عزيزان جواب منو بديد بگيد برای تبديل از هر ورژنی به OE بايد این مراحل رو طی کنم يا نه؟ از دوستان ديگه خواهش ميکنم جواب بدن.نقل قول:
عزيزان جواب منو بديد بگيد برای تبديل از هر ورژنی به OE بايد این مراحل رو طی کنم يا نه؟ از دوستان ديگه خواهش ميکنم جواب بدن.نقل قول:
این مراحل رو ميگمنقل قول:
agha man psp 3.40 oe a
daram
nemitoonam film bebinam
karaye makhsoos ham anjam midam
vali nemihse
age bayad 1.5 bashe
mishe begon chejoori
لطفاً بيشتر توضيح بده
برای چی نميتونی ببينی ؟! چه پيغامی بهت ميده
چجوری تبديلش کردی ؟
بله براي اجراي بازي هاي كپي شما بايد فريم ور OE داشته باشي و بازي هم رو مموري ريخته مي شه UMD كپي كه نداريم (گرچه تازگي ها پيدا كرديم !) در ضمن ورژن هاي OE بازي رو مستقيم از رو UMD هم اجرا مي كنن ولي به صرفه نيست شما بريد يه بازي اصل رو بخريد مثلا 50000 تومان (من خودم 30 تا دي وي دي خريدم از بيشتر بازي هاي PSP كه اومده بود بيست تومن ! ) سرعت تو لود از رو UMD سريع تره و تو بازي هايي كه هنگام انجام بازي لود انجام مي شه مثل درايو 76 يا بازي 300 يكم سرعت پايين مي آد يا وسط بازي چند ثانيه بازي متوقف مي شه تا بازي لود شه .نقل قول:
ای بابا عجب دردسريه ها... پس برای اجرا کردن بازی های کپی هم بايد ورژن جديد OE ريخته بشه و هم بازی روی مموری کارت ريخته بشه. يعنی نميشه بازی رو مستقيم از روی UMD اجرا کرد.حتی درصورتی که ورژن OE داشته باشی? از نظر سريع هم که گفتيد این تفاوت سرعت تو نحوه Load بازی هستش يا تو اجرا(GamePlay) بازی؟
آره ديگه قيمت بازي هاي اصل تو همين مايه هاست بستگي به بازيش داره (معروفيت اين حرفا) ! بازي هاي كپي كه من مي گم اصلا به صورت UMD نيست يه اميج از رو UMD كه حالا يا رو CD يا رو DVD رايت مي كنن مي دن به شما شما مي آي خونه بازي رو از رو سي دي يا دي وي دي كپي مي كني رو مموريت بازي بازي مي كني .نقل قول:
راستی يکی از آشنايانم در مشهد خواست بره يه بازی از سعدی مرکز صوتی،تصويری مشهد بخره که يارو يه بازيه MostWanted کامل رو گفته 45000!!!! این قيمت بازی اصل که به اون داده. حالا اونجوری که فهميدم اگر ما اون بازی رو بگيريم ميتونيم مسقيم از UMD اجرا کنيم اما اگر کپی بگيريم بايد بريزيم رو مموری؟ این بد نيست؟
(اولين پستم تو روز تولدم بود)
موفق و پيروز باشيد
جاويد
PSP هر فورمت تصويري رو نمي خونه MP4 رو مي خونه من فكر مي كنم فيلمي كه شما ريختي روش فورمتش چيزي غير از MP4 بوده . يا اگه MP4 بود ه استاندارد نبوده .نقل قول:
agha man psp 3.40 oe a
daram
nemitoonam film bebinam
karaye makhsoos ham anjam midam
vali nemihse
age bayad 1.5 bashe
mishe begon chejoori
موفق و پيروز باشيد
جاويد
بار اول اگه بخوان به OE برن من شنيدم كه PSP شما بايد 2.00 باشه ورژنش كه اول مي آرن رو 1.50 بعد مي آرن رو ورژن OE .... حالا من خودم يه بار از 3.03 OE كه تبديل كردم به 3.40 تو مراحلش خودش به صورت خود كار اول تبديل كرد به 1.50 بعد اومد رو 3.40 oe . تو موارد تبديل اينا رضا جان بيشتر در جريان هستن و ايشون باعث شدن من ترسم بريزه جهت تبديل كردن .نقل قول:
عزيزان جواب منو بديد بگيد برای تبديل از هر ورژنی به OE بايد این مراحل رو طی کنم يا نه؟ از دوستان ديگه خواهش ميکنم جواب بدن.
موفق و پيروز باشيد
جاويد
از رضا جان در خواست کمک ميشه برای تبديل . به سوال های قبلی مراجعه کنيد.
راستی این CD يا DVD که گفتی رو بايد از طريق کامپيوتر بريزيم رو مموری؟ اینم خودش يه دردسره ديگه. پس اگه اینجوری باشه ما از درايو خود PSP چه استفاده ای ميکنيم؟ يا که ميشه مستقيم از خود PSP ريخت رو مموری؟
راستی در کل این توقف برای لود کلا مشکلی برای بازی ایجاد نميکنه. يعنی باعث آعصاب خوردی نميشه که؟ در کل ميتونی راحت و مثل آدم بازی کنی که؟
agha filme man mp4 bode
az site download kardam
hameah ba HTM file boode
mige
video can not be played
data corrupted
to mp_ROOT rokhtam
on Mv100001 mayeha ham dare
aya moshkelesh
v 3.40 oe a
hastam
mitoonam ro in version
software ejra konam
آره ديگه بايد Psp رو وصل كني به كامپوتر و از كامپوتر بازي براش بريزي رو مموري . خود Psp كه سي دي رام يا دي وي دي رام نداره !!! اون فقط درايور Umd داره كه فقط Umd مي خونه !نقل قول:
راستی این Cd يا Dvd که گفتی رو بايد از طريق کامپيوتر بريزيم رو مموری؟ اینم خودش يه دردسره ديگه. پس اگه اینجوری باشه ما از درايو خود Psp چه استفاده ای ميکنيم؟ يا که ميشه مستقيم از خود Psp ريخت رو مموری؟
اين توقف معمولا تو بازي هاي خفن حجم پيش مي آد اونم گاهي مشكلي پيش نمي آره .نقل قول:
راستی در کل این توقف برای لود کلا مشکلی برای بازی ایجاد نميکنه. يعنی باعث آعصاب خوردی نميشه که؟ در کل ميتونی راحت و مثل آدم بازی کنی که؟
موفق و پيروز باشيد
جاويد
دوست عزيز خواهشا فارسي بنويسيد بعدش داري با موبايل مي نويسي كه هر كلمه رو تو يه خط نوشتي ؟! اون ربطي به ورژن نداره منم ورژن دستگاهم 3.40 و مشكلي با اجراي فايل هاي MP4 ندارم . البته گاها موقع تبديل مشكلاتي براي PSP ممكنه پيش بياد . مثلا يه بار يكي از دوستام PSP رو تبديل كرد MP3 پليرش از كار افتاد ! حالا مشكل شما از چيه من نمي دونم !نقل قول:
agha filme man mp4 bode
az site download kardam
hameah ba HTM file boode
mige
video can not be played
data corrupted
to mp_ROOT rokhtam
on Mv100001 mayeha ham dare
aya moshkelesh
v 3.40 oe a
hastam
mitoonam ro in version
software ejra konam
موفق و پيروز باشيد
جاويد
پس در اصل همون درايو UMD بی استفاده خواهد موند اونم فقط برای ایرانی ها.
با این حساب من موقعی که ميخوام برم سفر و بازی کنم بايد 4 تا مموری 2 گيگ بخرم تا حداقل 5 تا بازی و مقداری آهنگ و 1 فيلم بتونم بريزم. اه اه. مموری 2 گيگ سرعت بالا چنده؟ راستی این سرعت بالا رو از پايين چتوری ميشه تشخيص داد که يارو سرمون کلاه نزاره؟
درايو UMD كه بي استفاده نمي مونه چون شما اگه بخواهيد بازي هاتون رو از مموري اجرا كنيد هم بايد حتما يه UMD تو درايوتون باشه كه عمل بوت رو فقط انجام مي ده !نقل قول:
پس در اصل همون درايو UMD بی استفاده خواهد موند اونم فقط برای ایرانی ها.
با این حساب من موقعی که ميخوام برم سفر و بازی کنم بايد 4 تا مموری 2 گيگ بخرم تا حداقل 5 تا بازی و مقداری آهنگ و 1 فيلم بتونم بريزم. اه اه. مموری 2 گيگ سرعت بالا چنده؟ راستی این سرعت بالا رو از پايين چتوری ميشه تشخيص داد که يارو سرمون کلاه نزاره؟
در مورد بازي ها هم كه گفتم اگه حجم متوسط بازي ها رو در نظر بگيريم كه حدود پونصد مگه شما رو يه مموري دو گيگ حداقل چهار تا بازي مي توني بريزي بستگي به حجم بازي داره !مموري دو گيگ قيمت ندارم من پنج ماه پيش خريدم 30 تومن سرعت بالا رو هنوز چهار گيگ نيومده بود اون موقع الان فكر كنم كمي ارزون تر باشه ! سرعت بالا ها هم روشون نوشته High Speed البته چون چاپه مي شه تقلبي هم اين چيزا رو نوشت ولي يه تاپيك داريم تو همين پي سي كه نوشته چجوري مموري هاي اصلي رو از تقلبي تشخيص بديم يه سرچ كنيد ...
شما اول پی اس پی رو بخر بعد برو سراغ یو ام دی و مموری :)
چرا ميگن نبايد psp 1.5 را استوك بخريم
چون بايد از فروشنده psp را كرك شده بخرينقل قول:
راستي..... اين fw 3.40 oe-a برنامه devhook نداره؟ چون بعضي بازي ها رو اجرا نمي كنه.
3.40 نيازي به ديو هوك نداره ! خودش همه چي رو اجرا مي كنه مگر اينكه بازي كه استفاده مي كنيد ايميج نباشه كه اون موقع بايد از ديو هوك استفاده كنيد !نقل قول:
راستي..... اين fw 3.40 oe-a برنامه devhook نداره؟ چون بعضي بازي ها رو اجرا نمي كنه.
موفق و پيروز باشيد
جاويد
سلام
3.50 اومده
ولی هنوز oe نيست
متأسفانه من زياد به اينجا سر نميزنم (به دليل نداشتن گزينه تشکر !!):9:
جاويد جون ديگه خودش وارده
دوستانی که psp نخريده سؤال ميکنند ، اول تهيه کنند و بعد جو زده بشند!:9:
همه اموزش ها به صورت کامل در صفحات اول هست
نيازی نيست که در هر مورد بيايد 70 تا سؤال بپرسيد
اينجا اگه دايره رو بزنم اشکال داره ، اونجا ضربدر رو بزنم دستگاه نميسوزه!:18:
فقط به اموزش ها دقيق عمل کنيد:21:
در ضمن ما هم psp زياد فنا کرديم تا وارد شديم:34:
شما هم فنا کنيد تا وارد شيد:5:
چه اشکالی داره
با عرض سلام خدمت دوستان عزيز
چند تا سوال داشتم اگه کسی جواب بده یه دنیا ممنونشم
1. نحوه كپي خور شدن PSP چگونه است آيا مودچيپ براي آن آمده است؟
2. منظور از فريمور چيست؟
3. چه ورژني (فريموري) بخرم كه كپي خور شود؟
4. دانگريد چيست؟
5. آيا PSP قادر است بازي هاي PS1 و PS2 را اجرا كند؟
6. منظور از ريجن فري (Region-Free) چيست؟
7. منظور از بريك شدن PSP چيست آيا راه حلي براي درست كردن آن هست؟
8. UMD چيست و آيا بازي هاي PSP فقط روي UMD عرضه ميشوند؟ آياUMD هاي كپي هم وجود دارد؟
9. وسايل اضافي كه براي PSP آمده چيست؟ آيا وسيله اي هست كه علاوه بر خود PSP حتما بايد تهيه شود؟
10. فرق پيكسل سوخته و از كار افتاده چيست؟
11. ماردبرد هاي TA-082 چيست؟IC1003 چيست؟
12. آيا با PSP ميتوان به اينترنت متصل شد؟(در ایران)
13. دستگاهي ميخرم ساخت كجا باشد بهتر است؟
14. مشخصات سخت افزاری psp چیست؟
(به نظره من خرید پک استاندارد از همه با صرفه تره چون اونجوری پولمون برای خرید کارت حافظه رفته که بدن می تونیم خودمون به خریم شما چی پیشنهاد می کنید؟ )
جواب خيلي از سوال هاتون تو صفحات قبل تر بوده ولي من بازم جواب مي دم .نقل قول:
با عرض سلام خدمت دوستان عزيز
چند تا سوال داشتم اگه کسی جواب بده یه دنیا ممنونشم
1. نحوه كپي خور شدن PSP چگونه است آيا مودچيپ براي آن آمده است؟
2. منظور از فريمور چيست؟
3. چه ورژني (فريموري) بخرم كه كپي خور شود؟
4. دانگريد چيست؟
5. آيا PSP قادر است بازي هاي PS1 و PS2 را اجرا كند؟
6. منظور از ريجن فري (Region-Free) چيست؟
7. منظور از بريك شدن PSP چيست آيا راه حلي براي درست كردن آن هست؟
8. UMD چيست و آيا بازي هاي PSP فقط روي UMD عرضه ميشوند؟ آياUMD هاي كپي هم وجود دارد؟
9. وسايل اضافي كه براي PSP آمده چيست؟ آيا وسيله اي هست كه علاوه بر خود PSP حتما بايد تهيه شود؟
10. فرق پيكسل سوخته و از كار افتاده چيست؟
11. ماردبرد هاي TA-082 چيست؟IC1003 چيست؟
12. آيا با PSP ميتوان به اينترنت متصل شد؟(در ایران)
13. دستگاهي ميخرم ساخت كجا باشد بهتر است؟
14. مشخصات سخت افزاری psp چیست؟
(به نظره من خرید پک استاندارد از همه با صرفه تره چون اونجوری پولمون برای خرید کارت حافظه رفته که بدن می تونیم خودمون به خریم شما چی پیشنهاد می کنید؟ )
1.نه با مود چيپ نيست با فريم وره .
2. منظور از فريم ور برنامه اي كه روي PSP نصبه كه ورژن هاي مختلف داره .
3. آخرين فريم ور كپي خور OE 3.40 .
4. به همين كپي خور كردن دسگاه مي گن دانگريد .
5. PS1 آره ولي PS2 نه !
6. تو ايران فرقي نمي كنه نگران اين مسئله نباشيد .
7. يعني اينكه موقع دانگريد PSP خراب بشه كه دو نوع خرابي داريم تو يه مدل مي شه دستگاه رو درست كرد تو يه مدل نمي شه و بايد برد دستگاه كلا عوض شه .
8. به بازي هاي اصلي PSP مي گن و كپي هاش تازه اومده به قيمت 17 تومن معمولا حالا رنج قيمت داره من پايين ترين قيمت رو گفتم و بازي هاي PSP روي دي وي دي معمولي هم موجوده كه بايد بريزيد رو مموري از رو مموري بازي كنيد
9. وسايل اضافي شو بخوام ليست كنم يه ده صفحه اي مي شه ! به جز خود PSP فقط به يه مموري حجم بالا ترجيحا دو گيگ جهت اجراي بازي هاي كپي نياز داريد .
10. پيكس سوخته قابل تعمير نيست و سياهه ولي پيكس از كار افتاده رنگش فرق مي كنه و گاها نه هميشه مي شه درستش كرد.
11. اطلاع ندارم /
12. با درد سر آره !
13. به نظر من فرقي نمي كنه فكر نكنم تو ايران به جز چيني مال جايي ديگه ايش باشه .
14. اينم يه سرچ بزنيد تو اينترنت پيدا مي كنيد به نظر من مهم نيست زياد چون شما مي خوايد با اين دستگاه بازي كنيد نمي خوايد كه تعميرش كنيد كه مشخصات سخت افزاريشو بدونيد !
خريد پك كاملا شخصيه و به فرد خريد كننده بستگي داره من خودم استاندارد خريدم .
موفق و پيروز باشيد
جاويد
سلام ممنونم از جوابی که دادای ولی چندتا سوال دیگه برام پیش اومدهنقل قول:
اخرین رم Psp چقده و قیمتش چنده
قیمته بازیاش چنده و حتما باید رو رمش ریخته بشه؟
سلام
اقا من Psp بخرم همین امروز
کل پولم 200 تومنه کدوم پکو می تونم بخرم
فکر کنم Psp نو که بخرم باید فریم ور شو ارتقا بدم اما شنیدم اینایی که تو پک استاندارد هست نمیشه فریم ور شو ارتقا داد
از کجا بخرم
دوستان فقط لطف کنید سریع جواب بدید چون همین امروز می خوام بخرم
راستی یه قیمت روز از سه تا پک میخوام اگه کسی میدونه بگه در مورد گارانتیش هم تو ضیح بدید ممنونم
شما ولیو پک بخر
پک هاش هم هیچ فرقی ندارن هر کی بهت گفته اشتباه گفته که کپی خور نمیشه
فقط از لحاظ لوازم فرق دارن !
سلام
با 200 وليو نميتونی گير بياری!
اون هم کپی خور شده
البته زير 200 هست اما اگه تهران بستگی داره به کجا سر بزنی
من يه جا قيمت دارم الان بهت ميگه 300 !
اما اگه خوب گير بياری 220 الان قيمتشه حدودا
ضمن اينکه از همين امروز باز هم بالا کشيده قيمت psp
تا 2 3 روز پيش فقط 360 کشيده بود بالا
الان psp هم رفته بالا
به علت آيام تابستان !
salam bache ha
kesi gheymate doorbine psp ro nadare?
برای بار صدم
دوربینش 90 - 100 تومن
حالا چرا ناراحت میشی زود؟باشه بابا تشکر هم اینسرت میکنیم!نقل قول:
لطفا اگه اينdevhook 3.40oe-aداره يه لينك بدين.......؟؟
من هرچي گشتم devhook براي 3.40oe-aپيدا نكردم يا اگه هم بود پلاگين هاشو نداشت....
لطفا اگه اين 3.40oe-a برنامه devhookداره يه لينك بدين.......؟؟
دوستان یه اتفاق جالب واسه من افتاده من تا چند روز پیش میتونستم بازی pes2007 رو بازی کنم اما امروز اومدم اجرا کنم میگه the game could not be started 80020148 چرا؟
اگه راهنماییم کنید ممنون میشم
ببين احتمالا UMD رو از تو دستگاهت در نياوردي ؟نقل قول:
دوستان یه اتفاق جالب واسه من افتاده من تا چند روز پیش میتونستم بازی pes2007 رو بازی کنم اما امروز اومدم اجرا کنم میگه the game could not be started 80020148 چرا؟
اگه راهنماییم کنید ممنون میشم
نه بابا اتفاقا UMD رو هم عوض کردم ولی بازم نشد
(در ضمن این بازی رو هم از psp-warez.net دانلودکردم)
سلام
ربطی به دانلود بازی نداره
اول بگو فقط اين بازی اين مشکل رو داره
يا بازيهای ديگه هم اين مشکلو دارند ؟
اگه همه اينجوريه
برو recovery ~> configuration ~> use no umd
اگه enable بود disable اش کن درست ميشه
اگه هم نبود بيا بيشتر توضيح بده ببينيم چی ميشه
نه عزيزم ندارهنقل قول:
devhool چيه ديگه بابا شما بش گير داديد
مثل اين ميمونه شما psp داری ولی ميخوای بری trade کنی يه gba بگيری!!!
نقل قول:
سلام
نه با بعضی از بازیهای دیگه هم همین مشکلو دارم.
این کاری هم که گفتی کردم دیگه پیغام قبلی رو نمیده ولی تو بازی هم نمیره صفحه سیاه میمونه
فریمور دستگام هم 3.10 oe هستش.
من دیروز psp رو خریدم البته خامه شو گرفتم یعنو کپی نمی خوره
تو جبش یه umd بود اما چند تا سوال برام پیش اومده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1. umd رو تو دستگاه می زارم می رم تو بازی هاش اما فقط چند تا فیلم از بازی نشون میده چه جوری می تونم بازی umd رو اجرا کنم؟؟
2. این umd به چه درد می خوره؟
3. کارت حافظه 2 گیگ ام داره ولی کودوم قسمتش باید بازی بریزم ( وقتی کپی خوره ش کردم )
با سلام
آیا خود psp به تنهایی دوربین دارد اگر جواب بله است چرا در فروشگاه های قطعات جانبی آن در خیابان
جمهوری و پاساژ علاءالدین یک دوربین 3/1 مگاپیکسلی یافت می شود این دوربین چه برتری نسبت به دوربین
خود آن دارد چند تا سوال درمورد این دوربین 3/1 مگاپیکسلی قابل نسب بر روی psp داشتم :
1- با چه رزولیشنی فیلم میگیرد ؟ (vga) یا پایین تر
2- آیا فیلم های آن با کیفیت وبدون نویز و شفاف هستند یا خیر
3- و در آخرلطف کنید و قیمت این دوربین جانبی را بنویسید