گذاشتيمش تو يه كارتن!!! و با پيك موتوري فرستاديمش خونه! :happy:نقل قول:
نوشته شده توسط mehdi87
Printable View
گذاشتيمش تو يه كارتن!!! و با پيك موتوري فرستاديمش خونه! :happy:نقل قول:
نوشته شده توسط mehdi87
مهدي اينو خوب اومدي :laughing: :laughing: :laughing:
اولا شما برايه ما خيلي ارزش داريد ولي الكي سر كار ننداز غيبتت رو چون من كه ديدم همش داري چت مي كني ثانيا ما كجا با هم دوستيم ديگه چه برسه به صميمي شما فوتبال بلد نبوديد منهم اومدم يادتون دادم ما با هم در حال جنگيمنقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_Best
بچهها اين چيزا كه گفتم در مورد فوتبال بلد نبودن آقا مهدي عين حقيقته ولي از لحاظ مرام تويه تمام p30world كه هيچي تو تمام دنيا لنگه نداره فقط فوتبالش خيلي ضعيفه كه اينم عيب نيست همه كه رونالدينهو نميشن
ببینم مطمئنید یکی از اعضای تیمم حریف موش نبوده؟
آخه پزشک قانونی میگه این شلوار رو موش جویده
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط hadikhobe
هر چي من هيچي نمي گم تو هم هيچي نمي گي ها!!! :tongue: :happy:
تقصيره منه كه از اول يه جواب دندون شكن ندادم بهت!
آخه هيكل چاق و چله تو رو هر كي ببينه مي فهمه كه تو اينكاره نيستي! :evil: :evil:
من خدمت دوستان عزيزي كه در اون روز نبودند بايد بگم كه اول دسته اي باز كرديم. يعني سه تيم شديم. در آن بازيها هادي خوبه و تيمش دو بار تيم من و مصطفي رو برد و يك بار باخت.
كه البته به خاطر دروازه باني خوب امين 101 و بازي عالي و قدرتي اميد آنلاين بود.
اما در آخر كه يك بازي نيم ساعته انجام داديم كه در واقع مسابقه اصلي و كركري بود در بازي 3-3 مساوي شديم كه در ضربات پنالتي ما برديم.
البته همه كساني كه در جمع ما بودند ديدند كه ما چقدر روي كار گروهي گل مي زديم و تيم حريف چطور مرده خوري!!!! گل مي زد! يعني ما چون هجومي بوديم دروازه را خالي مي كرديم و 2 گل از 3 گلشون رو گل خالي زدند.
راستي يادم رفت بگم كه الفين عزيز هم يار ما بود.
البته به احتمال زياد در دفعات بعدي فوتبال را يا كم مي كنيم يا كلا حذف مي كنيم. چرا؟ به دليل اينكه ممكنه دوستاني كه تشريف مي آورند و اهل فوتبال نيستند ناراحت بشوند كه ما مشغول فوتبال هستيم و اونها رو تنها مي گذاريم.
من خودم خيلي ناراحت بودم كه مافياي عزيز و يكي دو دوست عزيز ديگر بازي نمي كردند و به نظرم اين وجهه خوبي ندارد.
در دفعات بعد اگر قرار شد بازي كنيم هم فقط نيم ساعت يا نهايت 45 دقيقه.
ولي اميدوارم دفعات بعدي كه هوا هم بهتر از الان هست و سرما تا حدود زيادي از بين رفته بيشتر باشيم و همه دوستان تشريف بياورند.
من قبل از همه چيز از اقا مهدي تشكر ميكنم كه بالاخره به غيبت صغري شون خاتمه دادند و اومدند اينجا البته آلزايمر يك بيماري است كه معمولا در سنين بالا ديده ميشه و من از آقا مهدي تعجب ميكنم كه بازي 5-5 رو جه جوري 3-3 كردند البته تعجبي هم نداره بعد از اون شكستهاي سنگين بعد با نظرت هم موافقم كه فوتبال كمتر بشه چون تو داري ميگي شايد هم مسابقات منچ هم گذاشتيم كه شما هم بالاخره يك جائي برنده بشيدنقل قول:
بچه هايP30 WORLD قرار اين دفعه خيلي خوش گذشت و اگر پاتال بي مرام بازي در نمياورد و نمي رفت شايد بهتر هم بود البته بايد بگم اگر ما يك هدف براي قرار بزاريم و نقش مديران ساكن تهران در قرارهاپر رنگ تر باشه مثلا بيان و بچه ها نظراتشون رو حضوري بگند بهتر ميشه مثلا حالا مي گيد مافياولي بنده خدا تمام وقتي كه ما داشتيم بازي مي كرديم مشغول توضيح مسائل مختلف بود و حتي يك لحظه هم سرش خلوت نشد البته آقا مهدي هم زياد مي رفت صحبت كنه ولي چون اونجا كرك نبود نتونست كمك كنه و رفت سراغ توپ :evil:
با تشكر از همه بچههائيكه بودند اون دوستاني كه تويه قرار بودند و من اسمشون رو فراموش كردم تويه گزارش بنويسم پيام بدن من به ليست اضافه كنم
با تشر هادي بده :evil:
سلام
قبل از هر چيزي بايد از هادي جان بپرسم كه در دوران دبستان، ديكته چند مي شدند؟!!! :tongue:
آخه معمولا در هر پستي كه مي ده چندين غلط املايي داره! :happy:
در مورد بازي هم حتما 2 تا گل هم تو خواب ديدي كه مي گي 5-5 !!! چون بازي 3-3 شد.
در مورد قرار بعدي هم من فكر مي كنم اين بار دوستان بيشتري تشريف بياورند. يكي از دلايلي كه پيشنهاد حذف يا كم شدن مدت زمان فوتبال را دادم همين بود كه دوستاني كه علاقه اي به فوتبال ندارند هم بيايند.
ياد قرارهايي به خير كه جمعمون چندين برابر قرار اين دفعه بود.
سلام
آقا مثل اينكه اينجوري نميشه من بايد وارد كار بشم
آخه هادي تو كه به اين حرف ها نميخوري جيگر
حالا بزار دفعه ديگه كفشامو بيارم بعد بهت ميگم
دنيا دسته كيه
به اميد ديدار
سلام
ايول به محمد عزيزم
يكي نيست به اين هادي خوبه!!! بگه بابا بسه ديگه! چند نفر بايد بيان و آبروت رو ببرن؟ :tongue:
آقا مهدي چند نفر همچين ميگي چند نفر كه آدم فكر مي كنه تمام دنيا پشت سرتننقل قول:
قبل از هر چيز از اقا سيد تشكر كنم كه كلي بهم حال داده حالا نمي گم چه جور
ولي اگر فكر كني بازي3 - 3 مساوي شد حتما شوت من بهت اسيب زده من معذرت ميخوام
بعد هم درسته طي مذاكراتي كه بين دو رئيس هيئت مديره انجام شد بهتره ديگه فوتبال رو كم كنيم و بر مبلغ افزائيم تا قرارها پر بار تر بشه در اين راه چند پپيشنهاد دارم كه هر كس خواست pm بده خصوصي بگم روم نميشه اينجا بگم خلاصه از دفعه ديگه مي خواهيم يك كارائي بكنيم يهوئي قرارها متحول بشه و اقا مهدي هم مسئولند كه اين كار رو بكنند اگر نشد نمي دونم چي ميشه بعدشم مهدي جان من سه تا پست دادم هركدوم دو صفحه تويه ورد شده شما دو خط مي نويسي در ميري
سلام به بر و بچس و همكارا برسون بابت شير قهوه هم ممنون
هادي جان سلام
مطمئن باش اگه بازي اون روز به طور زنده از شبكه هاي ماهواره اي پخش مي شد، الان تمام دنيا هم حرف من رو تأييد مي كردند! :tongue:
در مورد اينكه مي گي 2 صفحه نوشته اي و من چند خط جواب دادم بايد بگم كه از قديم گفتن كم گوي و گزيده گوي چون دٌر
به نظر من در جواب اون مطالب بي محتوا!! :tongue: شما همين 2 خط هم زياد بود! :happy:
اين تيكه از پستت آخرش بود! هر كسي كه تو رو نشناسه، كافيه پستهاي قبلي تو در اين تاپيك رو بخونه تا به طور كامل به كم رويي و خجالتي بودن تو پي ببره! :evil:نقل قول:
نوشته شده توسط hadikhobe
راستي تو دهات ما به اون چيزي كه نوشتي شير قهوه!! مي گن نسكافه!!! :tongue:
با سلام
ای بابا هی هر چی من هیچی نمیگم این مهدی بست خالی میبنده
عرضم به حضورتون که این مهدی همش داره خالی میبنده
طی کری هایی که قبلا هم مهدی و مصطفی عشقی توی این تاپیک میخوندن که همه هم شاهد هستید ما رفتیم یه تیم شدیم و باهاشون بازی کردیم که هادی توضیحات را در این مورد داد.
در کل ما یک دست به مهدی باختیم و دو یا سه دست بردیم و اون دستی هم که باختیم به این قرار بود که گفتن تا ساعت 6:30 بازی کنیم هر کی برد برندست دیگه خلاصه ما بازی کردیم و ساعت 6:30 ما 5 بر 4 بازی رو بردیم که مافیا هم شاهد عینی هست که من هی به مهدی میگفتم مهدی جون ساعت 6:30 دقیقه هستا باختین خلاصه هی بازی رو کش دادن تا اینکه یک گل زدند بعد هم به پنالتی کشید و در ضربات پنالتی به خاطر مصدومیت یار ما امین101 که از ناحیه شلوار مصدوم شده بود باعث شد که پنالتی رو بزنه تو باقالیا و این باعث شد که دست آخر رو ما ببازیم در ضربات پنالتی.
نکته جالب توجه تیم مهدی بست این بود که تیمشون بهم ریخته بود هی مهدی بست به مصطفی گیر میداد و مصطفی هی به مهدی بست و همین کلی باحال بود و ما کلی خندیدیم که این دو نفر که اینقدر از خودشون تعریف میکردن چه قاطی کرده بودند البته تقصیری هم ندارن شما خودتون بگین تیمی که همش ببازه بازیکناش قاطی میکنن دیگه
در پایان هم من به عنوان بازیکن خوش اخلاق مسابقات انتخاب شدم در کل بازی هیچ خطایی انجام ندادم :blink:
باشما هستيم با بر نامه ي نود و سه ووووووووووووووو نيم :happy: بابا اين جا كه جاي اين حرفا نيست اين تاپيك واسه مشخص شدن زمان ملاقات و نمايش عكس ها و تعريف مطالب مطرح شده است نه جاي كلكل كردن كه! آقا سينا شما هم يه چيزي بگو ديگه
lovelyman جان سلام
اتفاقا جاي اين حرفهاست! چون وقتي دوستاني مثل شما تشريف نمي آوريد ما براي ترغيب دوستان به حضور در جمع و ايجاد انگيزه براي اينكه بدانيد چقدر اين قرارها لذت بخش است، اين كري ها را مي خوانيم.
در ضمن چه ربطي داره كه سينا جان اينجا پست بدهد؟ مگه قراره در هر چيزي ادمين سايت وقت گذاشته و نظر بدهد؟ كارهاي مهمتري هم ايشان دارند.
----------------------------------------------
اميد جان سلام
خسته نباشي! بازيكن اخلاق!!! اصلا خطا نمي كردي! واقعا كه! البته دروغ گفتن ماليات كه نداره!!!!
در اين تاپيك فقط تو و هادي خوبه از هم حمايت مي كنيد اما بقيه شاهد ماجرا بودن و نظرشون رو گفتن!
واسه مشهديا؟؟؟؟
با سلام
هادی و مهدی جان بسی از این کری های شما لذت بردیم .
نمی خواین ادامه بدین ؟ :evil:
در ضمن یه سری پیشنهاد هم واسه بهتر شدن قرار ملاقات ها بدین من هم یه سری پیشنهاد دارم که بعدا می گم ;)
جا داره اینجا از تمامی افرادی که در قرار حضور پیدا کردن تشکر کنم . به من که خوش گذشت امیدوارم قرارهای بعدی با تعداد بیشتری برگزار بشه :)
موفق باشید
ممنون از جوابت مهدي جون ولي آخه ماهم دردسر و درس و اين حرفا داريم بابا هميم كه آن ميشم هنره!
موفق باشيد
loveluman جون سلام
باور كن ما هم كار داريم. بقيه بچه هايي كه مي آيند هم كار و درس دارند اما در ماه يك روز مشكلي ايجاد نمي كنه. اميدوارم در قرارهاي بعدي شما رو هم ببينيم.
منم خیلی مشتاق دیدن شما هستم اما برام مقدور نیست !
اما مهدی جان , خوب بعضی از دوستان براشون درس خوندن مهم نیست , دلیل نمیشه که دیگران هم درس خوندن رو کنار بذارن و بیان سر قرار که !
سروش جان سلام
شكي ندارم كه 2-3 ساعت در يك ماه به هيچ كسي ضرري نمي زنه. كسي كه درس خون باشه با اين 2-3 ساعت از درسش نمي افته. خيلي كارهاي ديگر انجام مي شود و مشكلي پيش نمي آد حالا با 2-3 ساعت در يك ماه ضرر زده مي شه؟
مهدی جون , چرا ناراحت شدین ؟!
بابا شما که دیگه باید من رو بشناسین ( یه آدم شوخ و بانمک ) . اینم یکی از اون شوخی های بیمزم بود !
سروش جان سلام
اصلا حواسم نبود كه منظورت چيه و در واقع داري به در مي گي كه ديوار بشنوه!
به هر حال ببخشيد. البته يادمه وقتي تهران بودي مي خواستي با داداش سينا بيايي اما يه مشكلي پيش اومد كه نتونستي. اميدوارم باز هم اگه تهران اومدين در قرارها بيايين و ببينيمتون. راستي اونور آب چطوره؟ هوا گرمه يا اونجا هم سرده؟
اینجا هوا بهتر شده و کم کم داره خنک میشه اما برف و بارونی نداریم !
خوشم میاد که شما از اون افرادی هستین که راحت معنی حرفام رو میگیرین ! الان اگه 200 نفر دیگه بیان این حرفای آخر من و شما رو بخونن , هیچی نمیفهمن و بر میگردن میگن که اینا دیوونن ! ( بدون شوخی دارم میگم )
به محض اینکه تابستون بیام ایران , حتما در قرار ها شرکت میکنم !
200 نفر لازم نيست 2 نفر كافيه خوده من با sinagood :happy:
علی جان منظورت رو نمیگیرم !
یعنی علاوه بر این که به خودت میگی خنگ به برادر من هم میگی خنگ ؟!؟!
خنگ چه درست صحبت كن! منظورم اينه كه حرفاتونو فهميدم
ببخشید علی جان, اشتباه فهمیدم !
آی دی یاهوت رو بده تا با هم چت کنیم چون پستهامون داره به صورت چت در میاد !
اگه چشماي آبي تو باز كني تو امضام مي بينيش
خانم های عزیز خواهش میکنم شما بیاید تا من هم بتونم بیام
ببخشيد مينا خانوم چي گفتين؟؟؟
علی جون, فکر کنم منظورشون اینه که اگر یه خانم دیگه هم در قرار ها حاضر بشن ایشون هم میان !
بله حق با شماستنقل قول:
نوشته شده توسط chelsea-lover
این نمیشه !!نقل قول:
نوشته شده توسط mina rahimi
البته من از ..... و .... شنیدم که قرار مردمنست .
ولی من از آقا مهدی پرسیدم و ایشون گفتند که خانم ها هم میتونن بیاننقل قول:
نوشته شده توسط emhtiwyats2
مگه مسجده؟؟؟ كه مردونه زنونه داشته باشه؟
به نظر من هم , انجمن های پی سی ورلد فقط مخصوص مردان و افراد مذکر نیست پس قرارش هم فقط مختص به مردان نمیشه و بانوان هم میتونن شرکت کنن !
laughing: :laughing: :laughing: :laughing: laughing: :laughing: :laughing: :laughing: laughing: :laughing: :laughing: :laughing: laughing: :laughing: :laughing: :laughing: laughing: :laughing: :laughing: :laughing: laughing: :laughing: :laughing: :laughing: laughing: :laughing: :laughing: :laughing: laughing: :laughing: :laughing: :laughing: laughing: :laughing: :laughing: :laughing: laughing: :laughing: :laughing: :laughing: laughing: :laughing: :laughing: :laughing: laughing: :laughing: :laughing: :laughing: laughing: :laughing: :laughing: :laughing: laughing: :laughing: :laughing: :laughing: laughing: :laughing: :laughing: :laughing: laughing: :laughing: :laughing: :laughing: laughing: :laughing: :laughing: :laughing: laughing: :laughing: :laughing: :laughing: laughing: :laughing: :laughing: :laughing: laughing: :laughing: :laughing: :laughing: laughing: :laughing: :laughing: :laughing: laughing: :laughing: :laughing: :laughing: laughing: :laughing: :laughing: :laughing: laughing: :laughing: :laughing: :laughing: laughing: :laughing: :laughing: :laughing: laughing: :laughing: :laughing: :laughing: laughing: :laughing: :laughing: :laughing: laughing: :laughing: :laughing: :laughing: laughing: :laughing: :laughing: :laughing: laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
فقط همين رو مي تونم بگم
واااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااي خيلي قوي بود
خيلي قوي بود مهدي
هيچ وقت اين لحظه رو فراموش نمي كنم
مهدی جان چی کار کردی داداش
خیلی خیلی باحال بود
دمت گرم
مهدي جان با با ايول خيلي حال كردم ممنون
mehdi87 جان دمت گرم خيلي خيلي جالب بود ( آخر سليقه بود خداييش از خنده مردم )
ويرايش توسط خودم.