یکی بگه هم توی firefox هم ie چه جوری میشه از باز شدن صفحه های مظاحم تبلیغاتی جلوگیری کرد
مثلا تو بعضی از سایت ها که میری صفحه تراویان باز میشه
یا مثلا تو سایت softarchive.net که میری کلی صفحه باز میشه
ترو خدا زودتر
Printable View
یکی بگه هم توی firefox هم ie چه جوری میشه از باز شدن صفحه های مظاحم تبلیغاتی جلوگیری کرد
ترو خدا زودتر
ترو خدا زودتر
با سلام و ادب
من هرگاه می خواهم ویدئوهای آنلاین رو چه با فیلترشکن و چه بدون آن مشاهده کنم نمی شود! فلش پلیر نصبه و جاوا اسکریپت هم فعال هستش! دیگه چه مشکلی وجود دارد؟ ویندوز هم عوض کردم و حتی گزینه remove script رو هم در فیلترشکن غیر فعال کردم:41:
تشکر می کنم
نقل قول:
اینجا کسی نیست جواب آدم رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما ویندوز رو عوض کردی؟
با مرور گره دیگه ای تست کردی؟
نقل قول:
با سلام و تشکر از پاسختون
بله، از فایرفاکس هم استفاده کردم ولی نشد! پس معلومه ربطی به مرورگر نداره...؟؟؟؟؟؟!!!!!
با چیز شکن میری اینطوریه دیگه نمیشه دید :31:نقل قول:
نقل قول:
جالبه الان که با فیلترشکن به سایت یوتیوب می رم کلیپها رو نشون می ده و حتی می شه دانلود کرد ولی توی سایتهای دیگه نمی شه دید و فقط علامت لود شدن میاد و ...پخش نمی شه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من که دیگه کلافه شدم!! کسی نمی تونه جواب بده؟
سلام
چطوری IE 8 رو شبیه به IE 6 کرد؟ یعنی تمش رو تغییر داد ؟
سلام دوستان
من هر وقت بخوام ieبصورت افلاین ببینم یه پیغام میاد که دوتا دکمه داره connect studyoffline چی کار کنم تا این پیغام اعصاب خوردکن ظاهر نشه
سلام
من انترنت اکسپلور 8 رو نصب کردم روی سیستمم ولی موقع باز کردن این پیغام رو می ده:
لطفا راهنمایی کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .
يك مشكل توي Windows Xp Sp3 دارم.
مشكل از اينجا هست كه وقتي به اينترنت وصل ميشيم ؛ خيلي از برنامه ها ديگه باز نميشن!
مثل Office 2007 يا FireFox و دوباره بايد Sysytem Restore كنم تا كار كنن!!!
مشخصات سيستم:
Pentium 4 2.0ghz
ram 256 mb sd
vga radeon 7000
ممنون ميشم سرسع جوابم رو بدين ؛ اين سيستم محل كار من هست و باهاش اين مشكل رو دارم!
این اخطار واسه چیه؟
یه اتفاق جالب افتاده برا من
این سایت هدفمند رایانه ها!! رو باز نمی کنه amar.org.ir رو می گم از adsl استفاده می کنم ومشکل مطمئنا از نرم افزارها خودم هستم تمام سایتها رو راحت باز می کنه اما به این که می رسه آسمون می تپه و Internet Explorer cannot display the webpage رو می نویسه خواهش نگید ترافیک سایت بالا هت یا از این حرفها که در همون لحظه یکی از اقوام به مدت نیم ساعت با اینترنت دیل آپ راحت تو ی سایت بود
آدرس هم که درست می زنم پس چرا هم اینجا هم تو فایر فاکس باز نمی کنه؟
با سلام
نمي دونم چرا نمي تونم با Ie سايتي رو باز كنم ؟!
آخرين ورژنش رو نصب كردم ولي نمي تونم سايتي رو باز كنم
دليلش چيه!؟
سلام:
برای رفع مشکل error on page چکار بایستی انجام بدم؟
برای ورود به سامانه املاک این اتفاق می افته.
این پیغام چی هست ؟
چرا این صفحه باز نمی شود؟
سلام این سول منم هست لطفا راهنمایی کنیدنقل قول:
سلامنقل قول:
تو cmd این دستور رو بنویسید واینتر بزنید,ببینید درست میشه.
regsvr32 actxprxy.dll
سلام.این errorیعنی چی؟ 8007ffff
وقتی از یه سایتی عکس save می کنم همیشه این پیغام واسم می یاد بعد دیگه هیچ عکسی save نمیشه هیچ صفحه جدیدی باز نمی کنه . تو هیچ درایوی نمی تونم برم.هیچ فولدر جدیدی هم نمی تونم ایجاد کنم.میشه بگید دلیلش چیه؟(از اینترنت اکسپلورر 8 استفاده می کنم)
با سلام من یه نرم افزار u96c دارم همونطور که میدونید وقتی این نرم افزار به سرورش متصل میشه بصورت اتوماتیک یه پنجره IE باز میشه اما چند وقته که دیگه این پنجره بصورت خود به خود باز نمیشه و عملا نمیتونم از نرم افزارم استفاده کنم چه کار باید بکنم لطفا کمکم کنید
با سلام
مدتیه که ie کامپیوترم مشکل پیدا کرده
یعنی دائم هنگ میکنه و وقتی به تب process توی task manager میرم درصد زیادی از cpu رو اشغال کرده و مجبورم end process کنم
قبلاً نسخهی default ویندوز یعنی ۶ نصب بود
به ie8 ارتقا دادم
حتی ویندوز رو repair کردم
با آنتی ویروس آپدیت شده اسکن ویروس هم کردم
ولی مشکل حل نشد
کسی میدونه چرا اینجوریه و باید چه کار کنم؟
ضمن اینکه قبلاً این مشکل رو نداشت
فقط اول که کامپیوتر بالا میومد یه کم کند بود که بعد از چند دقیقه حل میشد
لطفاً پیشنهاد استفاده از فایرفاکس و ... ندید
سلامنقل قول:
شاید سیستم شما یکم پایینه!
یا شاید ویندوز مشکل پیدا کرده یا سیستمون ویروسیه!
سلام
Ie من نمی تونه سایترو به طور کامل باز کنه چه Ie ویندوز XP چه در 7.کد:http://postyafteh.post.ir/khodro.aspx
من با MOZILLA هم که می رم کامل بازش می کنه اما نمی تونم اعداد فارسی باهاش بنویسم .
اگه ممکنه یا مشکل Ie روبرام حل کنید یا بگید که از چه راهی تو MOZILLA عدد فارسی بنویسم.
سلامنقل قول:
نرم افزار زیر رو دانلود کنید :
کد:http://rapidshare.com/files/278973021/PerfectOptimizer_v5.1.0.273.rar
یک بار Scan کنین و بعد Repair
سلام
بعد از اینکه از برنامه الترا سورف استفاده کردم IE دیگه صفحات رو باز نمیکنه اصلا از کار افتاده
به نظرتون مشکل از کجاست؟
سلام
طبق شکل در قسمت آخر تیک قسمت Proxy Server رو بردارین :
سلام دوستان . من از ديشب تا حالا وقتي مي خوام يه صفحه رو با IE باز كنم error
The page cannot be displayed
ميده. با firefox هم باز نمي كرد اما بعد از reset firefox درست شد .فكر مي كنم ويروسي شده كامپيوترم . اسكن هم كردم اما درست نشد لطفا منو راهنمايي كنين
نقل قول:
شما هم احتمالا تنظیمات ------ براتون فعال شده که میتونید طبق عکسی که دوتا پست بالاتر قرار داده شده مشکل رو رفع کنید
ویندوزم مشکل پیدا کرد ریپرش که کردم اینترنت اکسپلورر 8 دیگه باز نمیشه . قسمت add remove windows component رو هم رفتم روی next کلیک کردم و باز اکسپلورر 8 رو نصب کردم ولی هنوز باز نمیشه .
چطوری می تونم بدون نصب مجدد ویندوز این مشکل رو برطرف کنم ؟ اکسپلورر 8 رو چطوری آن اینستال کنم و دوباره نصبش کنم ؟
ممنون . طبق راهنمایی که شده تیک اینترنت اکسپلورر رو از اون قسمت برداشتم و دکمه نکست رو هم زدم و مجددا نصبش کردم ولی افاقه نکرد و همچنان اکسپلوررم باز نمیشه . :41:نقل قول:
اول نسخه ی پایین تر بعد نسخه ی بالاتر رو نصب کنید شاید درست شد.نقل قول:
سلام
من از یک سایت که پرینت میگیرم متن در سمت چپ کاغذ چاپ میشه چرا؟! میخوام در سمت راست چاپ بشه.
سلام دوستان
من با IE 8 یه مشکلی دارم اونم اینه که
اکثر سایتارو قالبشونو بهم میزنه . مخصوصا سایت های فارسی
مثلا سایت گوگل رو (چه فارسی و چه انگلیسی) داغون میکنه
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر:11:
شاید مشکل ie یا ویندوزته.نقل قول:
از نسخه دیگه ie استفاده کن یا ie 8 رو پاک کن دوباره نصب کن.
سلام دوستان
من تازه به این فروم اومدم و اگر بحثتم رو در جای نادرستی مطرح می کنم من رو ببخشید.
مدت-هاست که از اینترنت اکسپلورر 7 استفاده می کنم. تازگی ها مشکلی پیدا کردم که واقعا من رو عاجز کرده.
به این صورت که وقتی یک صفحه وب رو می بندم، ناگهان صدها نسخه از همون صفحه به شکل New tab یا New window باز میشه و هرچه اونها را میبندم دوباره صدها صفحه دیگه باز میشه.
اگر بخوام Tasl manager رو هم باز کنم، خوب طبیعیه که اینقدر رم درگیر شده که باز نمیشه.
این باز شدن پیاپی صفحات اونقدر ادامه پیدا میکنه که کامپیوترم هنگ می-کنه و مجبور می-شم ری-استارت کنم.
البته روی سیستمم ویروس-یاب مایکروسافت رو هم دارم که خوب، ویروسی رو پیدا نکرده.
ناگفته نمونه که پیش از این، سعیم برای نصب کردن نسخه 8 اینترنت اکسپلورر بدون نتیجه موند.
لطفا یک نفر من رو راهنمایی کنه. من اصرار دارم که از اینترنت اکسپلورر استفاده کنم و سراف مرورگر دیگری نرم.
مشکل دیگه-ای که دارم اینه که اگر یک ساعت مداوم از اینترنت اکسپلورر استفاده کنم، حتی اگر فقط یک صفحه به مدت یک ساعت یا بیشتر باز باشه و هیچ کار دیگری انجام ندم. متوجه میشم که سرعت رایانه مدام کمتر و کمتر میشه. وقتی سر به Task manager میزنم اتفاق عجیبی رو می-بینم: همین یک صفحه اینترنت اکسپلورر چیزی حدود 1 گیگابایت از فضای رم رو اشغال کرده که با بستن اینترنت اکسپلورر هم آزاد نمیشه و این 1 گیگابایت سرجاش باقی میمونه.
بنابراین باید از قسمت Process اینترنت اکسپلورر End process کنم تا حافظه آزاد بشه.
واقعا نمی فهمم
نقل قول:سلامنقل قول:
شاید مشکل شما ویروسی بودن ویندوز هست.
آنتی ویروس nod32 آپدیت شده نصب کنید یا Malwarebytes' Anti-Malware نصب کنید.
اگر نشد ویندوز رو عوض کنید یا نسخه اینترنت اکسپلورر رو تغییر بدین.