در تکمیل صحبتهای کریمی عزیز اینم بگم سعی کنید قبل از هک از Fs گوشی روی هارد بک آپ بگیرید.ممکنه خیلی جاها به دردتون بخوره.
Printable View
در تکمیل صحبتهای کریمی عزیز اینم بگم سعی کنید قبل از هک از Fs گوشی روی هارد بک آپ بگیرید.ممکنه خیلی جاها به دردتون بخوره.
جواب شما رو آقا ایمان و آقا محمد عزیز دادننقل قول:
اینم من اضافه کنم:
فوقش گوشیت روشن نمیشه.
برای روشن شدنش هم اگه یه بار فلش کنی درست میشه آموزش فلش هم که قبلا توسط دوستان داده شده.
بیشتر مواقع هم فلش فایل main برای روشن شدن گوشی کفایت میکنه و نیازی به فلش کامل نیست.
امیدوارم برات روشن شده باشه
موفق باشید:11:
خوب اينم يه خبر بسيار خوب براي کساني که از مديا پلير گوشي شون(به خصوص جاوايي ها)خسته شدن...يا بهتر بگم کساني که از رنگ نارنجي محيط پلير گوشيشون خوششون نمي ياد
خوب اينم يه مديا پلير جديد که به شکل عالي عمل مي کنه و تمام گوشي هاي se رو ساپورت مي کنه...يه نسخه ي فارسي هم داره که اون مختص گوشي هاي سيمبين داره
اين نسخه که ميگذارم براي تماميه مدل هاست...با محيطي ابي رنگ...که اين رنگ رو معمولا اکثرا مي پسندند و البته پليري زيبا و شکيل.........
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی صفحه ی38 تاپیک مرجعی از نکات:20: :10:
سلام
مي دونم كه اين موضوع هيچ ربطي به تاپيك نداره و شما هم حتما منو ميبخشيد ولي ميخوام براتون يه سري فايل توپ بذارم كه اميدوارم خوشتون بياد و تقديمش ميكنم به همه ي شما و مخصوصا توحيد عزيز كه خيلي زحمت ميكشه.توي اين فايلي كه الان شما دانلود ميكنيد يه سري فولدر هست به نام هاي :
menu :اين منو رو من تك تك آيكون هاش رو از بين بهترين منوها گلچين كردم و حتما مي دونيد كه اونو بايد توي مسير زير كپي كنيد:
tpa/preset/system/menu
theme :اين تم ها بهترين تم هايي هستند كه با اين منو set ميشن.اين تم ها رو به روش معمولي روي گوشي نصب كنيد.
wallpapers :اين ها هم بهترين بكگراندهائي هستند كه سايز همشون تنظيم شدست.
layout :اينجا دو تا لايوت هست كه كارشون حذف لوگوي شبكست و توي چند تا پست قبلي توسط دوست خوبمون توحيد ارسال شد و بهتره كه نصبشون كنيد چون علامت ir-tci,ir-mci,irancell و ... يه كم زيبايي دسكتاپ رومي گيره.توي اين قسمت دو تا لايوت گذاشتم كه كار هر دوشون يكيه با اين تفاوت كه يكيشون فونت گوشي رو ريزتر ميكنه و اون يكي فونت رو هيچ تغييري نميده.(از اسمشون ميفهميد چي به چيه)اگه هم از قبل نصب كردين ديگه نيازي به نصب نيست.اونو توي مسير زير جايگزين فايل قبلي كنيد:
fs/tpa/system/layout
مطمئن باشيد اگه دانلود كنيد پشيمون نمي شيد....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستت درد نکنه royce جان عالی بود.:11:نقل قول:
بازم از این فایلها بذاز:27:
موفق باشید:10:
خواهش ميكنم قابل شما رو نداشت.
سلام
من فرمور گوشيم Rica021 هست.حالا ميخواستم بدونم اگه گوشيمو با SEUS آپديت كنم و ورژن فرم ور گوشيم ارتقا پيدا كنه تكليف پچهايي كه قبلا نصب كردم و مال rica021 بوده حالا چي ميشه و آيا براي گوشي مشكلي به وجود نمياره و در ضمن آپديت گوشي با SEUS و با اينترنت dial up حدودا چقدر طول ميكشه و آيا سرعت گوشي رو زياد ميكنه و اصلا مزيت هاي اين كار چيه؟
ورژن r1ca021 از همشون بهترهنقل قول:
اگه آپدیت کنی فریمورت عوض میشه و نمیتونی هیچ کدوم از پچهارو نصب کنی.در ضمن فریمور جدید فرق زیادی با r1ca021 نداره.
در مورد اینم که چقدر طول میکشه اطلاعی ندارم چون تا حالا آپدیت نکردم.اگه میخای آپدیتش کنی بهتره خودت گوشیرو فلش کنی ایطوری دردسرش کمتره
موفق باشید:10:
ببخشيد من پچ java restriction براي k750 red R1BC002 رو ميخوام
ممنوم.
در ضمن اونو تو كدوم قسمت گوشي بريزم.
پس عوضش نميكنمنقل قول:
از توضيحاتت ممنون توحيد جان:20:
سلام
من چند تا پچ واسه گوشی W810i با فریمور R4ek001 میخوام.
اصلاً واسه این فریمور پچ وجود داره؟
اگه میشه یه سرچی کنید شاید باشه.
فکر نکنم حالا حالاها برای این فریمور پچ نوشته بشه.:41:نقل قول:
سلام!
اولا: من راه نمایی فارسی شما را خواندم. مراحل 1 تا 4 را انجام دادم.اما... هنگام اجرای فایل sefp0.10.0.51patch.exe مشکلی بوجود آمد به این مضمون:
file sefp.dll is wrong!
دوما: منظور از red و Brown چیست؟ و از کجا باید بفهمیم گوشی ما کدامشان است؟
سوما: در برنامه XS++ وقتی کلید c را نگه میدارم و کابل را متصل مینمایم(!) چیزی اتفاق نمی افتد. در ضمن روش شناسایی usb flash که در راهنما قید شده بید (!) کار ساز نبوده و ویندوز چیزی را نصب نکرد.
چهارما: در آن انتهای راه نما ذکر گردیده که با گوشی رجیستر دستی(مثل مال ما) مشکلی پیش نیامد. اصلا چرا باید پیش بیاید؟ و آیا ملت هم بر همین عقیده هستند؟
پنجما: آمدیم و همه این مشکلات حل شد. یک وقت بلایی سر گوشی ما (k750) نیاید؟
ششما(!): کدام روش بهتر است؟ far manager یا gslide?
هفتما(!): راه نما را جوری بنویسید که آدم ببویی مثل ما از اصطلاحات تخصصی آن بتواند سر در بیاورد.
بسیار بسیار متشکر.
سلام
يه جواب درست ودرمون براي هك كردن w800,810 بدين ديگه
عزيزان هر كي اطلاعاتي در مورد باكس كردن -انواع باكس و غيره داره يه تاپيك بزنه خواهشن
خب این تایپیک هم مهم شد . :20:
توحید جان به عنوان یه دوست به شما پیشنهاد می کنم که تمام پچ هایی که خودت و دوستان دیگه تو این تایپیک
گذاشتن جمع و جور کنی و پست اول تایپیک رو ویرایش کنی و همه رو با کمی توضیح همون جا بزاری :11: .
25 - 26 صفحه رو زیر و رو کردن با Dial Up نمیشه !!!:19:
البته بهتره واسه هر گوشی و فریمور رو مجزا و مرتب قرار بدی . واسه لینک دادن هم حتمآ از COD ( # ) استفاده
کنی ها . :31: . یه کم طول میکشه ولی می تونی روزی 1 ساعت وقت بزاری . فکر کنم 2 - 3 روزه اگر روزی 1
ساعت وقت بزاری بیشتر طول نمیکشه . :46:
یعنی پچ واسه فریمور R4ek001 نیست .
مهدی جان خودمم به این موضوع فکر کرده بودم ممنون:11:نقل قول:
فردا امتحانام تموم میشه.یه حال اساسی به تاپیک میدم
ممنون که نظر دادی:46:
در ضمن موقعی که من پچها رو معرفی میکردم میشد لینک گذاشت بعدا که این امکان برداشته شد تاپیک اینطوری
شلوغ شد:41:
موفق باشید
فعلا که نیست:41:نقل قول:
سلام
دوست دارين خودتون لايوت و پچ و منو بسازين؟
اين فايلو دانلود كنيد و اگه چيز جالب ساختين بياين همينجا لينكشو بذارين.
کد:http://www.4shared.com/file/20555363/7139239c/patch_layout_menu_creator.html
نقل قول:
ممنون بابت معرفی برنامه ها:10:
با برنامه ساخت لایوت و پچ قبلا کار کرده بودم هیچ کدوم بدرد بخور نیستن مخصوصا برنامه ساخت پچ که بعضی مواقع
پچهایی رو میسازه که موقع فلش رو گوشی داغونش میکنه!(البته این برنامه فقط پچ آنتن و باطری رو میسازه):27:
ولی برنامه ساخت منو جالبه اگه یه کم حوصله و سلیقه داشته باشی منوهای جالبی میشه ساخت گرچه با تغییر نام
یکونها با فوتوشاپ هم میشه بدون دردسر منو طراحی کرد:46:
بازم ممنون موفق باشید:11:
يكي كمك كنه :18:
موقعه فلش كرد ن با xs++ نمي تونه gdfs رو اكتيو كنه گوشي ام خاموش مونده تور خدا كمك كنيد
منظورتو درست متوجه نشدم یعنی نمیتونه فایلهای مریوط به فریمور رو بریزه رو گوشی؟نقل قول:
از اول بگو ببینم چه بلایی سرش آوردی که روشن نمیشه؟
من گوشي رو ابتدا بدون هيچ مشكلي هك كردم و با فار صداشو اپ ديت كردم و لي موقعي خواستم پچ بريزم خطا مي داد منم بي خال پچ ه شدم و فايل rest رو ريختم روش و لي گوشي روشن نشد . اومدم دوباره كارا رو از اول انجام بدم ولي توي xs++ gdfs اكتيو نميشه
حالا خواهشن يكي كمك كنه ؟؟
خب اگه با ریختن فایل REST روشن نشده باید فایل main رو بطور کامل با ++Xs روش فلش کنی.نقل قول:
اگه رجیستر گوشیت اصلی نباشه به مشکل میخوری
موفق باشید
صفحه اول تاپیک به روز شد
k750 دارها حتما یه نگاه بندازن
موفق باشید
سلام دويل جان
من فايل maine رو با فار ريختم رو گوشي - گوشي روشن شد اما چون چنچ شده است پيغام insert correct sim مي ده بايد چي كار كنم
چاره ای نداری جز فلش با باکس:41:نقل قول:
عوضش از این به بعد خودت میتونی با ++Xs فلشش کنی بدون مشکل:31:
مي توني بگي مشكل كجا بوده
(موقعه پچ زدن مسيج باكس قرمز مي امد من ادامه مي دادم آيا ازاين بود و چرا ؟)
در ضمن هك كردن w700 change با far مشكلي بوجود نميار ه !!!
در هر صورت ممنوم /
با سلام .
یک بار پچ برای حذف سئوالات مکرر گذاشته بودی لطفا یک بار دیگه بگذار .
خیلی خیلی ممنون .....................
اگه موقع ریختن پچ پیغام میداد نباید ادامه میدادی:13:نقل قول:
در مورد w700 هم اگه فایل SSW مربوط به K750 رو روش بریزی میشه با فار هکش کرد اما برای روشن شدنش باید فایل
main بطور کامل فلش بشه.:27:
پس اگه رجیستر اصلی نیست با فار روش کار نکن:41:
اگه گوشی شما k750 هست به صفحه اول تاپیک مراجعه کنید:20:نقل قول:
در ضمن اگه قبلا گذاشتم میتونید با یه جستجوی ساده پیداش کنید:21:
پچهای w700 , w800 هم به صفحه اول اضافه شد
موفق باشید
کلاً چند تا پچ واسه گوشی W810i سونی اریکسون وجود داره ؟
هر کدوم چکار میکنن؟
به چه فریموری میخوره؟
اگه میشه اونم به این تاپیک اضافه کنید.
من گوشيم k750i هست چطوري ميشه فريمور گوشيمو كه الان R1AA008 هست رو به R1CA021 كه جديدتره تغيير بدم كه فارسي هم باشه
دوستان شاید سوال دیر و بد موقع باشد ولی میشه یک لینک فعال برای دانلود پچهای کا 750 معرفی کنید چون قبلی ها کار نمیکنه
ممنون
دوست عزیز توحید جان کلی زحمت کشیده و صفحه اول رو مرتب کرده و همه پچ های k750 در غالب یک فایل تنظیمنقل قول:
دوستان شاید سوال دیر و بد موقع باشد ولی میشه یک لینک فعال برای دانلود پچهای کا 750 معرفی کنید چون قبلی ها کار نمیکنه
ممنون
کرده . اون وقت شما میگی لینک ها مشکل داره !!!!
این لینک رو خودم امتحان کردم . همه در غالب یک فایل 24 کیلوبایتی :کد:http://tohidshamspour.persiangig.com/k750_Patches/P30WORLD_K750%20PATCHES.rar
با w810 کار نکردم و نمیدونم کدوم پچ ها روش جواب میده!:13:نقل قول:
مثل اینکه دو سه تا بیشتر پچ روی این گوشی نصب نمیشه.:41:
اونارو هم آقا حمید براشون یه تاپیک جدا زده بود از اونجا استفاده کنید بهتره:27:
update کنی جدیدترهم میشه (R1DB001) ولی این پچ هائی که تواین تایپیک هست رونمیتونی استفاده کنینقل قول:
بهتره MAIN و FS روفلش کنی( R1CA021) درضمن اگه فارسی میخوای EMEA_5 یادت باشه