به بیانی دیگر شماره IMEI روی جعبه , روی لیبل نایلون گوشی , داخل برد گوشی و کد *#06# می بایستی یکی باشد.
معمولا کمتر دوستی پیدا می شود که به این نکته توجه داشته باشد اما دلیل بسیار محکمی هست که اصل بودن گوشی را به اثبات می رساند و آن این نکته است که گوشی به صورت پک وارد شده و بصورت فله از برخی مناطق غربی کشور قاچاق نشده است.
2.اصلا مهم نیست آیا بر روی کارت حافظه واژه NOKIA حک شده است یا خیر. فقط حافظه می بایستی در یک محفظه پلاستیکی قرار داشته باشد که روی آن یک شماره سریال با لیبل سفید رنگ حک شده باشد.
3.لوازم هدست اصلی باشد. با یک سرچ ساده از واژه N73 Music Editionدر قسمت IMAGE سایت google می توانید عکس هدست اصلی را ببینید ولی ذکر این نکته لازم است که هد ست اصلی حتما دو تکه است و دارای دگمه های کنترل می باشد.
4.قاب گوشی را باز کنید و لیبل را چک کنید. لیبل باید دارای چهار خانه های تیره و روشن باشد. یک دست باشد. MADE IN FINLAND داشته باشد و از همه مهمتر صاف یک دست یک تکه باشد و ردی از هیچ لیبل قبلی در روی برد جایی نداشته باشد.
بقیه لوازم را چک کنید که اصل و موجود باشند.
اگر تا بدین جا همه چیز مرتب و منظم است پس سیم کارت را در گوشی بیندازید باطری را نصب کنید درب گوشی را ببندید و گوشی را روشن کنید.
حتما می بایستی یک حالت خاص Start Up باشد یعنی بالا آمدن گوشی همراه با مکث باشد و بعد ساعت و تاریخ را از شما بخواهد.
اگر این حالت نبود مطمئن باشید که گوشی قبلا باز شده و تست شده است !!!!!
وقتی گوشی بالا آمد با کدهای ذیل اوضاع گوشی را چک کنید:
*#06# شماره IMEI را چک کنید.
*#0000# ورژن گوشی را چک کنید.
از همه اینها مهمتر *#92702689# را وارد کنید. این کد زمان کار کرد دستگاه را نشان می دهد. ارقام می بایستی 0000 باشد.
صدای گوشی را تست کنید و به حالت دورین بروید. انگشتتان رو روی لنز بگدارید می بایستی یک دست سیاهی باشد اگر نقاط سفید دیدید بدانید که LCD گوشی مشکل دارد. اگر یک دست سیاه بود پس LCD سالم است. یک عکس بگیرید تا از صحت دوربین مطمئن شوید.سپس چرخی در منوها بزنید و دگمه ها را چک کنید تا مطمئن شوید که همه اجزاء گوشی سالم است.
اگر همه چیز بر وفق مراد است گوشی را خاموش کنید وبلافاصله مبلغ را پرداخت کنید و از طرف من هم بگم که گوشی نو مبارکه .
.
من خودم امروز این گوشی رو از خیابان اکباتان به قیمت 378000 با گارانتی متفرقه خریدم.
از دوستان خواهش می کنم اگر نکته ای از نظر من دور بوده اضافه کنند که بتونیم به کمک هم یک راهنمای کامل خرید این گوشی رو ارائه کنیم.
میوزیک خریدی یا معمولی؟نقل قول:
ببین علی جان(ببخشید اینقر خودمونیم, من كلا اينجوريم) براي چی دسته دوم؟ وقتی داری گوشیه نو میخری جلوی فروشنده هولوگرام باتری رو بررسی کن دیگه. مگه میخوای جعبه رو تو خونه باز کنی؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دکمه عکسبرداری و دکمه جفتیش و دکمه زوم هر کدوم به ترتیب چه رنگی هستند
منظورم این بود که گوشی فنلاندینقل قول:
الان تو بازار خیلی خسلس کمه(شایدم نبا شه!)
واسه همینم گفتم که مگه گوشی کار کرده از همون فنلاندی ها بگیری
حالا گرفتم چی گفتی. درسته.نقل قول:
راستی از اونایی که n73 me دارن یه سوال داشتم:
مثل اینکه نوکیا 5300 فایلهای(application) بیش از یک مگابایت و اجرا نمیکنه! n73 me که این مشکلو نداره؟
دکمه عکسبرداری چه رنگی؟؟؟؟؟
اینم عکسهایی از دکمه فیلمبرداری و زوم و همچنین کیبورد این گوشی .......
امیدوارم دیگه هیچ حرف و حدیثی باقی نمونه ........
گوشی من هم دقیقا همینه فقط روی کیبوردش عربی هم نوشته. حالا اصل هست یا نه؟نقل قول:
یه سوال دارم : که چطور میشه فارسی تایپ کرد؟ اگر هم قبلا بحث شده لطف کنید شماره ی صفحه را به من بدید.
با تشکر
سامان جون من یه ان73 موزیکال دیدم که دکمه عکسبرداری و جفتیش استیل رنگ بود آیا گوشی شما از این جدیدها هست و اینکه این جدید ها اکثرا کیبرد عربی هم دارند که رنگش به قهوه ای تیره میزنه باز هم بررسی میکنم و میگم
راستی تو چه طوری عکس هارو به صورت نمایان آپلود میکنی
همشون اصل هستن خیالت راحت فکر میکنم مال شما هم از این سری جدیدهاست رنگ کیپد گوشی رو چک کن اگر زبان عربی داره که باید بتونی فارسی تایپ کنی تو مسیج آپشن رو بزن و بعد برو تو writen languge فارسی رو انتخاب کننقل قول: