سلام دوستان
ببخشید ویولن تو چه رنج قیمتی هستش
اگه میشه بگین بهترین ویولن چه قیمتیه؟
ساز خوبیه؟
یاد کیری اش آسونه
لطفا سریع بگین
دستتون درد نکنه
سلام دوستان
ببخشید ویولن تو چه رنج قیمتی هستش
اگه میشه بگین بهترین ویولن چه قیمتیه؟
ساز خوبیه؟
یاد کیری اش آسونه
لطفا سریع بگین
دستتون درد نکنه
yasser1680 و rozy_1500 عزیز، سلام. درسته که به درخواست های شما پاسخی داده نشده، اما خواهش می کنم از ارسال پست هایی به این صورت خودداری کنید. ممنونم... :11::10:
:40::40::40::40::40:
با سلام.
آقا من یه سنتور برا شروع کار میخوام به نظر شما چه قیمتی و با چه مدلی بگیرم؟؟؟؟؟؟:8::8::8:
خداییش تو هم جای من بودی همیت کار رو میکردینقل قول:
به خدا هر جای این فروم میرم همین بد بختی رو دارم
مدیر جون تو یه کمکی بکن
این همه استاد موسیقی اینجا جمع هستند و باعث خشحالی است ، ولی کسی در مورد ارگهای آموزشی و ویلون کمک نمیکنه؟
سلام !
ویلون برای شروع کار چی بگیرم ؟
قیمتش چه جوری هست؟
ويلن
متفرقه(چيني)60_130
متفرفه(ياراني)90-320
مارك هاي شركتي(yanaha.....&اينگليسي-آلماني)150-1.200
ايراني و اروپايي دست از 1مليون تا6 مليون
مدل هاي انتيك از 3 مليون تا 12 مليون
سازي بسيار قوي كه در اكثر سبها كاربرد داره . ميسه با اون همه رو رقصوند يا به گريه انداخت
براي پايان دورۀ مبتدي به 2تا4 سال زمان نيازه پس يادگيريش ساده نيست
بري شروع با همون چيني 80-90 تومني ميشه شروع كرد.
از برندهاي معروف ميتوان به استادي واريوس(estadi)&كاليبر اشاره كرد
دوست عزیز فکر میکنم Yamaha 2000و یاYamaha A3برای شما نسبت به قیمتی که میگین بد نباشه.نقل قول:
ریتم سازی هم میشه باهاشون انجام داد اگر آموزش دیده باشید. و دیسکست هم میخوره بهشون.
مهمترین قابلیت این کیبورد داشتن وکاله ( ورودی میکروفن ) .تنظیمات ایجاد کر , بالا و پایین آوردن تن صدا , کارائوکه کردن داره قابلیت ساخت صدا داره که میتوانید با هاش صدای دلخواه خودتونو بسازین.
مرسی Negar که وقت گزاشتی جواب دادی.فقط یه چیز دیگه چند تا عکس و قیمت روز از این دو مدل میخواستم.تشکر.راستی من بیشتر میخوام آهنگ رپ کار کنم...خوبه؟نقل قول:
دوست عزیز فکر میکنم Yamaha 2000و یاYamaha A3برای شما نسبت به قیمتی که میگین بد نباشه.
ریتم سازی هم میشه باهاشون انجام داد اگر آموزش دیده باشید. و دیسکست هم میخوره بهشون.
مهمترین قابلیت این کیبورد داشتن وکاله ( ورودی میکروفن ) .تنظیمات ایجاد کر , بالا و پایین آوردن تن صدا , کارائوکه کردن داره قابلیت ساخت صدا داره که میتوانید با هاش صدای دلخواه خودتونو بسازین.
راستی یه میکروفن که بهاش تو کامپیوتر صدا ضبط کنم در حد قیمت پایین چی خوبه؟میکروفونی که موقع ضبط صدا صدا از آهنگ عقب نمونه و صدام رو همون لحظه که میخونم ضبط کنه.بعضی میکروفن ها صدا رو چند میلی ثانیه ای از آهنگ عقب ظبط میکنند که با آهنگ جور در نمیاد.
دوست عزیز سلامنقل قول:
من یه سوال برام پیش اومده
میشه لطف کنی کن رو راهنمایی کنی
میخوام بدونم اگه توی آهنگ رپ آهنگ عقب تر از صدا قرار بگیره با صدا عقب تر از آهنگ ، کار به هم میریزه؟:19:
ميتوني بعدآ با Sound Forge درستش كنينقل قول:
شما میکروفنت چیه؟نقل قول:
دوست عزیز سلام
من یه سوال برام پیش اومده
میشه لطف کنی کن رو راهنمایی کنی
میخوام بدونم اگه توی آهنگ رپ آهنگ عقب تر از صدا قرار بگیره با صدا عقب تر از آهنگ ، کار به هم میریزه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با Voice ظبط میکنم 2 هزار تومن گرفتم.اگه نمونه صدا خواستی برات میزارم.
ولی خب کیفیتش عالی نیست.واسه همین میخوام یه میکروفن بگیرم زیر 60 تومن.کسی اگه میتونی راهنمایی کنه که چه میکروفنی با قیمت زیر 60 تومن خوبه؟
:9::exclamati:20:
سلام
می خواستم سوال کنم که این مدل ارگ ها قیمتش چنده و کجا می شه گیر اورد
Yamaha PSR1000 Keyboard
Yamaha PSR2000 Keyboard
Yamaha PSR3000 keyboard
خواهش میکنم.نقل قول:
راستش من خیلی ساله ارگ کار نمیکنم و قیمت دقیقو اصلا نمیدونم.و لی فکر میکنم اینا که گفتم براتون بد نباشه.
در مورد آهنگ رپ هم من وارد نیستم.
در مورد میکروفن واسه ضبط خانگی کارت صدای M-Audio Audiophile 2496 و میکروفون Shure PG58 پیشنهاد میشه.(البته از یکی از دوستان که وارد بودن پرسیدم) برای ضبط صدا هم نرم افزارهای Cubase Sonar Nuendo LogicPro گفتن خوبه.
موفق باشید.
کسی نبود برای مارو جواب بده
نقل قول:
اينجا بيستو خورده اي صفحه سواله كلا 10 تا جواب. خودت برو جمهوري قيمت بگير
وقت همگي بخير
ما يه C40m داريم دو ساله. حالا ميخوام با يه فولك عوض كنمو 40 تومنم بدم. فولكه پيك داره و تميزه
دوستان نظرشونو بگن ممنون ميشم
باز هم تشکر میکنم.نقل قول:
خواهش میکنم.
راستش من خیلی ساله ارگ کار نمیکنم و قیمت دقیقو اصلا نمیدونم.و لی فکر میکنم اینا که گفتم براتون بد نباشه.
در مورد آهنگ رپ هم من وارد نیستم.
در مورد میکروفن واسه ضبط خانگی کارت صدای M-Audio Audiophile 2496 و میکروفون Shure PG58 پیشنهاد میشه.(البته از یکی از دوستان که وارد بودن پرسیدم) برای ضبط صدا هم نرم افزارهای Cubase Sonar Nuendo LogicPro گفتن خوبه.
موفق باشید.
سلام .
از اونجایی که علاقه ی بسیاری به سنتور دارم می خوام برم یاد بگیرم . از اساتید می خواستم بپرسم سنتور ساز سختیه یعنی یاد گیری کاملش چقدر وقت می گیره .امروز که رفتم ثبت نام کنم استاد گفت عصر بیا یه سری سوال ازت بپرسم ببینم اصلاً استعدادشو داری یا نه . حالا می ترسم بزنه تو ذوقم و بگه استعداد نداری چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟
نه زیاد سخت نیست
چون مثل سازهای دیگه نیست
شما هر چی بزنی داخل دستگاه هست
ولی مثلا تار و 3 تار 1 پرده اشتباه بگیری خارج میشه
چند تا سوال در مورد سنتور دارم :
1- با توجه به این که 16 سالمه شروع کردنش دیر نیست ؟
2- کلاً ساز سختیه ؟ تو چند سال میشه کامل یاد گرفت( تعریف نباشه ولی استعداد دارم )؟
3- قیمتش چجوریه ؟
4- مدل هاش فرق داره ؟ اصل و تقلبی داره ؟
5- تا هفته ی دیگه می خوام بخرم چه معیار هایی باید داشته باشم سرم کلاه نره ؟
6- اصفهان زندگی می کنم از کجا می تونم تهیه کنم ؟
جان هر کس که دوست دارین جواب بدید . ضرورییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یه!!!
سلام دوستان
کسی آموزشگاه موسیقی حوالی فاطمی یا میدون ولیعصر و یا فلسطین اگه میشناسه ممنون می شم بهم معرفی کنه...؟!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من ميخواهم در اين تاپيك به بحث و تبادل نظر در مورد كيبوردهاي مارك kORG بپردازم و همچنين برنامه هاي آموزشي اين نوع كيبوردها و نرم افزار ها و سخت افزارهاي سازگار البته با همكاري شما پس هر نظرات و مواردي را كه ميدونيد ميتونه به اين تاپيك كمك برسونه برامون ارسال كنيد.
با تشكر:10:
دوست عزیز سلامنقل قول:
این جواب سوال های شما از نظر خودم
1-هیچ وقت برای هیچ کاری دیر نیست
درسته که اگر موسیقی از دوران طفولیت در ذهن کودک جا بگیره خیلی خیلی بهتره
اما ماهی رو هروقت که از آب بگیری تازست:46:
2-ساز سنتور بیشتر با پیانو مقایسه میشه به این دلیل که ساختار صدا دهی هردوی اونها به یک روشه
جزو سازهای مضرابی هستش و اصطلاحا ساز چابکیه
از لحاظ فیزیکی چیره شدن بر سنتور به نسبه راحت تر از ساز های دیگست
اما از لحاظ تئوریک پیچیدگی های خاص خودش رو به همراه داره(تسلط بر ریاضی خیلی به شما کمک میکنه)
متاسفانه یا خوشبختانه بعد فیلم آقای مهرجویی سیل علاقه مندان به سنتور دهها برابر شد . همه بی اطلاع از موانع راه و مجنون طنین خیره کننده صدای ساز.
اگر از من میشنوی هیچ وقت برای آموزش هر وسیله ای اعم از ساز یا هر چیز دیگه انتظار پیشرفت زمانی نداشته باش
چون ممکنه شما هفت دستگاه ایرانی و 2 دستگاه غرب رو با سنتور ظرف 5 سال فرا بگیری اما اون بینش و تجربه عمر میطلبه:46:
3-قیمت ساز از 100 هزار تومان هست تا15 الی 20 میلیون تومان!
اما ساز مشقی که برای اول راه خوب باشه قیمتی حدود 100 تا 300 هزار تومان داره.
4-سنتور سازیه دست ساز که درجه و اعتبار اون بر اساس نوع چوب ، سبک ساخت و سازنده تعیین میشه.
5 و 6 - اگر خرید ساز رو به استادی که برای آموزش انتخاب کردید بسپارید به نفع شماست
شاید در نگاه اول این کار جالب به نظر نرسه ، چون به هر حال ساز رو با درصد حق الزحمت استاد میخرید
اما گوش اهل فن به صدا آشنا تر از شماست
سنتور ساز حساسیه که باید توسط اهل فن خریداری بشه
چون کوک کردن هر سیم باید نسبت به فاصله خرک ها و طول ساز محاسبه بشه و اینجاست که فقط تجربه میتونه کمک کنه
به عنوان پیشنهاد دوستانه توصیه میکنم از ابتدا با یک استاد خوب یا بهتر بگم عالی کار رو شروع کنید
چون همیشه میگن
خشت اول چون نهد معمار کج....تا ثریا میرود دیوار کج
موفق باشی
یا علی:11:
ساز دهني رو از كجا بخرم؟
فروشگاه اينترنتي باشه بهتره
واسه كسي ميخوام
گيتار برقي سخت تره از معمولي؟
يا حق (:
دوست عزیز شما سازدهنی دیاتونیک میخواهید یا کروماتیک؟نقل قول:
و تا چه حدود قیمتی؟
دادا شايد باور نكني
ولي تازه همين الان اسم اينا رو ميشونم!!!
نميدونستم ساز دهني هم از اين قرتي بازي ها داره
خودت قيمت و مدلش رو بگو
گرون نباشه
يا حق (:
داداش يه توضيحي در مورد كار
دیاتونیک و کروماتیک
هم بده
يا حق (:
کسی گیتار gonzales BC100 داره؟
نقل قول:دوست عزیز ساز دهنی از اون دسته سازهاییه که از 200 تومانی که برای بچه ها ساخته میشه داره تاااا (حداکثرش رو نمیدونم:46:)نقل قول:
چون ساز تخصصی من نیست نظری در مورد مارک ها و قیمت دقیق اونها ندارم اما اگر عزم شما جزمه براتون از اساتید فن میپرسم:20:
اصولا این سازها حالت هارمونیک دارند و مثل تمام هم خانواده هاش کوک پذیر نیست
در بعضی مدل ها نت با دمش و نیم پرده های کرماتیک فیمابین اونها با مکش تولید میشه
اما در بعضی مدل های دیگه کلیدی در یک طرف ساز تعبیه شده که همه صداهارو نیم پرده کرماتیک تغییر میده.
اما کرماتیک(باید یک کمی از تئوری رو مسلط باشی:10::46:)
هرگاه فاصله نیم پرده بین 2 نت هم نام باشه ، اون رو نیم پرده کرماتیک میگن و اگر همنام نباشه دیاتونیک.
راستش از گفتن نمیدونم خیلی نیمترسم:19: من باید سوال کنم که سازدهنی ها کلید دار حالت دیاتونیک دارند یا نه
الان خودم خیلی روش فکر کردم اما چون اونی که من دارم هارمونیکه درست متوجه نشدم(هنگ کردم:46:)
پس بگذار دقیق مشخصات قیمت هاشو براتون بپرسم بهتون خبر میدم:11:
لطف كردي عزيزم
خيلي ممنونم
شاد باشي
يا حق (:
دوستان کسی قیمت بربت و کمانچه را میدونه؟ ممنون
دوست عزیز من واقعا از تاخیری که داشتم معذرت میخوامنقل قول:
راستش براتون پرسیدم اما متاسفانه فراموش کردم بیام براتون بگم:43:
چون من تهران نیستم نتونستم از نزدیک مارکها و مدل ها رو ببینم
اما از یکی از نمایندگی های معتبر که پرسیدم گفت قیمت ها از 4 هزار تا 400 هزار تومانه
با تقریبا در حدود 15 به بالا میشه یک ساز خوب خرید
بعد در مورد نام براند ها پرسیدم گفتند که دیاتونیک ها حدود 70 مدله و کروماتیک ها 200 مدل!!!
خودم هم متوجه این شدم که اصلا تلفنی کاری از پیش نمیره:46:
اما پیشنهاد خودم
من فکر نمی کنم که نمایندگی ها حاضر بشن که فقط یک ساز دهنی رو پستی بفروشن مگر اینکه مدل های حرفه ای و گرون قیمت باشه
پیشنهاد میکنم تصمیمتون رو در مورد دیاتونیک بودن یا کروماتیک بودن بگیرید و با فروشگاه صوت آذین هماهنگ کنید
فروشگاه صوت آذین تنها فروشگاه موسیقی اینترنتی ایرانه و من تا به حال از خرید از این فروشگاه پشیمون نشدم:46:
[php]http://www.musicshop.ir[/php]
موفق باشید:11:
دوست عزیز کمانچه از لحاظ ساختاری و سختی مراحل ساخت به نسبه کمتر از عود کار میبره اما قیمت های مدل های خوب اون خیلی بالاستنقل قول:
طوری که وقتی من 4 سال پیش تصمیم به انتخاب کمانچه به عنوان ساز تخصصی گرفتم، قیمت این ساز من رو منصرف کرد:46:
کمانچه مشقی از حدود 100 تومان شروع میشه
کمانچه ی خوب هم از حدود 600 -700 تومان!
متاسفانه قیمت عود رو ندارم اما فکر می کنم جزو ساز ها گرون قیمت باشه:13:
موفق باشید:11:
قربونت برم عزيز
واقعا لطف كردي
بي نهايت سپاسگزارم...
چشم ميرم تو سايت ببينم چه خبره
راستي واسه خودم ميخوام سنتور بخرم
توضيحاتت رو تو صفحه قبل هم خوندم و مفيد بود...
قيمتش هم نميخوام زياد باشه حول و حوش 100-150 چيز خوبي گير مياد ديگه؟
شاد باشي
يا حق (:
خواهش میکنم:43:فقط ببخشید اگر ناقص بود:happy:نقل قول:
فقط من فکر نمی کنم ساز دهنی تو لیست آماده سایت باشه
بهتره که باهاشون تماس بگیری:46:
سنتور از لحاظ قیمت ساز جالبیه!
من متاسفانه این سعادت رو ندارم که دست به مضراب سنتور ببرم اما پارسال برای درک ساختار این ساز دنبال نمونه های دست دوم بودم که به سنتور های جالبی برخوردم.
سنتور های زیادی رو پیدا کردم که مشکلاتی داشت که فقط اهل فن اونهارو تشخیص میدادند و پی به ضعف صداییه اون میبردند.
این ضعف ها به گوش من که کاملا از لحاظ درک صدای سنتور شفاف در سطح بی سواد هستم نمیرسید و تونستم سنتور هایی رو به قمیت های 10 هزار تومان و حداکثر 20 هزار تومان بخرم
جالب اینجا بود که برای من صدای خیره کننده ای داشت و خیلی ازش لذت بردم ، البته بعدا جوری از هم بازشون کردم که دیگه نتونستم سر همشون کنم:31:
تو رنج قیمتی که شما مد نظر دارید سنتور های مشقی خوبی میتونید پیدا کنید
اما باز هم تاکید میکنم برای خرید سنتور با اهل فن مشورت کنید.
اکثر ساز فروشی ها بعد از فروش یک ساز یک هفته مهلت تعویض میدن که اگر ساز به هر نحوی مورد تایید استاد قرار نگرفت اون رو عوض کنند، حتما از این امتیاز برای خرید استفاده کنید:46:
موفق باشید:10:
یا علی:11:
خواهش ميكنم عزيز بسيار كامل بود...
جدا؟ خيلي جالب شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تونستم سنتور هایی رو به قمیت های 10 هزار تومان و حداکثر 20 هزار تومان بخرم
جالب اینجا بود که برای من صدای خیره کننده ای داشت و خیلی ازش لذت بردم ، البته بعدا جوری از هم بازشون کردم که دیگه نتونستم سر همشون کنم
شما هم چيزي از يه اهل فن و استاد كم نداري دوست من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابت همه چي سپاسگزارم...
شاد باشي
يا حق (:
سلام دوستان.من pa-500 دارم.تو چندتا سایت خوندم تبدیله 500 به 800.میخواستم ببینم شما عزیزان اطلاعی در این مورد دارین؟
دوست عزیز من در همین حد اطلاع دارم که به دستگاه Pa500 دستگاهی اضافه میکنند و این دستگاه PA500 رو به Pa800 نزدیک میکنه اما تا اونجایی که میدونم هزینه ی بالایی داره:20:نقل قول:
با سلام به دوستان عزیز
من یک خواهش داشتم
من میخواهم یک گیتار الکترونیک خریداری کنم
ولی نمی دانم چه مدلی بهتر است؟
اگر کسی اطلاعاتی در اختیار من بگذارد من رو شرمنده ی خودش کرده
چه مدل گیتاری بهتر است و قیمت آن چقدر است؟
با تشکر
پیروز و موفق باشید
:40::40::40: