الان قیمت بازی های این کنسول چقدره ؟
الان قیمت بازی های این کنسول چقدره ؟
ببخشید سه سوال فوری داشتم : آیا برای استفاده از xbox 360 تلوزیون مخصوصی نیاز است ؟ یا روی هر تلوزیون
رنگی که ورودی صوت و تصویر داشته باشه قابل استفاده است
آیا بدون داشتن کارت tv میشه یا با داشتن اون میشه این دستگاه رو به کامپیوتر وصل کرد و با کیفیت خوب از طریق مانیتور نگاه کرد ؟ (آخه وقتی ماهواره رو به کارت tv وصل میکنی کیفیت چندان خوبی نداره)
به نظر شما قیمت این کنسول در سال آینده به 400 تومن یا کمتر میرسه (بهترین مدل و بدون عیب)
وتا اون موقع هنوز میتونه ابر قدرت و سلطان همه کنسول ها باشه ؟
توی شهرستان دیروز : 540نقل قول:
قیمت ها داره میره بالا !
قیمت بازیاش نه قیمت خودشنقل قول:
6000 toman
ميتونی از هر تلويزيونی استفاده کنی
ولی hd باشه کيفيت بهتری بهت ميده
نه عزيزم کارت tv چه ربطی داره ؟ بايد کابل vga داشته باشی که مخصوص اين کار هست
خير به زير 400 تومان مدل pre نميرسه
نقل قول:
ممنوننقل قول:
با کارت tv نمیشه ؟؟؟؟؟ آخه کارت tv ورودی تصویر داره نمیشه به جا این که خروجی تصویر دستگاه
رو به تلوزیون وصل کنیم به کارت tv وصل کنیم ؟
حالا کابل vga چقدر قیمت داره ؟
دوستان از کجا میشه فهمید داریو کنسول سامسونگ هست یا ال جی.
از روی شکل Tray درایو کنسولنقل قول:
Vga Cable Real = 25
نقل قول:
ممنون
با کارت tv نمیشه ؟؟؟؟؟ آخه کارت tv ورودی تصویر داره نمیشه به جا این که خروجی تصویر دستگاه
رو به تلوزیون وصل کنیم به کارت tv وصل کنیم ؟
حالا کابل vga چقدر قیمت داره
1 سوال از واردها؟
چگونه آهنگ توی 360 بریزیم؟
آیا از روی هارد کامپیوتر و mp3 player هم این کار امکان پذیره؟
با سلام
دوستان بهترین مدل Lcd واسه xbox360 چیه؟ در صورت امکان قیمت هم بدین. با تشکر
سلام دوستان من چند سوال دیگه داشتم (ببخشید دارم وقت ارزشمند دوستان رو میگیرم)
1-آیا این کنسول فایل های تصویری رو هم نشون میده ؟
2-آیا واقعا قیمتا کشیده بالا ؟ الان core چقدر قیمت داره ؟
3-چگونه از محیط xbox live استفاده کنیم ؟ (آیا نیاز به lan است ؟)
4-الان NTSC-J (کره و ژاپن ) بهترین ریجن است ؟
5- قیمت ریجنا با هم متفاوتن ؟
6-اگه باد کولر مستقیم به این دستگاه باشه باز نمیشه بدون این که فشار بیاد 3 ساعت متداول بازی کرد ؟ اگه
بخای فن بذاری چی ؟ خیلی تاثیر داره ؟ چقدر خرج داره ؟
7-(احتمالا بازیاش dvd هستن ) نمیشه بازیاش رو با کامپیوتر روی dvd خام معمولی رایت کرد ؟
لطفا به 7 تا سوال جواب بدید
سلامنقل قول:
1- من خودم این رو هنوز تست نکردم ولی نشون میده 100%
2- قیمت کمی رفته بالا - قیمت رو نمیدونم
3- باید مادربوردت حتما Lan رو ساپورت کنه که توی خود جعبه کنسول سیمش هست که وصل میکنید به مادربورد و یک سر هم به کنسول و باید Ip وارد کنید و این ها که کمی دردسر داره ولی می ارزه :21:
4- j به نظر من بهتره چون خودم j دارم. عالیه
5- فرقی نداره زیاد
6- من بدون کولر روزی 10 ساعت رو دارم بازی میکنم دستگاهم اخ نگفته هنوز
اینجا یکم شانس باید همراهت باشه که دستگاهی که میگیری ردیف هست یا نه
اگر بعد چند ساعت دچار فریز بشی توی بازی باید بری اینترکولر بگیری فکر میکنم 30 تومان باشه
باد کولر هم بوخوره بهش فکر میکنم تاثیر خوبی داشته باشه :31:
7-میتونی از اینترنت دنلود میکنی و به وسیله دوتا نرم افزار روی DVD5 یا dvd9 رایت میکنی
ولی به دردسرش نمی ارزه . تو تهران با کاور میدن 5000 تومان یا 6000 تومان
:46:
1 فرمت DVD رو نشون می ده ولی VCD رو نه.نقل قول:
2- قیمت ندارم
3- بهترین راه وصل کردن مودم ADSL به پورت شبکه کنسول هست. ولی توصیه نمی شه چون احتمال بن شدن هست.
4- بهترین ورژن نیست بلکه فراوان ترین ورژن تو ایران هست.
5- بله
6- شما باید داخل کنسول رو خنک کنی نه روی کنسول رو. باید حتما براش فن بگیری چون تو استفاده دراز مدت کنسولت آسیب می بینه. حدود 40 تومان قیمت فن Nyko هست.
7- بازی ها رو DVD DL هست و می تونی روی کامپیوتر رایت کنی (البته قلق داره)
خیلی خیلی ممنوننقل قول:
فقط یه چیز رو درست نفهمیدم آخر باید اینترنت وصل باشی یا نه ؟ (برا xbox live )
از شما هم خیلی خیلی ممنوننقل قول:
سلام.دوستان لطفا درمورد انواع xbox ها یه توضیح مختصر بدین و اینکه بازیهای جدید برای کدومش میاد و کدوم برای استفاده توی کلوب مناسب تره.ممنون
کسی تو ایران تاحالا رفته تو x Live؟
2 ta soal dashtam
1- chegoone mishe to hardrive x360 music rikht
2- assontarin rah baraye copy khor kardan chi hast chon nimoonam bedam kasi bayad khodam in karo konam
age mishe assontarin rah ro ke goftin bad rahnamash ham bedin
az koja mishe fahmid xbox360 man copy khor hast ya na saritarin rah
دوستان الان قیمت Xbox چنده؟
XBOX 360 Premium NTSC/J Asia Samsung Drive 2006نقل قول:
قيمت : 465000 تومان
XBOX 360 Premium NTSC/J Asia Hitachi Drive 2007
قيمت : 440000 تومان
XBOX 360 Core NTSC/J Asia Samsung Drive 2006
قيمت : 330000 تومان
XBOX 360 Core NTSC/J Asia Hitachi Drive 2006
قيمت : 320000 تومان
باید وصل کنی به کامپیوتر و بعد بریزی یا میتونی به Xbox Live وصل بشی و موسیقی دانولد کنینقل قول:
1- chegoone mishe to hardrive x360 music rikht
اکثر کنسولهای تو ایران کپی خور هست و نیاز به هیچ کاری نیستنقل قول:
2- assontarin rah baraye copy khor kardan chi hast chon nimoonam bedam kasi bayad khodam in karo konam
برای امتحان هم همون جا یه بازی کپی بخر و امتحان کن
اگه هم می خوای بخری فقط NextGen .ir (Remove Space
سوالی بود در خدمتم ولی اگر میخواهید سریع تر جواب بدم pm بدید چون این روزها سرم شلوغه
من و خیلی از افراد دیگر رفتندنقل قول:
هم با دایل آپ و هم با ADSL
اول از همه به صفحه اول همین تاپیک مراجعه کننقل قول:
سلام.دوستان لطفا درمورد انواع xbox ها یه توضیح مختصر بدین و اینکه بازیهای جدید برای کدومش میاد و کدوم برای استفاده توی کلوب مناسب تره.ممنون
X360 سه مدل هست core premium elite
بازی در کل برای کنسول X360 میاد و هیچ ربطی به مدل نداره!
برای کلوب هم مدل core مناسبه چون کسی نمی خواد که بازی رو تا ته بره و سیو کنه به همین دلیل مدل core هارد دیسک نداره و نمیشه سیو کرد و از همه مهمتر ارزان تر هست و دستش هم سیمی هست کسی نمی تونه بلند کنه از مغازه!
راستی حتما صفحه اول را بخوانید و بعد اگر چیزی متوجه نشدید سوال کنید :46:
آخه یه مدت میگفتن غیر مجازا رو میگیرن بن میکنن و این حرفا.اون قضیه ش چی بود؟نقل قول:
الان هم احتمال بن شدن کنسول کسانی که فیرمورشان دستکاری شده و به Live وصل می شوند هست , مگر اینکه درایو کنسولت سامسونگ باشه و از فیرمور 1.2 استفاده کنی که البته هیچ تضمینی برای استفاده از این فیرمور جهت جلوگیری از بن نشدن نیست.نقل قول:
دوستان XBOX 360 Premium NTSC/J Asia Samsung Drive 2006
چه فرقی با هم دارند؟لطفا پاسخ بدید
با تشکر
همان طور که خودت گفتی درایور این سامسونگ هست و بهتره اما سامسونگ دیگه تو سال 2007 تولید نمی کنهنقل قول:
XBOX 360 Premium NTSC/J Asia Samsung Drive 2006
درایور سامسونگ از هیتاچی بهتره اما خوب این 2006 هست و قدیمی هست و ممکنه دچار مشکلاتی بشه
درایور این هم هیتاچی هست اما مال سال 2007 که دیگه تضمین شده است و اگر نکات ایمنی رو رعایت کنی کنسولت براش هیچ مشکلی پیش نمیادنقل قول:
اگر نمی خوای بازی های Xbox رو انجام بدی صد درصد برو طرف هیتاچی اما اگر می خوای انجام بدی باید سامسونگ بگیری
البته از همه تضمین تر شده مدل ایلایت هست که اصلا هیچ مشکلی براش پیش نمیاد و مایکروسافت تو آمریکا برای این کنسول 360 روز گارانتی گذاشته (بیچاره ما ایرانی ها) (برای همه مدل ها 360 روز گارانتی)
کمک بیشتر خواستی در خدمتم :46:
ضدبن هم اومده و دیگه میشه راحت توی XL بدون ترس چرخیدنقل قول:
برای اطلاعات بیشتر از این ضدبن به بازی سنتر مراجعه کنید چون من اطلاعات زیادی در مورد این ضدبن ندارم:46:
به سایت NextGen.ir مراجعه کننقل قول:
آدرس و شماره و... همه چی توش هست
همه هم از اینجا میخرن چون واقعا جوانان دلسوزی در اینجا به نامهای طاهر و وحید و... کار می کنند و کنسولهایشان حرف ندارد
موفق باشید:46:
سلام به بروبچز خوره ی بازی...اقا من یه سوال دارم فقط قاطی نکنین و طرفداری و حس ناسیونالیسمی و.....
ایا با این سیستم میشه کیفیت بازی های 360 رو داشت؟؟؟مثل بازی:21: DiRT
xfx 8600gt ddr3......2gb ram 800 .....am2 64bit x2 4200
منتظرم و پیشاپیش TaNx
ببین تو صد در صد می تونی با این سیستم کیفیتی مثل 360 و یا حتی بالا تر از اون داشته باشی ولی هیچ وقت امکانات . گیم پلی و عشق و حالی که تو کنسول 360 هست رو نمی تونی تو pc ببینی و pc هر چقدر هم که از نظر سخت افزاری بالا بره بازم اون حال بازی کردنو نمی ده.نقل قول:
در ضمن اگه یه نگاهی به پلتفرم بازی هایی که در آینده ریلیز می شن بندازی می بینی که pc خیلی کم رنگ شده و فقط یه سری بازی های استراتژیک یا اول شخص کشکی واسه pc ریلیز می شه:13:
نقل قول:
سلام...مرسی از نظرتون..100% قبول دارم........ولی زیادم کشکی نیستن!!!!!!!!
بستگی به بازیش داره...نقل قول:
مثلا Carbon را با بهترین سیستم دنیا هم اجرا کنی به نسخه 360 نمیرسه
ولی یه بازی مثل R6 Vegas را با یه سیستم سه میلیونی اجرا کنی 360 رو تو جیبش می کنه
اما معمولا بهترین گرافیک برای 360 هست
اما چرا آدم میلیونی پول بده وقتی 360 قیمتش 400 تومان هست؟
اخه من الان 11 ساله pc بازی میکنم و از کنسول خوشم نمیاد....نمیگم بده من کوییک 4 ! رو تو 360 بازی کردم و خیلی حال کردم اما خب عادته دیگه....مخصوصا برا من که استراتِّژی بازی میکنم......بگذریم...من این سیستمو برا داداشم میخواستم بگیرم یعنی اپگرید کنم که بچه های سخت افزار کمکم کردم و راهنماییم کردن...اما خودشم نظرش رو 360 و کامپیوتر 50-50 .........ببینیم کودومو انتخاب میکنه!!!!!!راستی سپهر(داداشم) میگفت بهش mouse keyboard وصل میشه و همچنین به دستش هدفن و خودشم با dsl میشه انلاین بازی کرد....میشه یه کوچولو توضیح بدین؟؟؟؟؟
پیشاپیش بوس!!!!!!!!!!
90%تایید!نقل قول:
یه دستگاه جدیدی به نام XFPS 360 اومده که اونو به کنسول وصل می کنی و بعدش هم میتونی کیبورد و موس و دسته کامپیوتر رو به XFPS 360 وصل کنی و ازش استفاده کنینقل قول:
قیمتش هم فکر کنم حدود 40 هزارتومان (قیمت یه دسته سیمی) باشه
بازم اطلاعات بیشتر می خوای؟
راستی چرا 10 درصد رو رد کردی؟
من نمی توانم با منوی اکس باکس کار کنم لطفلا میشه راهنمایم کنیم.
من نمیتونم موزیک داخل میمورییم بریزم اگر میشه بهم یاد بدید یا برام بنویسید.
:41: :41:
[QUOTE=solo_88;1266757]اخه من الان 11 ساله pc بازی میکنم و از کنسول خوشم نمیاد....نمیگم بده من کوییک 4 ! رو تو 360 بازی کردم و خیلی حال کردم اما خب عادته دیگه....مخصوصا برا من که استراتِّژی بازی میکنم......بگذریم...من این سیستمو برا داداشم میخواستم بگیرم یعنی اپگرید کنم که بچه های سخت افزار کمکم کردم و راهنماییم کردن...اما خودشم نظرش رو 360 و کامپیوتر 50-50 .........ببینیم کودومو انتخاب میکنه!!!!!!راستی سپهر(داداشم) میگفت بهش mouse keyboard وصل میشه و همچنین به دستش هدفن و خودشم با dsl میشه انلاین بازی کرد....میشه یه کوچولو توضیح بدین؟؟؟؟؟
پیشاپیش بوس!!!!!!!!!!
من هم مثل شما فکر میکردم تا 2 هفته پیش میخواستم یه pc برا برادرم بگیرم که باهاش بازی کنه ولی گفت یه 360 میخوام الان بعضی وقتا که بازی میکنم اونطور که با pc حال میکردم 360 همچین حالی بهم نداد البته نمیگم بده چون من با دسته یکم سخت بود بازی کردن برای من چون من هم خیلی وقته که با کیبورد و ماوس بازی میکردم
پس چی شد کس نیست جواب من رو بدهنقل قول:
من یه جا خوندم که اگه با 360 آنلاین بازی کنی می تونی از طریق دوربینش چهره ی همدیگرو تو بازی ببینین.
حالا این دوربینش چه جوریه؟
قیمتش چنده؟
:19: یه 360 (core) با هارد 20 گیگ چنده؟(هارده جدا)
مموریاش چندن؟