منم با شما موافقت کامل دارم . تاپیک بدون نظارت یه مدیر که نمیشه !
این moby explorer با اینکه تو گوشی 6270 اجرا میشه ولی باهاش هیچ کاری نمیشه انجام داد.
eror:file or directory is readonly میده
در این مورد هر کس اطلاعی داره توضیح بده ممنونش میشم .
منم با شما موافقت کامل دارم . تاپیک بدون نظارت یه مدیر که نمیشه !
این moby explorer با اینکه تو گوشی 6270 اجرا میشه ولی باهاش هیچ کاری نمیشه انجام داد.
eror:file or directory is readonly میده
در این مورد هر کس اطلاعی داره توضیح بده ممنونش میشم .
moby explorer v3 تو گوشی 6270 نوکیا پیغام خطا میده :
file\directory is read-only
از دوستان مطلع درخواست کمک دارم .
با تشکر پیشاپیش
پسر تو فوق العاده اي
dorood
ye barname baraye ghofl kardan safe kelid k800 mikhastam.
ba atashakor
کلنگ جان مرسی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام من یه fileman واسه 5300 نوکیا میخواستم اگه دارین لطقا بزارین.
ممنون میشم.
function __RP_Callback_Helper(str, strCallbackEvent, splitSize, func){var event = null;if (strCallbackEvent){event = document.createEvent('Events');event.initEvent(str CallbackEvent, true, true);}if (str && str.length > 0){var splitList = str.split('|');var strCompare = str;if (splitList.length == splitSize)strCompare = splitList[splitSize-1];var pluginList = document.plugins;for (var count = 0; count < pluginList.length; count++){var sSrc = '';if (pluginList[count] && pluginList[count].src)sSrc = pluginList[count].src;if (strCompare.length >= sSrc.length){if (strCompare.indexOf(sSrc) != -1){func(str, count, pluginList, splitList);break;}}}}if (strCallbackEvent)document.body.dispatchEvent(even t);}function __RP_Coord_Callback(str){var func = function(str, index, pluginList, splitList){pluginList[index].__RP_Coord_Callback = str;pluginList[index].__RP_Coord_Callback_Left = splitList[0];pluginList[index].__RP_Coord_Callback_Top = splitList[1];pluginList[index].__RP_Coord_Callback_Right = splitList[2];pluginList[index].__RP_Coord_Callback_Bottom = splitList[3];};__RP_Callback_Helper(str, 'rp-js-coord-callback', 5, func);}function __RP_Url_Callback(str){var func = function(str, index, pluginList, splitList){pluginList[index].__RP_Url_Callback = str;pluginList[index].__RP_Url_Callback_Vid = splitList[0];pluginList[index].__RP_Url_Callback_Parent = splitList[1];};__RP_Callback_Helper(str, 'rp-js-url-callback', 3, func);}function __RP_TotalBytes_Callback(str){var func = function(str, index, pluginList, splitList){pluginList[index].__RP_TotalBytes_Callback = str;pluginList[index].__RP_TotalBytes_Callback_Bytes = splitList[0];};__RP_Callback_Helper(str, null, 2, func);}function __RP_Connection_Callback(str){var func = function(str, index, pluginList, splitList){pluginList[index].__RP_Connection_Callback = str;pluginList[index].__RP_Connection_Callback_Url = splitList[0];};__RP_Callback_Helper(str, null, 2, func);}
سلام دوستان
نرم افزارهای 2 صفحه اول محشر بودند. مرسی
w810
نرم افزاری وجود نداره ولی به راحتی و با نصب یک پچ می تونید این کار رو انجام بدید !نقل قول:
مراجعه کنید به این تاپیک :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=131854
دمتون گرم ...
سلام ..خواهشا یک نفر یک برنامه واسه قفل گزاری روی فایل در 5300 یا 6300 بزاره خیلی نیاز دارم ممنون
من برنامه Mbc رو دانلود کردم که واسه ساختن تم هست اما برای اجرا نیاز به جاوا داره که اون دانلود نمی شه لطفا کمکم کنید
بچه ها يه نرم افزار ميخام كه يه عكسو تبديل به Sms كنه . البته براي سوني اريكسون .
كسي چيزي ميشناسه ؟
سلام دوستان ،
ميخواسم بدونم برنامه جاوا اي براي پخش فايلهاي SWF در گوشي هايي كه از جاوا پشتيباني ميكنند وجود نداره ( مثلا گوشي SE p990i ) ؟
در واقع من دنبال يه جور Flash Player براي سيمبيان UIQ3 هستم كه اگر جاوا باشه ديگه چه بهتر ...
ممنون ميشم راهنمايي ام كنيد.
با تشكر.
با ImageReady میتونی اینکارو کنی پسوند فایل باید WBMP باشه اندازشم میتونی از روی عکسای دیگه بدست بیاری.نقل قول:
منظورت فایل خروجیم هست (wbmp)نقل قول:
eybaba bade koli sardar to topic hayi mese kloope k800 beyne 200page gahstan injaro peyda kardim inja ham 5page avalehs khub bud az 6 bebad shod ba zmahale bahso gofto gu mage inj avase barnam enist esm bezarid ba link chera enghadr harf miznanain in harfa jash inja nist
بله درسته باید پسوندش wbmp باشهنقل قول:
کسی نیست این برنامه روئ داشته باشه..........نیاز فوری دارم خواهشا کمک کنیدنقل قول:
ادامه بدید :31:
سلام خسته نباشین میتونین پسورد آنتی ویروس
activation را به من به دین ممنون میشم.
سلام اگر می تونید طریقه نصب MobyExplorer3 رو بدید چون همش سوال می کنه که داده ها را بخونه یا نه دمتون گرم
ببخشید خواستم سوال کنم فایل های rar را چگونه باید اجرا کرد؟
یه برنامه جاوا واسه ماه رمضان.
اسمش هست مهمان خدا
توضیحات بیشتر و لینک دانلود در سایت
کد:http://www.parsi-soft.com/article-1246--0-0.html
سلام
خسته نباشید
من برنامه های موبایل رو دانلود کردم اما همشون با فرمتrar هستند و نصب نمیشن چطور میتونم فرمتش رو به فرمت jar یا فرمت قابل نصب تبدیل کنم
با تشکر
باید با برنامه win rar همه رو extract کنی...تو سی دی برنامه ها هست معمولا اگه نبود برو download.com
فایل های swf رو می تونی خیلی راحت با برنامه ی swf2gift تبدیل کنی به عکس ...شما هم به سایت بالا مراجعه کننقل قول:
کسی نیست جواب ما رو بده
سر کاریم من یه هفته ای می شه پست دادم ولی جوابم رو کسی نداده
اگر منظورت Java Runtime Environment هست از این لینک دانلود کن:نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/21321192/cf4e7845/jre-6u2-windows-i586-p.html?s=1
بله لنگ همین بودمنقل قول:
ممنون از لطفی که کردی:10:
سلام پس چی شد پسورد این آنتی ویروسactivation
چرا من نمیتونم با برنامه ریموت کامپیوتر کار کنم؟ میشه بگید بعد از ورود پسوورد باید چه کنم آخه من ریختمش تو گوشی ولی میگه not regestered
سلام به همه دوستان من یه برنامه میخواستم که بتونم با گوشیم(W950i) فایلهای pdf رو بخونم ممنون
كسي از دوستان نميتونه برنامه كنترل تلويزيون براي گوشي هاي سوني اريكسون بذاره ؟ خيلي دنبالشم !
نقل قول:
سلام به همه دوستان من یه برنامه میخواستم که بتونم با گوشیم(W950i) فایلهای pdf رو بخونم ممنون
سلام دوست من ،نقل قول:
ممنونم از توجه شما ، اما منظور من استفاده از SWF هاي دايناميك هست ، اگر اونها رو به عكس تبديل كنيم كه ديگه دايناميك نيستن !!! اين روشي كه شما گفتيد براي فايلهاي SWF استاتيك عالي هست اما منظور من اين نيست.
ممنون ميشوم اگر باز هم اطلاعاتي به دست آورديد من را راهنمايي كنيد.
با تشكر.
خیلی ببخشید اینجا محل درخواست نرم افزار نیست و درخواست خودش انجمن جداگانه داره
دمت گرم کارت خیلی درسته:11::11::11::11::11:
آیا N70 هم جاوا داره؟
اگه آره پس چرا فایل Jar رو نمیشناسه؟
تو فایل منیجرش.
MyPhoneExplorerنقل قول:
توپه توپه
همه امکانات رو داره
barnameye tasvire tamam safhe tamas girande baraye n73 age hast lotfan bezarin