يوتيپ فيلتره واسه من حالا چيكار كنم
Printable View
يوتيپ فيلتره واسه من حالا چيكار كنم
21 بنر و Artwork زیبا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادامه دارد...
ادامه ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مجله معتبر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به هر دو نسخه(360 و PS3) بازی امتیاز 9.5 از 10 داد ! این مجله در ریویوی خود خاطر نشان کرده که این بازی ارزش بارها بازی کردن رو دارد !
نسخه های کنسول بازی Nov 13, 2007 ، سه شنبه همین هفته ریلیز خواهد شد !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای دیدن بوکس شات ها در اندازه واقعی روی آنها کلیک کنید
ريليز ميشه واسه چه نسخه اي؟؟
حداقل سیستم واسه بازی کردنش چقدر هست
هنوز شما بعد این همه سال نمیدونی کنسول چیه؟:18:نقل قول:
x360 و ps3
هنوز معلوم نیست کی برا پیسی میاد.همون موقع سیستمو اعلام میکنن:18:نقل قول:
فعلا کنسول...
برای کامپیوتر تا بهار باید صبر کرد ریلیز pc اون موقع است شک نکنید.
فعلا برید دنبال یک سیستم توپ بعدش هم برید دندوناتون کامل سیم کشی کنید چونکه این بازی برای آدم دندون نمی ذاره .
سلام دوستان،
بازی فردا در همه ی شعبه های West موجود هست...
موفق باشید
سلام دوستان،
بازی رو گرفتم و باید اعتراف کنم تا به این لحظه چنین شخصیت پردازی و گرافیکی ندیده بودم روی کنسول X360 ! بازی واقعا عالی کار شده ، مخصوصا هوش مصنوعی. در مورد داستان بازی چیزی نمیگم تا خودتون کشف کنید! روی نحوه ی حرکت کردن Altair خیلی کار شده و واقعا فکر میکنید با یه انسان طرف هستید که داره دستورات شما رو اجرا میکنه! کنترل بازی هم اولش کمی سخت به نظر میرسه، ولی رفته رفته بهش عادت میکنید. موضوع بعدی که شما رو شگفت زده میکنه، نحوه ی بالا رفتن Altair از دیوار هست ، که خیلی نرم و روون التیر از دیوار بالا میره که نشان از انیمیشن های بسیار عالی هست که برای بازی در نظر گرفته شده. در حین دیدن دموها هم میتونید شخصیت رو کنترل کنید یا اینکه دوربین رو تعویض بکنید...
همونطور که گفتم، گرافیک خارق العاده ی بازی شما رو به وجد میاره و باعث میشه از پای دستگاه تکون نخورید!( حالا باز میان میگن 360 بده!!:31: )
متاسفانه نسخه ی PC بازی به 2008 موکول شد! هرچند که الان PC بازها با Crysis سرگرم هستن...:8:
Thank You Jade Raymond For Your Awsome Game
موفق باشید دوستان
یک ماه پیش به این حرفم میخندیدم اما الان میگم و نمیخندم:46:نقل قول:
واقعا خوشحالم که بازی رفت برای 2008.الان واقعا وقت سر خاروندن ندارن.فردا هم که کین و لینچ و پرو استریت میان.
لذتشو ببر داداش.فقط مواضب قلبت باش نترکی از ذوق:31:
سلام پیمان جان مثل اینکه کفیدی خفن اااا :27::31:نقل قول:
من امشب گرفتمش ولی هنو نبازیدمش !
امین جان خوبه شما محصلی ما چی بگیم ... دیروز زنگیدم به بیلی 2 ساعت مخشو کار گرفتم که راضیش کنم Mass effect رو عقب بندازه مثلا تا عید !!! فکر کنم با این اوضاع باید این ترم مرخصی بگیرم :31:
نه بابا دانشجوام فقط این ترم برنامم خوب در اومده.2 روز میرم از صبح تا شب دانشگاه.5 روز بیکارم:18:.به غیر از شبا که تو فرومم بقیه رو یا بازی میکنم یا به درسام میرسم:10:نقل قول:
ببینم شماها دارید در مورد نسخه ی کنسول صحبت میکنید یا P30 ؟!
کنسول !نقل قول:
متاسفانه نسخه ی PC بازی به 2008 موکول شد!
دوستانی که بازی رو گرفتن بگن ببینیم سیستم مبارزه چه طوری وسایل الطیر چه جوریاست
سلام، در کل 4 نوع سلاح داره التیر. یکی همون خنجر معروف پنهان، دیگری 4 خنجر کوچک ، یک شمشیر . آخریش هم یه شمشیر دیگست که روی پشت التیر نصب شده که تا حالا باهاش کار نکردم... سیستم مبارزات هم خیلی نفس گیر هست. مثل همونیه که تو دموها دیدیم( التیر رو هوا بلند میشه و خنجر پنهان! رو بیرون میاره و ...)نقل قول:
دوستانی که بازی رو گرفتن بگن ببینیم سیستم مبارزه چه طوری وسایل الطیر چه جوریاست
سلام حسین عزیز، Mass Effect هم منتشر شد!! لینک دانلودش هم اومده! Free هم است. ( اسم ماه نوامبر رو باید بذارن ماه طلا!!) تازه اولشه حسین جان! همونطور که میدونی تازه اول طوفان هست!نقل قول:
سلام پیمان جان مثل اینکه کفیدی خفن اااا :27::31:
من امشب گرفتمش ولی هنو نبازیدمش !
امین جان خوبه شما محصلی ما چی بگیم ... دیروز زنگیدم به بیلی 2 ساعت مخشو کار گرفتم که راضیش کنم Mass effect رو عقب بندازه مثلا تا عید !!! فکر کنم با این اوضاع باید این ترم مرخصی بگیرم :31:
موفق باشید
بهتر ! کاش Nfs هم با اون بیاد ! دیگه سیستمم جا نداره بازی نصب کنم !!!نقل قول:
کنسول !
متاسفانه نسخه ی Pc بازی به 2008 موکول شد!
یه هارد 80 ، 2 گیگ و نیم خالی داره !!!!
اين بازي اومدش؟
چيجوريه؟
باحاله؟
به امید روزی که برای Pc هم بیاد.
یک کلمه درباره این بازی که اگه نسخه پی سی اون هم بیاد مطمئنآ شما هم بامن همنظر خواهید شد و اون این است که:((((((((این بازی ..این بازی...بهترین بازی است که تا حالا بازی کردم))))))) ..ببخشید که بیش از یک کلمه بود...........
یکی از دوستان این خبر رو در بخش اخبار قرار داده بود که باید بگم حقیقت داره و به شخصه بارها باهاش مواجه شدم. ولی باید بگم زیاد حاد نیست و اون قدری نیست که بره رو اعصاب .نقل قول:
به زودی توضیحات مفصلی راجع به بازی میدم ، هنوز نصف بازی مانده.... فقط اینو بگم که یکی از بهترین بازیهایی است که تا حالا انجام دادم(چه PC و چه کنسول) !
اين بازي كي مياد؟
حسین جان PC که هنوز نیومده!نقل قول:
نسخه ی کنسولی منتشر شده، اما نسخه ی PC بازی 2008 منتشر میشه. یو بی سافت گفته این کار رو به خاطر کنترل بازی انجام داده و قصدش این بوده که در PC مثل نسخه ی کنسولی کنترلی نرم و روون داشته باشه...نقل قول:
موفق باشید
خوشبختانه تاریخ ریلیز بازیم اعلام شده.تو فوریه برای pc میاد.(حداقل میدونیم مارچ نمیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
حسین جان توضیح نده فقط بگو کنترلش واقعا نا جوره.تو تریلراشم گفتم یجوری راه میره!!
آخخخخ....... جوووووون یعنی میتونیم تعطیلات نوروز ی بازی کنیم. من که میمیرم براشنقل قول:
؟؟؟؟؟نقل قول:
مگه من گفتم اومده ؟!!!
نترس لو نمیدم ولی دوست دارم شاید بعدا لو دادم :31:نقل قول:
نه اتفاقا کنترلش بهترین کنترل در بین بازیهای موجوده . انیمیشین ها بسیار نرم و زیبا و بدون اشکال هستن. انیمیشن حرکت اسب که واقعا عالی کار شده ! یه یورتمه ای میره که آدم کیف میکنه . حرکات اسب های عرب با اروپایی ها فرق میکنه که درستش هم همینه . من اسب عرب رو ترجیح میدم چون خیلی کشیده است و با وقار حرکت میکنه !
مصاحبه با تهیه کننده بازی خانم Jade Raymond که پیشنهاد میکنم حتما دانلود کنید. توضیحات جامعی راجع به چگونگی ساخت و روند بازی داده :
72 MB
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.gametrailers.com/player/28088.html
الله اكبر يعني واسه Pc آم مياد به نظر من اگه بياد بهترين بازي شناخته ميشه
آفرین فعلا لو نده:20::31:نقل قول:
آخ که چجوری این 3 ماه رو تحمل کنم(خدایی قرار بود امسال بازیا بترکونن اما هیچ کدوم اونی که باید نبودن.فقط این یکی مونده که همش ازش تعریف میکنن:10:)
لعنت خدا بر کنکور! باید یه سال دیگه تازه شروع کنم به بازی ):
----
راستی تو صفحه های قبل یه west دیدم (یادم نیست کی نوشته بود) قضیه ش چیه؟
من هم بازی رو گرفتم
خیلییییییییییی گرافیک خوفناکی داره
سلام
امرزو(ساعت 3 بامداد) بازی رو تموم کردم . میدونین آخرش چی شد .... :31:
صحبت های قبلم رو تایید میکنم و باید بگم یک شاهکار به تمام معنای کلمه بود. شاهکاری دیگر از استودیوی مونترال یوبی سافت (ایشال... هر چی از خدا می خوان بهشون بده) . و آفرین بر تهیه کننده بازی خانم Jade Raymond که نزدیک به دو( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) سال برای این بازی زحمت کشید یوبی باید قدرشو بدونه !
راستی Amin_Asterix یادمه اون دمو رو که دیده بودی گفتی تعداد خنجرهاش نامحدوده ؟ نه تعدادش محدوده. اول فقط 5 تا داری ولی کم کم زیاد میشن ... . وقتی تمام میشن میتونی از خنجر اصلیش به عنوان سلاح استفاده کنی. کمبوهای زیبایی با خنجر اجرا میکنه !
gamespot کم لطفی کرد وگرنه لیاقت این بازی کمتر از 9.5 نیست (ایول به مجله gameinformer که به بازی 9.5 داد واقعا بازی رو درک کرده) ! به نظرم بهترین بازی عرضه شده در ماه نوامبر بود و مطمئننا یکی از گزینه های بهترین بازی سال هم خواهد بود. یک بازی متفاوت و تقریبا بی نقص که واقعا شایسته عنوان next generation game هست .
امیدوارم هر چه سریع تر مشغول ساخت دنباله های بازی بشن چون هسته داستان به گونه ای است که دست سازنده ها برای ساخت نسخه های بعدی کاملا بازه!
وستان عزیز سلام چندتا سوال داشتم:
آیا الطیر مربوط به فرقه ی سینان هست که از نسل حسن صباح میباشد.
چه نوع کارت گرافیک و به چه اندازه رم و کارت گرافیک میخواد.
sam fisher عزیز اگر میشود پایان داستانو به پیغام خصوصیم بفرست خیلی برام مهمه.
رمم 1گیگ هست ولی در مورد کارت گرافیکم فکر که نه مطمئنم باید عوضش کنم چون 128 geforce هستش اگه میشه در مورد کارت گرافیک راهنماییم کنید میخوام بدونم بهترین قویترین با دوامترین کارت گرافیک و cpu چی هست.
با تشکر.
1-بله حشاشین(اساسین)همونا هستن.فرقه 6 امامیه خودمون.چون بازی نکردم نمیدونم الان تو بازی چطور رو این فرقه مانوور دادن!حسین جان یک توضیح بده برا این.می خوام ببینم الطیر چجور آدمی بود؟منفی یا مثبت؟عقاید مذهبیشو رو کردن؟چطور نشونش دادن؟:10:نقل قول:
2 و 3-هنوز بازی نیومده و سیستمشم برای پیسی اعلام نشده.اما من حدس میزنم حداقل 7300 بخواد
شما باید به بودجتون نگاه کنی.اینم در نظر بگیر.اگر مادر بوردت agp باشه باید عوض بشه.رمم باید عوض کنی بعد(ddr1 رو باید ddr2 کنی)کلا رو هوا نمیشه جواب داد.بودجتو با سیستممه فعلیت دقیق تو بخش سخت افزار بگو تا بچه ها راهنمایی کنن:46:
==========
ایول چاقو:31:
سلام دوستان ! خواهش ميکنم کمکم کنيد . من تو بازي Assassin'S Creed بعد از آنکه ۳ نفر رو مي کشم که آخرين نفر همون آدمه که پشتش تیر و کمان وصله بود . بعد از اینکه میکشمش و بعد از این اون دمو و بقیه خرت و پرت ها رو نشون میده تو هر ۳ تا شهر علامت آدم کشتن میزنه ( هنگام انتخاب شهر ) ولی وقتی میرم توی شهر هیچ ماموریتی بهم نمیده حتی پیش مقر آساسین ها هم میرم و با آن آقاهه هم صحبت می کنم ولی هیچی به هیچی . توی هر ۳تا شهر این کار را کردم ولی هیچی نمیشه . تو رو به خدا کمکم کنید.
شرکت Ubisoft امروز رسما تایید کرد که به زودی یک Patch برای بازی Assassin's Creed منتشر خواهد کرد که مشکلات بازی از قبیل freeze شدن را بهبود خواهد بخشید . فعلا قرار بر این شده است که این Patch برای نسخه PS3 این بازی منتشر شود . تاریخ دقیق عرضه این Patch نیز هنوز مشخص نیست ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید .
کد:www.----------.com
من قسم خوردم چیزی نگم :31:
کسی نبود اینجا جواب مارو بده.
ممنونم از کمک همگی دوستان