کارت گرافیک 8800gtx چه مارکیش بهتره (barand ) و علتش هم لطف کنید و بگید؟
Printable View
کارت گرافیک 8800gtx چه مارکیش بهتره (barand ) و علتش هم لطف کنید و بگید؟
نه عزیز چیز خوبی نیست :13: چنگی به دل نمیزنه ! :41: منظورم کولینگش هست !! خودت نگاه کن :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلآ رنگه هیتسینگ درست و حسابی رو به خودش ندیده !! خدا نکنه یه وقت فنش خراب یا ضعبف شه !!:41: مطمئن باش اگه خراب
بشه 3 سوته سوخته !! :27: . ضمنآ مموری ها رو هم روی برد زیر هیتسینگ قرار نداده که نشان دهنده این هست
که اور خورش خیلی ضعیفه !! :13: چون اگه خوب اور میشد عقل حکم می کرد که داغ بشه و باید خنک می شد .:21:
من میگم : XFX NVIDIA GeForce 8800 GTX 768MB DDR3 XXX Edation PV-T80F-SHDنقل قول:
چون علاوه بر خاصیت اور کلاک عالی درحالت refrence هم از بالاترین کلاک در بین برند های دیگه بر خورداره . :27:
یعنی : memory clock : 2 GHz و CORE Clock : 630 MHz . :27:
این لینک مشخصات کامل :کد:http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?series=GeForce%26trade%3B+8800&productConfigurationId=795825
قیمت این کارت غول چنده ؟نقل قول:
مهدي جون هنوز رو دست MSI نيامده
675MHz Core
Memory : 768MB DDR3 @ 2300MHz
حالشو ببر
مسعود جان این مشخصاتی که شما گفتی واسه 8800 ULTRA هستش نه GTX این کل محصولات MSI :نقل قول:
میبینی که 3 تا مدل از 8800GTX زده :کد:http://global.msi.com.tw/index.php?func=prodpage2&maincat_no=130&cat2_no=136
1 - NX8800GTX-T2D768E-HD-OC
این مشخصاتش :[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1162&maincat_no=130&cat2_no=136
2 - NX8800GTX OC Liquid
این مشخصاتش :تازه با آب خنک میشه !!!کد:http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1179&maincat_no=130&cat2_no=136
3 - NX8800GTX-T2D768E-HD
این مشخصاتش :میبینی که 2 تا مدل اول اور شدن که اونم 610/2000 هست !!:21::21::27::27: . مورد سوم هم که رفرنس هست یعنی 575/1800 .کد:http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1090&maincat_no=130&cat2_no=136
منظور شما این بوده که 8800ULTRA هست :[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1207&maincat_no=130&cat2_no=136
پس 1 بر 0 به نفع XFX .
نظرتون با مارک لدتیک چی هست ؟
این هم 2 بر صفر به نفع XFX
XFX GEFORCE 8800 ULTRA 768MB DDR3 XXX Edation :
Core Clock : 675mhz
memory clock : 2300mhz
Shader Clock : 1667MHZ
:21::21::21: .
لینک مشخصات :کد:http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurations.jspa;jsessionid=aXQAkqyxw_ca3W6FYp?series=GeForce%26trade%3B+8800&seriesId=730995&productId=1085635#openLarger
هواسم به GTX نبود
خوب Core Clock : 675mhz
memoru clock : 2300mhz با MSI كه يكي هست مگر XFX اوركلاك نشده؟
نه آقا مسعود واسه msi اینه :نقل قول:
Core Clock :660mhz
Memory : 768MB DDR3 @ 2300MHz
ضمنآ سری xxx کمپانی xfx همیشه بیشترین درصد اورکلاکینگ رو بین تمام کارت گرافیک های بازار داشته !!:27:
تازه رکورد اورکلاکینگ xfx 8800gts 320mb xxx Edation تو دست یه ایرانیه ، منظورم HamidFULL هست
( حمید ناجی ) البته اسمشون رو شاید اشتباه گفتم! که خودش از وارد کننده XFX تو ایران هست . تو همین انجمن هم عضو هست .
برای اطلاعات بیشتر اینجا رو هم میتونی ببینی :کد:http://www.*************/showthread.php?t=5408
عزيز حميد فول اينجا يك زماني مدير بودند مدير قديمي هم هستند چند وقتي است كه ديگه نمي آيد
نمي دونم چرا منظورت را نمي گيرم Core اينو نگاه كن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برد خوبي هست LeadTek
مسعود جان به نظر شما msi هنر بزرگی کرده که با کولینگ LIQUID تونسته این فرکانس رو 100 درصد پایدار نگه داره ؟!:5:نقل قول:
فکر می کنید کی قیمت ATI Radeon™ HD 2600 به زیر 100تومان میرسه؟ و آیا گیگابایت برد مخصوص این کارتو ارائه کرده تو ایران؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] vbmenu_register("postmenu_1343032", true);
داري بد جور با MSI حرف مي زنيا
بگذار يك چيزي بگم وقتي شما درايور MSI را نصب مي كنيد توي تب Display سه تا گزينه اضاف مي شود يكيش اين هست كه به شما امكان مي دهد گرافيك را اوركلاك كنيد چندين سال هست اين كار را انجام مي دهد
اگر اين كار را كرده بخاطر دماي بالا هست دوست عزيز خارج از شوخي براي بازدهي بهتر است
اگر ديده باشيد MSI زياد براي كولينگ خرج نمي كنه البته چند وقتي هست بعضي از مادربردهاش كولينگ دارد و گرافيكهاش
هر كسي يك برداشتي مي كنه در كل گرافيكش خفن هست حالا اگر با اختلاف كمي XFX از MSI بيشتر باشد دليل بر الكي بودنش نيست حالا اون يك درجه مي خواهد توي بازي تغيير چشم گيري نشون بده؟ توي تستها هم نگاه كني MSI چه مادربرد چه گرافيك خودش را نشون مي دهد
يك تستي گذاشتم برو ببينش توي بنچ مارك گرافيك
عزیزان leadtek بهتره یا xfx دلیل تون رو هم محبت کنید و بگید؟
دوتاشون خوب هستند دليل خاصي ندارد توي تستها هم معمولا نزديك به هم هستند مثلا فرض كن LeadTek امتيازش 5200 است XFX 5205 است حالا اين 5 امتياز مي خواهد توي بازي چه كار كند؟ بعضي موقعها هم يكي
اختلاق بايد حداقل 100 امتياز باشد در 3Dmark اگر جايي ديدي دوتا گرافيك با مشخصات يكي نه اور شده و قيمتهاي تقريبا يكي اما اختلاف بيش از 100 بود اونو بگير
سلام
قیمت کارت Xfx 8600GT XXX Edition الان چنده بیشتر از 175 تومنه ؟
بازم سلام به همه .مهدی جون در مورد امتیازها به جون مادرم دروغ نمیگم :9:البته شما هم تقصیری ندارید به هرکینقل قول:
گفتم باور نکرده همه میگن دروغ میگی .ولی خوب اگه میشه راهنماییم بکن که چه طور براتون عکس بزارم دیگه خودتون قضاوت کنین:46:.میگم اقا مهدی یه مشکلی برام پیش اومده وقتی دارم بازی میکنم جدیدا تند تند هر بار
میرم تو بازی میاد بیرون و dont send میده میگم نکنه ماله پاور باشه در مورد پاور که مارو راهنمایی نکردی.:20:
راستی میگم این امتیاز که گفتم فقط ماله گرافیکه میگم ماله cpu یا چیزه دیگه ایی نیست که با هم جمع میشه
اخه بعضی از دوستام اینو گفتن.خیلی ممنون.:11:
دوستان اهل فن سلام
من کارت گرافیکم Sparkle 5500 هست و میخوام مجددا Sparkle بگیرم این بار 8600GT
به نظر شما خرید Sparkle موردی نداره؟ یا Leadtek بگیرم.
این دو بورد روی کاغذ هم تفاوت چندانی ندارن. تنها Core Clock در Sparkle هست 540 و در Leadtek هست 565. اما Leadtek 6000 تومان گرونتره.این تفاوت میزان Core Clock خیلی تو بازی تاثیر داره؟ شما چه توصیه ای میکنین؟
متشکرم
راستی مهدی جان یه موقع سو تفاهم بزرگی پیش نیاد :41:.مثل اینکه حسابی داشت یادم میرفت.من گرافیکو از پیش پسر خالم ورداشتم .دو تا گرافیک 8800 اسپارکل برام اورد که وصل کنیم یکی دسته دوم یکی هم نو .شب که دو باره اومد هر دو تا رو روی حالت sli تست زدیم این امتیاز رو بدست اوردم ونتیجه رو روی سایت نوشتم دیگه بعد از این تست نزدم(رو 3d mark )
حالا که دوباره تست زدم میبینم فرق میکنه (روی 06 16 هزارو خورده ایی و رو 05 18 هزار ) ولی بازم به همه دوستان میگم هیچی مثل sli ی دو گرافیک 8800 ultra قدرت نداره.مهدی جون در مورد کالیبر یعنی از مال من بهتره
مثلا مشخصات.خیلی ممنون:20:
نقل قول:
به نظر من اگه 5-6 تومن اختلاف باشه میارزه اورکلاک شده شو بگیری
zonealarm دوست عزیز ممنون.
کلا مارک Sparkle بهتره یا Leadtek یا Foxconn ؟
هیچ برندی همه محصولاتش عالی یا همه بد نیستن
باید با توجه به مورد نظر داد
اینکه بگیم کلا یه برند خاص بهتره یعنی تعصب روی اسم یه شرکت خاص اصلا درست نیست
مثلا همین 8600gt؟
ضمنا یک سوال دیگه هم داشتم. 8600gt خیلی از 8500gt بهتره؟
بله خیلی از 8500 بهترهنقل قول:
من بین sparkle و leadtek
leadtek رو انتخاب میکنم
البته Asus . giga. xfx. msi از leadtek بهترن
چرا actros جان leadtek رو که توی بازار بیشتر از برندهای دیگه قبول دارن حتی توی دوبی و همچنین توی یه سایتی دیدم که از sparkel خیلی تعریف میکرد ولی نمی دونم کدوم سایت بود
سلام
xfx 8800 gts 320mb xxx version 368toman
xfx 8800 gts 320mb exterm 343toman
xfx 8800 gts 320mb normal 323toman
کدومشون بخرم ؟
xxx به قیمتش می ارزه؟
اینا رو کجا گیر آوردی ؟؟!!! چون دیگه وارد نمیشن !نقل قول:
سلام
xfx 8800 gts 320mb xxx version 368toman
xfx 8800 gts 320mb exterm 343toman
xfx 8800 gts 320mb normal 323toman
کدومشون بخرم ؟
xxx به قیمتش می ارزه؟
ولی مطمئن باش سری XXX به قیمتش میرزه .
از دبی سفارش دادم بیارننقل قول:
سلام بازدوباره من مزاحم جمع شدم با یکسری سوال نکراری وجدیدخواهشاسریع جواب بدین:
1.قیمت 8800GTS 640mb ASUSچنده؟
2.قیمت 8800 GTX ASUSچنده؟
3.یک چیزعالی هم تاسقف 550 میخواستم ممنون
عزیز فروشنده میخواد جنسشو اب کنهنقل قول:
به نظر من leadtek 6600 خوب بود
الانم خوبه ولی به برندهای دیگه مثل asus. giga. xfx.,,,,,,,,,,,,, نمیشه
بله می ارزه xxx بگیر.نقل قول:
8800gtx asus که قیمتش 630 تومنهنقل قول:
8800gts 640mb asusقیمت 450 تومنه
بهنظر من برو تو کار ATI HD 2900XT که یه چیزی بین gTS . GTX هستش
از 8800gTS
بهتره
دوستان کسی جایی رو نمی شناسه که XFX GeForce 8500 بفروشه؟آخه خیلی نایاب شده
چنده؟ چیزی خوبی هست؟میتون تا2.3سال آینده همه بازی هارواجراکنه؟نقل قول:
این ATI HD 2900XT رو قیمت داری ؟؟؟ فکر نکنم قیمتش در حدود 8800gts باشه باید گرون تر باشه !!نقل قول:
هنظر من برو تو کار ATI HD 2900XT که یه چیزی بین gTS . GTX هستش
از 8800gTS
بهتره
آقا ببخشید میشه کمک کنید شاید این سوال به انجا مربوط نشه ولی اگه میشه کمک کنین قیمت این سیستم به نظر شما چقدره
8 تا رم 1 گیگ ژل
2 هارد یک ترابایتی
2 تا سی پی یو 4 هسته ای اینتل
یه مادر برد سرور که بتونه اینارو ساپورت کنه
یه کارت گرافیک 1024 Ati
و یه Lcd سونی با کیفیت
با یه پاور 700
اوه اوه !!! میگم اگه این سیستم رو واسه سرور می خوای پس کارت گرافیک به این خفن واسه چیه ؟؟؟!!نقل قول:
آقا ببخشید میشه کمک کنید شاید این سوال به انجا مربوط نشه ولی اگه میشه کمک کنین قیمت این سیستم به نظر شما چقدره
8 تا رم 1 گیگ ژل
2 هارد یک ترابایتی
2 تا سی پی یو 4 هسته ای اینتل
یه مادر برد سرور که بتونه اینارو ساپورت کنه
یه کارت گرافیک 1024 Ati
و یه Lcd سونی با کیفیت
با یه پاور 700
ضمنآ اصلآ جای این پست اینجا نیست !!!
آقا مهدی شما بچه پایتختی باید بدونی:5:نقل قول:
میخوام یه مانیتور 17 اینچ Lcd سامسونگ بگیرم . نظر خودم روی مدل 720n هست . چطوره ؟
آقا من عجله دارم اگه زودجوابم روبدین ممنون میشم