آقای glxfpc شما نماینده شرکت هستید؟ اگر هستید پس جواب بدیدنقل قول:
Printable View
آقای glxfpc شما نماینده شرکت هستید؟ اگر هستید پس جواب بدیدنقل قول:
[QUOTE=bushveg;1174628]1 جاوا
2 2.2 اینچ
صدا خفن 2 بلندگو داره
4تا بازی روش هست . فکر کنم جاوا نسب بشه[/QUOTE
]
pas ki bood goft java support nemikone
mersee
ُپس کی بود گفت جاوا ساپورت نمی کنه؟؟؟نقل قول:
مرسی ........
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سالها دل طلب جام جم ار ما می کرد آنچه خود داشتیم زه بیگانه تمنا می کرد
ما همین که تونستیم از جان ومال مایع گذاشتیم انشاء الله دیگران بهترشو بیارن ما راضی به رضای خدا
خدا حافظ دوستان
اونجا به من گفتن كه ساپورت مي كنه اما اينجا گفتن نه!نقل قول:
ُپس کی بود گفت جاوا ساپورت نمی کنه؟؟؟
مرسی ........
ولي خاب مثل اينكه حرف اينجا درست بود.
انژکتوری . سری اول . متالیک . ضربه هم نداره ... :5:نقل قول:
قيافش كه بد نيست ...... ما هم تازه داريم مي بينيم.........كسي اطلاعاتي داره؟نقل قول:
با تشكر از شما ....مي خواستم بدونم كه داخل كارتن اون بجز گوشي چه چيزايي عرضه شده من شنيدم كه حتي اين گوشي سي دي هم مهراش نيست... و اينكه از دوستتون بپرسيد كه آيا اين 3660 گوشي هست كه الااقل ادمو تا يكسال راضي نگه داره..... آيا زنگ اس ام اس اونو ميشه ازmp3داخل ميموري انتخاب كرد؟.....نقل قول:
يا اينكه مثل گوشي هاي سامسونگ فقط چند ملودي خاص رو مجبوري انتخاب كني؟...... ايا اين گوشي picture massege رو مي تونه دريافت كنه يا نه........ من الان يه دي 820 سامسونگ دارم ايا فروختن گوشيم
(از دي820 راضيم) وخريدن يه گوشي مجهول الهويه كار درستيه؟...... باز از اطلاع رساني شفاف شما ممنونيم
خيلي چيزا دستگيرمون شد
با نگاه اول آدم یاد n۷۲ می افته نوشتنه بلوتوس روی گوشی هم به نحو تابلویی ار سری گوشی های سامسونگ کپی برداری شده(مثلx۸۳۰).بد نبود تو طراحی گوشی یه کم ابتکار به خرج می دادن.جنس پلاستیک بدنه ی گوشی شبیه این جنس های دسته ۳ چین می مونه(این رو انعکاس نور تو عکس سوم و چهارم به خوبی نشون میده).از روی بسته بندی گوشی هم مشخص که شرکت هنوز لنگ در هواست.کیفیت lcd اون هم واقآ افتضاحه(خودتون از تو عکس ها ببینید!البته عکس های سایت مرجع واضح ترن)به نظر میرسه اون سلفون محافظ رو هم با دست رویlcdکشیدن.هندزفیری بلوتوث هم که تا ۲۰متر بگیره چیزه جدیدی نیست(کلا الآن تو همه ی گوشی ها از بلوتوث کلاس ۳ استفاده میشه بلوتوث کلاس ۲ و۱ به ترتیب تا ۲۰متر و ۱۰۰ متر رو میگرن.کلا وقتی دو تا دستگاه بلوتوث دار به هم وصل بشن تا کوچکتر مساوی فاصله ی مجموع می تونن ارتبات رو حفظ کنن یعنی برای دو تا بلوتوث کلاس ۳ میشه ۲۰ متر پس چیز شاغی نیست تو بقیه گوشی ها همین ظوره).
راستی این mp۵ دیگه چیه!؟(احتمالا فرمت انحصاری گوشی ـمثت فیلم مومیایی که ورژن ۳ هون رو اران ساخت D:)
در کل به نظر میرسه این گوشی چیزی شبیه پیکان RD باشه.ملقمه ای از قطعات مختلف که بعد از چند سال خط تولیدش بسته میشه
سايت اين شرکت فعال شده و حاوی اطلاعات مربوط به گوشی هاست من خودم از مدل رز خوشم اومد
اون مارک بلوتوس چه تابلو زیر صفحه نمایش!!
بابام جان خرده نگیرید اولشه
پیکان هم بعد از 40 سال که راه افتاد به Rd تبدیل شد الان ملت دارن از باد کولرش نهایت سو استفاده رو میبرن
اندکی صبر....سحر نزدیک است....
سلامنقل قول:
این گوشی Nec هست که دارای 5 اسپیکر هست با صدای فوق العاده قیمتش هم 360 یا 370 بود
کسی بلد نیست جی پی ارس اینا رو فعال کنه؟
زنگ زدم ایرانسل گفت گوشی هاتونو نمی شناسه!!!!
نقل قول:
باز هم سلام . :20:
داخل کارتن : یک عدد p3660 ( کاش همون هم نبود :27: ) ، یک عدد هندزفری با سیم ، 2 عدد باتری ، یک عدد شارژر ، سیم usb ، سیم تلفیزیون ( درسته ، غلط بیخودی نگیرید ) یک عدد کارت گارانتی ( طبق معمول هیچی شامل گارانتی نمیشه :13: ) ، و از همه جالب تر دفتر چه کاملا انگلیسی که فقط آرم fpc روش خورده .( فکر می کنم چیزی یادم نرفته باشد )
cd هم در کار نیست .
در باره سلیقه دوستم ، اصلا توصیه نمی کنم خودتون رو با سلیقه ایشون match کنید. ( خدا رو شکر دوستم اینترنت نداره و این پست رو نمی خونه . ) سلیقه اش خاصه . ولی فکر می کنم این گوشی با توجه به تاچ اسکرین بودن بتونه تا 6 ماهی آدمو راضی کنه ( فکر کنم ، بیشتر شخصیه )
میشه هر چیزی رو به عنوان زنگ یا زنگ sms انتخاب کنید .
در باره picture massege هم نمی دونم ، اینو می پرسم .
بینید ، اگر نظر بنده رو بخواهید ، می گم حیف نیست اون d 820 رو بفروشی و یه گوشی بی ننه و بابا بخری . . . . ؟ اون هم با چه قیمتی . . . ؟ شنیدم p 990 امده رو 340 تومان . . . . ! :18:
من به نظرم باید صبر کرد هم به خاطر اینکه این گوشی امنحانشو پس بده هم به خاطر این که مدل هایی جدید تر داره می آید ( هم از همین شرکت ، هم یه صداهایی از بعضی شرکتها داره می آید ) و از همه مهم تر اینکه تعرفه واردات گوشی از 60 درصد دراه می آید رو 15 درصد . دوست ندارید که متضرر بشید ؟ می دونید چرا این گوشی داره با خیال راحت می فروشه ؟ چون هرچی تو بازار هست از انبار وارد کننده ها داره در می آید ، چندین ماهه مخابرات رجیستر نمی کنه . . . :42:
کلا باید به نظر بنده صبر کرد ، وضع بازار گوشی به هم ریخته است . اگه میتونید صبر کنید و منتظر گند کاری بیشتر آقایون باشید تا شاید سرشون به سنگ بخوره و درست بشه . . . . ان شاالله .
یا حق :31:
ممنونم... مي خواستم بدونم اين گوشي هم مونتاژ پيشرو رايانه فارسه؟..... اطلاعات دقيق تر از اين گوشي كجا گيرم مياد؟..... كجا مي فروشند؟... با تشكرنقل قول:
[quote=akhoond;1186359]باز هم سلام . :20:
داخل کارتن : یک عدد p3660 ( کاش همون هم نبود :27: ) ، یک عدد هندزفری با سیم ، 2 عدد باتری ، یک عدد شارژر ، سیم usb ، سیم تلفیزیون ( درسته ، غلط بیخودی نگیرید ) یک عدد کارت گارانتی ( طبق معمول هیچی شامل گارانتی نمیشه :13: ) ، و از همه جالب تر دفتر چه کاملا انگلیسی که فقط آرم fpc روش خورده .( فکر می کنم چیزی یادم نرفته باشد )
cd هم در کار نیست .
در باره سلیقه دوستم ، اصلا توصیه نمی کنم خودتون رو با سلیقه ایشون match کنید. ( خدا رو شکر دوستم اینترنت نداره و این پست رو نمی خونه . ) سلیقه اش خاصه . ولی فکر می کنم این گوشی با توجه به تاچ اسکرین بودن بتونه تا 6 ماهی آدمو راضی کنه ( فکر کنم ، بیشتر شخصیه )
میشه هر چیزی رو به عنوان زنگ یا زنگ sms انتخاب کنید .
در باره picture massege هم نمی دونم ، اینو می پرسم .
بینید ، اگر نظر بنده رو بخواهید ، می گم حیف نیست اون d 820 رو بفروشی و یه گوشی بی ننه و بابا بخری . . . . ؟ اون هم با چه قیمتی . . . ؟ شنیدم p 990 امده رو 340 تومان . . . . ! :18:
من به نظرم باید صبر کرد هم به خاطر اینکه این گوشی امنحانشو پس بده هم به خاطر این که مدل هایی جدید تر داره می آید ( هم از همین شرکت ، هم یه صداهایی از بعضی شرکتها داره می آید ) و از همه مهم تر اینکه تعرفه واردات گوشی از 60 درصد دراه می آید رو 15 درصد . دوست ندارید که متضرر بشید ؟ می دونید چرا این گوشی داره با خیال راحت می فروشه ؟ چون هرچی تو بازار هست از انبار وارد کننده ها داره در می آید ، چندین ماهه مخابرات رجیستر نمی کنه . . . :42:
کلا باید به نظر بنده صبر کرد ، وضع بازار گوشی به هم ریخته است . اگه میتونید صبر کنید و منتظر گند کاری بیشتر آقایون باشید تا شاید سرشون به سنگ بخوره و درست بشه . . . . ان شاالله .
یا حق :31:[/quot
مطلب شما رو مطالعه كردم حق با شماست... هنوز براي تصميم گرفتن وخريدن خيلي زوده ..ممن.ن از راهنمايي شما
خواهش می کنم .
اين مطلب رو تو سايتش به عنوان تاريخچه نوشته بود.
به نظر من شركتي كه تا چند سال پيش كيس و پاور مونتاژ ميكرده خيلي قابل اعتماد نيست!
کارخانه تعاونی صد و نود و چهار پيشرو رایانه فارس درسال هزار و سیصد و هشتاد و یک درمنطقه
شهرک صنعتی بزرگ شیراز زون الکترونیک بلوک بی دو قطعه 1 فعالیت خود را در زمینی به
مساحت تقریبی هزارو دویست پنجاه متر مربع با زیر بنای هفصدو هشتاد متر مربع به مدیریت آقای
فرهاد پور مختار بوشهری با اهداف ذیل تاسیس گردید
اشتغال زایی *
ارتقاع تکنولوژی*
جلوگیری خروج ارز از کشور - خرید بیش از 80درصد مواد اولیه از تولید کنندگان داخلی*
حذف واسطه ها*
رشد اقتصادی*
رشد اجتماعی*
رشد فرهنگی *
تقویت تولید کنندگان و کارآفرینان داخلی*
.فاز اول کارخانه با 20نفرپرسنل متخصص,کارآمد و مجرب آغاز به کار کرد
را باگارانتی منحصر به فرد به بازار عرضه نمود Model:fp 560e در مرحله اول اسپیکر
. و درصد زیادی از بازار فروش را به خود اختصاص داد
. سال بعدپرسنل کارخانه به 45 نفرافزایش یافت
مدير شرکت جی ال ایکس
حمید سعیدی
همزمان با تولیداسپیکر مونتاژ کیس و تولید پاور را آغاز نمودیم و هم اکنون
این کارخانه با راه اندازی خطوط مختلف توانایی تولید اسپیکردرچند مدل , کیس در 30 مدل
و پاور در 5 مدل , قادر است سالانه تا چهار صد و پنجاه هزاردستگاه
اسپیکر, کیس, پاور و کی برد تولید و به بازار های داخلی و خارجی عرضه نماید
شایان ذکر است که مرحله اول فاز دو شرکت با سرمایه سه میلیارد و دویست میلیون تومان
به مساحت دو هزار وپانصد متر مربع و زیر بنای 2100متر مربع آغاز به
کار کرد که توانای تولید هر گونه برد الکترونیکی با تکنولوژی پیشرفته
Smt , Tht
مانند موبایل, کارت گرافیک , مادربرد و غیره را دار است
در این مرحله مجموع فاز های اول ودوم با احتساب دو شیفت کاری
تعداد 270 نفر مشغول به کار خواهند شد
مرحله دوم فاز دو با سرمایه گذاری نزذیک به چهار میلیارد تومان جهت تولید یک میلیون و پانصد
هزار دستگاه گوشی تلفن همرا ه با مشارکت شرکت جی ال ایکس به بهره برداری رسید
امید است با هدایت و هم یاری شما بزرگواران از تولیدات داخلی موفقیت روز افزون خود را در
. سالهای آتی نظاره گر باشیم
مدیر عامل شرکت پیشرو رایانه فارس
فرهاد پورمختار بوشهری
[quote=hamed2005;1189200]اين مطلب رو تو سايتش به عنوان تاريخچه نوشته بود.
به نظر من شركتي كه تا چند سال پيش كيس و پاور مونتاژ ميكرده خيلي قابل اعتماد نيست!
کارخانه تعاونی صد و نود و چهار پيشرو رایانه فارس درسال هزار و سیصد و هشتاد و یک درمنطقه
شهرک صنعتی بزرگ شیراز زون الکترونیک بلوک بی دو قطعه 1 فعالیت خود را در زمینی به
مساحت تقریبی هزارو دویست پنجاه متر مربع با زیر بنای هفصدو هشتاد متر مربع به مدیریت آقای
فرهاد پور مختار بوشهری با اهداف ذیل تاسیس گردید
اشتغال زایی *
ارتقاع تکنولوژی*
جلوگیری خروج ارز از کشور - خرید بیش از 80درصد مواد اولیه از تولید کنندگان داخلی*
حذف واسطه ها*
رشد اقتصادی*
رشد اجتماعی*
رشد فرهنگی *
تقویت تولید کنندگان و کارآفرینان داخلی*
.فاز اول کارخانه با 20نفرپرسنل متخصص,کارآمد و مجرب آغاز به کار کرد
را باگارانتی منحصر به فرد به بازار عرضه نمود Model:fp 560e در مرحله اول اسپیکر
. و درصد زیادی از بازار فروش را به خود اختصاص داد
. سال بعدپرسنل کارخانه به 45 نفرافزایش یافت
مدير شرکت جی ال ایکس
حمید سعیدی
همزمان با تولیداسپیکر مونتاژ کیس و تولید پاور را آغاز نمودیم و هم اکنون
این کارخانه با راه اندازی خطوط مختلف توانایی تولید اسپیکردرچند مدل , کیس در 30 مدل
و پاور در 5 مدل , قادر است سالانه تا چهار صد و پنجاه هزاردستگاه
اسپیکر, کیس, پاور و کی برد تولید و به بازار های داخلی و خارجی عرضه نماید
شایان ذکر است که مرحله اول فاز دو شرکت با سرمایه سه میلیارد و دویست میلیون تومان
به مساحت دو هزار وپانصد متر مربع و زیر بنای 2100متر مربع آغاز به
کار کرد که توانای تولید هر گونه برد الکترونیکی با تکنولوژی پیشرفته
Smt , Tht
مانند موبایل, کارت گرافیک , مادربرد و غیره را دار است
در این مرحله مجموع فاز های اول ودوم با احتساب دو شیفت کاری
تعداد 270 نفر مشغول به کار خواهند شد
مرحله دوم فاز دو با سرمایه گذاری نزذیک به چهار میلیارد تومان جهت تولید یک میلیون و پانصد
هزار دستگاه گوشی تلفن همرا ه با مشارکت شرکت جی ال ایکس به بهره برداری رسید
امید است با هدایت و هم یاری شما بزرگواران از تولیدات داخلی موفقیت روز افزون خود را در
. سالهای آتی نظاره گر باشیم
مدیر عامل شرکت پیشرو رایانه فارس
فرهاد پورمختار بوشهری[
اقا همه چي مشخص شد.....ديگه انتخاب با خودتونه..... اينم يادتون هم باشه كه تعرفه ها كم قراره كاهش پيدا كنن
[quote=MOSHAVER AMIN;1191167]************************************************** *******************************نقل قول:
دو ستان سلام
دوست عزیز شما که ادعا داری و مدعی هستی ....
تجربه کاری همه جای دنیا ارزش و قیمت داره ما تولید کننده بردهای الکترونیکی پیشرفته بوده وهستیم
حالا اگه شما تجربه را عیب می دونید .
دیگران هر طوری که مایلند قضاوت کنند.
f p c
وب اسایت موبایل
glx
سلام. این دو تا عکس رو خودم تو همین شعبه ولی عصر گرفتم. مقایسه کنین ببینین دیگه.
N73
6630
دوربین N73 خودم که خیلی بهتره. نمیدونم این دوربین حتی VGA هم هست؟
بچه ها اينقدر به اين گوشي ايراد نگيريد خوب گوشي اوله
ضمنا من از اين گوشي استفاده كردم (3660) حرف نداره چه ازنظر دوربين چه از نظر صدا فقط تنها مشكلش اينكه كه سيستم عامل نداره
ما كشور چين رادر نظربگيريد پس از چند سال مونتاژ گوشي حالا گوشي پي 990چيني راحدود 30% ان راخودش ميسازد وحدود10% گوشي هاي جهان رانيز چين ميسازد(شارژر و كارتن و رايت سي دي وسيم يو اس بي و....) پس ما بايد كشورمان را باور كنيم
سلام دوستان به نظر شما این گوشی جاوا ساپورت می کنه! یا نه! من که خسته شدم زنگ میزنم شرکتشون می گن ساپورت میکنه! ولی در عمل نه!؟ بهشون می گم چرا اینجوره هر فایل که پسوند جاره میریزم نمی خونه! میگن ما نمی دونیم بزار مهندسیمون بیاد بهت می گه میگم کی میاد می گن 2 هفته دیگه!!!
تازه جی پی ار اسشم فعال نمیشه!!
کم کم دارم به این نتیجه می رسم که اشتباه کردم v8 خریدم.
عجب ادامایه دروغ گویین اینا!
ایمکاناتو نگاه کنید!!
Frequency
900/1800Mhz
LCD
2.4 QVGA
Color
Black & Silver
Dimension
102*51.7*14.8
Weight
92 Gr
Configuration
2*Battery, 1*Charger, 1* Earphone, 1*Data Cable, 256M TF
Language
English,Farsi
Feature
MIDI
64 Polyphonic
SMS, EMS(enhanced message), MMS, email, voice message,
input
Handwriting, eZi
Phone book
1000 entries
History
Received, missed, dialed, 20 for each
Clock
World time
Record
Support
Customized ring
Support
Games
3 FIX GAME VER 3.4 VER 3.5 SUPPORT ALL JAVA GAMES
Profile
Support
STK
Support
Fire-wall
Support
Touch screen
Support
Blue tooth
Support
Display changing
Support
Profile
Vibration
Speaker
Internal antenna
Incoming icon
Screen saver
Dual speaker
Built in
Others
OS
VER 3.4 NUCLEUS,VER 3.5 UPDATE TO JAVA
WAP
WAP 2.0
GPRS
CLASS 12
Camera
Built-in
2MG pixels CMOS AND SW 2 GB
Manual Focus
Built in memory
64 M
Connection
Blue tooth, USB
Media
3GP, JPG, GIF, BMP, PNG
WAV, MP3, MPEG-4, MP5
Appearance
Bar type
Chipset
MTKBTDEV
Extra memory
T-Flash
Motion sensor
Support
Kinescope
Up to the memory
To-do list
Support
Alarm
Auto power on/off
Calendar
Health care
Stop watch, calculator,
Currency exchange, world time
Special feature: background sound for phone call; tiny zoom
لا اقل تا امروز که من باهاش ور رفتم نه 60 مگ حافظه داخلی داشت! نه جا وا ساپورت می کرد نه جی پی ارسش فعال شد نه دوربینش 2 بود!!!(تابلو دوربینش 2 نیست)و نه اینکه فارسی داشت.
Language
English,Farsi
Games
3 FIX GAME VER 3.4 VER 3.5 SUPPORT ALL JAVA GAMES
Built in memory
64 M
منو خرو بگو که از کرج پاشو دم رفتم تهران چرا که چی که گوشی ایرانی بخرم.
ان چيز كه عيان است چه حاجت به بيان است.... حتي vgaهم نيست...دوست عزيز شما بايستي دوربين 3660 رو با 6600 نوكيا مقايسه مي كردي نه به دوربين ان 73نقل قول:
سلا م هرچه زودتر ردش كن بره ....هر وقت جلوي ضزر رو بگيري بردشو كردي... يا علينقل قول:
نقل قول:
سلام..با رها توسط دوستان گفته شده كه جاوا ساپورت نمي كنه.... مي خواستم بونم شمه زنگ زدي شيراز پرسيدي يا از نمايندگي هاي كذايي شون سوال كردي؟ اگه شماره شركت پيشرو رايانه فارس رو خواستي پيام بذار تا بهتون بدم... و بصورت مستقيم از خود توليد كنندش بپرس.....
يه سوال: شما پي 990 چين رو ترجيح مي دي يا پي990 فرانسه رو؟ بدبخت ملت ما مجبورند بخاطر سياست اشتباه مسو لان جنساي بنجل چيني رو بخرند و كلي هم افتخار كنن ...والا بخدا اين كا لاهاي مزخرف چيني هيچ جا بهتر از ايران وكشور هاي جهان سوم فروش نميرن... فكر ميكن اروپايي ها به جنساي چيني نگاه هم ميكنن؟نقل قول:
چین جز بزرگترین صادرکننده های جهانه !!!نقل قول:
یه نکته رو فراموش کردید و اون هم این هست که چین میاد و یه سری آشغال تولید می کنه که مستقیم به ایران و سایر کشور های جهان سوم می فرسته . البته ایران خودش می خواد اینقدر پول بده و ضمنا بعضی از این جنس ها هم مخصوص آفریقا هست که تو راه ترانزیت توسط تاجرا خریده می شه و میاد ایران! اما چین یه دسته تولید دیگه هم داره که استاندارد های اروپا و آمریکا هم اون رو تایید می کنن . این جنسها از جنسای آشغال چینی گرون تر هستن اما باز هم از کالایی که تو اروپا و آمریکا تولید می شه ارزون تر هستن پس اتفاقا اونا هم میان و چینی می خرن . البته بین این جنسها بعضی ها استاندارد رو رعایت نمی کنن و از بازار جمع می شن . مثل خمیر دندون ها (همین اخیر اتفاق افتاد) و یا اسباب بازی ها(تعداد خیلی زیادی از اسباب بازی های چینی تو اروپا ممنوع هستن)
[quote=GLXFPC;1193061]اولا كه من هيچ موقع هيچ ادعايي نكردم . در ثاني من خودم با اينكه كم هم ضرر نكردم ولي طرفدار پروپا قرص كالاي داخلي هستم و مصرفش رو اولي تر ميدونم .نقل قول:
همچنين من اصلا قصد هيچگونه توهين به شركت مذكور را نداشتم ، اگه اينطور از حرفهام بر مياد جدا عذرخواهي ميكنم . . .
منظورم اين بود كه نظر من به شخصه اينه كه هنوز امتحانشو پس نداده و من خودم ريسك نمي كنم كه 300000 تومن يا بيشتر براي اين گوشي بپردازم.
بازم معذرت ميخوام .................................................. .....ياعلي
من نمی دونم چرا اصرار داریم همه چیز رو خودمون بسازیم اون هم با فناوری وارداتی و فقط در حد سر هم بندی .اقتصاد آزاد چیزی به نام خودکفایی رو نمی پذیره.صرفه اقتصادی در اینه که کشور ها هر چیزی رو که در آم صرفه اقتصادی هست خودشون بسازند و چیزلا دیگه رو که نمی تونن ارزونتر از بقیه کشور ها تهیه کنند از اونها بخرند.یه اسم مسخرع پژویی هم روش گذاشتند که آدم یاد انفجار باک ماشین می افته
نقل قول:
حرف شما كاملا منطقي است.ممنون از توضيحات شفاف شما.. قابل توجه ساير دوستان
اين هم يه حرف حساب ديگه..... جالب اينكه خودمم يه پژو 405 دارم:27:نقل قول:
من زنگ زدم گفتن ساپروت می کنه حتی شیرازم زنگ زدم. ولی افسوس که تو روز روشن دارن دوروغ می گن!نقل قول:
سلام..با رها توسط دوستان گفته شده كه جاوا ساپورت نمي كنه.... مي خواستم بونم شمه زنگ زدي شيراز پرسيدي يا از نمايندگي هاي كذايي شون سوال كردي؟ اگه شماره شركت پيشرو رايانه فارس رو خواستي پيام بذار تا بهتون بدم... و بصورت مستقيم از خود توليد كنندش بپرس.....
ولی بهم می گن که باید اپدیتش کنی تا ساپورت کنه اپدیتم 2 هفته دیگه میاد!اخه مگه میشه با یه اپدیت جاوا ساپورت کنه؟
مشتری زیاد داره!!! ولی حیف که پدرم که اصل کاری بود که گفت گوشی بخر(چون عرق ملیش خفنه و می گه چون گوشی ایرانه!پس باید تو هم جنس ایرانی داشته باشی!!!) اجاز فوروش نمی ده.نقل قول:
سلا م هرچه زودتر ردش كن بره ....هر وقت جلوي ضزر رو بگيري بردشو كردي... يا علي
عجب درد سري داري.......خلاصه با اين تفاصير بايد بسوزي وبسازي:41:نقل قول:
عزیز من شما 2 هفنه صبر کن مشکل شما حل میشود