sasan.k عزیزم
این لینکم کار نمیکنه ... یعنی وقتی داخل این لینک میشم میره به صفحه اولش که تازه فایلو آپلود می کنی.
نمی دونم اشکال از کجاست میشه خودت بررسی کنی و برام تصحیح کنی؟
مرسی.
Printable View
sasan.k عزیزم
این لینکم کار نمیکنه ... یعنی وقتی داخل این لینک میشم میره به صفحه اولش که تازه فایلو آپلود می کنی.
نمی دونم اشکال از کجاست میشه خودت بررسی کنی و برام تصحیح کنی؟
مرسی.
شهاب جان سلام
لينكي كه ساسان جان دادند سالمه. من از همين لينك دانلود كردم و برات اينجا آپلود كردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mehdi-Bestعزیز
قربون مرامت ..دریافت کردم
سلام رازل جان درست فهمیدید من از دوتا فایر وال استفاده میکنم وهیچ مشکلی هم برام پیش نیومده حتی سرعت اینترنت هم تغییری نکرده البته توی نصب دو تافایروال یه نکته که خیلی مهم هست اینه که به قول معروف با هم مچ باشند ومشکلی برای سیستم به وجود نیارند :wink:نقل قول:
نوشته شده توسط razel
توضيحات مهم درمورد فايروال look n stop
اولا نميدونم چرا بعضي از دوستان مي خوان يجوري نشون بدن كه گوهر ناشناخته اي رو كشف
كردن بعد ما تو عصر جاهليت به سر ميبريم كه داريم ار اوت پوست استفاده ميكنيم
خوبه اول كمي تحقيق كنيم بعد بگيم اين فايروال مقام اولو داره
نمي خوام اينجا مقايسه اي بين اين دوتا فاير وال بكنم چون look n stop يك دهم امكانات اوپي
رو هم نداره نه توش خبري از تنظيمات اوتوماتيك هست نه مديريت محتوا نه بلوك پيشرفته
تبليغات نه مديرت قانونهاي پيشرفته نه خيلي چيزاي ديگه ..بگذريم(نگاهي به مطلب صفحه
قبل بندازيد)
بچه ها گفتند سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مقام اولو به اين فايروال
داده بذاريد اين مطلبو براتون روشن كنم
اولا اين نتايج اين تست متعلق به سال 2004 تو اون موقع ورژن اوپي 2.5 بوده ولي ورژن لوك ان
همين ورژن كنوني يعني 2.05 جالب اينجاست بعد از گذشت حدودا يك سال اين برنامه نسخه
جديدي بيرون نداده نتايج اراپه شده براي اون موقع درسته ولي ورژن كنوني او پي 2.7
ما نميتونيم بگيم نتايج اون تست براي حالا هم صادقه
چرا ؟
اگه به نتايج تست نگاه كنيد ميبيند تو اين موارد او پي 2.5 مشكل داشته
1- thermite
2-copycat
3-dns test
4-mbtest
ولي تو ورژن 2.7 مشكل thermite - dnstest - copycat حل شده اينو خودم شخصا امتحان كردم
با اين شرايط حالا امتياز اوپي به 21 ميرسه در حالي كه هنوز امتياز لوك ان 19 اس
اگه اين تست تو سال 2005 ام انجام ميشد صددرصد اوپي مقام اولو كسب مي كرد
يك تست ساده :
برنامه pcaudit رو از لينكي كه تو صفحه قبل معرفي كردم بگيريد و روي ان لوك امتحان كنيد
بعد از اجرا كردن لينك اطلاعات از برنامه رو بگيريد به سايت برنامه بريد و از تو سرور برنامه
نتايجو نگاه كنيد :
تمام چيزاي كه اون موقع نوشتيد روسرورشون هست ليست كلي از برنامه هاي شما اونجا
هست در آخرم يك عكس خوشگل از دسكتاپتون و كلي اطلاعات ديگه (سرتون سوت ميكشه)
تو تست wallbreaker ام كلي مشكل داره
نتايج كاملو از اينجا بگيريد
همه اينا باعث ميشه با دقت بيشتري فايروالتونو انتخاب كنيد
viva soft جان فكر نكنم منظور برزو جان اين بوده باشه كه شما بهشون نسبت دادين
البته اگه من منظور شما رو درست فهميده باشم :roll:
دوستان طبق عكسي كه viva soft گذاشته مثله اين كه امكانات زون آلارم از كريو خيلي بيشتره
من قبلا زون آلارم داشتم به توصيه يه سري از دوستان كريو ريخته ام
حالا ....
توضيح ميشه بدين؟؟
با سلام.
اين هم يك فايروال از كمپاني symantec:
Symantec Enterprise Firewall VPN 8 RETAIL
دانلود:
براي دانلود از سايتها يا برنامه ها فيلترشكن استفاده كنيد.
امير جان سلامنقل قول:
نوشته شده توسط amir_p30
براي اينكه بحث و جنجال پيش نياد چيزه خاصي نمي گم. فقط بگم كه از اين نظرسنجي ها زياده. هر كي هر چي دلش خواسته تو سايت خودش زده.
در مورد آنتي ويروس ها هم همينطوره. هر سايتي يكي رو بهترين معرفي كرده.
اما كريو رو هكرهاي حرفه اي مي دونند چيه و چه غوليه.
salam
man farsi to systemam ghat zade
ozr mikham ke fin minvisavam
ye ki az dostan ke az outpost estefade mikone (Ver 2.7 Pro) pm dade be man ke gofte hamash in peighamo mide az vaghti ke op nasb karde
gofte ke ghablan kaspersky anti hacker 1.8 dashte vali in moshkelo nadashte
inam aksesh
hamash in khata ya amsale in khata miad
mige tamame tanzimatesho ham gozashte roye default bazam in miad
bayad chi kar kone
va aslan in peigham chie?
سودا نوشته:
نقل قول:
سلام
من فارسي تو سيستمم قاط زده
عذر مي خوام كه فيننگليشي مي نويسم.
يكي از دوستان كه از outpost استفاده مي كنه (ورژن 2.7 پرو)، پي ام داده به من كه گفته همش اين پيغام رو مي ده از وقتي كه outpost رو نصب كرده.
گفته كه قبلا كاسپرسكي آنتي هكر 1.8 داشته ولي اين مشكل رو نداشته.
اين هم عكسش:
همش اين خطا يا امثال اين خطا مي آد.
مي گه تمام تنظيماتش رو هم گذاشته روي default ، باز هم اين مي آد. بايد چيكار كنه؟
و اصلا اين پيغام چيه؟
sodaجان ممنونم که در غیاب من این مطلب را روشن فرمودید :idea: :arrow: :arrow:نقل قول:
نوشته شده توسط soda
سودا جان سلام
بنده پيشنهاد ميكنم از اديتور فارسي زير استفاده كنيد
از سايت فارس تك
قربانت
آقا اين كه رو فارسي هم بود انگليسي نوشت
فكر كنم بايد از ie استفاده كنم
درسته؟
سلام به همه
من منظورم به فرد خاصي نبود فقط براي بعضيها اين شك بوجود اومده بود كه نكنه فايروال غولي
(بقول مهدي)وجود داشته باشه به نام ان لوك كه ناشناخته مونده منم ميخواستم بگم اونم
مشكلات بزرگ خودشو داره
مهدي عزيز ميشه اين 24 تا تستو رو كريو انجام بدي و نتايج جديدشو برامون اينجا بذاري
اين عكسو كه گذاشتيد ديدم اين ارور تبليغاتيه براي نصب
يك انتي اسپاي كه خودش يجور ادويره (از اخطارهاي ويندوز نبايد باشه به احتمالا خيلي زياد )
من نميدونم تو چه شرايطي اين دوستمون براش اين مشكل پيش اومده ولي بايد مشخص كنه
قبلا فايل خاصي گرفته از برنامه هاي اين شركت استفاده ميكرده
بهتره تو تسك منيجر نگاه كنه ببينه از چه فايلي براي اجرا استفاده ميكنه
اين دوستومن مشخص نكرد از انتي ويروس استفاده ميكنه يا نه از چه انتي ويروسي
سلام
vivasoft جان در مورد اين تستها سودا جان مي خواد يك پست بده كه فكر كنم خيلي چيزها رو در مورد اين تستها مشخص مي كنه.
در مورد اون پيغام من هم فكر مي كنم بيشتر داره تبليغ مي كنه!!!!!
در ضمن من در حال حاضر outpost رو نصب كرده ام ولي تا الان كه از همون كريو بيشتر راضي ام. البته اين هم خيلي عاليه (من هميشه گفته ام كه اوپي دومه) و حتي در بعضي موارد بهتر از كريو هم شايد باشه. اما در مجموع كريو بيشتر من رو راضي مي كنه.
من قرار نيست هيچ پستي بدم ! :shock:
منظور آقا مهدي رو هم متوجه نشدم
اون هم ميگه كه وقتي تو تسك منيجر نگاه ميكنه ميبينه پيغام از فايل csrss.exe هستش
ضد ويروس هم داره و دو تا هم هست
در ضمن ميگه بعد از اولين باري كه با اوت پوست كانكت شده اين خطاها مي آد
البته من به شخصه كه اصلا نظرم اين نيست كه به خاطر اوت پوسته
بلكه چون نمي دونم از كجا آب ميخوره اين مشكل گفتم اينجا بگم تا آقايون بدونند و كمك كنند
ممنون
خبر خبر خبر
Coming Soon - Outpost Firewall Pro 3.0 with Anti-Spyware!
ورژن اوت پوست 3 با انتي اسپاي پيشرفته اين ماه به بازار مياد
سودا جون زود باش دست به كار بشو ما منتظريم
:wink:
آقا مهدي كاشكي شما مثل من كمي تحقيق ميكردي چهار تا تست انجام ميدادي بعد ميگفتي
كريو اوله ولي از نظر من اوت پوست اوله
من از نوشتن اينجا هيچ قصدي ندارم باور كن تمام وقتمو گذاشتم تو اين قسمت تو قسمتهاي
ديگه هم نميرم
دوستان یه سئوال در مورد اتبوست دارم
ببینید توی سیستم من فایر فوکس به عنوان مرورگر پیش فرض هست حالا مثلا من روی یه برنامه کلیک راست میکنم ومیگم که به قسمت ساپورت خودش متصل بشه دراین لحظه اتپوست میاد بالا ومیگه که فلان برنامه به وسیله فایر فوکس میخواد به سایتش متصل بشه اجازه میدی یا نه که من بهش میگم بلوک کنه وگزینه سوم جدول اتپوست را انتخاب میکنم تا اینجا درست :idea:
ولی بعد از اون ودر عین ناباوری میبینم که فایر فاکس فعال شده وداره به سایت برنامه مورد نظر وصل میشه درصورتی که کریو در این حالت اصلا اجازه فعال شدن فایر فاکس را نمیداد چه برسه به این که به سایت برنامه هم متصل بشه :!: :!: :!:
حالا دوستان چه نظری دارند ایا تنظیمات اونا باید دستکاری کرد یا نه اصلا اینجوری هست واین شک برای من پیش اومده که نکنه با برنامه های دیگه هم همین رفتار رامیکنه
ممنونم
از اين باگهاي كوچولو تو اين نرم افزار پره
نمي دونم چرا؟
اميدوارم اين برنامه عالي تو نسخه هاي بعديش يكي يكي اينا رو حل كنه تا ما هم باهاش حال كنيم
در ضمن ويوا سافت جان من از يه هكر شنيدم كه از روشهاي خيلي بيشتري ميشه نفوذ كرد و اون چيزي كه تو سايتها معرفي شده فقط بخش از اونهاست
آيا اينطوره؟
چون من در زمينه هك و اين جور چيزا خيلي ضعيفم راهنمايي كنيد لطفا متشكر
در ضمن تو رو خدا در مورد اون سوالم هم جواب بدين
پسره داره منو مي خوره
حق با برزو جون این اوتپوست خیلی منو با این کارش عصبانی کردم منم کشیدمش به آن آینستال و کریو رو ریختم :mrgreen: :lol: 8)
حالا جاي شكر واسه تو سوال ميپرسه.به والله واسه من اصلا سوالم نميپرسيد.بايد تنظيماتش دست كاري ميكردم :wink: :lol: :arrow:نقل قول:
نوشته شده توسط borzou_one
بهتره از آوانت استفاده كني :mrgreen: :mrgreen:نقل قول:
آقا اين كه رو فارسي هم بود انگليسي نوشت
فكر كنم بايد از ie استفاده كنم
درسته؟
آقا يه سوال ديگه در مورد فاير والها
من اوت پوست نصب كردم
نسخه 2.7 pro
يه برنامه كه ميخواد به اينترنت وصل شه مي آد ميگه اجازه ميدي
من هم ميگم آره و بعد از چند ثانيه برنامه خطاي dont send ميده
وقتي outpost رو Shut down مي كنم برنامه كار ميكنه
نمي دونم چشه
اما مطمئنم هر چي هست اين دفعه ديگه زير سر اوت پوست هستش
سلام
من قبلا هم گفتم باز هم مي گم كه من هم با Outpost اين مشكل رو دارم. يعني ازم مي پرسه كه فلان برنامه مي خواد وصل شه و من كاملا و با قاطعيت مي گم كه نزار وصل نشه اما باز هم مي بينم كه وصل مي شه و outpost هيچ كاري نمي تونه جلوش رو بگيره.
در ضمن هر دفعه كه من سيستمم رو روشن مي كنم outpost پيغام مي ده كه userinit مي خواد اجرا بشه و من اجازه كلي بهش دادم كه ديگه نپرسه اما باور كنيد كه هر بار كه باز هم سيستم رو روشن مي كنم اين سؤال رو مي پرسه.
وقتي outpost نمي تونه جلوي وصل شدن برنامه اي كه بهش مي گيم اجازه نده رو بگيره پس فكر مي كنم هر چي هم اين تستهايي كه معلوم نيست بر چه اساسي هست بگن outpost بهتره فايده اي نداره. من چيزي رو كه با چشم خودم مي بينم رو ول نمي كنم و برم به تستي كه يك سايتي كه معلوم نيست چه رابطه اي با سازندگان فايروالها داره رو قبول كنم!
يك نكته اي رو هم يادآور بشم. ممكنه در نسخه هاي بعدي مشكلاتش كم بشه يا كلا برطرف بشه. اون موقع شايد خود من هم از كريو دست كشيده و به outpost روي آوردم. خدا رو چه ديدين! اما تا اين نسخه كه واقعا نمي تونم كريو رو بي خيال بشم!
سلام
من هم بعد از تعریفهایی که از outpost شنیدم بعداز 2سال که از zonealaram استفاده می کردم بی خیالش شدم و outpost رو اینستال کردم ولی یه چیزی که هست اینه که zonealarm با همه ضعفهایی که داره کاری که میگه یا میپرسه به خوبی انجام میده اما outpost اینطور نیست(البته من زیاد وارد نیستم و ممکنه که اشکال از خود من باشه که در این صورت دوستان منو راهنمایی کنند)ومشکل من با outpost در استفاده از opera است
وقتی برای اولین بار بعد نصب outpost..opera بالا اومد من به گزینه outpost به اینصورت جواب دادم که به صورت همیشگی به opera اجازه بدبعد از مدتی استفاده از اپراناگهان بدون هیچ هشداری اپرا بلاک شد و من هم چون با تنظیمات اون زیاد اشنایی ندارم و نمی تونم اونو چه جوری باید از بلاک در اورد موقع استفاده از اون outpost رو شات داون میکنم که
سلام به همه
اووو چقدر سوالا زياد شد
من اينجوري خيلي حال ميكنم اينطوري با هم بحث ميكنيم دوتا چيز ياد ميگيريم
حالا از كجا بگم
قبل از هر كاري بيايد يكم با تنظيمات اوليه اوت پوست آشنا بشيم
در هر مرحله هستيد ابتدا به قسمت file رفته بعد گزينه new Configuration انتخاب كنيد
اين كار براي همه سطحها مناسبه بعد قسمت اتوماتيكو انتخاب كنيد
به جلو بريد تا برنامه تمام قسمتهاي كه در حال حاضر شرايط اتصالو دارن چك كنه بازم به جلو بريد
تا تنظيمات جديد شما درست بشه
(مي خوام تمام برنامه رو فارسي كنم ولي هنوز وقت كافي پيدا نكردم)
تنظيمات اصلي :
در متن برنامه F2 رو بزنيد يا از بالا برنامه options بعد GENERAL انتخاب كنبد
تقريبا تمام تنظيمات برنامه اينجا هست ولي خيلي گستردس فقط من اين بار دو قسمت اولو
ميگم
قسمت اول general : (از تو شكل كاملا معلومه)
قسمت دوم Application برنامه ها : ( اين قسمت مهمه)
از تو شكل معلومه شما براي از بلوك خارج كردن مثلا اوپرا , يا اونو پاك ميكنيد تا دفعه بعدي
از شما سوال كنه يا با موس اونو ميندازيد تو قسمت مورد اطمينان يا قسمت وسط كه امنتره
شماره 1 : برنامه هاي كه از حافظه براي آلوده كردن استفاده ميكنن رو چك ميكنه دقت كنيد اين
بخش فعال باشه
شماره 2 : پروسه هاي مخفيو بررسي ميكنه مثلا يك برنامه ديگه ميخواد جدا خودش فايرفاكس
يا اينترنت اكسپلورر باز كنه و بره تو يه سايت
بريد تو اين قسمت سه قسمت داره اول بلوك ميكنه دوم اجازه ميده و قسمت آخر اجازه ميگيره
(قسمت آخر كه پيشفرض ام هستو انتخاب كنيد)
حالا ميرسيم به سوال خيلي از بچه ها
چرا ما وقتي برنامه هاي مختلف به طور مثلا تست wallbreaker رو اجرا ميكنيم بعد از انتخاب
قسمت اول كه ميخواد كانكت بشه از ما ميپرسه ماهم بلوك ميزنيم ولي با اين حال بازم مثلا
اينترنت اكسپلورر باز ميشه مي خواد بره تو اون سايت ...عجله نكنيد شما درسته بلوك زديد
ولي چون مرورگر پيش فرض اجازه داره باز ميشه ولي تا حالا امتحان كرديد ببينيد تو اون سايت
ميره يا نه اگه صبر كنيد ميبينيد اون سايت باز نميشه ولي خود مرور گر بالا مياد
يعني مرورگر نميتونه به اون سايت بره و ارور ميده
منم اول فكر ميكردم به چه درد ميخوره من بلوك زدم ولي مرورگر داره ميره تو اون سايت بعدم
همچيزو خودم ميبستم ولي بعدن ديدم نه تو اون سايت نميره
خواهشا اينو حتما امتحان كنيد و نتيجه رو اينجا بنويسد
و مورد مشكلتون با اين قضيه رو با ذكر برنامه و شرايط اينجا بنويسد
قسمت سوم :Components
اين قسمت نظارت ميكنه بر تمام برنامه ها با شرايطشون يعني تمام برنامه هارو با تمام تنظيمات
و فايلاشون زير نظر ميگيره كوچكترين تغييرو گزارش ميده و براي اپديت شدنشون اجازه ميگيره
براي همينه وقتي اسكين جديد يا يه برنامه اضافي مثلا به فايرفاكس اضافه ميكنيم دوباره براي
اجراي فايرفاكس از ما اجازه اوليه رو ميگيره اگه اين سوالها رو نميخواد ميتونيد اين قسمتو
غيرفعال كنيد ولي مطمئنا به ضررتونه چون اين قسمت يكي از كنترلهاي اصلي اين فايرواله
اگه اين قسمت غيرفعال باشه نميتونيد تو تست pcaudit2 نتيجه خوبي بگيريد
اگرم ميبينيد اين فايروال در مورد يبرنامه اكسپت شده بازم سوال ميكنه به اين دليله
پس بهتر اين قسمت رو نرمال باشه تا زيادم دستو پاگير نباشه
دوستي كه گفت اين برنامه سوال نميكنه برنامه شما اصلا درست كار نميكنه چون اكثر كارهاي
اين فايروال با سواله بهتره پاكش كني و دوباره بصورت اتوماتيك نصبش كني
دليل ديگه ممكنه گذاشته باشيدش رو مد BACKGROUND قسمت اولو نگاه كنيد اين مورد كاربرد
خاصي داره كه براي مخفي بودن و بي سرو صدا كاركردن اين فايروال تو شرايط خاصه مثلا براي
كنترل بچه ها يا تو كافينت و غيره...
توضيح در مورد تستها :
اين تستها كه تو صفحه هاي قبل ميبيند كاملا شخصيه و بصورت اوپن سورسه ا فراد مختلف
تو كشورهاي مختلف اين برنامه هاي كوچيكو نوشتن
سودا جان درسته خيلي راههاي مختلف براي نفوذ به سيتمها وجود داره , ولي گذروندن اين
تستهاتوسط فايروالها براي رسيدن به حداقل امنيته چون با وجود انتي ويروس و فايروال ما فقط
محيط خودمونو امنتر ميكنيم ولي هيچ وقت نميتونيم به امنيت كامل برسيم با هيچ نرم افزاري
بياد فكر كنيم اصلا اين تستا بازيه آيا نبايد يه فايروال از پس ابتدايي ترين تهديدات شناخته شده
بر بياد تا بتونه با مشكلات بزرگتر دستو پنجه نرم كنه
در مورد دوست سودا ام به نظر من معقولانه ترين كار برگردوندن كامپيوتر به قبل از مشكله
يعني پاك كردن اوت و نصب انتي هكر قبليش تا ببينه مشكل اصلا از اوت كه اينو بعيد ميدونم
فايل CSRSS.EXE از سرويسهاي SVCHOST.EXE وبرنامه هاي خود ويندوز نميدونم شايد بلوك
كردن اين فايل باعث مشكل بشه ولي فكركنم دوست ناقلات يه برنامه اي يا فايلي گرفته
يبرنامه اسكن ريجستري ممكن در نهايت كمكش كنه
ببخشيد ديگه خيلي حرف زدم اميد وارم تونسته باشم كمكي كرده باشم
عاليه viva جان....
vivasoft جان خيلي خوب توضيح دادي اما جواب مشكل من رو ندادي. اگه مي شه در مورد مشكل من هم يه توضيحي بده كه شايد نظر من هم نسبت به اين فايروال بهتر از قبل بشه.
ويوا جان خوبي داداش
ما كه اين تنظيماتو ميدونيم عمو
:wink:
من اپرام كه تو ليست trusted هست بازم نمي زاره بعضي موقع ها
نه من بقيه دوستان هم همينطور
واسه بعضي ها كه اصلا سوال نمي پرسه
يه مزاحي ديروز يكي با من كرد خيلي خنده دار بود
گفت تو اون لحضات كه به اپرا اجازه كار با اينتر نت رو نميداد شايد در حال دفع يك حمله خيلي خيلي خطرناك از نوع تست سوم فاير والها بودش؟ :mrgreen: :mrgreen:
آقا یه چیزه جالب
من تو نسخه جدید outpost دیدم که تمام این ضعفهایی که برشمردم رفع شده
من که حرفم رو پس میگیرم
عالی شده
عالی
سودا جون سلام سایت جدیدو داری
آره سودا جون منم قبول دارم این اوتپوست جدید توپ تر از قبلی شده
سلام خونه نو مبارک
انگار اجاره خونه نداده بودیم صابخونه لوازمو گذاشته بود تو کوچه
پست منو دقیق نخوندید
شما گفتید من وقتی بلوک میزنم انگار نه انگار مرور گرم بالا میاد و می خواد بره تو اون سایت
شما دقت نمیکنی فقط مرور گر بالا میاد وقتی بلوک و میزنی دیگه تو سایت نمیره لطفا امتحان کن
امید وارم دیگه اوت پوست از این کارای بد جلوی چشم شما نکنه (شما فقط ظاهر قضیه رو نگاه کردی )
سلام ؛
من هیچ نظری نمیدم !
خودتون به این لینکها مراجعه کنید و شروع به تست کنید :
یک بار با Kerio تست کردم و بار دوم با استفاده از Outpost ، و هر دو آخرین نسخه بودن !
همچنین موقع تست تنها یک فایروال نصب بود و در حد امکان بهترین تنظیمات اعمال شده بود !
فایروال پیشنهادی این سایت Outpost :D
نتیجه :
با اختلافی باور نکردنی ( حداقل برای من ) Kerio بهتر عملکرد و تقریبا در تمامی موارد چراغ سبز گرفت و Outpost برعکس !
نظرتون چیه ؟ تقدیم به مهدی بست !
بابا دمت گرم AveCina جان، این سایت که در برابر فایروال من سوسک بود! حتی نتونست آی پی من رو پیدا کنه و پیغام داد اسکن کردن پورت های شما به علت فایروال غیر ممکن است!؟ (شاید توقع داشته بدون فایروال اسکن کنه؟)نقل قول:
سلام ؛
من هیچ نظری نمیدم !
خودتون به این لینکها مراجعه کنید و شروع به تست کنید :
یک بار با Kerio تست کردم و بار دوم با استفاده از Outpost ، و هر دو آخرین نسخه بودن !
همچنین موقع تست تنها یک فایروال نصب بود و در حد امکان بهترین تنظیمات اعمال شده بود !
فایروال پیشنهادی این سایت Outpost :D
نتیجه :
با اختلافی باور نکردنی ( حداقل برای من ) Kerio بهتر عملکرد و تقریبا در تمامی موارد چراغ سبز گرفت و Outpost برعکس !
نظرتون چیه ؟ تقدیم به مهدی بست !
حالا اسم فایروال رو نمیگم تو کف اش بمونید!
البته خودم از وقتی که ورژن جدید رو نصب کردم میدونستم یک چیز دیگه است اما نه دیگه اینقدر. حالا باز هم بگید ZoneAlarm Pro بده، بد!
میشه دقیقا پیغامش رو بگی ؟
متن انگلیسیش رو اینجا کپی پیست کنی !
چون سخته که دوباره برگردیم به زون آلارم !
يعني فكر ميكني انگليسي من اينقدر ضعيفه! آره؟نقل قول:
میشه دقیقا پیغامش رو بگی ؟
متن انگلیسیش رو اینجا کپی پیست کنی !
اين هم متن پيغام :
نقل قول:
IP Address test
The test has found that the IP address used by your computer cannot be scanned. This commonly occurs because of a firewall program on your computer and/or you are connected to the Internet through a proxy-server or your ISP uses Network Address Translation (NAT) to share IP addresses.
This means the test cannot check your system as the results of the testing would be incorrect.
زياد هم سخت نيست اما اين رو بدونيد كه ورژن جدید (ZoneAlarm Pro version:6.0.667.000) واقعا فوق العاده است. (کلی امکانات اضافه شده که فقط باید ببینید تا باور کنید)نقل قول:
چون سخته که دوباره برگردیم به زون آلارم !
من از قول کسی که آخرین ورژن از همه فایروال ها از جمله Kerio و Outpost رو تست کرده بود شنیدم که Zone Alarm Pro جدید از اونها بهتره. ضمنا طرف خارجی بود و بعیده دروغ گفته باشه!
نه بابا سوء تفاهم شد !
ولی این داره میگه از یه ------ داری استفاده میکنی ! ( یا خودت یا ISP ) پس نمیتونه دلیله درستی باشه ! فکر کنم اگه با یک اکانت دیگه امتحان کنی اینطوری نباشه !
از اون حرف ها بودا !نقل قول:
ضمنا طرف خارجی بود و بعیده دروغ گفته باشه!
AveCina چرا اذيت مي كني؟
آره اين رو نوشته اما چون مزخرف ميگه اهميت ندادم. ضمنا چرا شما به اون قسمت كه ميگه به خاطر فايروال هست دقت نمي كني؟نقل قول:
ولی این داره میگه از یه ------ داری استفاده میکنی ! ( یا خودت یا ISP ) پس نمیتونه دلیله درستی باشه !
بهتر بود ميگفتي بدون فايروال تست كنم چون دردسرش از عوض كردن ISP، اون هم فقط برای یک تست ! کمتره.نقل قول:
فکر کنم اگه با یک اکانت دیگه امتحان کنی اینطوری نباشه !
البته من پیشنهاد میکنم خودت این موضوع رو تست کنی و جواب رو ببینی ، چون بعید میدونم حتی با عوض کردن ISP هم حرف من رو قبول کنی.
به هر حال شنیدن کی بود مانند دیدن!
hossein84x
ما که اوت پوست نسخه 3 تست کردیم همینی رو گفت که شما فرمودی