والا من این بازی رو یه روزه تموم کردم ( همین هفته ی پیش ) این قسمت رو هم خیلی سریع رد کردم و جزیاتش خوب یادم نیستنقل قول:
یه عکس داری از اون تیکه بدی تا بهتر بتونم توضیح بدم ؟
درضمن ، با چه درجه ای داری بازی رو تموم میکنی ؟
Printable View
والا من این بازی رو یه روزه تموم کردم ( همین هفته ی پیش ) این قسمت رو هم خیلی سریع رد کردم و جزیاتش خوب یادم نیستنقل قول:
یه عکس داری از اون تیکه بدی تا بهتر بتونم توضیح بدم ؟
درضمن ، با چه درجه ای داری بازی رو تموم میکنی ؟
از کنار زنجیر بپر :31:نقل قول:
یعنی وقتی پریدی یکم راهتو کج کن ! گردی به اون بزرگی یه جاش بپر خوب :31:
خیلی راحته من که همون بار اوّل رد کردم !
عزیز شما باید وقتی که زنجیره هنوز داره میره به اون طرف بپری اینطوری نمیخوری به زنجیر.:27::27:نقل قول:
:10::10:
نقل قول:
مرسی از همه :10::10:- خیلی راحت بود (البته چو حل شد:20: )..نمی دونم چرا الکی اونجا گیر کرده بودم ..بد جوری رو اعصاب رفته بود ..
**
من اون زمین لرزه اطلس هم از تایتان گرفتم ...الان یه جا اومدم که 2 تا مجسمه داره و ب وسط اش یه دسته است که میکشی دور مجسمه یه پره های می چرخن..و بعد بسته میشه ..یه نرده بان هم هست که بالاش یه جا واسه اهسنه کردن زمان داره و یه دستگیره که دسته نداره ..اون طرف هم یه دونه ازو شیپور ها است که نسخه یک بود هست ..با 2 تا در بسته که کلید می خواد ..
اینجا رو چه شکلی باید رد کنم ؟
..اها راستی یه کلید از اونایی که باید رو ش واستی هم کنار مجسمه هست که وقتی میری روش ..هوا از زمین میزنه ...
تا جایی که یادمه :
منظورتو متوجّه شدم همون جایی هستی که یکی دو تا غول میاد می کشیشون یه طرف هم از 3 تا لوله آتیش می زنه دیگه ؟
فکر کنم باید بری روی مجسّمه سمت چپیه بعد بپری به سمت چپ و بال هاتو باز کنی اون بالا یه در هست اون درو باز کنی و بری یه سری کار ها بکنی .
با اینجا زیاد سر و کار داری برای همین ممکنه اشتباه راهنمایی کرده باشم ! ( 90 درصد درسته !!!! )
در مورد اون دستگیره و اون زمان نگه دار :
فکر کنم یه جا اشتباه کردی اون دستگیره رو اونجایی که تیغ ها از توی زمین در میاد باید برش می داشتی البتّه بازم فکر کنم !
ولی اگه دستگیره رو پیدا کردی بزنش تو جاش بعد بچرخونش بعد هم زمانو نگه دار اون پایین آتیشا شعلش کم می شه بعد راهتو برو و مترجمو اینا ! من سر همون مترجم تو وری هارد گیر کردم خیلی سخته !
سلام به همه ی دوستان.این تاپیک رو بخونید تو بهتر اجراشدن بازی کمکتون میکنه.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=353140
سلام..
من تو یه مرحله از بازی گیر کردم لطفا اگه کسی میدونه راهنماییم کنه...
(( الان رسیدم به اونجایی که مقابل یه پرنده بزرگ واستادم و بعد از این که اون شیپور رو به صدا در اوردم پرنده آزاد میشه و میره. ...
حالا نمیدونم باید چیکار کنم تو این قسمت روی زمین یه دریچه هست که هیچ جور نمیشه رفت روش. با دو تا نردبون شکسته که رو یکیشون یه مجسمه است که زمان رو نگه میداره و روبروش یه اهرم هست... رو نردبونه بعدی یه در هست که وقتی واردش شدی دو تا زنجیر و یه پنجره که از توش نور در میاد رو نشون میده.))
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
با سلام
آقا این خواهران تقدیر هستش آخرین مرحله باید چطوری اینارو کشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
من بدجوری گیر کردم
شما هی به اونا ضربه بزن تا وقتی که موقعیتی گیر میاری بهشون تیر بزن یا ضربه تا خسته بشن بعد وقتی رفتن اون یکی داره از آینه خارج میشه زمان کند کن و برو سراغ آینه اونو بشکن البته وقتی خواهر داخل آینه گیر کرده )باید بری...نقل قول:
با سلام
آقا این خواهران تقدیر هستش آخرین مرحله باید چطوری اینارو کشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
من بدجوری گیر کردم
دوست عزیز شما یک عکس از این قسمت که گیر کردی بزار تا کمکت کنیم...من نتونستم بفهمم کجا هستید...نقل قول:
سلام..
من تو یه مرحله از بازی گیر کردم لطفا اگه کسی میدونه راهنماییم کنه...
(( الان رسیدم به اونجایی که مقابل یه پرنده بزرگ واستادم و بعد از این که اون شیپور رو به صدا در اوردم پرنده آزاد میشه و میره. ...
حالا نمیدونم باید چیکار کنم تو این قسمت روی زمین یه دریچه هست که هیچ جور نمیشه رفت روش. با دو تا نردبون شکسته که رو یکیشون یه مجسمه است که زمان رو نگه میداره و روبروش یه اهرم هست... رو نردبونه بعدی یه در هست که وقتی واردش شدی دو تا زنجیر و یه پنجره که از توش نور در میاد رو نشون میده.))
با سلام
اولا اونجا مرحله اخر نیست بازم هست که باید بری با زئوس که پدرت توی بازی هست مبارزه کنی . حالا :27:
واسه اینکه بخوای خواهران تقدیر رو بکشی سعی کن کمتر ضربه بخوری و وقتی دیدی که یارو واست یه چیزی
میفرسته (حالا رنگش یادم نیست ) اون رو به خودش برگردونی به نظرم بازدن دکمه R1 یا L1 هست . راستی
بهتره از جادوی تیرکمان استفاده کنی لولش رو (Level) زیاد کن . بعد از زدن اولی میری به مرحله اخر نسخه 1
اونجا هی سرباز میده که بزنی بیشتر به اونا توجه نکن هدف تو زدن خواهر تقدیره تو این هم از جادوی تیرکمان
استفاده کن ولی میتونی اگه کمی زرنگ باشی از جادوی رعد و برق یا سنگ هم استفاده کنی برای استفاده
از این جادو ها وقتی خواهر تقدیر بهت نزدیک میشه استفاده کن . بعد از زدن اون به نظرم برمیگردی به جای اول
ولی اینجا کارت یه کم مشکله :18: باید نذاری خواهر تقدیر از تو آینه بیاد بیرون در عین حال باید اون یکی رو هم
بزنی . ولی به نظرم بهتره نذاری از اینه بیاد بیرون . اینجا هم از جادوی سنگ یا رعد و برق استفاده کن .
فکر کنم جاهاشون رو اشتباهی گفتم چون شش ماه پیش تمومش کردم:2::13: تو ببین بعدا رد کن .
سلام...
اين بازي واسه pc اومده؟؟؟؟
اينجا رو نگاه كنيد...
كسي گرفته؟؟؟به درد ميخوره؟؟؟کد:http://www.bazi-shop.com/shop/index.php?route=product/product&path=38&product_id=84
منم این بازیو میخوام.کسی داره؟از کجا بگیرمش؟:20:
چرندیات میگن
من برای pc رو دیروز گرفتم 2000 تومان یک دی وی دی
توش تبدیل گذاشتن با امولاتور pcsx2 میاد بالا کیفیت هم نداره
هرچی سیو میکنم باز از اول میاد
لطفا حتما راهنمایی بفرمایید چجوری سیو بنماییییم
حتما...
سلام
سیو بازیم درست شد
ولی اینجا گیر کردم:
اونجایی که دست مجسمه رو قطع میکنم و جادوی کند شدن زمان رو میده
زمان رو کند میکنم ولی نمیتونم از ستونها بالا بیام
ستونها سریع میرن پایین
بعد اون ستون دومیه خیلی بلنده اصلا نمیتونم بپرم روش
لطفا راهنمایی بفرمایید
یکم دقیق تر بگو کجایی
اگه اشتباه نکنم همون دور و برا یه دیوار نیمه خراب هست باید بشکنیش بعد یه مجسمه برای کند کردن زمان هست زمانو آروم می کنی ادامه می دی .
اگه این نبود بیشتر بگو راهنمایی کنم
فكر كنم بايد بري زير آب ستون آخري اگه اشتباه نكنم يه راه داره پايينش ميري تو و بعد كه ستون رفت تو زمين تو هم ميري پايين و ادامه ي بازينقل قول:
کسی از بازی god of war 2سردر میاره؟من تو اینجا که عکس گذاشتم گیر کردم:((
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من این بازیو برای pc میخواستم
کسی لینک دانلودشو داره برام بذاره؟
همون لینک تبدیل شدشو میخوام با امولاتورش
ممنون
سلام ..
من این بازی رو خریدم و یک dvd بود ...
حالا نصبش کردم و باید با شبیه ساز نصب بازی های ps2 روی pc بازی رو انجام بدم ولی وقتی میرم تو بازی هیچ دکمه ای عمل نمیکنه ..دسته هم دارم..
کسی میتونه تنظیماتش رو بزاره....
مرسی....:46:
بفرما احمد رضا ی عزیز اینجا هر مشکلی داری بگو
محتوای مخفی: مشكلات اجراي بازيهاي پلي استيشن 1 و 2 در PC
من این نسخه ی اول و دومشو با امولاتو برای pc میخواستم.کسی لینکی و یا جایی که میفروشند و بگه ممنون میشم
سلام .کسی میتونه بگه که چطور این بازی رو سیو کنم؟؟؟؟؟
خیلی عجله دارم...
تو بخش کنسول ها هم گفتم ولی تا الان کسی جواب نداده....:41:
:11:
تو اون جاهایی که روشن هستن می ری و تا اونجایی که یادمه R1 رو باید بزنی.نقل قول:
ممنون ولی مشکل من اینه که وقتی R1 رو میزنم سیو نمیکنه چون تو کامپیوتر دارم بازی میکنم (با شبیه ساز):41:
کسی میتونه کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو تنظیمات شبیه ساز ببین اون دکمه وارد شده یا نه.نقل قول:
سلام دوستان. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نسخه قابل نصب و مخصوص کامپیوترش رو نداره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (بجز شبیه ساز و ...).
من خودم نسخه شبیه سازی شدش رو دارم و بلد نیستم باهاش کارکنم!. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا حداقل آموزش کار با شبیه ساز رو بهم یاد بدید... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باتشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا این بازی واسه PC نیموده.
و فقط می تونین از شبیه ساز استفاده کرد که نیاز به CPU قوی داره
سلام
من امولیتور pscx رو نصب کردم و بازی هم اجرا شد ولی دکمه ها کار نمی کنند چه کنم؟؟؟؟
دسته وصل کن شاید فرجی شد
اونو که کلا حساب نمیکنهنقل قول:
آره اون دکمه کلا کار میکنه ....:46:نقل قول:
فقط وقتی میزنم 2 تا محل سیو میاد رو یکیش که میزنم yes و no میاد بعد رو yes که میزنم یه ارور میاد که فکر کنم میگه نمیشه سیو کرد...میگه باید memercard داشته باشی.(از همونا که میزنن به ps2 تا بازی هاشون سیو بشه....)
حالا چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟/:41:
تو بخش CONFIG روی memcards کلیک کن . ببین تیک هاشون زده شده یا نه.در ضمن قبلا هم با pcsx بازی کردی؟؟سیو می شد؟نقل قول:
کسی نیست کمک کنه؟؟؟؟؟نقل قول:
آره تیک هاشون زده شده..آدرسشم یه جایی هست که خود بازی نصب شده.(memcards\Mcd001.ps2)نقل قول:
دوتا فایلشم به رنگ آبی دراومده. یه بار از این حالت در آوردمش ولی دوباره آبی شد...:41:
تا حالا هم با pcsx بازی نکردم....
ای بابا ...تو رو خدا یکی کمک کنه......:19:
کسی میدونه مشکل اسلوموشن شدن هنگام بازی از چیه؟الان من god of war 2 آخرین نسخش که اجرا هم میشه را نصب کردم دموها بدون کمترین مشکلی نمایش داده میشه ولی همین که میره تو بازی انگار صحنه آهسته هست و نکته دیگشم اینکه اینطرف و اونطرفم نمیره لامسب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی واسه takken 5 هم همین مشکل بود...
سلام دوستان من این بازی رو دانلود کردم نوشته بود برای کامپیوتر هست حالا که دانلود کردم می بینم که با مبدل اجرا می شه
من نسخه یک این بازی رو اصلا بازی نکردم ....
من این اول بازی گیر کردم این بت بزرگه رو چطوری نابود کنم هی میرم توی اون تیرکمان بزرگه (نمی دونم منجنیه یا تیرکمان بزرگ هست اون اول بازی هست ) به طرفش که پرتاب می شم با دستش من رو می گیره و محکم به دیوار می زنه اینجا رو چطوری رد کنم
اعصاب به من نگذاشته
الو کسی نیست جواب ما رو بده