نمی دونم تو این تاپیک هست یا نه اما درایور حرفه ایی 16x هم خیلی توپه....اگه هست که هیچی اما اگه اینجا نیست بگین هم اپ کنم هم کمی کار باهاش تنظیمات میخواد...توضیحاتشم بگم:20:
Printable View
نمی دونم تو این تاپیک هست یا نه اما درایور حرفه ایی 16x هم خیلی توپه....اگه هست که هیچی اما اگه اینجا نیست بگین هم اپ کنم هم کمی کار باهاش تنظیمات میخواد...توضیحاتشم بگم:20:
آپلود کن دوست من تا حالا اسمشم نشنیدمنقل قول:
مال چه گوشیی هست.
اگه میشه تو سایتآپلود کن چون محدودیت زمانیش از سایت های دیگه بهتره و قابلیت توقف دانلود رو هم داره.کد:www.filesend.net
فک کنم همین 9.98 رو میگهنقل قول:
آپلود کن دوست من تا حالا اسمشم نشنیدم
مال چه گوشیی هست.
اگه میشه تو سایت
درایور 9.98 رو من تست کردم چیز چندان جالبی نیست مثل 1.81نقل قول:
1.81 واقعا آخرشه تا حالا مثلش ندیدم عکسای واقعاً محشری میگیره.
سلام دوستان خسته نباشید.
امشب یه درایور واستون میزارم فیلمش خیلی عالیه.(k800)
کد:http://blocker.persiangig.com/camdriver_number1_2.6%28%2B%29.zip
این فایل توی فایل zip حاوی 92 درایور که تو اولین پسنها آپ کردم با نام 16x Zoom Driver موجوده. البته من هر کاری کردم نتونستم وارد قسمت حرفه ایش بشم و بیشتر از 4x زوم کنم.اگه میشه لطف کن و نحوه تنظیماتش رو بگو.نقل قول:
رو k750 اجرا نشد و اصلا دوربین بالا نیومد. یه صدای جیک هم داد که فکر کردم گوشیم به فنا رفت. ولی خوشبختانه چیزی نشد.نقل قول:
این 1.81 عکساش که افتضاحه
فقط 9.98
اصلاً این درایور رو امتحان کردین؟
من که الان 90.2 رو دارم فیلمش که عالیه عکسم بهتر از درایور اصلیه k750 هست. حداقل با گوشی من که سازگاره.
دوست عزیز من که نوشتم k800نقل قول:
سلامنقل قول:
خوشحالم که نظرت با من یکی یه اولش منم فکر می کردم 1.81 تکه اما بعد بادش خالی شد
اقا پوریا دقت کردی ما چقدر تفاهم با هم درایم(شماره بدم ازدواج کنیم)
با درایور دوربین میشه به ک750 هایی که زووم ندارن زووم داد ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دادا بلستر دمت جیزینگول بابا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام دوستان خسته نباشید.
امشب یه درایور واستون میزارم فیلمش خیلی عالیه.(k800)
این چی بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی توپ شده فیلمبرداریش (البته کیفیت تغییری پیدا نکرده ولی 30 فریم شده . فیلم روونه روون شده) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا تو دیگه کی هستی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچین چیزی واسه دبلیو 810 یا ک750 نیست برو بچ ؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه مشکل فیلم k800 هم حل شد(به نظر من)
منم ازینا میخوام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بروبکس فلشر,میشه یه نگاهی تو آرشیواتون یا سایتایی که میرین یه نیم نگاهی بهw850 بندازین؟ خیلی باحالین
داداش میشه گفت تقریبآنقل قول:
دیگه مشکل فیلم k800 هم حل شد(به نظر من)
منم ازینا میخوام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میشد یه ذره کیفیتش یا سایزش بالا تر میرفت دیگه میشد خفن کمرا
حالا منتظریم
باید یخ حوض بشکنی تا اینو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدست بیاری
به احتمال زیاد بهتراش هم میاد.
من مس سابیدم کهنه بچه شستم.
100%نقل قول:
به احتمال زیاد بهتراش هم میاد.
من مس سابیدم کهنه بچه شستم.
حالا این فایل رو camdrive0.dat رو اگه .dat اش رو پاک کنی و .txt کنی تبدیل به یه فایل متنی میشه
که همه توضیحات رو نوشته
البته بقیه چیزا که مخصوص دوربین هست به صورت کد هست و نمیشه بهشون نفوذ کرد و دستکاری کرد
ولی اگه یه نفر پیدا بشه و بتونه کدها رو بشکونه راحت میتونه رزولوشن عکس و یا حتی فیلم رو تغییر بده
البته یه کار دیگه هم میشه کرد . اونم اینه که کد اپن سورسش open sourse رو از سونی اریکسون بدزدیم
این اعصاب منه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گشتم ... تاپیک رو کامل گشتم ... نبود که نبود
من یه گوشی k610i دارم همین هفته پیش هم فریمور آنلاین آپدیت کردم حالا یه درایور دوربین برای دوربین 2mpx بدون فلاش اون می خوام که بهترین کیفیت عکس عالی داشته باشه ... پروفشنالهای تاپیک منتظرم... اومد ... نیومد...
بیایید سونی اریکسون رو هک کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میشه بیشتر k800 رو بترکونیم:31:.برای درایو دوربین k800 ممنون.نقل قول:
اگه چیز با کیفیت تری پیدا کردی ممنون میشم که.......:11:
دمت گرم.:10:
بهترین درایور برای کا 750 کدومه؟
اگه میشه برای من بزارین
البته سایزش رو هم بزارین
کجاش خنده داره؟نقل قول:
واسه k750نقل قول:
بهترین درایور برای کا 750 کدومه؟
اگه میشه برای من بزارین
super camera 5.4
مسعود تو صفحه اول گذاشته
مگه هر کی با هر کی تفاهم داره باهاش ازدواج میکنهنقل قول:
سلام
خوشحالم که نظرت با من یکی یه اولش منم فکر می کردم 1.81 تکه اما بعد بادش خالی شد
اقا پوریا دقت کردی ما چقدر تفاهم با هم درایم(شماره بدم ازدواج کنیم)
ولی دمت گرم ازت خوشم اومد
رزولوشنش رو یکی از این روسی ها تغییر داده بود حدث میزنین چی شد؟نقل قول:
اگه یه نفر پیدا بشه و بتونه کدها رو بشکونه راحت میتونه رزولوشن عکس و یا حتی فیلم رو تغییر بده
کیفیت و فریم ریت گوشی افتضاح شد اصلاً پیشنهاد نمیکنم
K750 هم یادتون نره:20:نقل قول:
یه درایور مخصوص فیلم برداری برای k750 بزارین.
پپپخخخخخخخخخخ خوب بچه ها شد دو تا درخواست به ماها کمک کنید راستی قبلش یادم رفت بگم w850دوتا camdriver داره 0و1نقل قول:
نمیشه یه درایور براش پیدا کنی که کیفیت فیلمشو VGA 30fps بکنه؟:31::31:نقل قول:
آرزو بر جوانان عیب نیست!!!!!!!نقل قول:
نمیشه یه درایور براش پیدا کنی که کیفیت فیلمشو VGA 30fps بکنه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
30 فریم خیلی زیاده من 35 فریم برای k800 دارم البته من 2.8 رو بیشتر توصیه میکنمنقل قول:
اینم لینک دانلود از 2 تا طریق (2.8) برای بر رو بچ باحالی مثل شما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انگار داری رو روغن را میرینقل قول:
حالا از کجا فهمیدی جوونم شیطون.نقل قول:
دستت درد نکنه ممنوننقل قول:
خواهش می شود
اقا مسعود من یه جا دیدم شما گفته بودی w810 رم 4 گیگ می خوره می شه ادرس اون تاپیک رو بدی
سلام
اینم درایور 35 فریم برای دوستانی که k800-k790-k810 دارند
اینم ورزن 2.61 یه جا خوندم نوشته بود نامبر وانه
w850!!! کمک کنید بچه ها من گناه دارم
ممنون.حالا کدومش بهتره؟نقل قول:
از مسعود خان خبری نیست
کسی از ایشون خبر نداره