سلام آقا پويان خسته نباشين. يه سري به صفحه 19 بزن و جواب سوال منو بده اگه سريع تر بدي من كارم همين چند روزي تمومه.
دراگون جان من هنوز شخصيت رو كامل نكردم كه عكس به شما بدم خواهشن جواب سوالات منو بدين.
Printable View
سلام آقا پويان خسته نباشين. يه سري به صفحه 19 بزن و جواب سوال منو بده اگه سريع تر بدي من كارم همين چند روزي تمومه.
دراگون جان من هنوز شخصيت رو كامل نكردم كه عكس به شما بدم خواهشن جواب سوالات منو بدين.
مشكلت سر موي شخصيته ؟
آره همينطوره آقا پوبان الان ان هست ولي نميدونم كجاست و چرا نمياد.
با اجازه آقا پويان ميخواستم اگه ان شاالله يه وقت ساخته شد عكس ازش بزارم تا نظرات دوستان رو هم بدونيم.باشه؟
خوب هميشه بهار جان نميتوني از طرح هاي آماده استفاده كني ؟
خوب من طرح آماده ندارم. اگه دوستان 3d هم كاري كنن. حالا كه هيچكدوم نيستن.
دوست من
موهاش همون طور که گفتم
سیاه و لخت باشه
پر کلاغی
شما چند مدل بزار انتخاب میکنیم بهت میگیم
آه به خوشكي شانس بازم آقا پويان رفت حالا من چي كار كنم دراگون جان هم نمياد!
باشه پس من فردا كه اومدم چند مدل مو ميزارم در ضمن اينم بگم كه من امتحانام تموم شده كارم دو برابر شده اگه آقا پويان جوابمو ميداد شايد تا چند روز شخصيت كامل ميشد.
چه جور مويي ميخايي تا دنبالش بگردم ؟
همون موي پر كلاغي كه دراگون جان گذاشته بودن ديگه مگه شما شخصيت رو نديدي؟
موها بلند و گوشه صورت رو ميگيره و مثل اينكه شخصي موهاش رو يه ور زده باشه.
نه من اون عكسو نديدم كجايه ؟
شما موی شخصیت رزیدنت اویل رو میگی؟؟
نه ما مثل اون نمیخوایم اون برای مثال بود
بلند باشه ولی نه اونقدر
پويا من برات آدرسهارو كه فايلهاي دانلود توشرو خصوصي كردم . بقيش حجمش زياده چي كنم
آقای همیشه بهار جان اول اینکه نگاه کن با کی داری حرف می زنی تو تایپیکهای صفحه قبل بعدشم من در مورد مدل مو بهتون جواب دادم شما قرار بود که اینجا حرفی در مورد شخصیت به میون نیارید قرار بود خصوصی کار کنیم بین اعضا بعد هم مدل موی سر باید درست مثل عکس باشه اگه نتونستید از همکاراتون که تو تایپیک اول اسمشون هست کمک بگیرید
باشه من به یکی از دوستان میگم ببینم می تونه تکسچر هارو برات خصوصی کنه
درضمن آقای هاروست تموم لینکها ارور میده رو یه آپلودر دیگه آپلود کن
آقای بی ک ام شما مشخصات خودتون رو همراه ایمیلتون و اینکه در چه موردی حاضر به همکاری هستید برای من خصوصی کنید .
آقا تکلیف ما سناریو چی شد؟؟
کـــــــــمـــــــــتک می خوام برا سناریو!!
ببخشید همین الان دیدمش 2 تا پست شد ببخشید دیگه!
بچه ها من میتونم براتون تالار گفتگو راه بندازم اسمش چیباشه؟؟؟
موضوع؟
توضیحات؟
در ضمن من کارای جانبی باشم؟؟
بابا سناریو که کسی با ما هماهنگ نکرد!
پويان جان من براتون پيام خصوصي فرستادم
ممنون و اینکه سناریو بازی در حال کار و بررسیه و هنوز سناریو تکمیلی نداریم ولی موضوع اصلی بازی روی یه بازیه ترسناکه که تو ایرانه و شخصیت اون هم یه ایرانیه تا اینجا می تونم بهت کمک کنم باقیش رو باید صبر کنی تا سناریو آماده بشه اگه دوست داشتی بگو تا د رچه موردی اضافت کنمنقل قول:
خدایی حجت دهن مارو .......... کردی باشه برو کارای جانبی می زارمت تو هماهنگی خوبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در ضمن این تالار گفتگو رو هم راه بنداز ببینم چیکار می کنی در ضمن اگه تونستی چند تا تکسچر می خوام از یه تی شرت مشکی یه شلوار وکفشهای سربازنقل قول:
نوشته شده توسط hojjat_game_carbon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آفا سهیل و آقای ملوچ کجا هستید بابا به شما نیاز داریم باید کار انجام بدید بیایید بییاید
همیشه بهار جان به سهیل گفتم بیاد مشکلتو حل کنه از کمکش استفاده کن
در ضمن کلیه اعضا به تعدادی نقاش و طراح و از همه مهمتر برنامه نویس احتیاج داریم همگی برید و این افراد رو دعوت کنید برای عضویت در گروه:46:
باشه آقا پويان. ببخشيد من حواسم نبود كه خصوصيه ولي شما و دراگون جان خيلي دير ميايين و اين انيميشن سازا كسي نيست به من كمك كنه!
ممنون و در مورد دیر اومدن من و درگون اینکه من ودراگون بیشتر شبها آن هستیم ولی تو روزم میایم ها در مورد کارتون هم که فهمیدید چیکار کنید که و این انیمیشن ساز کیه ما تو گروه نداریم اگه لازمه بگو تا درخواست بدم
نه پويان جان لازم به زحمت نيست خودم ترتيبشو ميدم يعني اگه ندارين خودم ميسازم.
باشه ممنون و اینکه پیشرفت کاریتون چه جور بوده تا کجاها رفتید؟
آقایون سناریو نویسها چند بار من ودراگون گفتیم که اگه بخشی از سناریو حاضره برای تایید بفرستید ولی متاسفانه مسله اینکه یه بخششم حاضر نیست خواهشن در مورد کاراتون توضیح بدید
من شخصيت رو كامل همراه با لباس و همه چيز آماده كردم و منتظر عكسهام و اين موهاش هم يه خورده منو اذيت ميكنه آخه بايد با مكس موهاشو شونه بزنم و به اون شكل در بيارم.
میبینم که خوب دارید پیش میرید .
به نظر من شما به یک مدیر کنترل کیفی نیاز دارید که کارتون رو مقایسه کنه و یا اشکال کاراتون رو بگه .
سلام علی جان تکسچرها رو واست خصوصی کردم اگه خوب نبود بگو:31:نقل قول:
بچه ها چی شد نیستید
ما کسی رو سراغ نداریم نکنه شما کسی رو سراغ دارید هااااا:21:نقل قول:
جناب ما هم چند بار توضیح دادیم . گفتیم که تا شنبه امتحان دارم اما مثل اینکه ....نقل قول:
در ضمن چرا اینقدر عجله دارید ؟؟ نکنه استفاده ی تجاری در کاره ؟؟
:27:
:3:
[quote=G4meH4ker;1185013]جناب ما هم چند بار توضیح دادیم . گفتیم که تا شنبه امتحان دارم اما مثل اینکه ....
در ضمن چرا اینقدر عجله دارید ؟؟ نکنه استفاده ی تجاری در کاره ؟؟
خوب عزیزم فکر کردی این همه بچه کار می کنیم واسه دل خودمون ایشالا اگه ساخته بشه می خوام پخشش کنم تا همه بدونن بازیه ایرانی چیه در ضمن عجله ما بخواطر اینه که بچه های دیگه هم کار انجام بدن و دیگه از تایپیک خسته نشن نمیشه که بیان واینجا و کاری واسه انجام دادن نباشه در ضمن در مورد مصرف تجاریش اینکه من آدم ناتویی نیستم که بخوام زحمت دیگران رو بخورم حالا اگه خواستیم بفروشیم هم با همه بچه ها اینکارو می کنیم
من فروش تضميني ميكنم براتون رو هر تيراژي كه بخواهيد.مجوزم از ارشاد ميگيرم واسه كپي رايت. تبليغات هم ميكنم.منتهي هر وقت ساخته شد اگه تمايل داشتيد بهم بگيد
باشه پس شما رو تو قسمت هماهنگی و تبلیغات اضافه می کنیم :20:نقل قول:
در خدمتيم.به پويان جان هم گفتم.توي طراحي فتوشاپ هم بي هيچ نيستم
ok
ما شنبه اولین قسمت رو براتون پی ام میکنیم
از شما ممنونم و اینکه آقای بی ک ام شما رو تو گرافیک هم میزارم:20:نقل قول:
سلام
متاسفم خبر خـــــیلی بد!!!
ما Adsl مون قطع شده دیرتر میام ببخشید یا این چند روزه فعالیتم کم میشه!!!
ببخشید دیگه!
آقایون مدلسازها چند تا مدل دیگه وجود داره که باید بسازید بابا شما هنوز اولیشم نساختید که زود باشید در ضمن بخش اول سناریو رو شنبه دریافت می کنیم و بعد کاراتون زیاد میشه پس زود باشید
یه خصوصی بده کارت دارمنقل قول:
bkm
خوب خداروشکر این خط اینترنت ما هم درست شد
چند روز خراب شده بود اصلا سایت پی سی و غیره رو باز نمیکرد
بچ ها تکلیف ما ؟؟
بابا سناریو که هیچ کس هماهنگ نمی کنه مجبورم تکی بنویسم؟؟؟!!!!