آره یزن به کامپیوتر هم شارز میکنه هم میتونی کارای دیگه کنی !!!!نقل قول:
Printable View
آره یزن به کامپیوتر هم شارز میکنه هم میتونی کارای دیگه کنی !!!!نقل قول:
به نظر من دوربینش رنگارو واقعی نشون نمیده یعنی خیلی کمرنگ نشون میدهنقل قول:
نوشته شده توسط ali reza majidi 14 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حدود 6000 تومننقل قول:
هرکی خواست خیابان جمهوری - سه راه جمهوری - فروشگاه قائم !
دوربینش به نظر من عالیه به خصوص قابلیت اتو فوکوسشنقل قول:
نوشته شده توسط ali reza majidi 14 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از برنامه های جاوا فقط میتونید روش استفاده گنید....
option>view as vivid messageنقل قول:
دوربینش توی شب جایی که نور کم باشه زیاد خوب عکس نمی گیره ولی تو شب جای که نور باشه((توی اتاق)) یا توی روز عکسهاش عالی هستنقل قول:
نوشته شده توسط ali reza majidi 14
راستش دوست عزیز من میخوام d90بخرم
ولی موندم چه برنا مه هایی میخوره
دوربینش خوبهخ جاوا داره سیمبین؟
اگه خواستی یه سایت آپلود عکس معرفی کن تا عکساش رو برات بذارم
آینجا کسی نیست که برنامه bloover2 را روی گوشیش نصب کرده باشه؟؟؟
یه d900i دارم یه عکس یکی برام بلوتوث کرد. منم ریختم تو کارت حافظه. وقتی گوشی رو با یو اس پی به کامپیوتر وصل می کنم نام عکس رو می بینم . اما وقتی می خوام اونا رو کامپیوتر بریزم ( کپی پیست) موقع پیست کردن میگه نمیشه و اجازه نمیده. یعنی فایلهایی که دیگران برام بلوتوث می کنند رو نمیشه رو کامپیوتر ببرم. لطفا راهنمایی کنید.
عزیز دل،نقل قول:
برای اینکه انجمن شلوغ نشه و پست های پشت سر هم نزنی، روی پست هایی که می خوای جواب بدی، شکل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بزن و روی آخرین پستی که می خوای جواب بدی دکمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بزن.
احتمالاً این عکس protect شده.نقل قول:
از طریق گوشی روی عکس مربوطه قرار گرفته و از منوی Option گزینه Unprotect رو بزنید.
نباید با کپی و پیست فایل ها مشکلی داشته باشه.
باشه عزیز دلنقل قول:
لطفا هر کی هر کدوم رو بلده جواب بده ((ممنون:10:))
1- درصد شارژ باتری رو کجا باید ببینم ((اصلا جایی هست که نشون بده)) ؟؟؟
2- میشه کاری کرد که وقتی کسی بهت زنگ میزنه فقط اسم طرف نشون داده بشه ((شماره رو نشون نده))
3- میشه کاری کرد که وقتی عکس می گیره اونو نشون نده و دوباره اتوماتیک آماده عکاسی بشه؟؟؟
4- چرا اینقدر عکسش به لرزه دست یا تکون خوردن چیزی که داری ازش عکس می گیری حساسه و زود عکس تار میشه:41: ؟؟؟
5- وقتی عکس میگیری یه شماره به عکس میده که وقتی عکسها رو پاک کنی یا منتقل کنی دوباره اون شماره رو ازاول شروع می کنه میشه کاری کرد که اون شماره رو ادامه بده مثل K750 یا نه (( چون وقتی عکسها رو میریزم رو سیستم باید هر دفعه که عکسها رو توی پوشه جداگانه ای بریزم چون من زیاد عکس میگیرم روزی یک یا دو بار منتقل می کنم اونوقت ببینید چقدر پوشه میشه :18::18::18:))
6- وقتی دارم SMS مینویسم چطوری میتونم بیام سطر بعد ((یاهمون Enter خودمون)) خیلی گشتم پیدا نشد که نشد
1-خير جايي نشون نميده
2-خير اينم نميشه
3-بله توي تنظيماتش برو گزينه دوم مربوط به همين موضوع هستش اگه گوشيت فارسي داره از منو گزينه حالت عكس گرفتن يك عكس و سپس ثبت خودكار رو انتخاب كن
4-خوب ديگه اينم اينجوريه!در ضمن عكس ميگيري خوب نبايد دستت بلرزه ديگه ودر ضمن دوم روي اتوفوكس بهتر ميشه ولي روي فوكوس دستي اره اذيت مي كنه.
5-خير بايد اسم عكس هاي انقال يافته رو به طور دستي تغيير بدي(انقدر عكس نگير فيلمش تموم ميشه!!)
6-اينجا نميشه.
پيمان جان منم اينو رو سيستمم دارم ولي مال سيمبين هستش اگه شما داري اينجا بذار تا من يه تستش بكنم در ضمن اگه اسم برنامه Blooover2 Cracked By P30SiS باشه رو اين گوشي نصب نميشه.نقل قول:
يه تقاضا هم از دوستاني كه بخش فني مغزشون خوب كار مي كنه داشتم. هدفون دي900 در محل ميكروفون 4 تا لحيم داره من يه هدفون اضافه داشتم كه اونو باز كردم ولي هدفوني كه شبيه اين باشه رو نميشناسم مال سوني اريكسون بهش نمي خوره حالا اگه كسي هدفون شبيه به اين پيدا كرد به ما هم بگه خيلي عالي ميشه در ضمن محل ميكروفون پرسي نيست و با كمي دقت مي تونيد بازش كنيد و ببينيد. مال e250 و e490 هم كه گير نمياد ببينم ميتونم مخ بابام رو بزنم يكيشون رو بگيره اخه مي خواد گوشيش رو عوض كنه:31:
راستي دو تا پيشنهاد خوب براي صرفه جويي در باتري.پيشنهاد اول اينكه نور ال سي دي رو كم كنيد؛ بزاريد رو 2 خوبه ؛حالا اگه رو يك گذاشتين كه بهتر ولي تاريك ميشه.پيشنهاد دوم اينه زمان روشن شدن نور كيبرد گوشي رو محدود كنيد مثلا الان كه تابستونه و روز بلند هستش بزاريد از 19 تا 5 صبح يا هر جور كه خودتون ميدونيد.
پيمان جان من يكي پيدا كردم ببين به درد مي خوره در ضمن تستش كردم نصب شد (رو دي900 خودم)اگه تا حالا جاوا نصب كردي اينم ميشه ولي اگه بدردت خورد يه توضيح بده شايد بدرد ما هم خورد.
نقل قول:
کد:http://trifinite.org/Downloads/Blooover.jar
من مشکلم اینه که روی گوش(دی 900 آی) اصلا هیچ برنامه ای نصب نمیشهنقل قول:
وقتی که download serial را میزنم برای یک لحظه صفحه دانلود میاد و بعد میره توی لیست بازیهای اصلی گوشی.........:19::19::19::19::19::19::19::19:: 19::19::41::41::41::41::41::41::41::41::41:
hossein jan برای اینتر باید موقع نوشتن پیام چند ثانیه دکمه # را نگه داری بعد یه صفحه باز میشنه که تو کادر سمت چپ باید دکمه 9 را فشار بدی تا بیاد سر خط. دکمه شبیه فلش اینتر روی کیبورده.
نقل قول:
در مورد سوال 5 باید بگم که lock برای جلوگیری از پاک کردن فایل است؟ ولی برای رمز گذاری باید بری تو قسمت setting>security>privacy بعد هرچی خواستی قفل کن.
درسته نه گوشي شما بلكه اكثريت سامسونگ ها قابليت نصب اين برنامه هائي كه شما ميفرمائيد رو ندارننقل قول:
بايد به تاپيك كه در همين رابطه توي همين كلوپه مراجعه كني
==========================
آنان كه علي خداي خود پندارند
كفرش به كنار ولي عجب خدائي دارند
ميلاد مولا وسرورم گرامي وخجسته باد
يه توضيح در مورد نوشته بالا بفرماييد لطف.ا چون من همين برنامه رو نصب كردم منتها نميدونم ورژن بدرد بخور هستش يا نه.نقل قول:
در ضمن پيمان جان يه سر به لينك زير بزن مو به مو اجرا كن انشا...دررست ميشه من خودم با توضيح اين وبلاگ بازي نصب كردم.
نقل قول:
کد:http://www.mohammad200300.blogsky.com/?PostID=144
میدونید مشکل از کجاست؟
از همون مرحله شماره 9 یعنی بعد از زدن کد #*536963# هیچ صفحه ای باز نمیشه
گزینه Unprotect ندارم که بخوام انتخاب کنم. و یه سوال دیگه کلیپ های 3gp و یا تصویری رو میشه تمام صفحه دید؟نقل قول:
چون بعضی کلیپ ها رو خیلی کوچیک نشون میده
یه سوال دیگه اینکه من 4 زنگ اس ام اس دارم ولی بقیه 10 تا مگه میشه؟
مرسی روزبه جاننقل قول:
ایولنقل قول:
من # رو نگه میداشتم اون صفحه هم می دیدم ولی نمی دونستم باید کلید 9 رو بزنم :31: ممنون :10:
منم 4 تا بیشتر نداره :45::37::37::37::45:نقل قول:
یه سوال دیگه اینکه من 4 زنگ اس ام اس دارم ولی بقیه 10 تا مگه میشه؟
در این مورد دوستان گفتن نمی شه کاری انجام داد پس این دوتا گزینه مال چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
میشه کاری کرد که وقتی کسی بهت زنگ میزنه فقط اسم طرف نشون داده بشه ((شماره رو نشون نده))
setting displeySetting showCallerID
setting networkServices CallerID
یه مشکل بزرگ هم با گوشی دارم :
با گوشیم نمی تونستم زنگ بزنم میگفت No Answer ((سیم اعتباری ایرانسل)) بعد سیم کارت برادرم ((0913)) رو گذاشتم رو گوشیم مشکلی نداشت بعد که دوباره سیم کارت خودم رو گذاشتم درست شده بود یه 7.8 ساعت بعد دوباره می گفت No Answer دوباره همون کار بالا رو تکرار کردم درست شد حالا دوباره همون جور شده مشکل کجاست (( سیم کارت خودم رو هم روی نوکیا هم روی سونی امتحان کردم هیچ مشکلی نداره فقط سیم خودم با گوشیم مشکل دارن با هم نمی تونن یه جا باشن:41: چیکار کنم :41::41::41::18::19::19::19:
منم این مشکل دارم همش میزنه no answer سیم کارت من 0912 هست
مشکلش چیه ؟
منم 4 تا بیشتر نداره :45::37::37::37::45:
4تا ؟؟؟؟؟؟
مگه میشه ؟ :18:
شانس ما فعلا که شده اون 4 نا زنگ هم خیلی کوتاهه من اصلا نمی فهمم وقتی SMS میاد:41::41:نقل قول:
4تا ؟؟؟؟؟؟مگه میشه ؟ :18:
شما چه جوری درستش می کنی من که حتما باید یه سیم دیگه بزارم رو گوشی بعد دوباره سیم خودم رو بزارم تا درست بشه بعد دوباره چند وقت بعد که به یک روز هم نمیکشه دوباره همون جور میشهنقل قول:
منم این مشکل دارم همش میزنه no answer سیم کارت من 0912 هست
مشکلش چیه ؟
منظورشون گزینه unlock بودهنقل قول:
در نوع معمولی کلید 1 و در نوع آی کلید # را بزن
منم 4 تا داره (آی)
از طریق اینترنت (روی گوشی) چه جوری میشه برنامه نصب کرد؟؟؟
هزینه هر دقیقه اش چه قدره ؟؟؟(ایرانسل)
آقا ممنون و متشکر. مشکل حل شد.نقل قول:
احتمالا دی900 آی اینطوریه !نقل قول:
من گوشیمو خاموش روشن میکنم درست میشه
من از یکی از دوستام پرسیدم گفت ساعتی 3000 !!!!!!!!!!نقل قول:
البته نمیدونم شاید الکی گفته . بازم از بچه ها کسه میدونه بگه
من كه با خاموش روشن كردن هم درست نميشه ((بايدچي كارش كنيم به نظرت با فلش درست ميشه:21:))نقل قول:
من فکر مینکم شاید یه جا اشتباه میزنینقل قول:
منم همی مشکلو داشتم ولی از اولزدم درست شد !!
البته گوشیم یه بار خودش ریسیت شد
اینو نمیدونم !نقل قول:
ولی فکر نکنم ربطی به فلش داشته باشه !
ببر نمایندگی واشت ردیف مینه
من یه D900 دارم نمی دونم D900i هست یا معمولی.
رنگش Metalic Silver (همون دور استیل یا نوک مدادی)
رادیو هم نداره یا اگه داره من نمی دونم کجاست.
چون متالیک سیلوره همون آی هستشنقل قول:
موقع بالا اومدن گوشی هم مینویسه d900i که....
دی900 آی هست !نقل قول:
البته از اونایی که رادیو نداره
ما اون قدیما یه سئوال کردیم به این مضمون:
چه جوری میشه فایلهای office & PDF را باز کرد؟؟
من تو قسمت other file ریختم ولی باز نشد...........
کسی نبود جواب بده؟؟؟؟
نمايندگي اون هم در خيابون پاكستان ..يه وقت جائي ديگه اي نبري:13:نقل قول: