اول بگو تو پورت usb چطور ميشه تكونش دادنقل قول:
ممكن فلش يا پورت آسيب ببينه
Printable View
اول بگو تو پورت usb چطور ميشه تكونش دادنقل قول:
ممكن فلش يا پورت آسيب ببينه
استاد عزيز اونو با يه فلش كينگ 2 گيگ امتحان كردم و هيچ مشكلي نداشت و با سرعت اون باز كرد ولي با اين ترنسند 8 گيگ باز نمي كنم ايا مشكل از فلش ترنسند است و بايستي ببرم تعويض كنم ممنون ميشم سريع جواب منو بديد با تشكرنقل قول:
عزيز اشكال از فلشت نيست همونطور كه حدس مي زدم اشكال بخاطر سرعت فلش هستنقل قول:
ما تو فلش هاي ظرفيت بالا افت سرعت داريم تو خوندن و نوشتن
استاد گرامي ايا راهي هست كه بشه سرعت اونو افزايش دادنقل قول:
استاد عزيز اينم تست اين دومدل فلش اولي مربوط به كينگستون هست و دومي مربوط به ترنسند كه ترنسند بيشتره باز با اين عكسها ايا مشكل از سرعته فلش هستش ممنون ميشم بازم راهمنايم كنيد با تشكر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
كسي نبود بگه من چه كار كنم ايا با تعويض اون با يكي ديگه از اين مدل مشكل حل ميشه يا نه
نه عزيز مشكل حل نميشه يه فلش با حجم پائينتر بگير كه به افت ولتاژ هم زياد حساس نباشهنقل قول:
دوست عزيز شما چه نوع فلشي رو معرفي مي كنيد كه اين نوع مشكلي رو نداشته باشه البته تورنج قيمت 50 هزار تومان باشه
فلش هاي TwinMos من باهاشون مشكلي نداشتم با پخش ماشين استفاده كرديمنقل قول:
pny هم فلاش های خوبی زده
از لحاظ ضاهر هم عالین
سلام
يه فلش 4گيگ كينگستون دارم كه وقتي به پورت يو.اس.بي وصلش مي كنم اين پيغام رو ميده...
فكر كنم وقتي مديا پلير در حال خوندن فلش مموري بود اونو كشيدم....
امكان درست شدن فلش مموري هست؟؟
دروود
دوستگرامي،شما فرمتش هم كرده ايد ببنيد درست مي شود يا نه؟
اصلاً ويندوز فلش مموري رو نميشناسه .... مي نويسه unknown device
فكر كنم سوخته باشه ):
فلشت خراب شده بده گارانتي عوضش كنن نميشه گفت سوخته چون اگه مي سوخت هيچ عكس العملي نشون نمي دادنقل قول:
احتمال بازيابي اطلاعات فلش مموري نيست؟؟
چند روز پيش هم تو يه سايتي چيزايي درباره عوض كردن Firmware فلش مموري ديدم... فلش كردن فلش مموري چه طوريه و فيرم وير رو از كجا گير بيارم؟؟
چقدر احتمال درست شدن هست؟
بهترین کار اینه که ببری گارانتی تا برات عوضش کنند.نقل قول:
حالا گارانتیش چی هست؟
حالا فلش 8 گیگتو رو یک مادربورد دیگه امتحان کن ببین فلشت مشکلی نداره؟نقل قول:
گارنتي مركز حافظه ايران (ايمانتك).............. يعني درست نميشه؟؟ امكان بازيابي اطلاعات درونش نيست؟؟نقل قول:
بستگي داره اگه حافظه خراب شده باشه كه درست نميشه و اطلاعاتت از دست رفتهنقل قول:
سلام دوستان
یک توضیح کوچولو
یه سری از فلش مموری ها به وسیله یک دکمه کوچک که روی خود فلش مموری هست دارای خاصیت write protect هستند که اگر این دکمه در حالت قفل باشد نمیتوان روی فلش مموری اطلاعات ریخت ، البته این خاصیت مزیتش اینه که باعث میشه اگر دکمه در حالت قفل باشه ، فلش ویروسی نشه و فقط بشود اطلاعات را خواند -read only -
یک سوال
چون فلش مموری من این دکمه را نداره و من هم فلش را به سیستم های زیادی در طول روز وصل میکنم ، زود ویروسی میشود
آیا نرم افزاری هست که همین خاصیت write protect را به صورت نرم افزاری انجام بده ؟؟؟
با سپاس فراوان
حجيم ترين فلش مموري كه در بازار ايران موجود است ظرفيتش چقدره و قيمتش چنده؟
من چند هفته پیش یه نرم افزار در سایت کمیاب آنلاین دیدم که کارش محافظت از کول دیسک است حتی دربرابر ویروسها.نقل قول:
بهتره در بخش درخواست نرم افزار سوالتو مطرح کنی!
هفته پیش 32 گیگ و 64 گیگ توی ویترین یه مغازه دیدم.نقل قول:
قيمتشون چنده؟نقل قول:
64 گیگ نداریم فکر کنم حداکثر 32 هست فکر کنم البته شایدم ما از زمونه عقب افتادیم .نقل قول:
32 بالای 110-120 تومنه 16 هم 70-80 تومن 8 هم 40-50 تومن البته همه حدودی .نقل قول:
قيمتشون چنده؟
يه حافظه جانبي پيدا نميشه كه كارش عين فلش مموري باشه ولي قيمتش كمتراز فلش مموري باشه؟
خوب یعنی چی ؟ بچه دردی میخوره اگر همچین حافظه ای هم باشه الان دیگه قیمتش ارزونتر از حافظه فلش نیست .نقل قول:
خوب گفتم اگه باشه چرا ديگه ميزني....!!!!!!
من میخام یه فلش 8 گیگ بخرم
دو مدل دیدم یکی My Flash و اون یکی Transcend
کدوم برند بهتره برای خرید؟ با در نظر گرفتن سرعت - کارایی - اسنحکام و کلن ؟
4 گیگ=20000نقل قول:
8 گیگ=35000
16گیگ=60000-80000
32گیگ=100000
قیمتها حدودی هستند و به نوع مارک بستگی دارند!
کلا بهترین برندی که برای فلش توی ایران پیدا میشه ، OCZ هست ....نقل قول:
من میخام یه فلش 8 گیگ بخرم
دو مدل دیدم یکی My Flash و اون یکی Transcend
کدوم برند بهتره برای خرید؟ با در نظر گرفتن سرعت - کارایی - اسنحکام و کلن ؟
از لحاظ قدرت و سرعت چون dual channel هست بسیار پر قدرت و سریعه و حرف اول رو میزنه ... من الان یک ocz rally2 دارم 8 گیگ با سرعت 22.5 داره کپی میکنه ... کدوم فلش اینقدر سریعه ؟
البته بگم از همه هم گرونتره ... من برج گذشته اینو خریدم 54.000 تومان ... بقیه رو باید در برابرش بندازی تو دله آشغالی
بدنه آلمینیوم ... ضد ضربه و ... توی تست ها پرسرعت ترین فلش شناخته شده .... در ضمن گارانتی مادام العمر داره و اگر unsafe remove هم بشه تحت هیچ شرایطی به خاطر داشتن چیپ سکوریتی نمی سوزه
در ضمن ساخت آمریکا و اسمبل تایوان هستند
اصلا نگاه کنید کف میکنید :
کد:http://www.ocztechnology.com/products/flash_drives/ocz_rally2_usb_2_0_dual_channel_flash_memory_drive
به نظرم پولتون رو حرم نکنید پای این جنس های آشغالی که بازار رو گرفتند ... یکم بیشتر خرج کنید (حدود چند هزار تومان) اما چیزی بخرید که عمر کنه و اطلاعاتتون امنیت داشته باشه
سلام
قیمت ocz چهار گیگ و دو گیگ چقدره؟
سلام محمد.......نقل قول:
منم يه فلش مموري كينگستون داشتم با سرعت نزديك 30 مگابايت بر ثانيه كپي مي كرد... اما حيف يه روز كه خواستم از پورت يو.اس.بي جداش كنم استپ رو نزدم و فكر كنم سوخت... راستي اين پيغام رو ميده اينجا پرسيدم نتونستن جوابم رو بدن .... اميدي به بازيابي اطلاعتش هست؟
اين پيغام .... usb device not recognized
نه اطلاعاتش رو نميشه بازيابي كرد اگه هم بشه بصرفه نيستنقل قول:
به نظر شما تا بیست هزار تومان کینگ استون 4 گیگ بخرم یا ترنسند v 30 چهار گیگ؟ فروشنده می گفت فرقی ندارند چون هر دو چینی هستند.مارک دیگری را پیشنهاد می کنید؟
پر سرعت یا کم سرعت بودن مارک ترنسندی که گفتم را از روی چه می توان تشخیص داد؟
با تشکر
به نظر من كينگستون... اونم فقط با گارانتي اصلي (ايمانتك)نقل قول:
عزیز transcend بگیر خیلی کیفیتش بهتر از کینگ استون هست. کینگ استون خیلی برگشتی داره امار سوختنش بالاسنقل قول:
:20:
transcend با گارانتی ATR
این ارور از از جا رفتن پورت sub هست من وقتی گوشیم رو با usb حالت transfor mode وصل میکنم بعضی وقتا ای پیغام رو میده که کابل usb رو در میارم و دوباره جا میزنمنقل قول:
usb device not recognized
امتحان کن!
تشکر فراوان:)
آیا مدل ذکر شده با گارانتی در ایران هست؟اگر هست قیمت چنده؟
SanDisk 4 GB Cruzer Titanium USB Flash Drive with U3