میشه برای خطا #n/a
یه مثال بزنید...میدونم برای وقتی که یک ارزش برای یک فرمول در دسترس نباشد اتفاق میوفته...مخففش هم بگی ممنون میشم
قربونت برم
Printable View
میشه برای خطا #n/a
یه مثال بزنید...میدونم برای وقتی که یک ارزش برای یک فرمول در دسترس نباشد اتفاق میوفته...مخففش هم بگی ممنون میشم
قربونت برم
:11:خداجون این وردیست چقدر ماهه:11:نقل قول:
دیگه نمیدونم چی بگم به شما
قربونت ژولی
سلام دوست عزيزمنقل قول:
شما براي سوال اولت كافيه روي اون خونه دابل كليك بكني تا متوجه بشي از كجا داره اجتماع ميگيره. (البته اين يه شرط داره توي Option كه اگه نشد بگو تا شرطش رو بگم)
براي سوال دومت هم اين فرمول رو توي C1 بنويس و اون مربع كوچيك و پايين خونه را تا C15 بكشس به سمت پايين
فرمول :
[CUDE]=$A$1+B1[/CUDE]
موفق باشي
سلامنقل قول:
اين خطا هم فكر كنم مخفف Not Available هست
مثلا شما توي فرمول vlookup به يه مرجعهي اشاره مي كني كه وجود نداره و اين خطا رو ميبيني
قربونت برم....ولی میدونی چیه واسه اجتماع....ما توی خونه ای نمینویسیم فرمول رو ...توی name box مینویسیم مثلا از فلان خونه تا فلان خونه...سیمکالن فلان خونه تا فلان خونه...درسته..؟
برای اجتماع گرفتن تو چه راهی پبیشنهاد میکنی...اصلا اصلش چه جوریه..برام توضیح میدی عزیزم.
قربونت
دوست دارم
سلامنقل قول:
يه مثال از اجتماع بگو تا برات كامل توضيح بدم عزيزجان
در مورد موارد قبلي هم قابل تو نداره دوست خوبم
منظور شما از اجتماع، همون جمع هست يا چيز ديگه؟ اين NameBox كه گفتيد من نمي فهمم چي هست.نقل قول:
اين هم يه لينك جالب و عالي براي آموزش اكسل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه دوستان
سلام به همه دوستان
من با مشکلی برخورد کردم که ممنون می شم اگه کمکم کنید
می خواهم فرمول یک سلول رو در سلولهای دیگری کپی کنم بدون اینکه محتوی آن تغییر کنه
البته به صورت دستی می شه کپی کرد تک تک ولی چون من با سلولهای زیادی کار می کنم
می خواستم به نحوی محتوی سلولهای فرمول کپی بشه که اکسل اونا رو بر اساس ردیف یا ستون
گسترش نده .
ممنون از همتون
سلام دوست عزيزنقل قول:
ورد دو نوع آدرس دهي دارد :
يكي آدرس دهي نسبي و يكي مطلق
در آدرس دهي نسبي همونطور كه ميدوني با كپي كردن بر اساس ستون يا سطر تغيير ايجاد ميگردد مانند :
کد:A1
ولي در صورت آدرس دهي مطلق با كپي كردن آدرس اصل خانه حفظ شده و تغيير نميكند مانند :
براي كپي كردن هم ميتوني اون مربع كوچك و مشكي كناره پاييني خانه را بگيري و به خونه بعدي بكشيکد:$A$1
موفق باشي
اول میخواستم از دوستانی که این قسمت را آغاز کردند تشکر کنم و بعد سوال خودم از excel:چگونه میتوانیم یک جدول را از یک محیط دیگر وارد محیط excelکنیم بدون اینکه کوچکترین نغییری در fontوsizeو...در جدول ایجاد شود(نیاز به پاسخ سریع دارم)
سلام دوستان. ديديم اينجا بحث هاي تخصصي خوبي انجام ميشه گفتم چند سوال بپرسم تا منم بتونم مشكلمو حل كنم:
1- دستوري داريم كه بجاي دستور find-replase از منوي edit بشه استفاده كرد بصورت ماكرو تا اينكار رو انجام نديم.مثال: شما روزانه فروش محصولاتتون رو به تفكيك در ستونهاي مختلف در يك سطر وارد ميكنيد.پس در سال 365 سطر دارين.حالا فروش سالهاي گذشتتوتن تو همون محصولات در worksheet ديگري هست كه مي خواهيد روزانه فروش سال را با مشابه فروش سال گذشته مقايسه كنيد. پس از فرمول بندي و تنظيم جداول من كاري كه الان مي نكم از منوي find-replase ميگم مثلا تمام رديفهاي 277 رو تبديل به رديف 278 كن و همه چيز يك روز ميآد جلوتر. اما اين كار به نظرم جالب نيست و مي خوام با ماكرو اينكارو بكنم يا فرمول خاصي كه بشه اينكارو كرد و يا مثلا در سلولي عدد 278 را تايپ كنم و با فرمولي بتونم اين دفعه مجموع worksheet هارو تا رديف 278 حساب كنم. شما مي تونيد كمكي بكنيد؟
2- اگه برنامه اي تحت فاكس پرو و فارسي ساز پانيذ باشه چطور ميشه فايل dbf اون رو كه باز مي كنيم بشه فونت هاي فارسي رو تو excel صحيح مشاهده كرد. نرم افزاري داريم كه بتونه فارسي ساز هاي مختلف foxpro رو تبديل كنه؟
متشكرم
سلام دوست عزيزنقل قول:
ورودتون رو تبريك ميگم
اگه بتوني با يه مثال عددي و عكس منظورت را واضحتر بگي ميتونم كمكت كنم
موفق باشي
سلام دوست عزيزنقل قول:
عضويت شما رو هم تبريك ميگم
شما از كجا مي خواي جدول داخل اكسل بياري ؟؟ از توي ورد يا .....
من به عنوان مثال يه جدول را از توي ورد كپي كردم توي اكسل و فونت و سايز اون هيچ تغييري نكرد
سلام یه مشکل قدیمی دیگه
نمیدونم چرا گاهی وقتی دارم یه چیزی رو مینویسم بعدش که میخوام اصلاحش کنم با نوشتم حر هرف جدید یکی از اونورش پاک میشه حتی این اتفاق تو کامنت گذاشتن هم برام پیش او.مده حال باید چیکار کنم؟؟؟
واضح تر مي گم:
يك فايل شامل چند worksheet كه هر كدام شامل اطلاعات توليد ماشين آلات است كه به هر ماشين يك ستون اختصاص داديم و توليد روزانه را در يك رديف در سلول مريوط به ماشين وارد مي كنيم. پس ميشه چند worksheet مشابه با 365 رديف و ستون يكسان با اعداد مختلف و فقط سال جاري هست كه تا 200 رديف پر شده.
حالا مي خواهيم امسال هر رديف كه اضافه ميشه مجموع هر ستون مربوط به عملكرد هر ماشين رو با مشابه سااهاي قبل مقايسه كني. پس يك زيگما ميدي با فرمول كه تا رديف مورد نظر در هر worksheet بخونه و جاي مورد نظر قرار بده. خوب هر بار كه مي خواي زيگما رو آدرس بدي بايد دستي بري روي فرمول آدرس رو عوض كني يا كلي فرمول ها رو مارك كني و از روي find-replase كل آدرس هاي سلولها رو عوض كني.
سوال اينجاست: چطور مي شه دستي اينكار رو نكرد.فرمول خاصي يا ماكرو داد كه بپرسه رديف قبلي چي بوده و حالا رديفي كه ميخواي تا اونجا زيگما بگيري چنده؟ اين سوال رو بكنه و خودش آدرس فرمول رو عوض كنه...متوجه شدي؟ جايي رو واسه atach كردن پيدا نكردم
سوال دوم رو چي؟ متوجه شدي؟
دوست عزيز اين مشكل وقتي پيش مياد كه شما كليد insert رو ميزنيد. بنابراين اگر مجددا همين كليد رو بزنيد حالت اوررايت غير فعال ميشهنقل قول:
دوست عزيز باز هم توضيح سؤالتون واضح نيست. ولي در يك برداشت كلي كه من از سؤال شما دارم فكر ميكنم با استفاده از Pivot Table اين كار رو بتونيد به راحتي انجام بديد و نيازي به فرمول و ماكرو نداشته باشيد به هر حال اگه فايلتون رو يه جايي آپلود كنيد و دقيقاً بگيد كه چه كاري ميخواهيد انجام بدهيد در حد توان راهنماييتون ميكنيمنقل قول:
نقل قول:
من هم به شما خير مقدم ميگم.
به نظرم شما اصلاً نياز به ماكرو و ريپليس نداريد. با فرمول نويسي به راحتي ميشه اين كارو انجام داد (اگه درست فهميده باشم). شما ميخوايد هر روز، مجموع فروش سال جاري رو تا امروز حساب كنيد و اون رو با مجموع فروش سال گذشته تا روز مشابه مقايسه كنيد.
خوب كافيه يكي از ستون ها مثلاً ستون N رو طوري فرمول بديد، كه در هر خانه،مجموع فروش تا امروز رو محاسبه كنه (كار راحتيه) بعد هم در ستون بعدي، عدد ستون N رو از عدد مشابه در ستون N در Sheet2 كم مي كنيد.
حالا مشكل كجاست؟
در مورد سوال دوم هم، يادمه توي تاپيك Microsoft Access يه نفر همين مشكل رو داشت و مي خواست فاكس پرو را تبديل به اكسس كنه كه (فكر كنم) با يه نرم افزاري حلش كرد. اونجا بگرديد يا بپرسيد احتمالاً به جواب مي رسيد.
Msalimi چطور می توان در اکسل 2 تا لیست باکس تهیه کرد به طوری که با هم در ارتباط باشند؟ یعنی با انتخاب مثلاً گزینه اول از لیست باکس اول، محتویات لیست باکس دوم مثلا 1و 2و3 باشند. اما با انتخاب گزینه دوم از لیست باکس اول محتویات لیست باکس دوم مثلا 7 و 8 و 9 باشند؟
مرسی از راهنماییتون اما فکر میکردم تو word نوشتم نگو اتباه اومدم اما بازم مرسی
نه اينطور نيست.من امروز 11/10/86 كه 287 روز از سال گذشته مي خوام توليدات را تا رديف 278 در وركشيت هاي مختلف كه تاربخ 11/10/85 و 84 مي شن مقايسه كنم. پس بايد جمع توليد تا رديف 278 حساب بشه و در جدول ديگه كه جدول نهايي است گذاشته بشه: فلان محصول تا اين تاريخ در سال 85 اينقد توليد شده در 84 اينقدر در 86 اينقدر. خوب بايد بگي زيگما تا كجا حساب كنه ديگه. مثلا بگي همه وركشيت ها رو زيگما بگير تا رديف 278. خوب من نمي خوام دستي اين كا رو بكنم. شايد يه روز خواستم تا رديف 31 زيگما بگيرم. ميخوام يك ماكرو باشه كه سوال كنه تا كدوم رديف از همه وركشيت ها زيگما بگيره و حالا يا آدرس سلول بدم يا تايپ كنم كه مثلا تا 31 زيگما بگيره. فراموش نكن حدود 20-30 تا محصول هست در هر سال. پس عوض كردن فرموا همه زيگا ها يا بايد دستي باشه يا "فايند ريپليس"... تونستم منظورمو برسونم؟نقل قول:
مورد دوم باشه مي گردم اونجا رو/ اما اگه لينكشو پيدا كردي برام بذار. متشكرم
سلاممممم. من بيشتر توضيح دادم از شما جوابي نيومد هنوزنقل قول:
دوست عزيز به نظرم مسئله به اين سختي نيست كه بيان ميكني اگه اطلاعات فايلتون محرمانه هست خب يه كپي از فايلتون بگيريد و اعداد و ارقام و اسم محصولات رو عوض كنيد و فايل رو بفرستين تا در حد توان مشكلتون رو حل كنيم.نقل قول:
از pivotable استفاده نكردين؟؟
نيازي نيست كه فرمولها رو دستي عوض كنيد سلولي رو كه توش فرمول نوشتين كپي كنيد توي سلولهايي (كه توي همون رديف يا ستون) به اين فرمول نياز داريد
نه عزيزم.بحث محرمانه بودن نيست.فكر كردم با توضيح متوجه بشي. اما همون موقع برات ايميل هم كردم ببين نظرت چيه؟نقل قول:
pivottable رو نه زياد روش كار نكردم چون هي بايد اونجا هم دستي تنظيم كنم ديگه. من كه كل جداول و فرمولهاي رو نوشتم ديگه حس اون نبود. فكر ركدم شايه با ماكرو خاصي بشه اين كار رو كرد.
اگه ايميل رسيد خبرشو بده
سلام دوست عزيزمنقل قول:
به نظر من هم همون كاري كه جواد 2625 گفت رو انجام بدي هم راحت تره و هم كارت حل ميشه
يعني توي يه ستون ديگه براي هر سطر از ابتدا تا الانش رو محاسبه كن و ....
سلامنقل قول:
اگه مي خواستيد با انتخاب هر آيتم، يك آيتم متناظر اون، در باكس دوم ظاهر بشه، ميشد اما اينجور كه شما ميگيد، فكر كنم تنها راه، استفاده از برنامه
نويسي باشه. كسي راه بهتري سراغ داره؟
ضمناً بسته به مورد، ممكنه راه حل بهتري هم به جاي ListBox باشه. اگه خواستيد نمونه فايل رو بگذاريد.
اگه موقع نوشتن پيام، دكمه «نقل قول پست قبلي» رو هم تيك بزنيد بهتره. چون مي فهميم با كي هستيد و ديگه لازم نيست بريم صفحه قبل ببينيم پست قبلي چي گفته.نقل قول:
درود بر شمانقل قول:
اين چيزي كه داري ميگي دقيقاً همون چيزيه كه من گفتم. نمي فهمم كجا سوء تفاهم شده. فكر كنم الآن علي اقا بهتر توضيح بده. اگه مشكل، حل نشد، يه نمونه كوچك از فايل رو يه جا آپلود كن لينكشو همينجا بگذار تا بگم.
براي تبديل فايل هاي فاكسل پرو به اكسس هم دوستمون از نرم افزار «هليا» استفاده كرده كه ميگه به راحتي اين كار رو انجام ميده. توي تاپيك مايكروسافت اكسس پيام 62 به بعد رو بخونيد:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1826075&postcount=62
سلام
تا حالا چند بار پيش اومده كه يه فايل اكسل رو باز كردم و موقع بستن، دكمه Ctrl+F4 رو زدم كه باعث شده فايل هاي اكسل قبلي هم كه باز كرده بودم بسته بشه. چكار كنم كه اكسل به جاي اين كه همه فايل ها رو توي يهپنجره مشترك باز كنه، اونها رو (مثل ورد) در پنجره هاي مجزا باز كنه؟ (2003)
متشكرم
جواد جان اينكه مثل ورد بشه اون كار رو كرد يا نه بلد نيستم ولي يا از كليدهاي Ctrl+w استفاده كن و يا براي باز كردن هر فايلي يه بار اكسل رو باز كن.نقل قول:
دستت درد نكنه.نقل قول:
راهي وجود نداره كه فايل ها، به طور خودكار توي پنجره هاي مجزا باز بشن؟
سلامنقل قول:
من فكر كنم راهي نباشه
البته اين كار اكسل هم به نظر مياد براي اين باشه كه ميخواد مديريت روي فايلهايي رو كه با لينك به هم مرتبط هستن رو ، قويتر انجام بده
دوست عزيز اگر براتون امكان داره فايل رو براي من ايميل كنيد فكر ميكنم با ديدن فايل راحت تر بشه جوابتون رو داد. البته اين موارد رو هم چك كنيد ببيند مشكلتون حل ميشه؟نقل قول:
1ـ header شما در پيج ستاپ در قسمت layout به اين شكل نباشد كه مثلا اندازه هدر 5/1 باشد و اندازه پيج ستاپ از بالا 1 باشد
2ـ اگر پرينترتون درايورهاي مختلف داره با يه درايور ديگه دستور پرينت رو صادر كنيد
بنده يه Script به زبان VB مي خواستم كه تاريخ هجري رو به ميلادي و بالعكس تبديل كنه
ممنون
سلام دوستان
من یه پروژه اکسل دارم .
این پروژه یک سیستم کتابخانه است که من در قسمت delete برنامم مشکل دارم
قسمت delete به صورت زیر است:
کاربر در یک edit box کد کتاب مورد نگر را وارد می کند و سپس برنامه باید در worksheet ای که اطلاعات کتاب در آن است کد وارد شده جستوجو کند وسپس ردیف مربوط به کتاب را پاک کند
اگه ممکنه من راهنمایی کنید
جناب اكسل به اين تالارخوش آمديد.نقل قول:
نگفتيد كه اسكريپت رو براي استفاده در اكسل ميخوايد يا توي خود vb؟
تبديل تاريخ هاي شمسي و ميلادي، خيلي هم راحت نيست. اما يه پروژه تحقيقي نسبتاً گسترده در اين زمينه با همكاري چند نفر انجام داديم كه قسمتي از نتايج اون رو مي تونيد اينجا ببينيد:
و شرح مفصل اون هم احتمالاً به زودي تبديل به كتاب خواهد شد.کد:http://forum.persiantools.com/t69718.html
اسكپريپت آماده هم به چند زبان از جمله vb و vb.net براي تبديل ها موجود هست كه با كمي اصلاح در اكسل هم قابل استفاده خواهد بود (از اسكريپت روزشمار 85 استفاده كنيد). اگه مشكلي براي تبديل به اكسل داشتيد بگيد.
فقط اين رو بگم كه الگوريتمي كه ما استفاده مي كنيم، هر چند ساده ترين الگوريتمي هست كه خودمون تونستيم ابداع كنيم، اما نسبتاً پيچيده و طولاني هست. اگه دوستان ديگر اطلاعات، منابع يا فرمول ساده تري داشته باشند، ممنون ميشم در اختيار ما هم بگذارند.
خوب، اقا وحيد، يه ماكرو بسازيد كه در ستون كد كتاب، دنبال كد مربوطه بگرده و بعد از پيدا كردن آن ستون، اون رو انتخاب كرده و حذف كنه، يا محتويات اون ستون رو از خانه اول، يكي يكي پاك كرده و جدول رو دوباره Sort كنه .نقل قول:
الآن بايد برم. اگه مشكلي داشتيد بگيد تا بعداً نمونه كد بگذارم.
شما چندمين نفري هستيد كه مي شنوم چنين مشكلي داره. اما نمي دونم ايراد از كجاست. اگه شما، جدول رو طوري تنظيم كرده باشيد كه زياد به حاشيه هاي كاغذ نزديك نباشه (حداقل 1 سانتيمتر فاصله) و همچنين نوع كاغذ برنامه ورد و كاغذ چاپگر رو هم هر دو را روي A4 گذاشته باشيد نبايد مشكلي باشه.نقل قول:
(داريد در مورد ورد صحبت مي كنيد ديگه؟)