مصطفی خان خیلی زحمت میکشید ما رو شرمنده میکنید .مطالبتون پر بار و قابل تاءمله . از وقتی گوشیم حک نشد دچار یاءس فلسفی شدم نمیدونم زندگی رو چگونه ادامه بدم....:41:نقل قول:
به هر حال ما آرزوی موفقیت شما رو داریم:20:
Printable View
مصطفی خان خیلی زحمت میکشید ما رو شرمنده میکنید .مطالبتون پر بار و قابل تاءمله . از وقتی گوشیم حک نشد دچار یاءس فلسفی شدم نمیدونم زندگی رو چگونه ادامه بدم....:41:نقل قول:
به هر حال ما آرزوی موفقیت شما رو داریم:20:
پوسته يا قالب گرافيکي Theme
شما با استفاده از تم هاي مختلف مي توانيد ظاهر سيستم عامل گوشي خود را تغيير دهيد که اين تغيير شامل تغيير صفحه ي پيش زمينه (Background) انواع آيکون ها و تغيير رنگ منوها و يا حتي سه بعدي شدن آن ها و غيره ... مي شود ، استفاده از تم ها باعث افزايش جذابيت گوشي مي شود و اين قابليت را به شما مي دهد تا رنگ ها و فونت ها و يا عکس هاي مورد علاقه ي خود را در گوشي خود ببينيد
قالب Scheme
اين قابليت همانند قابليت (Theme) تم مي باشد با اين تفاوت که فقط رنگ هاي منوي گوشي شما را عوض مي کند . :46:
سلام مهدی جوون...ممنونم از لطف همیشگیت...دوستان راضی باشن..منم لذت می برم:20:نقل قول:
شاد باشید:20: :10:
خوب سلام و عرض ادب خدمت همه ي دوستان عزيزم..
دوباره فرصتي بهم دست داد تا کمي وقتتون رو بگيرم
امروز موضوع بحث ال سي دي ها مي باشد
اصلا ال سي دي مخفف چه کلماتي مي شه..و انواع تکنولوزي هاي ال سي دي...
lcd مخفف عباراتهاي liquid crystal display مي باشد.lcd يا همان صفحه ي نمايشگر از 4 لايه اصليه تلق نور..کريستال مايع خطوط افقي و عمودي و در نهايت صفحه ي منعکس کننده و يا اصطلاحا reflective تشکيل شده است
lcd ها با تکنولوزي هاي مختلفي در بازار موجود مي باشند...اما صفحه نمايشگري که هم من و هم شما در حال حاضر در بيشتر گوشي ها و ريويو ها مشاهده مي کنيم از نوع TFT مي باشد
فرضا همين گوشيه خودم دبليو 810 و البته تقريبا اکثر گوشيهاي جديد از اين تکنولوزي در صفحه نمايش هاشون استفاده مي کنند
تکنولوزي هاي ديگه ايي همچون STN و TFD و ... نيز داريم که به مرور به تک تک اينها مي پردازم.فرضا يک تکنولوزي جديدي داره کم کم رو بورس مياد که ازش به عنوان نسل اينده ي lcd ها ياد مي شه..
پس با من همراه باشيد در پست هاي بعد
شاد باشيد
ممنون به خاطر تاپیک خیلی خوبت
استیکی شد...
مرسی دوست عزیزم...ممنون از زحمتاتنقل قول:
شاد باشی همیشه:20:
salam azize man.akhey.
ye meghdsar az matalebeto khundam ke zahmat keshidio inja gozashti baghiasham mikhunam.jaleb budano kheiliam mofid.azat mamnunam be khatere zahamatet.va
movafagh bashi:11:
(melikaaaa)
سلام حضور پر افتخار شما را در اين تاپيك و نوشتن اولين پستتان را به فال نيك گرفته و براي شما ارزوي موفقيت مي كنم.نقل قول:
مديريت ارشد خوش آمد گويي كلوپ w810
faghat lotf konid az in be bad farsi benevisid
ممنون از شما
آقا مصطفي تبريك:10: . كلنگ اومد يه ميخ زد تو تاپيكت. جاييت كه نخورد ؟ موفق باشي و هميشه در اوج...نقل قول:
سلام عزیزم...مرسی:10: :11: سلامت باشی...ممنون نظر دادی:40:نقل قول:
مهدی جان این یکی پارتی داشته انگلیسی نوشته..سخت نگیر:46:نقل قول:
مرسی....این همکار از دوستان بسیار خوبیه...اینجوری نگو:46: ...حالا بین خودمون باشه...داشت می خورد..جا خالی دادم:31: ...تو هم همین طورنقل قول:
بریم سراغ ادامه ی مطالبمون
مي خواستم امروز کمي از lcd هاي مدرن براتون صحبت کنم...ديدم قبلش بد نيست کمي هم از قديمي تر ها بگم
حتما خاطرتون هست...گوشي ها تا چند سال پيش...صفحه نمايش هايي داشتند که تنها توانايي نمايش حروف و اعداد رو داشتن..نمي دونم اين نوع صفحه نمايش اسم مختصر داره يا نه...اما اسم کامل اين نوع صفحه نمايش ها alphanumeric display هست..اين نوع از صفحه نمايش ها توانايي نمايش تصاوير گرافيکي رو ندارند
اما بريم سراغ تکنولوزي هاي STN و TFD
ابتدا تی اف دی شروع مي کنم...مخفف عبارت Thin Film Diodeمي باشد ....خاطره هست جايي گفته بود اين تکنولوزي رو بيشتر برند سامسونگ استفاده کرده و مي کنه...در حالي که اتفاقا سامسونگ تا جايي که من مي دونم از اين تکنولوزي به نسبت تکنولوزي هايي همچون TFTو تکنولوزي ديگري بنام UFB استفاده کرده کمتر استفاده کرده....
این تکنولوزی هم...مانند تکنولوزی TFT کیفیت بالای تصویر و همین طور سرعت بالا و مناسب بازخوانی تصاویر رو در پی داره.....ضمن اینکه هزینه و مصرف انرزی پایین هم از مزیت های دیگه این تکنولوزی محسوب می شه
شاد باشید:20:
چاكرمنقل قول:
آخه كلنك جان چرا دقت نميكني نزديك بود بچم...... به خير گذشت .
از اين گوشي ها كسي خبر نداره W580
W660
W880
W610
W888
W200
زمان توليد و قيمت و مناسب ترين زمان خريد؟
من بلاخره تصميم گرفتم كه كپسولي گوشيما عوض كنم(m600)اما يه مشكل من گوشيم حدود7 -6 ماه ديگه از گارانتيش مونده.حالا به نظر شما برم عوض كنم وقيد اين7- 6 ماه گارانتي را بزنم و يا صبر كنم 6-7 ماه ديگه عوضش كنم.:5:
مصطفی جان ( دکمه خ خراب شده ها ... به خودت نگیری )
چند روز نیومدم میبینم تاپیکت رفته اون بالا بالاها ...
دنبال این تاپیک بودم پیداش نکردم . رفتم صفحه دو که دیدم تو مهم هاست وووو .... کفیدم .
مبارک باشه . از مطالبت هم ممنون . همه مفید هستند .
نقل قول:
دوست عزیز عوض کردن کپسولی نیاز به تحقیق داره....شما چقدر از کپسول صدای گوشیتون یهنی ام 600 می دونی؟خوب اول باید بری دنبالش ببینی اصلا می شه تعویضش کرد با یه مدله دیگه یا نه
معمولا گوشی های یک سری ساختار مشابهی دارن(معمولا)
خوب اول باید دنبال یک گوشی تو سری ام باشی که صداش بیشتر از مال خودت باشه....بعد ببینی ایا می شه کپسول صداتو با مال اون مدل مذکور عوض کنی یا نه
بعد این مطلب شما باید چک کنی ببینی چقدر مال اون مدل صداش بیشتر از مدل شماست...اگه یه کم صداش بیشتر باشه خوب معلومه نمی صرفه این همه زحمت واسش تحمل کنی....
اگه با صداش کنار میایی بگذار بعد اتمام گارانتی...البته یه سوال گارانتیش معتبره؟
اگه که نه از صداش خیلی ناراحتی...مسئله ایی نیست..از الان برو دنبال این کارهایی که گفتم
خبرشو هم به من بدی ممنون می شم:20:
نقل قول:
قربونت بهنام جان....خ خرابه؟!!!:31: اگه خرابه چه جوری نوشتی خرابه؟:31: شوخی بودا:46:
مرسی...اره به لطف دوستان این تاپیک به حقش رسیده:20:
خوش حالم از مطالب راضی هستی....شما و سایر دوستان هم اگه مطلبی دارین که احساس می کنید اینجا نیست و باید باشه خوش حال می شم کمک کنید
[QUOTE=mostafa_khan;1056867]دوست عزیز عوض کردن کپسولی نیاز به تحقیق داره....شما چقدر از کپسول صدای گوشیتون یهنی ام 600 می دونی؟خوب اول باید بری دنبالش ببینی اصلا می شه تعویضش کرد با یه مدله دیگه یا نه
معمولا گوشی های یک سری ساختار مشابهی دارن(معمولا)
خوب اول باید دنبال یک گوشی تو سری ام باشی که صداش بیشتر از مال خودت باشه....بعد ببینی ایا می شه کپسول صداتو با مال اون مدل مذکور عوض کنی یا نه
بعد این مطلب شما باید چک کنی ببینی چقدر مال اون مدل صداش بیشتر از مدل شماست...اگه یه کم صداش بیشتر باشه خوب معلومه نمی صرفه این همه زحمت واسش تحمل کنی....
اگه با صداش کنار میایی بگذار بعد اتمام گارانتی...البته یه سوال گارانتیش معتبره؟
اگه که نه از صداش خیلی ناراحتی...مسئله ایی نیست..از الان برو دنبال این کارهایی که گفتم
خبرشو هم به من بدی ممنون می شم:20:
گوشي تو سري m فقط m608 هست كه اونم تو ايران نيست و فكر نكنم تفافتي با هم داشته باشند.پس به درد من نميخوره.
فكر كنم ماله W950 به گوشيم بخوره چون شكل ظاهري اين دو گوشي با هم يكي هست.اما از نظر الكترونيكي نميدونم.اما تا حالا صداي w950 را نشنيدم.
عكس كپسولي w800 ا به دوستم كه m600 و در گوشيشا باز كرده نشون دادم گفت همين شكله.خودم هم كه يكم دقت كردم تونستم اون دايره كه نقظه نقطه هستا از پشته طوري گوشي ببينم.
فلا كه صداش ازيتم نميكنه.فقط حدود دو سوم صداي k750 هست.ميخوام كپسولشا عوض كنم تا گوشيم از گوشي دوستام سر تر باشه.:31:
گارانتي گوشيم سيتادل هست.
ممنون از راهنمايي هاتون:5:
نگرفتی . اگه خ خرابه من چه جوری نوشتم خ ؟؟؟؟؟؟ نه آقا . به خودت بگیر با تو بودم .نقل قول:
دوستان كامپيوتر من گوشي رو بعنوان سخت افزار نميشناسه ( كا 750) البته قبلا خوب بود و با نرم افزار پي سي سوييت خوب كار ميكرد . لطفا يه راه كار نشون بدين.
توضيح اينكه با نرم افزار خود گوشي ميتونم بازي و آهنگ و... بريزم ولي نميتونم از گوشي استخراج كنم. به عبارتي فايل مجازي درست نميكنه
[QUOTE=choory;1057102]بله...ظاهرا شبيه هستن..اما فقط ظاهرشون اينجوريه...بايد ديد باطنشون چطور؟!!نقل قول:
خوب شما اگه خواستين....بايد اول يه جا ببرين که خودش بگه اين کار مي شه و عملي هست...اشنا باشه طرف خيلي بهتره...اگه مطمئني يک شکل هستن دقيقا کپسول صدا ها پس مس شه تعويضش کرد ديگه...شما برو ببين کپسول صداي 850 هم مثل ام 600 هست يا نه
اگه بود 850 رو بگو واست بندازه...اگه ديدي نشد دبليو 800 رو امتحان کن...
متاسفانه چون اين کارها واسه اولين بار هست و نتيجشم معلوم نيست بايستي يه کم بيشتر پول بديم..چرا؟چون اگه مثلا خود من مي دونستم...دبليو 800 رو مي تونم بندازم و شک نداشتم..نمي زاشتم طرف واسم بندازه که 3-4 تومنم واسه باز و بسته کردن هاش ازم بگيره
صداش دو سوم 750 هست؟خوب بايد کم باشه ديگه...از 810 فکر نکنم بيشتر باشه با اين اوصاف نه؟
راستي يه چيزي بگم شايد واست جالب باشه
قيمت کپسول صدا که کمتر از 10-12 تومن نمي توني هيچ جا گير بياري...فقط 5-6 تومنه!!!منتها اين فروشنده هاي با انصاف...
اينو دوستم گفت:قيمتش 5-6 تومنه اما به مشتري کمتر از 12 نمي ديم!!!
شاد باشید:20: :10:
دوست عزيز متاسفانه اصلا روشن توضيح ندادي من که متوجه نشدم:13:نقل قول:
الان با pc suite مشکلي داري؟
ديگه همهي کاراهاي اوليه شو حتما مي دوني ديگه..چون گفتي قبلا باهاش کار مي کردم بدون مسئله ايي...
بعد...يعني بگذاري رو حالت transfer file درايو هاي جديد نمي سازه؟
لطفا يه کم توضيح بده تا ببينيم چه مي شه کرد با اين مسئله:5:
ببين عزيزم ( مصطفي خان )
قبلا همين كه گوشي رو با كابل يو اس بي به كامپيوتر وصل ميكردم سيستم شروع ميكرد يه درايو مجازي ميساخت ولي چند وقتيه اينتور نيست.
با پي سي سوييت مشكل ندارم . ولي چون قبلا از راه درايو مجازي عكس و فيلمهاي گوشي رو استخراج ميكردم حالا نميتونم .
راستي از طريق پي سي سوييت ميشه فايلهاي درو ن گوشي رو به سيستم منتقل كرد؟
ممنون
ببین دوست عزیز...جواب سوالتو اول بگم..پس چی که می شه...اگه نشه پس پی سی سویت نصب کردیم واسه چی؟نقل قول:
احتمالا قبلا چون تنظیم نمی کردی(بین گزینه های ترنسفر فایل و فون مد)خودش حالت ترنسفر فایل رو انتخاب می کرده و....ببین شما وقتی وصل می کنی...دو تا گزینه داری....اگه می خواهی با پی سی سویت و سایر برنامه ها مثل مای فون اکسپلورر کار کنی..باید فون مد انتخاب کنی...
اگه می خواهی مثل یک درایو جدید شناخته بشه....باید ترنسفر فایل رو انتخاب کنی
[QUOTE=mostafa_khan;1059413]ممنون از راهنمايي هاتون.نقل قول:
فعلا تا 6 ماه ديگه تا اتمام گارانتي بايد انتظار بكشم.:41:
از اقایc0rd3rخواهش می کنم بگه که کجا برده کپسول گوشیش رو تو مشهد عوض کرده.:46: باتشکر!!!
مصطفی جان رفیق به درد این موقعیت ها میخوره
میتونی کمکم کنی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشیم بعد از فلش تو مرحله plaese wait گیر میکنه!!!
میدونی چه بلایی سرش اومده؟
میبینم همه تاپیکو خوندی .نقل قول:
خیابان تقی آباد - پاساژ قصر - طبقه پایین - اولین مغازه دست راست که دیده میشه .
( اولین مغازه دست راست نه - اولین مغازه ای که سمت راست پایین پله ها دیده میشه )
تو ویترینش گوشی ها رو آویزون کرده با این جا موبایلی هایی که سیاه رنگن و میچسبن به دیوار .
مگه گوشیت سریال چنجی نیست؟کی گفته فلش کنی خودت؟باطری در بیار ..جا بزن...اما فکر نکنم با این کارا حل شه انگاری فلش می خواد اونم با باکس:41:نقل قول:
اصلشم همینه دیگه...به این می گن یه کاربر خوب:20:نقل قول:
دستت درد نکنه اقای بهنام بودی اره؟..خوب این یارو مطمن است دیگه،یعنی بلایی سر گوشی تو در نیاورده!!!
بله بهنام هستم . ( ببین مصطفی خان اسم منو جهانی کردی ... )نقل قول:
نه گوشیم فعلا سالمه ....
حالا اگه میتونی برو کلوپ 810 رو کامل بخون .نقل قول:
بله بهنام .....:angry: جان همون جایی که شما گفته بودی رفتم.اصلا یارو می گفت که ما اینکاره نیستیم و اصلا کپسول عوض نمیکنیم.من هم تمام پاساژ رو گشتم.هر جا که می بردم می گفتند:اصلا صدا از کپسول نیست و گوشی شما هم حیف است که باز بشه...بعد از این همه تلاش اخر به مغازه ته پاساژ که رسیدم اون هم همه این حرف ها رو زد ولی یه چیز دیگه هم گفت:که می تونه از طریق نرافزاری صدای گوش رو بالا بره، ولی ا زحق نگزریم گوشی خودش که k750بود رو با نرم افزار یک صدایی پیدا کرده بود که ان73 رو میخورد.خلاصه ما هم بهش اعتماد کردیم و گوشی رو بهش دادیم...اول که گفت مدل نرم افزارم قدیمی است و شرط خاموشی داره من هم باور کردم و گفتم پس عوضش کنه و نسخه نرم افزار جدید رو روش بریزه.اون هم فلش کرد و نسخه نرم افزار
R4DB005رو روش ریخت ولی باز هم نشد و گفت نمی زاه وارد گوشیت بشم(نرم افزار قبلی من r4ea031بود خوب شد عوض شد؟).اخر هم از ما یه پولی گرفت و فقط نرم افزار رو عوض کرد.ببخشید اگر من زیاد صحبت کردم .چون خیلی ناراحت هستم.چون یک بار هم وقتی گوشی دستم بود و استندبای که شد دکمه های بلا هنوز روشن بودند و من ترسیدم که کاریش نشده باشه،(بعد از همین قضیه)..خلاصه از همگی بخصوص از بهنام و اقا مصطفی می خواهم نظر بدن و من را راهنمایی کنند.در ضمن بگویند که این نرم افزار جدید است؟؟؟؟؟؟؟ گوشی رو که فلش کردم ریجستر پریده؟
باتشکر......باز هم میگم ببخشید من رو اگه زیاد صحبت کردم.:sad: :sad: :hmm: :jealous: :sad: :sad: :sad:
آره چنجه ولی قرار بود فردا ثبتش کنم:13:نقل قول:
شوخیت گرفته تو این اوضاع؟:13:نقل قول:
باید به عرضت برسونم که من از بچه های قدیمی کلوپ 810 هستم پس نیازی نیست برم کلوپ 810 رو کامل بخونم چون خونده دارم.حله؟؟؟
چطر بفهمم که گوشی سریال اصلی است ؟
بابا نا امیدم کردی که...بدون توجه یه فهرست مطالب...برو صفحه ی اول .....پست شماره ی 2 رو بخون...یکی از بند هاش مربوط می شه به همین سوالت که خیلی هم مشروح دربارش توضیح دادمنقل قول:
ناراحتی الان؟:18:نقل قول:
من اخرشم نفهمیدم این کارایی که کرده چه ربطی دارن به صدا؟.یارو واست ورزن جدید ریخت..همین؟کار دیگه ایی نکرد؟این چه ربطی داشت به صدا؟یا نه کارهای دیگه ایی هم انجام داد؟یه کم توضیح بده...والله مدتهاست تو خط frimware نیستم...چون علاقه ایی به انگولک نرم افزاری گوشیم ندارم(چون گوشیم چنج هست و بی خیال این کارا شدم)...یادم رفته کدوم ورزن جدید بود کدوم قدیمی..کمی سرچ کنی..راحت می فهمی..چیز عجیب و سختی نیست پیدا کردنش:46: (تو تاپیک 810 یا تاپیک افزایش صدا از حمید بپرس اون الان رو بورس این جور چیز هاست:46: )نقل قول:
فقط یه چیزی..اگه فقط فلش کرده و اینکه بگه ورزن جدید صداش بهتره...شاید دروغ نگفته باشه...اما خیلی تفاوتی نداره...اینو مطمئنم...شاید کمی...اما نه خیلی زیاد...به اندازه ایی مه بصرفه بدیم گوشی رو فلش کنن...بعدشم اگه می خواستی نرم افزاری باعث تقویت صدا بشی از اموزشهای حمید استفاده می کردی..گوشیتو هک می کردی..همینی می شد که یارو واست فلش کرد..الکی پولتم نمی ریختی تو جیب طرف:13:
یعنی چی رجیستر پریده؟اگه پریده بود که الان تو شبکه نبودی...وقتی می گن رجیسترش پریده که دیگه نتونی تو شبکه کار کنی ...اوکی؟
خوب پس واسه چی این ریسک رو کردی؟باید می بردی بیرون می گفتی بدون فلش واست با باکس سریالشو چنج کنه که بردی واسه ثبت کردن بهت گیر ندن...همین..دیگه فلش لازم نبود...من اینهمه گفتم تا لازن و ضروری نیست فلش نشه....کی گوش می ده:41:نقل قول:
حالا کاری هست که شده....راستی یه کم دیگه توضیح بده...کجا گوشیت هنگ می کنه و بالا نمی یاد؟به نظر می رسه فلشش درست نبوده و نیاز به فلش مجدد داره...به نظرم نرم افزار رو درست کپی نکردی....اگه اینطور باشه...باید فلش بشه...اما سریالشو بگو دیگه جنج نکنه...همون سریال کارخانه رو بهش بده...بعدشم ببر واسه ثبتش
اون حرفی رو هم که بهنام زد به تو نبود خطاب به ابلیس گفتش..که من گفتم این تاپیک رو خونده..اونم گفت اگه مرده حالا بره کل تاپیک 810 رو بخون(شوخی):46:
QVGA Quarter (Video Graphics Array
اندازه صفحه ی ۲۴۰*۳۲۰ پیکسلی که اندازه آن یک چهارم سایز ۴۸۰*۶۴۰ می باشد . در کل می توان گفت که گوشی های تلفن همراه با تفکیک بالای تصویر از این استاندارد در صفحه نمایشگر های خود بهره می برند ، یعنی سایز صفحه نمایشگر آن ها ۲۴۰*۳۲۰ پیکسل می باشد .
این واژه در مورد ابعاد عکس دوربین تلفن همراه نیز به کار می رود یعنی اگر دوربین یک گوشی تلفن همراه QVGA باشد ، اندازه عکس آن ۲۴۰*۳۲۰ پیکسل می باشد
سایت افتاب
شاد باشید دوستان من:20:
ok.آخه بعد از چند بار هک کردن گوشیم با ++xs , alpha گوشیم قاطی کرد و روزی 3-4بار هنگ میکرد و تا خاموش و روشن نمیکردی خوب نمیشد.واسه همسن فلش کردم.نقل قول:
بعد از فلش تو مرحله plaes wait گیر میکنه.یعنی تا نصفه میاد بعد گیر میکنه:18:
من رفتم پیش همین یارو . هروقت قرار بزاری حاظرم بیام تا با هم بریم مغازش .نقل قول:
بابا رفیقمه ... ( البته نه صمیمی ولی آشناست )
lotfan dar mored tamirat goshiha bishtar matlab roye site bezarid ! tank .....u !!!! hنقل قول:
سلام من يك سوالي داشتم من چند وقت پيش يك گوشي سوني اريكسون k750i خريدم موقع خريد هر سه سريال را چك كردم يعني درون گوشي پشت باطري و روي جعبه همش يكي بود بعد چند وقت بردم گوشي را گارانتي مشكلي پيش آمده بود گوشي را آپديت كردند بعد كه تحويل گرفتم متوجه شدم سريال توي گوشي يعني نرم افزاري اش عوض شده مي خواستم ببينم اين يعني چي گوشي من سريال اصلي است يا نه اگر هست چرا بعد آپديت عوض شد ضمنا مسئول گارانتي گفت اين اتفاق به سريال اصلي بودن ربطي نداره بازم آپديت كنم عوض مي شه .
ببین بگذار اول درباره ی چیزی که مطمعنم بگم و اون اینکه...طرف ببخشیدا چرت محض گفته..گ.شیه سریال اصل به هیچ عنوان سریالش نمی پره..مگه اینکه کسی با باکس چنجش کنه...نقل قول:
نمی دونم چرا همچین حرفی بهت زده؟
چند تا سوالمو جواب بده:
گوشیت گارانتی داره؟چه گارانتی؟ایا مغازه ایی که بردی همون جایی بود که ازش گوشیتو خریدی؟
اگه گارانتی داره...اونجا که رفتی نمایندگیه اون گارانتی بود؟
چیزی که به نظرم می رسیه اینه که..گوشیت چنج شده بوده و به نام اصل بهت دادن...اما حرفهای این طرف واسم عجیباه..چرا راستش رو نگفته
جواب سوالامو بده بهتر بشه نظر داد