کسی هست که بتونه گوشی ریجیستر کنه
Printable View
کسی هست که بتونه گوشی ریجیستر کنه
نه دوست من باید ببری قسمت بازرسی مخابرات اگه تهران هستی ادرس بدم ..؟
آره تهرانم گوشیم ن95 هست چقدر باید بدم برای ریجیستر کردنش
قیمتشو نمیدونم ... خیابان شریعتی . روبروی پارک اندیشه ... ساختمان شماره 2 مخابرات
دوست عزيز سلام
منم مراجعه كردم آذر ماه 85 اونجا ، گفتند انجام نمي دهيم و بعد كه گفتم كه تا 20 آبان انجام مي داديد و من ماموريت دولتي در خارج از ايران بودم و اطلاع نداشتم و گوشي رو خريدم ديگه گفتند بيليط هواپيما و كپي ويزا و فاكتور اصلي كه در ايتاليا خريدي كه دارالترجمه رسمي تاييد كنه همينطور حكم ماموريت دولتيم كه كارگزيني ادارمون تاييد كرده باشه و بيست هزار تومن فيش بانكي رو بياريد ،فعال مي كنيم .
من 2 روزه همه اينا رو تحويل دادم يك هفته طول كشيد رجيستر كردن .
مال من كه اينطوري شد شما رو نمي دونم .
منم بردم اداره بازرگاني كنار اداره تاكسيراني البته من هيچي پول ندادم. گفتم مسافرم تو ايران بعدشم كپي پاسپورت انگليسيمو گرفتن. يارو اينقدر خنگ بود كه اصلا نگفت ويزاي ايرانم كجاست!!!
خرجش يه پاس انگليس!!!
آقا كسي ميدونه اين رم نوكياي اصل كجا ميتونم بخرم؟
تلفن نمايندگي فروشو اگه بدين عاليه.
88709090
شماره ها ماله تهرانه.
دفتر فروش نوکیا هست.
23013
این هم روابط عمومی.
جناب علي محمدي يك سؤال : سرعت گوشي ان95 در باز كردن منو و اجراي برنامه ها چه طوره؟ اينو كه بگم من ان70 داشتم ان73 گرفتم دستم ديدم ان73 به مراتب سرعتش تو منوها بالاتره حالا اگه ان73 داشتي و مقايسش كردي بفرما ببينم سرعت اونم در اجراب برنامه ها و همچنين باز شدن منو با زدن دكمه ي منوي گوشي چه جوريه؟ احتمال هنگ اين گوشي به نظرت الكي چند درصده منظور از الكي مثلا كاورلنزو ببيندي و از اين كارها و گوشي هنگ كنه... آيا به ان73 مي رسه؟
كيوان جان پس بفرماييد يكدفعه كه پدرت رو درآورند تا ريجسترش كردند:31:نقل قول:
راستي سند ازدواج و شناسنامه ي بابات و گواهينامه ي رانندگي و كارت سربازي و از اين جور حرفا نخواستن؟ :31:
دوستان به نظر شما تا من اوايل تير مي خوام ان95 بخرم حالا يا با گارانتي يك ساله ي اتصالات يا با گارانتي سه سالش به نظر شما بخرم يا نه به زودي مثلا ان97 خواهد آمد و گوشي خيلي مي كشه پايين؟؟؟؟؟يا مخابرات گفته ريجستر خواهد كرد گوشي هاي جديد وارد شده توسط نمايندگي ها رو
با گارانتي 3 سال اتصالات 1350 مي دن با يك ساله 1200
دوست عزيز من كه تا حالا نديدم اين گوشي هنگ كنه البته به جز دو سه روز اول كه اونم دوبار پيش اومد ولي بعد اون اصلا.نقل قول:
درمورد منوها بايد بگم كه سرعتش به مراتب از اون مدلهاي قبلي بالاتره!
مرسي بيلچه جاننقل قول:
سلام. در مجله عصر شبكه شماره 49 بخش چهارراه فناوري صفحه ي 18 توسط آقاي علي پناهي معايب و مزاياي اين گوشي بدين گونه ذكر شده:
1.در مورد كيفيت صداش كه گفته كيفيت صداي ان95 بسيار خوب است اما در مقايسه با ان91 ضعيف تر است. تفاوت چنداني بين 3250 و ان95 در صدا وجود ندارد د اگه فكر مي كنيد كه پولتونو جمع بكنيد و ان95 بخريد و ديگه ام پي 3 پلير متوسط به بالاي بازار رو نخريد سخت در اشتباهيد
2.مي دونستين ان95 زوم اپتيكال هم داره؟
3.همراهي جي پي اس و گوشي
4.رايگان بودن مكان يابي ساده و كارهاي معول با نقشه
5.نرم افزارهاي كاربردي براي يك گردشگر
6.هماهنگي دفترچه تلفن و گردشگر
7.چيپ ست جي پي اس در زير صفحه كليد قرار دارد و اين باعث افت حساست آن مي شود
8.استفاده ي كامل از نرم افزار رايگان نيست
9.چيپ ست فعلا با نرم افزارهاي ديگر كه توسط كاربر نصب مي شود كار نمي كند
10.باتري ضعبف (اگر با هر يك از قسمت هاي گوشي مثل دوربين يا جي پي اس پانزده دقيقه كار كنيد در يك روز باتري تمام مي شود)
11.عدم امكان شارژ با يو اس بي (به نظر من اين فداي سرت)
12.قيمت بسيار بالا (اينم فداي سر خر پولها)
13 ان 95 با سيمبيان 9.2 همراهه و با سرويس پك بهره مي بره و بسياري از عيوب نرم افزاري مدلهايي مثل ان80 و 70 رو پوشش داده
نوكياي عزيز مرسي بابت اين اطلاعات البته من اين پايينيو قبول ندارم.
به نظر من كيفيت صداش يه ذره كمتر از ipod هست ولي اينم بايد توجه كني كه با اين ميشه انواع شوها و آهنگا رو داشت درحاليكه با هيچ ام پي3 پليري نميشه!نقل قول:
1.در مورد كيفيت صداش كه گفته كيفيت صداي ان95 بسيار خوب است اما در مقايسه با ان91 ضعيف تر است. تفاوت چنداني بين 3250 و ان95 در صدا وجود ندارد د اگه فكر مي كنيد كه پولتونو جمع بكنيد و ان95 بخريد و ديگه ام پي 3 پلير متوسط به بالاي بازار رو نخريد سخت در اشتباهيد
اگه بخویم صدای N95 و N93 و N93i و n73 و 3250 رو مقایسه کنیم به ترتیب کدومشون بهتره ؟
راستی بلندگوی این N95 استریو هستش ؟
میکروفونش چطور ؟
فیلمبرداریش به پای n93i یا n93 میرسه ؟
شوم اپتیکالش چقدره ؟
فلاشش کارایی لازم رو داره ؟
به نظر شخصي من ان95نقل قول:
اگه بخویم صدای N95 و N93 و N93i و n73 و 3250 رو مقایسه کنیم به ترتیب کدومشون بهتره ؟
آرهنقل قول:
راستی بلندگوی این N95 استریو هستش ؟
چه مدونمنقل قول:
میکروفونش چطور ؟
بابا خيلي بهتره!!!!!نقل قول:
فیلمبرداریش به پای n93i یا n93 میرسه ؟
نمدونمنقل قول:
شوم اپتیکالش چقدره ؟
منظ.رت از كارايي لازم چيه؟؟!! ببين بزار يه چيزيو بگم. من تو يه اتاق 100% تاريك كه هيچي ديده نميشد عكس انداختم واقعا مثل عكسي كه تو روز بگيري عكس انداخت! خيلي خيلي خيلي هم فلشش قويه!!!نقل قول:
فلاشش کارایی لازم رو داره ؟
ان 95 هم وارد اصفهان شد.
1.1 تومن.
رجیستر شده.
با گارانتیه نیا.
هر کسی طالبشه بره احمد آباد همون اولین مغازه ها یکیشون داره.
نقل قول:
1. درمورد صدا ان95 بسيار خوبه و ان73 نيز همينطور ولي فكر كنم ان95 بالاتر از ان73 باشه البته اين فقط يه نظر شخصيه
2.بلندگوش بله عزيزم استريو سه يعديه دوبلندگو در طرفين داره
3.ميكروفون ها كه معمولي و مثل همند زياد دربارش بحثي نشده (شما مي توني به جاي پرسيدن درباره ميكروفون كه نميدونم چه جوري به ذهنت رسيده موارد مهمتري رو سؤال كني:31: ) ولي تو سايتش نوشته كه براي مثلا ضبط صدا و صدا تو فيلمبرداري داراي ميكروفون ديجيتالي استريو هستش
4. در مورد سايز فيلمبرداري بپرسي مي تونم بگم كه هر دو 30 فريم در ثانيه مي گيرن و هر دو داراري زوم اپتيكال هستن در مورد لرزش گير دست فكر كنم ان95 نداره و ان93 رو اطلاع ندارم در مورد سايز فيلمبرداريشون هم فقط مي تونم بگم كه ان95 دوبرابر ان73 مي گيره.
5.در مورد زوم اپتيكال هيچ اطلاعاتي در دسترس نيست ولي بنده در مجله اي خوندم كه داره كه صحت و سقمش بعدا معلوم خواهد شد
6.فلاشش بهتره مي گن از ان73 بهتره ولي از كا800 زنون كمي ضعيفه
اطلاعات تكنيكال ان95 رو از سايت رسمي نوكيا گرفتم براتون مي زارم بعدا هم ترجمه مي كنم و براتون بازم مي زارمش تا دقيقا بفهميم چي داره چي نداره اينجوري بهتره چون اطلاعاتش دقيق تره
Operating Frequency
WCDMA2100 (HSDPA), EGSM900, GSM850/1800/1900 MHz (EGPRS) Automatic switching between bands and modesDimensions
Volume: 90 cc Weight: 120 g Length: 99 mm Width: 53 mm Thickness (max): 21 mmMemory Functions
Up to 160 MB* internal dynamic memory for messages, ringing tones, images, video clips, calendar notes, to-do list and applications Memory card slot supporting up to 2 GB microSD memory cards* Changes to product details are possible without prior notice. Application offering may vary. Dynamic memory means that the available memory is shared between dynamic memory functions. When any of these functions is used, there is less available memory for other functions which are also dependent on dynamic memory.
Power Management
Battery: Nokia Battery (BL-5F) 950mAH Talk time: up to 160min (WCDMA), up to 280 min (GSM)* Stand-by time: up to 200 hours (WCDMA), up to 225h (GSM)** Operation times may vary depending on radio access technology used, operator network configuration and usage.
Displays
Large 2.6" QVGA (240 x 320 pixels) TFT display with ambient light detector and up to 16 million colorsUser Interface
Operating system: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] User Interface: S60 3.1 Dedicated Media Keys Multimedia Menu Active standby screenCall Management
Contacts: advanced contacts database with support for multiple phone and e-mail details per entry, also supports thumbnail pictures and groups Speed dialing Logs: keeps lists of your dialed, received, and missed calls Automatic redial Automatic answer (works with compatible headset or car kit only) Supports fixed dialing number, which allows calls only to predefined numbers Conference call Push to talk (PoC)Voice Features
Speaker independent name dialing (SIND) Voice commands Voice recorder Talking ringtone Integrated hands-free speakerMessaging
Text messaging: supports concatenated SMS, picture messaging, SMS distribution list Multimedia messaging: combine image, video, text, and audio clip and send as MMS to a compatible phone or PC; use MMS to tell your story with a multi-slide presentation Automatic resizing of your megapixel images to fit MMS (max 300 KB size depending on the network) Predictive text input: support for all major languages in Europe and Asia-PacificData Transfer*
WCDMA 2100 (HSDPA) with simultaneous voice and packet data (PS max speed UL/DL= 384/3.6kbps, CS max speed 64kbps) Dual Transfer Mode (DTM) support for simultaneous voice and packet data connection in GSM/EDGE networks. Simple class A, multi slot class 11, max speed DL/UL: 177.6/118.4 kbits/s EGPRS class B, multi slot class 32, max speed DL/UL= 296 / 177.6 kbits/s*Actual achieved speeds may vary depending on network support.
Digital Services
Java and Symbian applications available from [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Imaging and Video
Up to 5 megapixel (2592 x 1944 pixels) camera, Carl Zeiss optics, Tessar lens, MPEG-4 VGA video capture of up to 30 fps Direct connection to compatible TV via Nokia Video Connectivity Cable (CA-75U, included in box) or wireless LAN/UPnP Front camera, CIF (352 x 288) sensor Video call and video sharing support (WCDMA network services) Integrated flash Digital stereo microphone Flash modes: on, off, automatic, redeye reduction Rotating gallery Online album/blog: photo/video uploading from gallery Video and still image editors Movie director for automated video productionMobile Video
Video resolutions: up to VGA (640x480) at 30 fps Audio recording: AAC stereo Digital video stabilization Video clip length: limited by available memory Video file format .mp4 (default), .3gp (for MMS) White balance: automatic, sunny, cloudy, incandescent, fluorescent Scene: automatic, night Color tones: normal, sepia, black & white, negative, vivid Zoom: Digital up to 10x (VGA up to 4x)Mobile Photography
Image resolution: up to 5 megapixel: (2592 x 1944 pixels) Still image file format: JPEG/EXIF Auto focus Auto exposure - center weighted Exposure compensation: +2 ~ -2EV at 0.5 step White balance: automatic, sunny, cloudy, incandescent, fluorescent Scene: automatic, user, close-up, portrait, landscape, sports, night, night portrait Color tones: normal, sepia, black & white, negative, vivid Zoom: Digital up to 20x (5 megapixel up to 6x)Camera Specifications
Sensor: CMOS, 5 megapixel (2592 x 1944) Carl Zeiss Optics: Tessar lens Focal length 5.6 mm Focus range 10 cm ~ infinity Macro focus distance 10-50 cm Shutter speed
Music Features
Digital music player - supports MP3/AAC/AAC+/eAAC+/WMA/M4A with playlists and equalizer. Integrated handsfree speaker OMA DRM 2.0 & WMDRM support for music Stereo FM radio (87.5-108MHz /76-90MHz)Visual Radio*
Listen to music and interact with your favorite radio stations Find out what song is playing, who sings it, and other artist information Enter contests and answer surveys, vote for your favourite songs Find out more about [URL=http://www.visualradio.com]* To check the availability and cost of the service, contact your network operator or service provider.
ميگما مموري با براند نوكيا ميگن اصلا تو ايران نيست. درسته؟ حداقل نمايندگيش كه اينطوري گفت!
حالا نميدونم واسه اين گوشيم مموري با چه براندي بخرم؟ كسي ميدونه براند اصل كجا گيرم مياد؟
علي محمدي عزيز بنده يه مموري اصل ا گيگ نوكيا براي ان70 با گارانتي اصل موبايل پلاس (نماينده ي وارد كننده موبايل در ايران و خاورميانه - يكي از گارانتي هاي اصلي نوكيا در ايران ولي به كلفتي اتصالات و نيا نيست) به قيمت 40 توما ناز اصفهان شمارشو برات مي زارم از آقاي شفيعي بپرس دوستمه03112217954
راستي بهم گفتن كه گارانتي سه ساله مي ده اتصالات كه 1350 مي شه و با يك ساله 1200
مرسي نوكيا جان !
وظيفه بود علي جان
آقا علي دوتا سؤال ديگه
اول اينكه زوم اپتيكالي كه براي ان95 نوشتن داره چه جوريه تا حالا داخل لنز در حال زوم نگاه كردي؟ چيزي عقب جلو مي شه موقع زوم؟
درثاني كيفيت زومش چه جوريه؟
لايت سنسورش چراغ سرويس هم هستش يا نه؟
از باتريش خيلي مي ترسم
ال سي دي گوشي روش روكشي داره يا نه مستقيما در برابر تماس دست و ضربه و فشاره؟ چون گوشي هاي قبلي نوكيا كه قابشو مي خواستي عوضشون كني يه روكش سفت رو قابشون بود و ال سي دي داخل گوشي و چسبيده به مادربرد بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
كاورلنزش چه طوره؟ سسته يا نه سفته؟؟ در جا باتريش چه طور؟
در مورد كشوش آيا تا حالا خطي كنار محور كشويي گوشيت افتاده؟
صفحه كليدش روان و راحته؟ شل و ول كه نيست؟
كليدهاي چهارطرفش خوب كار مي ده؟ و كليد وسطي مزاحم اونا كه نمي شه؟
خيلي ممنون
دوستانی که این گوشی داران اگه امکانش هسته چند نمونه عکس و فیلم در حالتهای مختلف قرار بدن
سلام . .
اینم عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه عزيز جان چيزي عقب جلو نميره!نقل قول:
اول اينكه زوم اپتيكالي كه براي ان95 نوشتن داره چه جوريه تا حالا داخل لنز در حال زوم نگاه كردي؟ چيزي عقب جلو مي شه موقع زوم؟
خب مسلمه كه وقتي زوم كني كيفيت تصوير پايين مياد ولي خب نسبت به بقيه موبايلايي كه من ديدم اين به نظر بهتر مياد. درضمن وقتي كه من شمردم 20 بار ميشه زوم كرد.نقل قول:
نهنقل قول:
لايت سنسورش چراغ سرويس هم هستش يا نه؟
آره اين بزرگترين عيبش. من هر 2-3 روز يه بار چارج ميكنم.نقل قول:
از باتريش خيلي مي ترسم
والا گوشيو من باز نكردم واسه همينم نميدونمنقل قول:
ال سي دي گوشي روش روكشي داره يا نه مستقيما در برابر تماس دست و ضربه و فشاره؟ چون گوشي هاي قبلي نوكيا كه قابشو مي خواستي عوضشون كني يه روكش سفت رو قابشون بود و ال سي دي داخل گوشي و چسبيده به مادربرد بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه شله نه سفته. در باطريش از 6630 خيلي راحت تره ولي از 3230 سخت ترهنقل قول:
كاورلنزش چه طوره؟ سسته يا نه سفته؟؟ در جا باتريش چه طور؟
نهنقل قول:
در مورد كشوش آيا تا حالا خطي كنار محور كشويي گوشيت افتاده؟
آره - نهنقل قول:
صفحه كليدش روان و راحته؟ شل و ول كه نيست؟
آره - نهنقل قول:
كليدهاي چهارطرفش خوب كار مي ده؟ و كليد وسطي مزاحم اونا كه نمي شه؟
نقل قول:
:2:نقل قول:
من شمردم 20 بار ميشه زوم كرد.
نقل قول:
از باتريش خيلي مي ترسم
:13:نقل قول:
آره اين بزرگترين عيبش. من هر 2-3 روز يه بار چارج ميكنم.
نقل قول:
ال سی دیش روکش نداره اینو میشه با فشار اوردن به LCD فهمید:5:نقل قول:
والا گوشيو من باز نكردم واسه همينم نميدونم
راستی شما N95 دارید؟؟؟؟؟؟؟:31:
نقل قول:
سایتش فیلتره.
اصلا عکس چی هست.
منظورتون بنده هست؟ اگه آقاي علي محمدي باشه بله ايشون دارن.نقل قول:
ممنون از زحماتتوننقل قول:
آقا 95 تو علاالدین میداد 650!!!!!فقط رجیستر نبود،که اونم طوریش نیست،من ایرانسل دارم!ایشالا یه هفته دیگه با 95 خدمت میرسم!!!
راستی،به افتخار آزادی از امتحانات 1 دقیقه فریاد!
دوستان رجیستر شده بدون گارانتی چنده اگه قیمت مناسب کسی سراغ داره بی زحمت شماره تماسشم بده من شهرستانم میخوام تلفنی بگیرم؟؟؟
والا ارزون ترین رجیستر شدش که من امروز دیدم 1380000 بود.
راستش رجیستر شدشو من 110000 قیمت دارم ولی با گارانتیشو 1200000 قیمت داشتم شاید الآن ارزونتر هم شده باشهنقل قول: